С доведения ми "брат" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С доведения ми "брат"
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 7481 пъти
Здравейте. Аз съм от София, на 21 години, често чета темите тук и реших и аз да споделя. Бях на шестнадесет години, родителите ми бяха разведени от 6 години и до скоро живеех сам о с майка ми. Скоро обаче тя се запозна с един мъж. В последствие се оказа, че аз и сина му учим в едно училище.

Той беше една година по-голям от мен. Бяхме се виждали, но дори не се поздравявахме, не бяхме близки, бяхме много различни. Аз го мислех за сваляч, около него винаги имаше мноого момичета.. и той се държеше с всички, сякаш му бяха много близки, Не одобрявах такова поведение и не го харесвах.

Аз пък-по думите на всички, "тиха и скромна", никога не бях заобиколена от представители на противоположния пол, не, че не е имало момчета около мен, но просто загорелите пубертети не ме привличаха. Това обяснява факта, че бях девствена на почти 17-годишна възраст. Интересувах се от уроците, училище, образованието.. не ме влечеха цигарите, алкохола и т. н. По-късно онзи мъж и майка ми заживяха заедно и съответно с тях-и ние.

Едно лято, 17-ти август по-точно, трябваше да останем сами вкъщи. През тези месеци станахме по-близки, по-скоро бяхме учтиви един с друг, нищо повече. Той имаше рожден ден и реши да направи парти за рождения си ден. Много любезно ме помоли да му помогна с покупките, и аз се съгласих, така или иначе нямаше какво да правя.

Цял ден обикаляхме, говорихме си и разбрах, че не е малоумния сваляч, за когото го мислех, а напротив- беше интелигентно и възпитано момче. Той пък от своя страна, също призна, че не ме смята за "задръстена зубърка", както било до момента. Прибрахме се, направихме заедно торта, забавлявахме се.

Вечерта предпочетох да не стоя при него и приятелите му, тъй като не вяха мой тип-момичетата търсеха на кого да покажат новия си сутиен, а момчетата чий задник да опипат. Той обаче ме убеди и останах при тях, седнах настрани, по-далеч от танцуващите. По-късно някой предложи да играем на истина или предизвикателство и всички се съгласиха.

Повечето от приятелите му също не гледаха на мен добре, тъй като бях различна от тях и едно от момичетата побърза да се заяде с мен. Избрах истина и тя нахално попита : "истина ли е, че все още си девствена? ". Това ме унижи, ме казах нищо, щях да се разплача. Той видя притеснението ми и направи забележка да не задава такива въпроси. Тогава тя каза "е, значи е истина, хаха". Беше негов ред и някой го попита : "вярно ли е, че имаш фетиш към девственици? " всички. започнаха да се смеят.. Аз станах и побягнах навън.

Той дойде след мен. Успокои ме, каза, че не го очаквал, но било много хубаво нещо, че съм била "различна". Разбрахме се да се върнем заедно при другите, без да играем. Вечерта приключи, родителите ни се върнаха, всичко продължи по стария начин. С него се сближихме доста, станахме приятели, споделяхме. Започвах да го харесвам все повече и повече. Един ден, както си говорехме, той просто ме целуна. Изтръпнах. Никога не бях изпитвала такова чувство, беше ми толкова хубаво.. не каза нищо, само се усмихна. Дните минаваха, ние сякаш бяхме забравили случката.

Един ден обаче, тя се повтори. Попитах го какво означава всичко това, защото не разбирах, а той ми каза, че съм прекрасна и иска да бъде с мен, но щял да ме нарани. Аз също му казах, че искам да бъда с него. Така и стана, той ми предложи и аз приех. Минаха 4 месеца, най-хубавите месеци в живота ми, той се отнасяше с мен като с принцеса, не бяхме говорили даже за секс. Една вечер, докато се целувахме, той каза, че иска да го направим. не исках, но не исках и да го загубя и го направих.

Не беше нищо кой знае какво, не беше и приятно, болеше. Два дни по-късно той мебю заряза. Бях съкрушена. През всичкото. това време бях убедена, че ме харесва, че е влюбен в мен, както и аз в него, а сега... той спря да говори с мен, започна Със стария си начин на живот. Аз изгубих желание да върша неща, всички забелязаха промяната.

Две години не бях общувала дори с мъже, да не говорим за целувки, секс и т. н. Бях вече студентка, същото затворено и свито момиче. Срещнах едно момче, състудент, много умен, забавен, красив.. скоро той пожела да бъдем заедно, аз му обясних ситуацията и той ме разбра, каза, че ще ми помогне да го преодолея и ще бъдем щастливи.

Заедно сме от осем месеца. Той одържа на думата си, и не ме насилва за абсолютно нищо. Не се правили секс още. Знам, че всички ще кажете "да си търси друга, за какво си му". Да, знам, че е така.. обичам го, но не мога да забравя случилото се с доведения ми брат, макар и да му вярвам. Не знам какво да правя, има ли смисъл да продължа да бъда с него, или по-добре да го оставя да си намери нормално момиче... благодаря на всички, които ще го прочетат, приемам всякакви съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9393d1a111
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз ще те посъветвам да останеш с него вижте какво ще стане.Ако не стане нищо си дайте време.А за брат ти явно си е че е сваляч много такива ги има....Забрави го.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 175cc92cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак сте във филма децаааа

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9d5d341513
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами не че се заяждам ама дитуацията с доведения брат изглежда леко копирана от любовен роман. А и свалячите не се държат по този начин да прецапат работата- или е бил просто с променливо мнение за жалост. Както и да е заобиколена си от свестни мъже да ти го кажа в прав текст. Зависи как се държиш с тях, ако поддържате връзка с доведения е нормално да се съмняваш в чуствата си. Ако не поддържате връзка е негодник и изтръпваш при мисълтта за подобне като него. Готиния ти състудент му лепни една страстна целувка и от мен. Ако искаш не прибързвай , а се отпусни и се опитай да го обичаш. За жалост и аз съм от хората с променливия тип настроение и като се опитам да обичам почти моментално съм влюбена, но веднага мога и да не съм - незнам дали е така и при другите хора де. Както и да е съвета ми е просто се отпусни. Пък и щом е боляло значи момчето не е знаело какво да прави и обикновено само дествените момчета имат единствено фетиш към такива - не съм вече от тях ама съм запозната с тоя синдром.Аз например имам фетиш към момчешки ръце за пример особено когато жилите са изопнати от мускули.... ама това си е друг въпрос. Най хубовато е в случея че имаш готин до себе си - понеже съм срещала всякакви от забавни чак комични жалки отрепки до симпатични шишковци, от учени празноглавци и до такива че чак ти е жал че толкова хубаво момче е толкова просто че нямаме теми за разговор - жалка гледка

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e45f204977
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си ненормална. Ти си била наранена и сега си внимателна в своя избор относно мъжете. Няма от какво да се срамуваш, тъкмо обратното. Човек се учи от грешките си, това прави и ти. Бъде себе си и не се отказвай да преследваш мечтите си :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 06b2f0b235
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   случват се такива неща, не пропилявай шансовете си с това момче... щом сте 8 месеца заедно и не сте правили секс, значи наистина държи на тебе. Ти си късметлийка :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a15fc5ec0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изтрещяла си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cb9891fc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Объркана история..Как може така да те е отрязал?!! :Х Та така де...Още не прибързвай да бъдеш с него увери се че той няма да те нарани по кой да е начин,но не го отбълсквай :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9e9b5567c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Остани с него брат ти е бил первезник била си влюбена в него но се свърши сега имаш 2 шанс не го губи

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff3ad826ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето от къде идват сценариите за онова предаване по Нова тв. Нещо като кръстовищата на живота беше или подобно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d1911d40b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Дааа Номер 10, това е вярно. "Съдби на кръстопът" :D Всички епизоди съм гледала до един и колкото повече чета назад историите, се убеждавам, че са от тук взети. Вече сигурно 5 или 6 история 1:1 :D
Историите в предаването са истински и само ги разиграват, но не съм предполагала, че са извадка от сайт... хихи

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 38b94ae994
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер10 предаването се казва - Съдби на кръстопът мен ми е много забавно да го гледам като комедия.
За авторката.
Намерила си готино и истинско момче не се притеснявай за глупости просто го обичай

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 35331c4b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Повярвай му, ама наистина да му повярваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker