Въпрос относно облекло за мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос относно облекло за мъже
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3198 пъти
Здравейте, въпросът ми е насочен предимно към женската аудитория на сайта.
С какво облекло трябва да бъде един мъж (интересува ме също така и според сезона), за да изглежда секси?
Знам че зависи от много работи - ръст, тегло, мускулна маса и т. н.
Аз бих желал да разбера на мен какви секси дрехи биха ми отивали, като дам своите мерки по-долу:
1. Момче съм на 26.
2. Ръст: 190 см.
3. Тегло: 75 кг.
4. Телосложение: Слабо.
5. Цвят на очите: Кафяво-зелени, с преобладаващо кафяво.
6. Цвят на косата: Тъмно-кестенява.
7. Цвят на кожата: Леко мургава (не съм циганин :D)

Ако нещо друго не ви е ясно, питайте, но мисля, че по даденото от мен по-горе описание бихте добили някаква представа как изглеждам долу-горе, и съответно да ми кажете какви дрехи според сезона биха ми отивали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e99ffd5746
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За повечето жени е най-секси дупето. Мъжкото тяло не е много интересно...облечено, но не познавам жена, която да не сичпада по едно стегнато в хубави дънки дупе. Отгоре е хубава бялата риза, но от вталените, а лятото тениска или поло шърт.
Най- важно е обаче да си чист, спретнат. Много мъже подценяват необходимостта да се пере всяка дреха след обличане

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8751e17fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За лятото, определено спортно-елегантен стил. Тениска, дънки или панталонки (3/4 или до коляното), кецове или сандали (спортно елегантни, не прекалено тежки или официални като визия), слънчеви очила, евентуално каскет или някаква шапка с козирка - важно е обаче цветовете да си отиват и как ще ги съчетаеш. Избягвай лятото по-възможност по-тъмната гама и особено черния цвят, ако пък сложиш нещо тъмно (кафяво, сиво, тъмно синьо) съчетавай с нещо по светло и свежо, което да уравновеси.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 027ba2f7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   О аз ставам луда при вида на момче със суичър още повече с качулка. Направо буквално полудявам в този момент много рядко обръщам внимание на това дали е дебел слаб грозен просто предполагам че всеки човек има нещо което го привлича особено в противоположния пол.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1d9736ede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъмно сини дънки, които да подчертават краката, тениска в изчистен цвят ( тоест без смешни надписи, идиотски картинки и т. н. ) сега лятото като цветове са много модерни неоновите цветове, но разбира се трябва да се съобразиш къде ще я носиш. Може и да добавиш черно яке което да внесе малко закачливост, ако наподобява рокерско например. Ако не се обличаш за официален повод е хубаво да обуеш модерни кецове, които да имат цвета от тениската. Ето това за мен е идеалното ежедневно облекло - спортно, но елегантно, шикозно, но и показващо класа. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8c7f0c2de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спорее мен твоето тяло ще изглеждa още по-секси, кaто си облечеш мaлко широки дънки и един лятен и свеж потник :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ae87db1ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мургaв, висок и с пъстри очи??? Грaбвaм те, дрехи не ти трябвaт!!! ;))) Сaмо някое килце отгоре, но ще те зaхрaня добре - обещaвaм!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 629ea864f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Облеклото на мъжа не е свързано толкова с тялото, особено ако телосложението е нормално. То трябва да е свързано с повода по който излизаш. Има разлика дали отиваш на дискотека или на коктейл.
Ако искаш да си секси, усмивката е най-важна, после чисти и изгладени блузка и дънки, но и без блузка става, в зависимост от повода, така че усмивката е на първо място.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef5c27aeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много е важно и каква музика слушаш. Ако слушаш чалга например, трябва да се обличаш като потурчен кретен. Дрехите непременно да са с ориенталски нюанс - зелени или жълти лъскави шалвари, обувките да са в стил "Малкия мук" с остри подвити нагоре върхове с пискюлчета на края и задлжително с чалма, която тябва да е същия цвят кто шалварите, навита около червен фес с дълъг черен пискюл.
Ако успееш да говориш и държиш като стар цигаин в джебчийска акция - още по-добре, направо ще ги подлудиш и веднага ще се подмокрят. Проблема е че все по-малко жени сушат чалга. На улицата много лесно ще различиш чалгарките от нормалните хора, по безумието и дивоията в очите и по това че се обличат с безвкусие като евтини умряли от глад селски проститутки, а също и по похдката, защото вървят със стиснати в коленете крака, като скопени през зимата катерички.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8fdee3ca10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора: Благодаря на всички, които изказахте мнението си по темата до този момент :)
До номер 6: Не си първата която искаш да ме грабнеш, но просто момичетата около мен ме мислят или за недостъпен, или че си имам приятелка. Но цялата работа се състои в това, че аз съм от по срамежливите, и винаги чакам момичетата да направят първата крачка...
До номер 8: Аз също мразя чалгата. Музиката която слушам е предимно от 90-те години.

Бих желал да прочета още мнения, защото от досегашните 8 все още не мога да си направя крайно заключение :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6147cf54f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Голям мъж си. Мисля, че потниците са за по-малки момчета. А, може би, е защото не ги харесвам върху мъже. Тъмно сини дънки, черна тениска. От онези с по-изрязаните деколтета, ако се сещаш. Ако и ключицата ти е изпъкнала, ще се вижда от изрязаната тениска. Часовник. Аз харесвам слаби мъже. С дълги пръсти, кокалести тела. Знам, че повечето жени харесват мъже с хубави тела и т. н, .. нне са ми по вкуса. Важно е и държанието. Понякога се впечатлявам от безумни неща. Погледът. Как си въртиш запалката, например. Усмивката. Парфюмът. Жените обичат мъже с чувство за хумор, но не всеки го притежава. Харесва спокойни, уравновесени, концентрани, да ме гледат право в очите. И точно когато си мисля, че този човек започва да ме плаши- той просто изръсва някаква шега и аз започвам да се обърквам. Звучи странно и смешно, предполагам, но... разни хора, разни идеали.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6147cf54f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Голям мъж си. Мисля, че потниците са за по-малки момчета. А, може би, е защото не ги харесвам върху мъже. Тъмно сини дънки, черна тениска. От онези с по-изрязаните деколтета, ако се сещаш. Ако и ключицата ти е изпъкнала, ще се вижда от изрязаната тениска. Часовник. Аз харесвам слаби мъже. С дълги пръсти, кокалести тела. Знам, че повечето жени харесват мъже с хубави тела и т. н, .. нне са ми по вкуса. Важно е и държанието. Понякога се впечатлявам от безумни неща. Погледът. Как си въртиш запалката, например. Усмивката. Парфюмът. Жените обичат мъже с чувство за хумор, но не всеки го притежава. Харесва спокойни, уравновесени, концентрани, да ме гледат право в очите. И точно когато си мисля, че този човек започва да ме плаши- той просто изръсва някаква шега и аз започвам да се обърквам. Звучи странно и смешно, предполагам, но... разни хора, разни идеали.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: efc9f4c362
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, Ти си с прекрасни мерки, като моя Евтим, първото, на което една жена обръща внимание е перфектна хигиена имам предвид сапун и вода, после някакъв парфюм който, подчертава характерът ти, а не прикрива телесната ти миризма твоята жена ще я познаеш по това, че те харесва изпотен и се смее на смешките ти. Като цветове потник с само на плажа и в къщи. Тениски с небесно сив цвят бели и резеда, избягвай черното то носи негативи и депресия надолу жените са луди по боксерки ама не изкуствени а от бамбук полезни за ти знаеш за къде има ги на илиянци през лятото със сандали затворени отпред какъвто желаеш цвят може и цветни маратонки ризки с къс ръкав цвят без черно и розово и без цвят сьомга носят го обратните. трябва да знаеш вицове и интересни случки трябва за да забавляваш. когато си в обществото на едно момиче трябва да не иронизираш, да не се подиграваш да внимаваш да не критикуваш майка й или баща й. забранен е сарказмът и подигравките. ако момичето не ти харесва тактично се оттегляш и измисляш, претекст че те очакват другаде. ако ти харесва свободен разговор и молиш за втора среща. ако на някое момиче му е за първи път гледаш да сте сами да е чисто и да е романтично ако ти откаже веднъж опитай пак и пак но не я насилвай, все пак и е за първи път. прости ми че обърнах внимание повече на отношенията от колкото на дрехите, но жените обичат с ушите а мъжете обичат с очите. ако ти трябва мъжки съвет от баща си е по добре от колкото от връстниците ти. Той иска да успееш а те да се провалиш. Успехи

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 735b08c823
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Един съвет от мен: Направи си татус, но не нещо супер малко а нещо по-голямо. Примерно на кракът или ако не искаш да бие на очи на по-скрито място като гърбът. Това се харесва на повечето момичета. Относно облеклото носи дрехи които са ти удобни, бъди чист и спретнат и никога не прекалявай с парфюма или дезодоранта. Момичетата държат на това!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1dbe81ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   (Не те познавам, тъй че давам универсални съвети. Предварително се извинявам, ако някой от тях те засегне по някакъв начин. Останах с впечатлението, че искаш да се харесаш на жените, тъй че този пост няма да се отнася само до дрехите!)
За да ми се стори привлекателен, един мъж трябва да е облечен с класа. Тоест е наложително външният му вид да загатва, че е интелигентен, културен и разбира от изящните неща в живота. Мъжът, който уважава себе си в никакъв случай не изглежда евтино, нито пък твърде семпло или натруфено. Както във всичко житейско, в облеклото има златна среда, която е трудно да се усети, но си заслужава усилието.
След като обясних какво значи да си облечен с класа, нека дам съвети как да се постигне. На първо място, както вече авторът на темата се е досетил, е личната хигиена. Облеклото може да прави чудеса, но без цялостна поддръжка не струва нищо. Къпане поне веднъж на ден, използване на почистващи, овлажняващи и освежаващи козметични продукти, редовно бръснене и подстригване и т.н. Предполагам, че авторът схваща за какво става въпрос.
На второ място по важност поставям аромата или как себе уважаващия се мъж ухае. Трябва да е приятно (съзнавам, че звучи субективно) и ненатрапчиво - например, ако се разминем на улицата, не би трябвало една минута след теб аз да усещам как миришеш. В изтънчеността е истината. Ако имаш финансови възможности, избери някой от класическите мъжки маркови парфюми - с тях не можеш да сбъркаш, а жените полудяват по тях. Ако нямаш, се налага да отделиш време, за да намериш "твоя" аромат. Заложи на нещо, което едва се долавя (т.е. потенциалната дама трябва да се приближи до теб, за да усети как ухаеш); но все пак е трайно.
За мен дрехите идват чак на трето място. За разлика от останалите коментари, аз няма да ти казвам да носиш дънки или риза, защото е очевидно, че трябва да се обличаш според случая. Има една приказка обаче, че за да изглежда скъпо, човек трябва да вложи пари в часовник, качествени обувки и универсално сако - всички други дрехи и аксесоари са преходни. (Между другото, ти си на 26, кецовете са: А) за спорт; Б) за разходка в парка; В) за 16 годишни).
Цветове на дрехи са дълга тема... за тях ти трябва гореспоменатия усет. Можеш да го добиеш като разглеждаш модни блогове, четеш модни списания или просто научиш основните цветови комбинации. Ако пожелаеш, мога да те снабдя с милион линкове по темата.
!!! На четвърто място, но най-важно, е държанието и маниерите. Прочети някоя книга относно етикета при общуване. Не ръкомахай и не жестикулирай повече от необходимото. Усмихвай се; бъди приятелски настроен към всеки. Прави смислени коментари, говори гладко и само когато имаш какво да кажеш, научи се да вдъхваш доверие и авторитет.
Така написано изглежда лесно, но ще срещнеш много спънки, ако наистина решиш да се превърнеш в галантен мъж или както народът обича да се изразява, "джентълмен". Аз самият често не успявам да изпълня всичко стриктно, но се старая и забелязвам положителна промяна. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8fdee3ca10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 12: Доста хора казват, че жените обичали с ушите си, включително и ти. Обаче ако например дойдат при теб двама мъже да те свалят, единия например да е красив като Брад Пит (казвам Брад Пит, защото той е един от най харесваните мъже), но пък за сметка на това е срамежлив, мълчалив, няма чувство за хумор, а другия черен циганин, плешив, без зъби, кривоглед, но пък със страшно чувство за хумор, забавен, добро умение да общува и пр., ти кой от двамата ще избереш?
Може въпросът ми да изглежда малко глупав, но поне аз изречението 'Жените обичат със ушите си' го разбирам по този начин.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cbcc49a7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тениска и вратовръзка

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8fdee3ca10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 13: Нещото което най много ме отвращава е да видя момичета с татуси, пиърсинги, и т. н.
До номер 15: Е ти направо заби номер 12 :D

От автора.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6e5b0ba4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Брат, слушаи ся. Мен ме кефи тиин стила. Задължителни са кецовете. Без значение дали си с къси панталони или с дънки кецовете са мии слабото място. Суитчърите с качулка, които леко да показва косата, която ако е вдигната нагоре (и тя ми е като фикс идея) и татусите или пиърсинг (флеш за предпочитане) излежда добре. Ако си сложиш лекоо спуснати надолу дънки в комбинация с някоя тениска (но не и потник) и суитчър или анурак отгоре. Тва са за мен идеалите. Без хеит! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker