Вагинални газове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вагинални газове
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 9051 пъти
Здравейте!
Каня се от много време да споделя този мой проблем, който "тегне" над моя недотам развит сексуален живот.. Правила съм секс няколко пъти с първото ми гадже. След втория път се появи и този неудобен и ужасно засрамващ проблем, който до ден днешен ми пречи да се почувствам пълноценна по отношение на секса. По време на орална любов в поза 69 се чу звук, наподобяваш пръдване. В последствие се уведомих, че това се получава от вакуум, предизвикващ появата на газове от вагината и е сууууупер неловко.. Както и да е, всеки следващ път в някоя по-"разкрачена" така да се каже поза получавах такива газове. Мислех си първоначално, че може би не съм била отворена напълно или следващия път няма да има вече такива моменти, но уви, всичко продължи.. Явно приятелят ми не беше попадал на такъв "феномен" досега и така всичко приключи доста тъпо.
След това не съм и имала интимен приятел, просто имам чувството, че нещата ще се прецакат отново заради този мой проблем.. Не съм ходила на гинеколог все още, споделила съм с някои приятелки, които ми казаха, че и на тях им се случва от време на време в някоя поза. Но при мен сякаш си ми остана травма още с навлизането в сексуалния живот и тази мисъл ми очерня всички сексуални желания.
Надявам се да получа нормални и смислени коментари, все пак реших да споделя, за да открия начин да превъзмогна тази ситуация, която ми лежи дълбоко в съзнанието... съмнявам се да съм единствена!

Н., 17г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96c517e8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Я стига се филмира! При всички жени се случва! Поне аз не познавам такава, с която да не ми се е случвало... Може би не постоянно, но доста често, и в най-неочаквани ситуации!
И изобщо няма какво да се притеснявате - това не е пръдня, нито мирише, нито нищо. Че незапознат човек може да си направи погрешни асоциации - това е съвсем отделен въпрос.
"Пръцкай" си на воля! Аз даже обичам да има непредвидени неща - нещо като да те сръчкат в ребрата с цел шегичка.
Обърни го на самоирония и въобще да не ти пука!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0b26a2274b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съвсем нормално. Нито е феномен, нито е ненормално. Явно приятеля ти просто няма опит.
Иначе, ако сме достатъчно "умни" в леглото, дори можем да ползваме този "срам". Невероятно удоволствие е този въздух да бъде изкаран от там баво. Найстина бавно с дълбоко проникване. Докато партньора прониква, избутва въздуха и се получава допълнителен стимул.
Това, че момчето идея си няма, че това е нормално е друг въпрос :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c98b4b76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   С друг няма да си така, гаранция. Просто лош късмет да попаднеш на първия. Той с която и да го прави ще се получава вакуум, защото е некадърник.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1aeaead8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на мен ми се е случвало. Да, малко е засрамващо, ама няма нищо страшно. В разгара на страстта на мъж обикновено не му прави впечатление изобщо, само ние си се засрамваме. Дължи се на навлизане на въздух вътре и както казах изобщо не е опасно, освен това се случва често. Така, че ако това ще те успокой малко и на мен ми се случва, предполагам и на всички останали жени. Просто не му обръщам внимание и се концентрирам върху удоволствието.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f720b53347
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Абре жени вие нормални ли сте? Има ли нещо въобще от което не ви е срам. По нормално нещо от това няма. Създава се от вакуума, никакви газове не са. Т. е много хубаво се възбуждаш и си добре овлажнена... Ммммм... Няма по възбуждащо нещото това пръцкане. Честно да ти кажа, нарочно гледам го създавам като си го вкарвам, иначе не ми е интересно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 20574a8af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Като стане така с приятеля ми се смеем. Няма нищо ненормално в това, случва се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 28463eefdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Няма от какво да се притесняваш. Това е съвсем нормално нещо. И аз , когато правих секс с приятеля си и за пръв път ги получих, доста неловко ми стана, защото помислих че съм се изпуснала нещо. Но после четох и разбрах за какво става въпрос и това въобще не ме притеснява. Това ми се случва, когато го правим на задна. Ако правиш секс на задна, не си разкрачвай краката, а ги слепи един до друг - това би трябвало да помогне, а и хем ще си стегнеш мускулите във вагината. Но дори и да ти се случи, просто се отпусни и се наслаждавай на секса, недей мисли за такива дребни неща. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b9ce34341
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш на приятеля си да се пообразова малко, а ако не си с него и си с друг и се получи пак така, обясни му, че това е въздух, който той е допуснал да влезе в теб. Има и един метод, който ще те предпази да не се чува това-силна музика по време на секс:)))

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 70d6417c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Не ми се случват такива неща. Преди година някъде ми се случи и то след адски много секс. Нормално е. Зависи под какъв ъгъл се влиза...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ed8ed8930
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Да едва ли има жена при която не се случва това.
Нормално е когато си възбудена и при някои пози да влезе въздух във вагината и да се чуе нещо като пръцкане.
не се притеснявай нормално е, понякога е и забавно, но трябва да имаш чувство за хумор ако партньора ти се пошегува като се случи, а не да се притесниш повече.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0adbf05344
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Ееее този е бил голям тъпак, ако ти е направил проблем заради това, честно! Това се случва наистина при всички, аз също съм го изпитвала в някоя "по-разкрачена поза", както казваш. Няма НИЩО срамно, съвсем нормално е. Това е чисто физиологично, не можеш да го спреш или да го контролираш, не е нито гнусно, нито неприятно за партньора. Признавам, че не е най-еротичният звук, ако мога да го нарека така, но когато ми се случи на мен, и двамата се подхилваме лекичко и си продължаваме. Изключително глупаво е да се вманиачаваш в такъв незначителен проблем, не допускай това да става причина да не искаш да правиш секс!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 222d26268c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   От Авторката!
Благодаря на всички Ви за отзивчивостта и точните коментари. Единствено съжалявам за това, че от последния ми секс с тоя е минала почти година, а аз все продължавах да тая тази неудовлетвореност от "погрома" на първите ми пъти... Друго си е да ти го кажат куп жени!! :) И да добавя за разкош дълбоките ми размисли, свързани със сцените от порното.. Аджеба, как пък нито една актриса не издаде такива газове!? То не ги разпъваха на задна, орална любов.. и нито звук :D
Страхотен сайт между другото, сваля доста задръжки и маски, и противоречиви чувства, споделеният проблем е наполовина разрешен! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa2a4eda61
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Това като вагиналното пръцкане ли е? Или са други газове?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96c517e8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   15, авторке, продължаваш да говориш смехории!
Ти не си ли чувала, че филмите - ВСЕКИ ЕДИН ФИЛМ, независимо дали е порно или не, ГИ ДУБЛИРАТ!
Т.е. звуците, които чува зрителят изобщо не са звучите, които са се чували по време на снимките! Всички пъшканици, охканици, стенания и плясъци след това са записвани в студио, от цял екип артисти-дубльори (които може и да са оригиналните порно-актьори, но вече седнали облечени пред микрофона и режисьорския пулт...). То и няма как да е иначе - знаеш при живо предаване винаги има микрофони и предаватели по актьорите или репортерите. Да си виждала по порно-актьорите микрофони и предаватели? Няма! А знаеш ли колко гаден звук се хваща, ако записваш от 2, 3, 5 метра?
Ако в сцената трябва да има звук от вагинално "пръцкане", то трябва тон-режисьорите да го запишат специално - актрисата да се подготви специално за това, да я "напълнят" с въздух, да й сложат микрофон пред оная работа и тя да пръцне нарочно, и така 3-4-5 пъти, докато записания звук съвпадне точно с изискванията на режисьорите. Чак тогава той се обработва и се миксира към останали я трек-лист на звуците...
Иначе ти ако си мислиш, че като се взриви автобус на екрана, ти чуваш точно звук от взривен автобус, и ако си мислиш, че това, което се взривява е точно автобус, взет от улицата... или ако си мислиш, че порно-филмите са спонтанно случили се случки, и просто е имало някой с камера наоколо да ги заснеме... си, някак си, много наивна!

Намерила какво да вземе за пример! Порно-актрисите!... Това порно тотално ви е изпило мозъците! Като се започне от безумната мода да се щавите като кокошки отдолу, която в момента е де-факто стандарт... По едно време се опитаха да вкарат модата на актовете с презерватив, ама нещо... бързо-бързо се отказаха! Хората не искат да гледат това, дето и без друго са принудени да го правят...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 67636ba3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   18, не знам как снимат порнофилмите, но истинските филми ги снимат с микрофон, който виси ОТГОРЕ и, логично, не се вижда.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1657e1f01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Често се случва. Не ме засрамва- нормално е, Но хем ме дразни хем ме разсмива!
момиче 19г.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 770975b904
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Как ще чуеш такова нещо по филмите? Те мацките там са като кофи, какъв вакум може да се получи?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5c1aa847b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Абе 19, я влез малко в час. Какво като ги снимат с микрофони, пак ги дублират. Прав е 18 и е много по-в час от теб, така че не спори.
А иначе по темата, и на мене ми се е случвало когато съм на задна. Абе, смешно си е, ама не е болка за умиране :)
ЕднаЖенаКаза

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 932fbd5f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Просто не се разкрачвай толкова ,че да ти влиза вътре въздух.
И второ когато секса ви е интензивен,той не трябва да си го изкарва до край и пак да ти го вкарва,защото в тоя случай навлиза вътре въздух...И няма как да излезе освен с познатия звук на пръцкане.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: aa2a4eda61
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Тия газове миришат ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker