Нормална ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормална ли съм?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 4528 пъти
Здравейте.

Момиче съм на 19 години.
Много съм притеснена от един факт и не знам дали е нормално това, което ми се случва.
Обичам секса и това много. Стигне ли се до секс обаче все повече разбирам, че съм извратена. Болката ме възбужда. Харесва ми да се държат грубо с мен. И определено това ми доставя удоволствие. Разделих се с бившия ми приятел точно заради това и сега ми е много гадно.
Лошото е, че фантазийте ми не спират до тук а си представям и как ме изнасилват брутално няколко човека. Самата мисъл ме възбужда.
Ей това вече е страшно.

Въпроса ми е нормална ли съм или не!?
Нормално ли е младо момиче да си мисли такива неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 34aeb018cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората са различни, не знам кое е нормално и кое не, но е факт, че тук има и други такива истории, т. е. че има доста хора, които имат същите фантазии като теб. Ако намериш партньор със същите наклонности или поне някой, който не изпада в потрес като му кажеш какво те възбужда, тогава не би следвало да имаш никакъв проблем. Нали знаеш, в секса няма нищо забранено, стига да харесва и на двамата.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bc71a65002
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да си намериш извратен мъж, това е.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e655868971
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Спрете вече с тези въпроси - аз нормален ли съм, не съм ли... За един ще си нормална, за други не. Много ясно, че хората които си падат по БДМС ще сметнат, че това е нормално. Тези, които не им се нрави това, ще кажат че е извратено. Различни хора, различни интереси. Аз съм на мнение, всеки да прави това което харесва, без да налага или насилва някой друг по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7770f76573
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НОрмално е и се нарича GANG BANG :) има много филми в които жените яко ги порват няколко мъже, а понякога и доста повече...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3868282647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип според мен е нормално, но според мен ти не си реално момиче, те момичетата с подобни фантазии си представят един да ги изнасилва, не различни. Иначе моята приятелка е такава, че тя иска да насилва, ако беше такава да иска аз да я насилвам, нямаше да има никакъв проблем, уви сме с еднакви доминиращи желания и трудно намираме баланса

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5fd9b9d2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей. Като за начало бих желала да ти кажа да не се срамуваш от себе си. Нормална си и съм сигурна, че не си единствената която обича грубото и скандалното. Имам приятел момче на твоите години който също харесва грубото. Той не е българин а французин. Гей е, за това е свикнал той да бъде отдолу. Той не се срамува от себе си и знаеш ли какво?? Той казва : Един живот живея и ще го живея както искам. ' така че не се страхувай, ти си нормално момиче и надявам се че съм помогнала. :))))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f960418206
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си момиче а някой който събира материал а темата трябва да се изтрие!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6d8fab04dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, нормална си. Всеки човек се възбужда от различи неща.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e242771c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вероятно травма от детството, но може и да си наред.
Иди на психолог - тука кварталните разбирачи/чки само се правят на интересни.
Съмнявам се да искаш да те изнасилят, но има само един начин да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 102b8db7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имах връзка с една жена, която ми беше разказвала, че на твоите години е започнала да се привлича от това, което теб те възбужда. В общи линии сте на 100% еднакви, поне от това, което споделяш тук, и мога да ти кажа, какво ще ти е положението след 10 години. Най-общо казано ще ти е изключително трудно да си намериш сериозен партньор, защото противно на очакванията, много малко от мъжете са чак толкова сексуално разкрепостени, и за поне едно 80-85% от нас (мъж съм) това, което те възбужда ще бъде меко казано отблъскващо.
Рано или късно ще попаднеш на такъв човек, но пък тогава ще се пристрастиш адски много към секса, и ще започнеш да го искаш постоянно и навсякъде. Ще стане така, че ако човекът до теб не успее да ти смогне на темпото, страстта просто ще те прати в чуждо легло, без изобщо да ти пука. Само че докато намериш друг, с такива предпочитания ще минеш през доста мъже, а това трудно ще го скриеш от човека до теб, и съответно нищо чудно да стигнете до раздяла. Това поне са разказите на приятелката ми, дали и на теб ще ти се случи нещо подобно не мога да гарантирам, но така като те чета намирам твърде, твърде много съвпадения.
Лично аз те съветвам, ако успееш да намериш човек, който да харесва такива неща да опиташ да имаш връзка с него, освен ако това не е тотално невъзможно. Не заради друго, а защото такива мъже се намират изключително трудно (може да се каже, че аз съм такъв мъж, но нямам нито един мой приятел или познат, който да харесва грубости в секса, така че смятай колко често срещани са мъжете като мен), а в търсенето може да се окаже, че си минала 50-60 мъже, и така може пък да ти излезе име, особено пък ако живееш в малък град. Трудно ще ти бъде да намериш баланса в личния си живот (тоест, да намериш мъжа на живота си, който да споделя сексуалните ти желания), но все пак не е напълно невъзможно, и кацне ли ти птичето не му позволявай да излети. В крайна сметка най-накрая нищо чудно да си имаш някой за пред обществото, а друг за в леглото и толкова. Да, това не само звучи, ами си е наистина гнусно, но познавайки жените с такива желания много добре знам, че тези желания не могат да бъдат подтиснати, и ако не се задоволяват в дома, ще се задоволят извън него. Ако се случи да не може с човека до теб да го правите, поне гледай да си дискретна, защото колкото и да ти е силен нагона, то все пак знай, че има и по-важни неща в живота от правенето на секс, колкото и сексуално активна да си. Успех ти желая, пък след години живи-здрави се надявам да разказваш как ти се е развил животът. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 31f995ec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Естествено, че си нормална, всички се възбуждат от различни неща. Има много хора с фантазии като твоите или подобни.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7d3f39b30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм мъж и съм като теб. Иначе в живота съм скромен, културен, интелигентен, но никой в обществото дори и не предполага, че в секса съм грубо доминиращ. Обичам да я хващам грубо за косата, да и го вкарвам отзад против волята и въпреки болката, да и запушвам устата, да я душа леко, да я връзвам и всичко това да я възбужда още повече. Предполагам, че написаното те възбуди. Поправи ме ако греша.

Разбира се, всичко е игра и не губя контрол нито за миг. Но и при мен, както и при теб намирането на такъв партньор е трудно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 23910ede3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   абсолютно нормална си. Приятелката ми е същата като теб. ако секса не е груб изобщо не го брои за секс. Чак ми писна постоянно да съм пират, изнасилвач или търговец на роби :)
Мъж 31

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d795b42df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Напълно нормална си ;). И аз съм така и за щастие си имам приятел който също си пада по такива нека( да ми причинява болка и т.н.), но и ва двамата много нш харесва. Така че спокойно всичкж ти е наред.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 120a733b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Има такива мъже и аз съм един такъв (М26г.) .Имам добре палтена работа няколко обрзования възпитан никой не предпоалга колко луд съм в интимен план. И аз искам да срещна жена доста извратена и перверзна и да си правим наши оргийки , даже с бившата ми приятелка съм успял да счупя някой табута който има в БГ .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker