Заляти с информация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заляти с информация
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1318 пъти
Искам да изкажа някои свой наблюдения относно вредите от заливащата ни информация от къде ли не. Естествено на първо място проблема идва от интернет. Интересно е, че това да сърфираш е като краста. Не е ли по лесно и разумно човек да търси нещо конкретно, да го открие и да се махни от компютъра. Тези две седмици бях на море и планина и умишлено не взех нито таблета, нито лаптопа.

Първите дни изпитвах нужда да са при мен, за да проверя поща, фейсбук и т. н. , защото чувствах, че изпускам нещо, че изоставам. След това свикнах и зепочнах да се наслаждавам на почивката пълноценно и най-важното -започнах да сънувам. До колкото съм запознат през деня си пълним подсъзнанието с каква ли не информация и се зъдрастваме. Е, чрез сънищата се отпушваме, като ходене по голяма нужда, но информационна.

Излиза, че 70% от деня ми отива в попиване на голям % безполезна информация. За това реших да сядам пре компютъра не по навик, а по план, само когато имам нещо да правя, да търся, след което проверявам пощата и изчезвам. Това помага и има резултат, защото сега паметта ми е по добра, по съсредоточен съм и като цяло по продуктивен. За щастие не гледам телевизия, камо ли новини. Не завиждам на тези, които и това правят освен сърфирането. Не пиша да давам акъл, а споделям опит и наблюдения, които за мен лично са проверени и работят. Само да вметна, че най-големият и известен на човечеството манипулатор е малката кутия наречена телевизор.

Да преминем на торен сайтовете с разрешените за гледане от всеки филми с многобройните си жанрове ХХХ. Дори малко дете вече може да ги гледа и да си промива съзнанието, което е много вредно, защото това е кино индустрия и не всичко е така както изглежда, но ние си мислим, че трябва да сме сексуални издържливи състезатели, които очакват от жените да са мръсниците от порното, което си е чиста пропаганда. Хора- редовното гледане на порнография е вредно! И завършвам с това, че светът отива на много лошо, за съжаление.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2107262c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти сега споделяш опит или просто се заяждаш

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6a794d20a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всичко е до нагласа. Лятото няма какво да правя и ако не съм на плаж или някъде с кучето, то по цял ден съм в интернет, пък пак си сънувам... :D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c142a9a2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   ужасно си прав

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fee9b39d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да,напълно прав си.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0e01738c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прав си, но донякъде. Голямата информация в нета дава възможности, а многото възможности винаги са нож с две остриета. Ако се увличаш да четеш и да правиш неща в нета, които не са ти необходими, явно не намираш по-важна цел, а това си е само твоя отговорност. Мисля, че момичетата не се увличат по порно. Що се отнася до това накъде отива света ... ами, от хилядолетия хората често са определяли дати за края на света, но досега никой не е познал, очевидно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1c8a292f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С две ръце съм горе, братле. Подкрепям те напълно :). Откакто си взех компютър и се фокусирах върху изучаването на разни неща в моята технична област спрях да гледам телевизия (това преди около 10 години) и живота ми е много по-добър, отколкото преди, когато гледах телевизия.

Хора, четете книги, образовайте се, търсете, дерзайте, откривайте полезната за вас и вашата област информация чрез компютъра и Интернет и не спирайте да се развивате.


Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2107262c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мене пък по едно време на клада щяха да ме горят задето чета книжки. Хораа, книгите плашат, придържайте се към чалго лиготиите за да не ви опишат като някакво свръх естествено с много мозък, не че се хваля, ама местните шепа клюкарки щото само затова могат да говорят понеже не четат книги и те понеже са прости им земахме работата - не могат да обсъждат. Прости са жените и като чакаш ум от тях натам отиде работата. Ако пък се образоват и те чак тогава може би бих имала някакви теми за разговор с тях ама май едва ли.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d17d11d46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И все пак търсенето на конкретна полезна информация крие много капани и отново много изгубено време, а животът е много кратък, за младите не е, защото още не са го осъзнали. Аз съм м на 36 г

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d17d11d46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   към 7

Аз също напоследък не мога да разговарям на теми различни от мачове, чалга, политика. Оказа се че темите за политиката са избиване на комплекси. Всъщност чалгаджийте също са запознати с партийните движения у нас. :) Но за това са виновни жълтите вестници, кадето също двете теми са засегнати цветущо. С една дума Бг-чалга- мма -политика -футбол-може би и риболов-а и познания по устройство на автомобила -почивка с ваучер -къде без белот :)- който е компетентен по тези теми и може да спори по тях е на почит в ниските прослойки на образованото ни общество - уви! Не се подигравам, а такива са ми наблюденията, а другата страна на монетата е лицемерието, завистта, злобата в малко по елитарните слоеве на обществото, така наречените висшисти, образовани хора, какъвто съм и аз, но все пак не съм се взел на сериозно. Измъкване от този омлет няма да има, подчертавам, няма да има!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2107262c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не че нещо тъп ама мач някога играл ли си, чалга пял ли си, участвал ли си в партийно движение и от двете страни само да се сбиеш с хората. Ако отговора на сичкото е - Не тогаз не ми спори. Така че сори тъп ама като се правиш на умен пред прост селянин жестоко ще се изпатиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker