Асексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуалност
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 6592 пъти
Здравейте,

Момче съм на 22. Накратко моята история се състои в следното - нямам такова желание към срещуположния пол, в сравение с моите приятели и приятелки.
Изглеждам наистина много добре, където да ме видят ме хвалят колко добре изглеждам. Виждам, че съм обект на внимание за жените където и да отида, особено сред по-възрастните от мен.

В момента си нямам приятелка, а има доста кандидатки, но на мен просто не ми е интересно. Търся и най-малкия недостатък във всяка откъм външен вид, когато не е достатъчно се насочвам към характер и прочее, а трябва да почвам по принцип по обратния път.

Какви ли не клюки се приказват за мен в рамките на един доста голям колектив от рода на това, че съм гей, метеросексуален и други такива термини, някои от които наистина не знам значението, клюки, най-често пускани от момичета, към които не съм проявил абсолютно никакво внимание, а те, явно с голямо самочувствие за себе си, не са могли да разберат как така не им връзвам.

Не правя секс в рамките на големи периоди от време като месеци. А когато го правя, не мисля за това аз да изпитам удоволствие, а гледам дали партньорът ми как ще ме възприеме, дали ще му хареса, какво мнение ще си изгради той за мен. Обикновено стигам до актове в продължение на 2-3 часа без да свърша нито един път. Вярно, всяка казва, че било невероятно да я чукат толкова време, но за мен какво остава.

И все пак не се оплаквам от нищо, трябва ли да променям нещо в мен само за да "вляза в нормата". Или просто не съм срещнал подходящия човек, който да пастне на характера ми ?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5afc39ca31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - забрави какво казват другите, това да не те интересува. Второ- влечението към някого е любов това е важното, сексът е допълнение. Просто още не си срещнал човекът, който ще те накара да се влюбиш. Остави тези притеснения за своята сексуалност, разбирам че там долу всичко работи нормално, останалото са чувства. Човек обича с ум и сърце, това е важното. Имай търпение.Успех
Д-р Хаус

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b985340c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат ми, беше същият. по-голям е от мен и винаги ми е обяснявал как трудно ще се намери жена, която да му хареса поне малко. Виновна за това е майка ми, според мен. На мен, като на момиче - няма как да ми се отрази, но моят брат Едипчо и до днес е влюбен в майка ни.
Подбира, подбира.. толкова добри и хубави момичета имаше около него - као куклички. Сега е женен за дама по-възрастна от него с 5 години и .. хаха защо ли..
с големи претенции сте, обаче накрая внимавай с избора си.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b459de3172
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам същия "проблем".
През повечето време се чувствам самодостаръчен на себеси и не изпитвам особена нужда от интимна приятелка...
Ходил съм само с една и то за малко а съм на 23, но въпреки това приключихме за няколко седмици...
Какво да ти кажа...Егоиси сме си :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 28 дни
hash: 19bbb9b0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да не харесате нито една??? Странно...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bb7367e6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тъй, ситуацията е същата само дето си имам влечение, имам си аверка праскам си я - но не свършвам, а на чикия винаги. Съшите раоти с клюките о мо. Тъй авторе работата е следната брато - прекалено високо самочуствие - евала и аз съм така, та въпроса се решава по два начина - единия е да спреш да мислиш само за якото на жените .. другия е да чукаш броталните сливи до спукване боли та хия дали ши свършиш и примерно в по-късен час си хващаш някоя не толкова привлекателна но себераздаваща се и ти като си по красив от нея тя ще е задоволителя в случая не ти и свирки раоти ши го измисли там момата само лампата загасяй !

и брато недей да се тревожиш за самочуствието - трябва да го има

М18

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b3e739c792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Асексуалност означава липса на сексуално желание и влечение. Хора, които изпитват постоянна липса на сексуално влечение и желание за сексуален контакт се наричат асексуални. В науката има спорове дали асексуалността е сексуална дисфункция или вид сексуална ориентация.
Често асексуалното поведение е резултат от нежеланието на някои хора да приемат собствената си хомосексуалност, от една страна, и липсата им на интерес към противоположния пол, от друга.
P. S. Имам един познат, много свястно момче, умен, красив, талантлив. В следствие от това и самочувствието му витае из облаците. Отвратително е. Той никога не се отпуска, страхува се да не сгафи и мнението на хората за него е всичко. И аз бях една от тях. Такива хора никога не са щастливи, никога не са себе си, всичко покрай тях е фалш. Приятелите, репотацията, комплиментите и всичко това е една измама. Бъди себе си - може това да е проблема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: af8d0d34aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, нека направим разлика между влечение и любов, предвид някои нескопосани коментари.... Влечението към противоположния пол можеш да го определиш сравнително лесно - проявяваш ли различни реакции при комплименти респективно обиди от двата пола, когато се обличаш например имаш ли за цел привличане на внимание, защо примерно ходиш на фитнес ако го правиш.... Схващаш идеята на занятието...
Второ, ти нямаш "реална" липса на желание, по скоро имаш "заключено влечение" - сиреч говорим за контрол върху личността на субектите, техните качества, евентуални реакции и в последствие контрол за изграждане на положителна връзка ОТНОВО за субекта на действията ти! Тези два сценария са с противоположни посоки и подсъзнателно се потискат определени процеси, които биха натоварили "системата".... в твоя случай намалено влечение както го описваш.
Трето, от думите ти допускам че бъркаш понятия и идеи при сексуалността и сексуалната идентичност.... Допускам също така, отново от думите ти, че е възможно да имаш непризнати влечения.... тоест към по - млади или по - възрастни жени от теб, към по - красиви или по - семпли по отношение на визия, да предпочиташ доминиращи или подчиняващи се жени, БДСМ практики или сексуални роли.... Ако това наистина те обърква, говори с психолог

Поздрави

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0c1769d2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "В науката има спорове дали асексуалността е сексуална дисфункция или вид сексуална ориентация. "

До номер 6. В науката не би трябвало да има спор за това! Глупаво е да се мисли че асексуалността е "вид сексуална ориентация", при условия че обект-субекта не изпитва никаква потребност да задоволи нагона си било то към човеци, животни или фетиши за каква "сексуална ориентация" говорим. Това си е чист психически или физически проблем. Или и двете в комбинация.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0dcda37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От всичко написано разбрах едно.... ти си огромен егоцентрик. Животът като те ошлайфа и ти понамали егото (за твое добро дано стане... ), ще намериш момиче!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1281c82577
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм на 22 и аз изгубих това чувство, дори не само това. Дори не желая да съм в женска компания. Предпочитам да съм повече сам. До сега не съм имал приятелка и имам малко приятели. Кандидатки не съм имал, не мисля, че изглеждам зле, но просто нямам самочувствие и не ме харесват. До сега през целия си живот е било така и мисля, че сам ще остана. От малък град съм и едва ли някоя ще тръгне с мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker