Само два месеца семеен живот, а секса намаля драстично - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само два месеца семеен живот, а секса намаля драстично
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4312 пъти
Става въпрос за моя мъж, който с течение на времето започва да губи желание за секс. Проблема е че при мен е точно обратното. В началото разбира се всичко беше както трябва, но сега след само 2 месеца семеен живот, интимните ни контакти се разредиха на веднъж два пъти в месеца. Нямаме финансови проблеми, той не е подложен на стрес, не се караме и сме много щастливи заедно, но той явно се е пренаситил, а аз си ходя незадоволена. Мисля си да му слагам някакви стимуланти в храната, но още не съм предприела тази крачка, защото не съм решила тайно ли да му ги сложа или да му дам да ги изпие и дали после няма да е по зле без хапчета.

Аз съм секси мацка, а той ми е батко и е на 35 години. Страхувам се че идните години може съвсем да загуби желание, а при мен то се увеличава и не искам да се стигне до изневери, защото това ще означава да се разделим.

Моля за съвет от мъже а и от жени с опит, как да повдигна сексуалното му желание. Той е малко нестандартен-не си пада по оралната любов, така че със свирка не мога да го възбудя. Трябва му друг стимул.

Вечер гледа тв и филми докато му се доспи и вниманието му е ангажирано там. Преди когато нямахме телевизор в стаята беше по добре положението но тогава не живеехме заедно.
Той казва че му е по спокойно когато не е обременен от мисълта за секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8398fc9281
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много, много ти съчувствам! В същото положение съм и то от няколко години. Добре, че има вибратори... сега обмислям покупка на втори и даже писах пост с молба за съвет, ама явно модераторът не е одобрил темата. Както и да е. Идеята ми е, че не си сама! Нямаш представа колко нощи съпругът ми е заспивал, а аз съм се измъквала с вибратора в банята или в другата стая. Унизително е! И често след това плача, но явно съм прекалено горда за да се предам и да си намеря любовник, който да ползвам само и единствено за това-да ме задоволява сексуално. Въпреки, че... изобщо не мога да си представя, че ще прекарам целия си живот с вибратора! Аз съм жена, по дяволите! И имам нужди!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4a7f681486
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори му за това как се чувстваш, кажи му, че ти е недостатъчно да правиш секс два пъти месечно.
Едва ли ще помогне, но ще си с чиста съвест после да предприемеш всичко друго, за което се сетиш.

За справката и аз съм младоженка. От 4 месеца, а живеем заедно от една година. Мила, да не преувеличавам, но правим секс почти постоянно. Като се прибере от работа - веднага, понякога в кухнята, докато си приготвяме вечеря, преди лягане по няколко пъти. И посред нощ ме е будил. Сутрин ако се събудя като затръгва за работа - поне орална задължително. просто постоянно се искаме, постоянно сме възбудени.
Почивните дни... уфф, случвало ни се е да ни боли вече от толкова много игри.

НО
имаше един период малко след сватбата, когато на мен не ми се правеше секс, което ми беше странно. Аз обожавам секса. Но някак в главата ми бяха един куп други неща, бях уморена, апатична. И искрено не го желаех. Той прояви търпение и този период отмина доста бързо... някъде три седмици да ме е държало.

Може би човек има своите спадове и върхове, които не е задълживетлно да са свързани с нещо определено. Изпадаме понякога в апатия, в меланхолия, искаме да сме сами и в тези моменти се държим нетипично. Всеки има такива моменти, било за час, за ден, за месец или за година.

Наблягай на нежността. Не го преследвай с влажна и незадоволена... *****, а наблегни на нежността, на обичта, на приятелството. Примерно масаж, гушкане. като гледа филм иди и се свий в скута му, погали му. Натрупвай ежедневно такива физически леки допири.

И не се отчайвай, че ще е така винаги или пък че вече не те иска.
Нещата, хората, ситуацията... всичко се променя, развива. Животът е низ от падания и върхове, низ от малки ежедневни приключения и бягства обратно към нас самите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e4969770e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай с това да му слагаш тайно хапчета. Първо, че са много скъпи и няма как да му ги даваш постоянно, второ може да ти пробутат фалшификати на по-ниска цена и кой знае с какво ще го натровиш.
Трябва да поговорите на тази тема и той да започне да се поддържа.
Има много евтини варианти за това вместо виагра, които нямат никакви вредни ефекти, но хората не ги знаят. На първо място, кажи му да взема витамини B6 и B12. Приемът им увеличава драстично броя на сперматозоидите, а като се натрупат много все някъде трябва да се излеят, защото иначе не се издържа. Аз като се въздържам 3-4 дена и после пръскам като кон. Другото, което му препоръчвам е аминокиселината L-аргинин, която при продължителна употреба увеличава нивото на азотния оксид в организма - същото което прави и виаграта, но чрез друг механизъм. Азотният оксид регулира свиването и отпускането на кръвоносните съдове и е основната предпоставка за наличието на ерекция. Ефекта от приема на L-аргинин не е моментален, т. е трябва да се приема с месеци, но пък е много по-евтин от виаграта и цената за нужните количества не е проблем. Освен това е много по-естествено средство и е за предпочитане пред фармацевтичните коктейли за потенция. Също така важен е и приема на цинк, който е нужен за производството на тестостерон. Ако прибави към арсенала си и виреещото в България растение "бабини зъби" (от него Софарма произвежда лекарството Трибестан, но една опаковка струва към 40 лв, така че по-практично е да се намери самото растение), то за няколко месеца би трябвало да има сериозно подобрение. Има и още дузина афродизиаци, но тези които изброих са най-евтините, лесно достъпни са и дават нужния резултат. Надявам се да съм ви бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06ca6a53ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена с много високо либидо и гледам да повдигна и това на партньора си.
Безвредни стимуланти са :
Магданоз
Сьомга вместо свинско
Скариди
Умерено движение - мъжете със заседнали професии им пада постепенно либидото. Също така на 35 вече има значение какво ядеш, не е като на 20.
Също разкарай телевизора от стаята.
Компютъра също.
Помага ако мъжът спре порното - то е лесно задоволяване с различни жени, които нямат нужда от предигра и да мислиш за техния оргазъм, докато ти, дори и секси, си реална жена, с реални нужди и си една, а не 100 различни порно актриси.
Хубаво е ако той има някой фетиш, който да можеш да експлоатираш.
Ако страда от ниско самочувствие и съмнения дали те задоволява му казвай колко е добър, вдигай самочувствието му.
Това са триковете, които аз ползвам.
Има и мъже, при които нищо не помага.
Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 772aa9f257
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти си ненормална! Насила хубост не става!
Я си представи, че ти беше в неговото положение, а той да се чуди какви стимуланти да ти дава и да ти сипва?! Пълна ?тврат...

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5bec7c5993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявай че се отклонявам от темата но вие жените наистина ли толкова много имате нужда от секс. Аз съм момче на 22 и никога не съм го правил точно и за това в момента съм много агресивен и завистлив. Щом като не ти обръща внимание прави любов със самата себе си, самозадоволявай се, купи си секс играчки и т. н., но не му изневерявай. Болката е голяма, когато един мъж разбере че жена му е спала с друг. Аз мастурбирам всеки ден, ако пропусна един или два дни (било то заради изпити или нещо друго)ставам още по-агресивен и псувам, по някой път и може да скоча на бой. Всеки човек има нужда от секс, като не го получи той вече не е същия. Точния пример съм и аз, в момента съм изпаднал в депресия от която няма излизане заради мисълта, че съм на тези години а още не съм го правил, а съм имал шансове не един или два.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ba45d0089
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А преди брака как беше положението? Щото така като чета историята, оставам с впечатлението, че мъжът ти просто винаги си е бил с нисък интерес към секса, и надали проблемите са дошли, когато е сложил брачната халка.
Ако и преди брака положението не е било много по-розово, то тогава си си виновна ти, че си се оженила за такъв мъж, който не може да те задоволява, а кой каквото ще да говори, но сексът си остава една от най-важните съставки за здрава и дълготрайна връзка, наред с всички останали неща, разбира се.
Колкото и странно да ти звучи, според мен поне мъжете и жените харесват еднакво секса, но просто битува някакво мнение, че едва ли не само мъжете искат, а жените не дават, защото просто е прието мъжете да правим първите крачки, и така излиза, че едва ли не само за секс мислим, но както сама си се убедила, това далеч не е така. На теб ти трябва по-сексуално активен мъж, защото колкото и странно да звучи, много малко мъже са чак толкова разгонени, че да правят по повече от 2-3 пъти седмично секс, което така като гледам е твоето желание като количество. Във всеки случай и да има кратко подобрение, може да си сигурна, че с годините мъжът ти няма да стане някакво сексуално животно, а като навлезе в 40-те си години сигурно съвсем насила ще трябва да правите секс, щом сега на 35 те желае едва 1-2 пъти месечно.
Щом го наричаш "батко", значи сигурно си поне едно 7-8 години по-малка от него, което не е много, но щом още отсега имате толкова голямо разминаване в желанието за секс, представи си тогава, когато ти станеш на 35 колко често ще го правите, а твоето желание в тези години далеч няма да е изчезнало, в това може да си абсолютно сигурна. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 965f5068ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Живота не е секс бе, хора! Я се осъзнайте...
"Той е малко нестандартен-не си пада по оралната любов, така че със свирка не мога да го възбудя. " Ама това ли е нормалното за теб? Да те чука (с извинение) като животно, а след като се задоволи да ти "свърши" в устата? Порнографска му работа! Твоето не е любов... Слез на Земята, "секси мацке" и спри порното. И аз да съм ти мъж, секс с теб няма да правя... защото това е любов, а не порно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d4e9450b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен това е нормално за мъжете на тази възраст. С мъжа ми имаме десет години разлика и когато се запознахме беше на 37. Като пресни гаджета правихме секс повече, но бракувайки се се ограничихме до бройката на авторката, а след раждането на детето хич го нямаше. Това за лекарства и стимуланти в храната не бих го пробвала, защото повишават рязко кръвното. По скоро съживете тръпката, говорете, гледайте порно и работите ще станат от само себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 503e0c5d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Грешно сте направили с това, че живеете заедно. Сватбата и съвместното съжителство влияят зле на секса в една връзка. С течение на времето се губи тръпката от едната страна или и от двете.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8183759081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се коси. Нормално е. И аз преди да се оженя направо бях машина, но след като се ожених си гледам спокойствието, кариерата, детето, всичко да ми е наред и т. н. Сексът не е най-важното нещо. Не е движещата сила. Щом двама души се обичат могат да си живеят заедно без нон-стоп да са заклещени. Купи си някоя машинка и действай. Ако пък не ти е по вкуса, намирай си любовник и се почвайте.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d6bead363d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не мога да ти помогна с друго, освен да ти покажа, че това е нещо нормално от живота на повечето български мъже, за да ти е по-лесно да се примириш: по метода на №4 една вечер наготвих на мъжа ми китайско с афродизиаци, запалих ароматни свещи, пуснах му любимата група, изкъпах се, легнах гола до него и започнах леко да го закачам. А той изяде половин тиган манджа, изпи една найлонка бира и каза да го оставя на мира, че му е тежко. Не го вземай толкова навътре :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 166730888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Спокойно, маце, аз съм така с жена ми - откакто се оженихме - всичко свърши, даже нямаше секс на първата ни брачна нощ. Но аз съм и казал, че си искам своето и ако дълго продължи така и аз си остана незадоволен, ще си намеря някоя друга за тези работи.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fdfa244be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мъж съм на 43 години и желанието за секс е същото като при теб, несъм гнуслив обичам всичко в секса, нямам проблеми за апсолютно нищто, но проблема е съпругата ми. Тя е много по зле от твоя мъж, все е изморена, мързи я, спи и се... Когато дойде до секс се почва, няма ли да свършваш по бързо, и ред причини по бързо се свърши. Какво желание за секс да имам аз с тази жена. За последните четири години е имало периоди по три месеца без секс, три месеца да не правиш секс, почваш да се нервиш ставаш и понякога агресивен, не можеш да спиш, мастурбиране не може толкова да те успокои колкото секса. някой да ми каже защто се стига до изневяра? Поради ред причини од едната или другата страна както е случая при мен при отказ за секс един, два пъти, три пъти и просто почвам вече и да не я целувам и докосвам защото тя веднага си мисли че искам секс. Правил съм много опити и с говорене на тема секс но не помага нищто жената просто я мързи. При жена да се замозадоволяваш, това не е нормално. Всеки има нужда от някакво внимание но мисля че секса прави всичко, ако имаш нормален сексуален живот с човека с който живееш ще се държиш с него много добре и няма да се стига до изневяри и караници(аз поне съм такъв човек), но за съжаление не става.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 321b236caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не зная какъв ще е Вашият коментар, но въпреки всичко ще споделя. Годините ми са доста вече, но питам как бихте се почувствали ако разберете, че над Вас умишлено се зловреди по всевъзможни начини. Например, демонстрация на фригидност, демонстрации на заетост, безразличие, да стоиш втвърден и чакаш да дойде в леглото я тя си търси причини за да заспиш. А ако пък случайно реши да се отдаде, ще го направи колкото за да отбие номера. Има още много констатации, които дори ме е срам да ги споделя, но това са причини и поведение демонстрирани през целият семеен живот. Наясно съм, че има друг, но съм наясно, че този друг много пъти е подменян с нов друг. Може би ще кажете че съм непълноценен, но пред вид горепосочените факти не бих пожелал на никого либидото му да бъде убивано така бавно и мъчително с години за да е неспособен да отиде при друга жена или да се изложи. Не мога да се прима за некоректен, защото много жени и завиждат за това което съм в къщи, но не бих желал да бъда и ненужна мебел или този, който трябва да плаща само сметки. Няма да скрия, че темата Ви е интересна за дискутиране и разбира се ако съвсем не се опошлява с най различни епитети и цинизми. С уважение към участвуващите в рубриката.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d84e5d0522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   н. 18 - просто се разведи. Жена ти вече няма желание към теб като към мъж и само те използва за удобство, социален статус, жилище и така нататък. Няма значение на колко си години, ти имаш нужда от пълноценна спътница в живота явно, но често се среща - стига се унижава, а поеми живота си в твоите ръце

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fbc21dbdca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Н 18, нямa нищо по- жaлко от мъж домaкиня и женa, която дa се грижи зa финaнсите в семейството.
Сaмо тaкa могa дa рaзберa нейното... презрение е думaтa и твоятa сервилнa позиция.
Зaвиждaт и зa товa, което си у домa кaзвaш. И кaкво в същност си у домa? Зa кaкво толковa и "зaвиждaт" другите жени, пък тя се чуди кaк дa те прескочи. Aко беше незaвисим зa нищо нa светa не би търпял женa ти дa подменя мъже, дa се държи с теб кaто че си някaкъв досaдник в домa и, a ти дa мрънкaш сaмо в някой ъгъл.
Целтa ми съвсем не е дa те обиждaм. Стресни се мaлко бе, излез, нaмери си рaботa, ( или не рaботиш или е нещо ей тaкa от време нa време, нямaм друго обяснение зa пaсивносттa и липсaтa нa гордост у теб) контaктувaй с хорa извън семейството. И не прикaзвaй глупости кaк те било стрaх дa не се изложиш, aко ти се отвори пaрaшутa някъде. Aко имaше вaриaнт дa ти се отвори, щеше дa се гмурнеш през глaвa. Пaк кaзвaм, нaмери си рaботa и ще си върнеш сaмоувaжение, a от тaм и сaмочувствие. И ще имa и желaещи, a с женa ти спокойно и достойно ще можеш дa се сбогувaш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d5d2fe0a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   съчуствам ти аз имам апсулутно същия проблем женени сме само от 4 мес само че ние постояно се караме е не винаги но той се опитва даме изолира от света дане говоря...
относно това за секса отначалото на брака го правехме по често но на мен неми харесваше незнам защо сега искам и той все се опрадава с нвщо спи хола уш гледаийки телевизия до късно ако е в стаята ще играе на лап топа....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a8025dfdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Няма нужда да му слагаш стимуланти в храната - има определени храни, които са много по-добри от стимулантите -знам го от опит. Например стриди - червени меса и всичко богато на цинк. Действат и при двата пола - слушах една се оплакваше скоро, че взимала някакви добавки с цинк за някакъв кожен проблем и постоянно била разгонена и приятела и не можел да и смогне. При мен такъв ефект има и захарта.
Та просто му готви повече месо - за предпочитане червено.
Ако не яде месо може и с яйца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker