Селективен оргазъм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Селективен оргазъм?
преди: 14 години, 21 дни, прочетена 5339 пъти
Момиче на 22 съм и сексуалният ми живот е под всякаква критика. Имах дълга връзка, приблизително 5 години с момче, което е едва година по-голямо от мен, той ми беше първия и аз на него първата. През тези почти 5 години винаги съм смятала, че секса е прехвален и удоволствието не е толкова важно, колкото да покажеш отдаденост, любов и принадлежност към човека, с когото избираш да го правиш. След като се разделихме, вече бях на 20, със символичен сексуален опит и наивна от тук до края на света. Срещнах човек, който успя да прикове вниманието ми от раз, той опроверга представите ми за "мъжа и жената интимно", за пръв път изпитах оргазъм с него, случвало се е дори да ме докара до 2 поредни. За сметка на това ми разби психиката със същия замах през трите месеца, през които бяхме "заедно". Живота учи, а сам човек е само за тоалетната, следващият мъж, с когото го направих не успя да ми помогне, въпреки че имах желание, бях осезаемо възбудена, а той беше перфектен...никога не съм стигала до край с него. Според него съм била "студена и сдържана", нямах желание да го разубеждавам, та пак поседях сама. И о, чудо! Настоящият ми приятел се появи изневиделица, целия прекрасен. И все така неспособен да ме докара до оргазъм. Моята скромна преценка е, че подсъзнанието ми върти някакви мръсни номера, не е възможно от четирима само един да ме кара да потръпвам само докато ми се усмихне, при положение, че съм имала късмета да попадна на партньори, готови да експериментират и да полагат повече усилия от обикновено. Причината не е и в размера, в това отношение също съм имала късмет. Искам някакъв конктерен съвет, а не клише от сорта на "мисли позитивно", защото трябва да се вземат мерки, аз и за глобалното затопляне съм оптимист, ама то не се маха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 20 дни
hash: 1d2bbdc64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно си имала най - искрени чувства към него

 
  ...
преди: 14 години, 20 дни
hash: 3a83e77c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На пръв поглед излиза, че вторият е вдигнал високо летвата, но от опита ти със следващите, би трябвало да си разбрала, че не някакви негови умения са в основата на всичко изпитано, а твоето отношение към секса с него (и към самия човек), както и контраста между него и първия ти приятел в сексуален аспект пак.
Единствения съвет, който бих могла да ти дам, е да се опиташ да правиш секс без някакви очаквания. Да забравиш какво е било преди и да се наслаждаваш на момента. И да го правиш с човек, към когото изпитваш истинска страст (не само обич). Поне в началото, докато не си върнеш сензитивността.
Но... сексът не винаги е фойерверки и не би могъл да бъде. Това обаче не му пречи да е хубав.

 
  ...
преди: 14 години, 20 дни
hash: 121532d740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен въобще не си познаваш тялото, щом разчиташ на него да те докара до оргазъм. Трябва да знаеш на теб какво ти харесва и как да го постигнеш в леглото, а не да разтвориш крака и да чакаш. Най-добре пробвай да мастурбираш и така да разбереш какво ти харесва, как и къде. И като си с някой го яздиии, яздиии :))) При мен се получава всеки път, но само ако аз си го направя. Не възлагам големи надежди на мъжете. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 18 дни
hash: 50fadf8c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко е в твоето съзнание, като начало избий си мисълта, че е абсолютно задължително всеки път да стигнеш до оргазъм. Отпусни се, наслаждавай се, не мисли за това как е било преди. Дори помогни на партньора си за това кое и как ти харесва.С времето /ако този човек наистина те привлича/ нещата ще си дойдат на място. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 1c8d841d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Естествено е да имаш селективен оргазъм. Една моя позната разбра какво е оргазъм на 40 години след като се разведе и смини партньора си....

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 3996e0a7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е момиче, първо един истински мъж, който знае какво да прави в леглото ще разбере какво искаш, как се възбуждаш и ще те стимулира да се докосваш и да си помагаш. Аз разбрах какво е секс едва на 43, когато започнах извънбрачна връзка с мъж много по-възрастен от сметания ми съпруг. И вече 7 -8 години правим невероятен секс, защото той се стреми да достави удоволствие първо на мен. Ако мъжът не се сеща поеми инициативата ти, но повечето жени се притесняват да говорят и експериментират в леглото. Давам ти този съвет, обаче аз просто имах късмет, че всичките ми потискани желания и фантазии се осъществиха благодарение не на моята, а на неговата инициатива.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ebf9c04896
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ПОПАДНАЛА НА МЪЖА,Т.Е.ВЗАИМНО .,ЗА ДА ИЗПИТАШ ОРГАЗЪМ.
ТОВА НЕ Е САМО СЕКС ,АМИ И ЛЮБОВ.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 641ec82362
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ела аз ще те докарам до 3 поредни не като ония до 2

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 90bae041f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей, аз например обожавм да лижа жена си. Винаги настоявам да я докарам до края само с език преди самия секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker