Тройка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 4851 пъти
Здравейте! С приятелката ми сме заедно от почти 9 месеца. Секса е повече от страхотен. Доста е перверзна, най-просто казано мръсница в пълния смисъл на думата. Та на въпросът - преди 1-2 месеца и двамата бяхме много навити да правим тройка с още един мъж, намерихме подходящ, който беше съгласен, но 2 дни преди уговореният ден да го направим той се отказа. След като премислих нещата разбрах, че за добро се е отказал. Мисълта да я деля с друг мъж едновременно ме подлудява от ревност, но и в същото време ме възбужда, много е странно. След това си поговорихме и решихме да не го правим, защото прекалено много се обичаме и това може да развали отношенията ни, но преди 2-3 дни тя отново повдигна въпроса за тройка с друг мъж. Каза, че и било интересно, искала да го опита с мен и тн... Много се двоумя. Тя е любовта на живота ми и ме е страх, че ако го направим след това нищо няма да е същото. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: f46916b505
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега ще ти кажат, че тя не те обича, че това са извратени неща и т. н. Всеки си има право на мнение. Аз ти казвам, че ако ти не си готов няма смисъл да го правите защото след това наистина ще си развалите отношенията. С жена ми сме го правили 4 пъти с друг мъж и не сме имали проблеми, но го искахме и двамата, а и през одините сме се доказали един на друг и нямаме грам съмнения. Беше хубаво, даже невероятно, но не при всички е така.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ca1e6e583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помисли върху третото изречение което си написал. Щом си я описал такава значи не очаквай нищо добро. Ти и да не искаш тройка, тя ще си поиска с или без теб. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d924f3852d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В такива теми много трудно се пише човек. Птосто защото зависи само от това какъв си ти и от това каква е тя, а ние не знаем това. Ако сметнеш, че ще ревнуваш много и нищо няма да е същото после, не го прави, ако пък сметнеш, че ще ти е кеф, или пък ако тя много го иска и си готов да го направиш за нея давай. Няма как ние да ти дадем съвет като не ви познаваме. Трябва да прецениш.
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 73d3031a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не намирам нещо кой знае колко възбуждащо в тройка с друг мъж, дори и приятелката да е неговата собствена или неангажирана към някого от двамата... Обаче за мен тройка с две жени е много готино нещо (споделям личен опит за последното, без да го предлагам на автора на терзанието по-горе).
Дали едно нещо в секса ще ти хареса много зависи от това до колко си интелигентен и какви комплекси имаш (всеки има трески за дялане) - повечето хора компенсират някакви липси посредством сексуални ексцесии... Или точно обратното - пряко сили се придържат към консервативните модели и поведение в секса заради страха от самите себе си. Щом ги мислиш много тези оферти значи не си готов за това нечувано начинание и не те влече особено... Не си мисли, че ще станеш по-модерен като се съгласиш на сексуална практика, която те отблъсква или просто не ти е минавала през ума, докато лъскаш сам ;) Не си отбелязал на колко сте години двамата - това е важно :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b891410758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм навит.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 693a6a9650
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   от автора: аз съм правил тройка с жена и още един мъж, но не изпитвах нищо към жената. Това момиче наистина го обичам и от там идват притесненията ми. Тя твърди, че ако го направим ще е просто за експеримента и нищо повече, че ако ни хареса ще го повторим и така. Просто не искам да я загубя заради подобно нещо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1dde24f528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   онзи ден двама ме направиха щастлива, идните дни пак предстои, гаджето ми е много щастлив, ти щом се колебаеш значи не ставаш за такива неща а мацката просто си го иска...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5c7a7f9547
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Aвторе (6) женa съм, преди време имaх подобни желaния, мъжът ми кaзa същото - хем го възбуждa идеятa, хем мисълтa, че друг ще ме докосвa... основният му стрaх беше, че ще се променят отношениятa ни. Не го нaпрaвихме, не съм повдигaлa повече въпросa и без товa не бях сигурнa, че го искaм нaистинa. Но при вaс.... тя продължaвa дa искa...
Aз не могa дa нaкaрaм съпругa си дори нa мaлко по- груб секс от време нa време, нaй- много 5-10 мин. и пaк си стaвa " моя нежен мечо". Кaзвa, че преди с други е бил груб, но с мен не може.
И си мисля, че си кaто него. Кaто обичaш, обичaш нaвсякъде- в леглото и извън него, не можеш дa я " видиш" по друг нaчин, дa се aбстрaхирaш от мисълтa, че товa е любимaтa женa.
Зaтовa, според мен недей, aко пък продължи дa нaстоявa... мaй ще трябвa дa поемеш рискa, тя явно по друг нaчин приемa нещaтa.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker