Не мога да намеря работа-мисля да си сложа краи на живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да намеря работа-мисля да си сложа краи на живота
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2251 пъти
Отдавна търся работа но не мога да намеря. Градът ни е малък и досега ходя само на интервюта но нищо. Може би е от това че съм около 85 кила. Никъде не ме искат. Имам голямо желание да работя но не ме наемат. Затова вече мисля да се самоубия-друга възможносг не виждам. А и съм страшно задлъжняла. Искам просто работа но не ме вземат. Вече си мисля че е по добре да ме блъсне нещо и да си отида отколкото да се чудя всеки месец откъде да взема пари за храна и как да оцелея. Не знам какво да правя вече-отчаяна съм. Моля помогнете с идеи, хрумвания каквото и да е как да оцелея!!! .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: e81f680e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Kато за начало спри да се самосъжаляваш и не мисли негативно, ако имаш нещо ненужно може да го продадеш, все ще си намериш някаква работа.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 813bf636fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Що за глупости са това - ще се убиваш заради такива глупости. То ако всички пълни хора почнат да се самоубиват, свят няма да остане.
Важно е иначе да си поддържана - сресана, чисто и спретнато облечена на интервю.
Иначе ти беше ли в бюрото по труда, търси ли НЯКАКВА работа, ако ще да е много ниско квалифицирана?
И още - питай в бюрото по труда за сезонна работа- идва зимен сезон, търсят се камериерки, помощници в кухня и така нататък. Бъди мобилна - търси и извън града си, но с осигурено спане - в Бюрото по труда ще ти се помогне.
Иначе да се убие човек не е решение, а и няма да ти избяга, не е нужно да е сега.
Освен това какво си се спекла с дълговете - заради дългове не се ходи в затвора, ако няма какво да ти вземат - няма и какво да ти вземат - какво си се спекла? Половин България по твоята логика да се мята от мостовете. Я се стегни! Колкото до парите за храна - очевидно не гладуваш, стига се спичай и самонавивай негативно, как като отидеш намусена и негативна на интервю някой ще те иска - не е заради килограмите, просто не им се занимава хората с негативни като теб, защото как ще си мотивирана да им работиш?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 33dbffd28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ама ти сериозно ли? Знаеш ли хората какви проблеми имат, а ти си тръгнала да мислиш за самоубийство заради някалва работа? !? Това не е най-важното, успокой се, ще намериш решение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 669382b8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно положението Ви е отчайващо, но все пак има надежда. Не се отказвайте.
От кой град сте? И на колко години?
Има много обяви, в които се търси жена за гледане на болен / възрастен и т. н. Като се предлага и да живеете там, без наем. Плюс храна. Е, заплатата няма да е нормална при тези условия, но поне ще излезете от " дупката ", в която сте. Погледнете такива обяви за по - големите градове. И ако се намери нещо подобно, не се колебайте. Явно малкия град е проблемът, а не това, че сте 85 кг. Макар, че безработицата вече е и в големите градове. Не се отказвайте! Проблемът не е във Вас лично, а в държавата, която я няма никаква.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0e682fbbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Живота е най-хубавото нещо което ни е дарено на този свят а самоотнемането му е най-глупавото нещо което човек може да направи в него. Имай търпение, бъди упорита и продължавай да търсиш, Бъди сигурна че ще намериш много по бързо отколкото очакваш.
Желая ти успех.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9c14a4f019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво ти е образованието? Някаква професионална квалификация имаш ли? Какво умееш да работиш?
Ако си готина и работлива - идвай в София! Работа за такива хора винаги се намира..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0e5cf28f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я СТИГА ГЛУПОСТИ!!!

Знаеш ли какво - човек, който е готов на най-крайното решение - да се самоубие, трябва да е готов и на всички други по-малко крайни решения преди това. Примерно да си направиш ферма нелегално или да откраднеш нещо. Кради кокошки от селата, що не? Изобщо не се шегувам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c366261429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   То и аз нямам работа, а също съм от малък град. Я дай някакви не особено лични координати като регистрация в сайт, където нямаш записани лични данни (тук са доста придирчиви и нищо чудно дори да не публикуват това, защото не ги интересува особено дали ще се самоубиеш или ще си намериш работа), за да видим какво ще правим - ще се самоубиваме ли или ще търсим заедно работа. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 46f7b69993
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти не си виновна- просто държавата ни е такава .

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f96183cd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Недей така, де! Колкото повече се депресираш, толкова по-малко вероятно е да те вземат на работа. При нас работи жена, която е доста над 85 кг, така че това няма значение стига да не кандидатстваш за манекенка. Не знам какво си завършила, но преди да почне при нас колежката е работила във фирма за производство на разни вафли и подобни и за там даже е било добре, че не е слаба, защото се налагало да вдига тежки чували с брашно и захар. Сега пък е камериерка и също е добре, че не е 40 кг защото тия кофи и парцали цял ден се мъкнат напред назад. Така, че хич не се отчайвай, ами си потърси работя в кухня или камериерка или в някой склад... изобщо на място, което кг даже ще са ти предимство. Пък ако толкова не става, винаги можеш да опиташ в София или в някой по-голям град. Всъщност защо не опиташ в някой от зимните курорти? Сега е началото на сезона и сигурно търсят хора. Така ще успееш да изкараш зимата, пък после напролет с нови сили ще си търсиш работа в твоя град.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9e6431397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ама като почнете "Знаеш ли хората какви проблеми имат, а ти.. ".. хаха това не е ли проблем бе хора? Да се чуди всеки месец как да оцелее и да не умре от глад. Щом е написала историята си тук, значи е проблем за нея!! Защо не пишете такива коментари на другите теми, като "Родителите ми не ми позволяват да се прибирам в 3:00, а съм си голям човек.. на 13".
До авторката.. спокойно мила, всичко ще се нареди, това е просто едно изпитание на живота, рано или късно ще си намериш работа.. има ли желание има и начин! ;)
За такова нещо не бива да ти минава и през ум да се самоубиваш. Потърси си работа в чужбина, дори да не говориш никакъв език. Там те наемат на работа и ти осигуряват подслон, храна, мисля че и изучаване на чужд език, известно време. При повечето е така, не при всички. :) Късмет!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 177c884a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Продължаваме да се водим по акъла на ЕС И САЩ. :X Пълна пародия на държава и смешно почитане на някаква измислена интелигенция. Нормално ли е да се изкара висше с оценка (3)? Никой от студентите няма да помогне за развитието на тази държава. България не е по развита от някоя средностатистическа африканска държава, разликата е само в цветовете. Автомобил на всеки тротоар и объркано движение, автомобилите са като бананови дървета в България. Покъртително нахални и прости хора живеят в тази държава! За да няма отчаяни като авторката, трябва да последваме идеите на един велик човек - Мао Дзедун

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker