Само аз ли съм такава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само аз ли съм такава?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3612 пъти
Здравейте!
Искам да Ви попитам само аз ли съм такава? Отнася се за мене и приятеля ми малко ми е кофти да му правя френска, когато цял ден е ходил къде ли не, потил се е ходил е до тоалетна, и пожелае да му направя френска, еми неприятно ми е има гаден мирис на п"""я а и гаден вкус. Дълго време нищо не му казвах и го правех.... , но накрая се престраших и почнах да му правя забележки и да му казвам, че ми е неприятно да му правя френска преди да е минал през банята да се измие! Аз никога не съм допускала да не съм се измила преди такива ласки.
Той много ми се сърди, че му правя тези забележки....
Споделете Вие как сте с половинките си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: af638a39c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми какво му пречи да си измие пишката с вода на чешмата? Става за няма и минута! Става и със студена вода.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 17fa8d5c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва човек да измие преди полов контакт! Знаеш ли какви зарази можеш да хванеш така? ! Предупреди го.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f53b4191ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   14 год. връзкa/брaк. Никогa, aмa никогa не бих му нaпрaвилa, aко цял ден не го е мил. Aбсурд! Слaвa Богу, чистофaйник голям е.
Изобщо не се притеснявaй, aми съвсем директно си му кaжи че, мирише! Сърди се, не сърди, товa е положението. Устaтa ти дa не сюнгер, че ще му почиствaш.... Бъди директнa, товa не е зa тaктични нaмеци, неувaжение е от неговa стрaнa към теб. Следвaщия път откaжи и му кaжи че, мирише. Остaви го дa сърди колкото си искa. Следвaщия път, aко е чистичък покaжи колко ти е приятно, aко пaк не е измит, пaк резaчкa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 19408155f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами то е близко до акъла, че с това нещо се пиикае и тр да се мине през банята. Не мога да повярвам, че има такива. Никога не съм позволявал на жена си да го прави така

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 64c3da2cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз ще ти кажа, че си права! Щом иска да му доставяш удоволствие (то пък голямото удоволствие е това, но карай! ), тогава да си мие нужните части на тялото. Има неписани правила - поне 2 пъти на ден преди целувки с гаджето си освежи дъха (не можеш да си миеш зъбите цял ден, но покажи някакво уважение към глупака/глупачката, дето те търпи! ), измий си съответните органи, които ще използваш при секс и не чакай друг да те подсеща за тези неща - някой друг ли те подсеща да се обличаш, да ставаш от леглото и да се храниш? Не, това са неща, на които всеки с по-високо личностно ниво от диво животно е научен! Не говоря за ум - всеки може да има високо АйКю, но това са неща, които са свързани с другите. Освен ако не те мрази и иска да те разкара, та затова прави такива дивотии. Ако ще остава с теб, няма какво да си играе на "Защо ми се караш, че не си мия онази работа преди секс? " Ти си права в случая и можеш да му натриеш носа още няколко пъти, а ако не иска, направо го отрежи за френската и да видим дали ще се сети да се мие!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 03e3c8c84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Зависи каква точно е ситуацията. Понякога страстта може да ви обземе на доста екзотични места, така че тогава не виждам проблем да се задоволявате орално, стига да го искате. Аз от жени, с които съм бил по-сериозно никога не съм се гнусил, и никога не ми е било проблем, както и на тях не им е било проблем, ако страстта ни хване някъде, където няма да съм се къпал 1 ден. От болести не се страхувам ама хич, макар да си признавам, че това не е никак повод за гордост, но определено не мисля за тях, когато някоя жена не се е къпала да речем 1 ден, а ни се прииска да правим секс.
А и реплика от рода на: "мини първо през банята, че иначе ме е гнус" за мен си е чиста "страстоубийка", ако мога така да се изразя. В крайна сметка никой не кара никого насила да прави нищо, и ако на някоя жена й е проблем да ми духа, когато не съм го мил - еми, да не го прави и толкова! Но в момент на силна страст някоя жена да ми каже да ходя да се къпя би ми подействало много зле.
Тук не става въпрос за някакви периоди от дни, седмици и месеци без да се къпе човек, защото това е едната крайност, която не бива да се допуска. Но и другата крайност да се прави секс само след баня според мен също е нелепа, било то и да става въпрос за орален секс. Не знам, аз определено не съм чак толкова гнуслив, и няма чак такъв проблем да направя, ако се наложи да спя с момиче, което не се е къпало 1 ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d39bc40493
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелят ти е мизерник - не само физически, но и душевен, след като те кара съзнателно и чак се сърди

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 49d02e1585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   права си!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dd40f73584
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ако го обичаш, няма значение дали е измит или не! Долавям проблем в чувствата ти ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6b4bef0092
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ние с мъжа ми винаги преди секс вземаме душ. Моят мъж не обича френските ласки, но и да обичаше такива никога нямаше да му правя френска, ако не се е изкъпал.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cd9f0dce6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Що за пор? !? !? !? Първата задача е баня и душ, абсолютно задължително.

Абсолютен мизерник, егати... досега ако не се е научил да поддържа хигиена не те чака нищо по-добро.... отврат просто!
Мъж съм, но не бих дори се опитал да си представя да съм с жена и да не съм се изкъпал преди това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: effa07024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си само ти. И аз на моя му отказвам ако не се е измил. Извинявайте, ама хигиената е важна. И нищо не ви пречи да минете през банята за 5 минути.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a04078939d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ама хич не се притеснявай да го отрежеш. И явно наистина има проблем с хигената щом чак се и сърди. Хайде веднъж да се случи инцидентно ок, но напълно съзнателно да те кара всеки път и да не се усеща, си е пълна мизерия. Та на теб устата ти да не е умивалник, да си чисти боклуците в нея. Аз лично се чувствам неконфортно, ако не съм минала през банята, преди секс. Е сега има и случаи в които просто няма как, но не бих дала да ми правят френска, ако съм била цял ден на работа и не съм се измила, а камо ли да ме накарат аз да я правя и то редовно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9abe311ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Моя мъж никога няма да ми позволи да му правя френска, дори много да искам, ако не се е изкъпал. Да не говорим, че и аз няма да искам. Доста е гнусно не знам как си го правила. Пък и ще се сърди, ужас.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1df43b2a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката: Благодаря за коментарите, ще се опитам да поговоря пакс него пък да видим какво ще направи.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9459471e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Приятеля ти е нечистоплътен, това е абсурдно, как след цял ден работа няма да се измие, това е трагедия, така може и гъбички да хване, аз никога ама никога не бих позволил да ми правят френска преди да се измия, аз сега ако ще правя секс, дори и да съм се къпал преди час, пак преди да започна ще отида да се измия, твоят мъж е ... нямам думи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker