Болка при секс с кондоми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болка при секс с кондоми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2114 пъти
Здравейте на всички читатели! Това е тема, която не мога да коментирам пред всеки, и тъй като тук е анонимно.. бих си го позволила. Е, както вече стана ясно - момиче съм! Кога имаме интимни отношения с приятеля ми спряхме да използваме презервативи, тъй като пораженията за мен са тежки след това. Получавам обриви, парене и сърбежи. Някой да има подобни неприятни чувства? Някой да може да даде съвет, да помогне? :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 01a4527c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   ЧЕТИ ЛИСТОВКИТЕ на кондомите, момиче, имаш непоносимост или алергия към латекс!
Има кондоми и без латекст вече, но са доста скъпи - виж на Дюрекс най-скъпите, безлатексни са - аз от тях взимам, защото са тънки и нямат миризма.
Алтернатива са противозачатачните, но не прави секс без контрацептиви

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ad57bfb076
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На колко си години? Ако си достатъчно голяма можеш да пиеш противозачатъчни, изписани от лекар. Най-добре отиди на гинеколог и той ще те посъветва какво да правиш. Може би проблема е от марката презервативи. Опитайте да ги смените, но задължително се предпазвайте и от нежелана бременност, и от болести.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aaa6b73633
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, точно на Дюрекс ползвам :) Взимали сме от скъпите и от евтините. И с противозачатъчни имам проблем - разбутват ми хормоните...
Относно заболявания - от две години сме заедно и съм сигурна в човека до себе си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 01a4527c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   DUREX БЕЗлатексови, не всички дюрекс - ЧЕТИ ОПАКОВКАТА. Скъпи има, то зависи откъде купуваш, колко са вътре, но ТРЯБВА да пише, че са без латекс. Към тях няма начин да имаш проблеми.
Не могат противозачатачните да ти „разбиват хормоните“, защото те самите са хормони :)
Имат и позитивни, и отрицателни страни, но в твоя случай позитивните надделяват - няма да правиш аборти да кажем, защото рано или късно ще надуеш корема, а безлатексовите кондоми са действително скъпи - над 2 лв. на кондом
Освен това, ако не си пушачка, с точно 6 г. непрекъснато противозачатачни ти изключваш риска от рак на яйчниците и рак на матката, миоми - това ако си го чувала много жени го имат и при първото смъртността е над 90%. Причината е, че жените днес нямаме много бременности и имаме прекалено много овулации - от това умират дори домашните ни животни, котката ми умря от рак на яйчниците и затова котки се кастрират.
При теб не вярвам да искаш да се кастрираш, не вярвам да искаш аборти (ПОСЛЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЗАДЪРЖАШ ЖЕЛАНА БРЕМЕННОСТ), виж противозачатачни - не се и пълнее вече, няма и проблеми други, освен стомашни, но има лепенки и инджекции.
В краен случай пробвай спирала за нераждали - има вече и такива, но остава лек риск от инфекция.
то средно няма.... спри със секса докато не намериш решение за сигурна контрацепция - питай своя лекар, има още доста хормонални методи, но и спирала като варянт. Кондоми С ЛАТЕКС спри да ползваш, защото ще закъсаш с тях - много хора имат този проблем, не го обострях

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ad57bfb076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм номер 2 и какво значи имам му доверие, от 2 години сме заедно. Аз също съм с приятелят ми две години и му имам доверие, но това са толкова различни неща. Винаги трябва да си имаш едно наум и да мислиш за собственото си здраве и бъдеще, няма кой друг. Това, че можеш да му споделяш и да разчиташ на него е съвсем различно от това, че си изважда пениса навреме. Дори да го прави, винаги има риск от забременяване и е опасен метод. С моя приятел си ползваме редовно презервативи, като за по-сигурно винаги свършва извън мен. Повярвай ми, не искаш да си навлечеш непрятности. Намери начин за предпазване и тогава води полов живот отново.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 01a4527c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подкрепям 2/5, Авторке - какво доверие? То не е до доверие, има неща които той не може да ръководи. Моят съпруг например е много дисциплиниран, много се владее, но като млад е забременил две момичета без да иска и до ден днешен го тормози това, че са правили аборти от него, а не е свършвал в тях, уж ги пазил. Ти живееш в 21 век, не се излагай. Затова и винаги сме се пазили и като решихме да имаме деца - воала, нямахме проблеми - сестра ми има два аборта по желание и 5 години се мъчи да задържи. Сега е в шести месец и цялото семейство треперим по нейното бебе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8c40fd8527
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам същия проблем, дори когато ползваме кондоми без латекс. Гинекологът ми ми каза просто да забравя за кондомите и до сега ползвах вагинални глобули Фарматекс. Те не предпазват от болести, но аз такъв проблем нямам, тъй като съм с един и същи партньор от почти 15 години. Противозачатъчните са ми забранени по други причини, свързани с черния дроб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker