Какво е мнението на жените относно секса с проститутка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво е мнението на жените относно секса с проститутка?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5235 пъти
Искам да се обърна към жените от аудиторията на сайта - какво е мнението ви за секса с проститутка и за мъжете които правят секс с проститутка? Как бихте реагирали ако ваш познат или приятел ви сподели , че никога през живота си не е имал гадже и цял живот е бил единствено и само с проститутка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 06462fcae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Неутрално ми е мнението за секса с проститутка - това е вид услуга, която един е готов да предостави, друг е готов да плати. Не ме засяка, ако се ползват кондоми и не се застрашава общественото здраве.
За жените-проститутки - съжалявам ги и мисля, че това е много тежка работа, а ако са насилени - трябва да има превенция.
За мъжете-клиенти - ПОЛЗВАЙТЕ КОНДОМИ и при фелацио - освен СПИН има и други болести, които се предават и при фелацио.
Носите и още по-голяма отговорност - рискувате да платите за принудена жена, което морално погледнато също си е вид изнасилване. Ако ходите на проститутка, уверете се, че е доброволно и ако имате най-малкото съмнение, говорете с нея или поне не продължавайте с акта.

Не ме интересува кой ходил на проститутки и кой не ходил. Важно е да не товарите обществото с лечението на венерически болести и да не насърчавате организирана престъпност.
Съжалявам и мъжете, които си плащат за илюзията да са обичани и желани... но не може да се предотврати - ако се преследва по-строго проституцията, нарастват задължително изнасилванията. Не съм нито за забраняването ?, нито за легализирането ? (вижте какво става в Тайланд или в Германия, Австрия). По-скоро у нас е ОК. Проститутките не се преследват реално, а само сутеньорите, но има закони, които се използват, за да ги сплашат и да свидетелстват срещу сутерньорите. В Германия например цари пълен хаос откакто са легализирали проституцията и вместо да решат проблема, те го засилиха и там на всеки ъгъл има огромен бордей с принудени момичета.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e776000be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ако ми е просто приятел - нямам нищо против, това си е негов избор. Но ако имам намерение да започвам връзка с такъв човек... Е, да кажем, че няма да ми стане особено приятно. То не че е гаранция, но вероятността да е "пипнал" нещо е по-голяма, отколкото ако е имал нормална/и връзка/и.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5a25181244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мнението ми е като на Но 1. Според мен си струва да си проститутка когато си елитна или как се казват там не знам, някак си е по-сигурно по-човешко отколкото да дрънчиш някоя в малка тъмна уличка посред нощ.
Лично, мят приятел е спал с проститутки в Тайланд, не ми го крие и аз нямам мнение, нито сме се познавали нито съм майка му да му казвам какво да прави. Стига разбира се да не го прави при положение, че с мен. След като се е върнал си е правил тестове, макар и да твърди, че не е поемал рискове. Тестовете са си ок и така ще си му остане споменът.
Тук където живея след 22Ч пълно спроститутки на всеки ъгъл, макар и да не е легализирано. Има най-много рускини и черни. Като ги гледам ми става жал и се чуда кой изобщо ще си легне с тях, изглеждат ужасно. Хващала съм проститутка да прави свирки на един една ноя като се прибирах от излизане в алеята пред блока ми която е около 4м дълга. Момичето беше на колене точно пред входната врата, беше доста тъпо и не знам наистина кой се навива на това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0a7e3fade8
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

4.   Мъж съм и ще отговоря така - сексът с проститутка е мизерно утешение за окаяни неудачници!

Всеки мъж на място и с нормални комуникативни способности и самочувствие, както и с нормален интелект и чувство за хумор, във всеки един момент от живота си има достатъчно женско внимание и избор около себе си, че да опре до чикибойство и да мисли за жени-парцали...

Освен това ми е много жал за хората, които възприемат секса на някакво съвсем първично и долнопробно ниво, та не правят никаква разлика между секса с проститутка и секс с любима жена - нали все е секс там... (или просто никога са нямали любима жена, че да знаят какво е). Оприличавам ги на помияри, които са готови да погълнат каквото им падне там - нали все е храна...

Всъщност сексът е много повече от търкане на два епидермиса - той е общуване на много дълбоко ниво, разтваряне на личността (деперсонализация), обмен на витални, ментални, дори духовни енергии. Опознаване на себе си, на партньора и на същността на Битието. Едновременно преживяване на реалността през собствените си сетива и през тези на партньора... Нещо, което една проститутка, която я интересува там само как да си прибере 50-100-те лева, и един нещастник, който го интересува само някой да му изпразни топките - това не само че няма как да си го дадат, но дори не могат и бегло да го загатнат.

Така че извинявайте, но за мен разлика между проститутка, надуваема кукла и чикия - няма. В проститутката нито ще намериш това, което наистина търсиш, а именно човешкото общуване, докосване, топлотата, любовта и възхищението в нечии очи, нито чрез нея ще избягаш от самотата и ниската самооценка, нито чрез нея ще се научиш да комуникираш нормално и ползотворно с другия пол, понеже всичко е пречупено през призмата на финансовия интерес... Наистина съжалявам хората, решили да ползват подобни "услуги" - според мен те плюят и на мъжкото, и на човешкото у себе си, но това си е техен избор...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 73dd410be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Менението ми на наблюдател е като за яденето в ресторант. Някой го мързи да си напазрува, да си мие и готви продуктите и накрая пак не се знае дали ще му хареса, пак и чинии трябва да мие. Иначе е лесно - плаща и го обслужват от - до, точно както си и поръчал според менюто. А и не трябва да мисли дали задоволява партньорката си.
На тези които казват, че е гнусно защото проститутките са били с много мъже, ще ги питам дали ги е гнус от вилиците и лъжиците в ресторанта, защото и тях ги лигавят много хора, или от чаршафите в хотелите.
Въпрос на избор и възмовности. Ако на някой не му се занимава да си търси гадже, а ходи сам при платени жени, значи няма емоционална нужда от връзка. А ако не иска връзка, по-добре да си плаща, отколкото да лъже нормалните момичета и да ги използва само за физическо удоволствие.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a1268efd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не могa дa го кaжa по- добре от н 4. Същото ми е мнението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 845bcebd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да си помисля нищо хубаво.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0a3bf470c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като за секса с жиголо ;-)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 750ab5487e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Надявам се да няма засегнати от моя коментар, все пак това е личното ми виждане за нещата.
Чисто обективно подкрепям 1 и 2- всеки е свободен да прави каквото си иска, само да бъде отговорно и да не сее болести наляво-надясно.
Субективно обаче... някак си, за да е бил само с проститутки и да не е успял да създаде нито една връзка говори малко кофти за човека- според мен или показва по тоя начин, че гледа на секса само и единствено като услуга срещу заплащане и не проявява никакъв интерес да опознае жените, възприема ги като вещи без чувства, инструмент, с който да си задоволи нагона или просто има генерален проблем с общуването и не може да привлече жените- може да е от стеснителност, от липса на интелект, несъобразителност как да подходи към ситуацията и т. н.
Съществува и трети вариант- по икономически причини. По-голямата част от жените са станали толкова меркантилни и толкова изискващи, че ако нямаш пари да ? купиш парцалки от моУа, последен модел автомобил и апартамент в голям град, ще лапаш мухите. И в тоя ред на мисли проститутките направо ти излизат без пари :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 95a1e1b130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Много интелигентно и правилно пишеш, но си много, много заблуден Н-4.

"Всеки мъж на място и с нормални комуникативни способности и самочувствие, както и с нормален интелект и чувство за хумор, във всеки един момент от живота си има достатъчно женско внимание и избор около себе си, че да опре до чикибойство и да мисли за жени-парцали..."
Много си заседнал в паралелното си измерение

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0a7e3fade8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4 съм.
Ето ги - комплексарите откачиха! Снощи над коментара имаше 4 положителни мнения, а тази сутрин има вече 18 "наполовина"... Това означава, че някой окаян неудачник е нацъкал от 10-ина IP-адреса минималния брой звездички.

Защо си мисля така?
1. Едва ли уважаемите читатели сън не са спали цяла нощ да четат темата и да цъкат минусчета до зори, учетворявайки бройката на мненията.
2. Цъкани са само отрицетални оценки, понеже всички до тогава, а и тази сутрин от час насам са положителни.
3. Вероятно е направено от едно и също лице с известни компютърни умения, което от една страна е избрал за житейска философия мизерното утешение, а от друга страна взема доста парички и това го кара да си мисли, и широко да прокламира своята жалка парадигма и да си мисли че той е прав за всичко. Преди време имаше едни такива шушумиги, легнали на кълката, че "от работа не им остава време за сериозни отношения" и дори обменяха опит относно "здравословния живот с присъствието на проститутка".
Та въпросният "мъж", припознал се на 100% в написаното от мен, е използвал IT-уменията си за да нацъка 10 пъти по 1 звездичка :)

Може и двама да са били, но е малко вероятно...
Наздраве, момчета! От проститутка сте родени и на проститутка ще си умрете...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c6794ce786
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Прaв си н4, прaв си, но естествено никой нямa дa си кaже " aз съм окaян неудaчник ".
Пък може и изобщо дa не рaзбирa постa ти, което го прaви неудaчник, но не окaян " блaжени сa примaтите "- кaто не знaят, не могaт дa получaт/почувствaт, товa зa което говориш, то е сaмо някaквa илюзия, непостижимa зa тях. Зa товa си " цъкaт " кaто могaт дa си плaтят и се хвaлят после, че и зa тяхнaтa чушкa е имaло " желaещa ".
Не се впечaтлявaй, не можеш дя ги промениш, и нормaлни отношения с женa не могaт дa ги променят, нито знaят, нито могaт дa бъдaт други.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: de15ad9bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   4, много елементарно разсъждаваш, затова са ти нацъкали единички. Само че това не се връзва с егото ти и затова си развиваш теории кой цъкал и от колко адреса. Има най-различни причини човек да ходи при компаньонка, а и от компаньонка до компаньонка има балкан разлика. Не си мисли, че всички компаньонки са долнопробни магистралки.

А и има хора, които имат емоционални травми, не могат да се обвържат, но пък изпитват сексуални потребности.

Не можеш да кажеш, че са профани. Нещата са твърде комплексни и относителни, за да ги вкарваш в някакви рамки на егото и ума си. Ако разбереш думите, ще разбереш и защо са ти нацвъкали единички. Ако не ме разбереш, ще ми теглиш и на мен една майна, защото егото ти се е накърнило и не приема мнения отвъд неговите разбирания, понеже светът му се изчерпва със самите му разбирания.

Човек не е ограничен да прави секс само, когато има чувства. Понякога човек се намира в ситуация, когато му е необходим и друг вид секс. И няма нищо лошо в това. Не може да изискваш от някой да обича в даден момент, в който не е готов за това, само за да се вмести в твоите разбирания. Та нали ако не е готов, ще нарани човека отсреща и тогава пак ще го укоряваш, че е нещастник и че е по-добре да се обвързва. Ами не е готов да се обърже, а има нужда от сексуален опит, то какво да лъже и маже наред дамите ли? Щом има проститутки, значи има защо. Ако това не ти се нрави, не ходи, но обвиянвай другите, които ходят.

ПС: Аз също не съм ходил и нямам намерение да го правя, но и никога няма да обвиня някого, че е ходил, защото всеки си знае и си има ричините.

Аз съм огледало за теб. Ако те ядосам, значи сам със себе си не си в синхрон и се ядосваш на себе си. Ако мислиш, че имам право, значи си направил една крачка напред в развитието си. Който съди, всъщност вижда само едната страна на монетата и не допуска, че има и друга. Ако видиш и другата започваш да разбираш причините и спираш да съдиш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 95a1e1b130
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Пич „Оприличавам ги на помияри, които са готови да погълнат каквото им падне там - нали все е храна" Не се чуди на минусите. Има различни хора на този свят. Никой не е длъжен да търси любимата жена, нито да седи цял живот без секс, понеже не се е появила такава. Освен нещо да не съм те разбрал. Нали знаеш, че има много причини един мъж да е неудачник? Не е задължително той да се е провалил. И аз познавам такива „нормален интелект и чувство за хумор", ама си киснат сами и вероятно така ще си останат цял живот. Не мисля, че проблема е точно в тях. Живеем в материален свят и мерникът на жените е доста висок. Ако наистина смяташ, че раздавача на минуси е с добри IT-умения, не е много разумно да наричаш майка му проститутка за едни минуси. Явно нямаш животец, щом правиш драми за минусите на някой си кретен. Нали си прав и написал точно нещата, какво те интересува кой то е дал минуси? Ако питаш мен, минусите са от повече хора. Поне аз познавам едно 20 неудачника.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 95beb9dc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не разбирам, защо хора като номер 4 си мислят, че човек отива при проститутка едва ли не, за да бъде "желан" или да има илюзорна връзка.
Напротив, понякога когато си дълго време с един партньор, ти се иска да кръшнеш малко. Не искаш да се занимаваш с любовници, да ходиш да сваляш по барове и т.н., да си даваш телефона и след това да се чудиш, в коя стая да се скриеш като получиш обаждане... Не, просто искаш секс с друга жена. Малко разнообразие. Чисто и просто.
Проститутката е най-доброто решение, защото тя знае закакво е там и ти знаеш закакво си там. След това няма разочаровани, няма ядосани и т.н.

На мен лично ми се струва много по-долно, това женен мъж да има любовница, която да има очаквания към него и тоя да я лъже, че някой ден ще се разведе с жена си и т.н.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d624fd22fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Всичко си зависи колко ми е близък човека направил ми такова признание. Ако е някой когото познавам бегло ще вдигна рамене и ще реша, че това си е неговият избор и толкова, обаче ако е някой на който държа ще ми стане тъжно за него, защото щом е принуден да прибягва да платена любов, значи нещо хич не е наред и не може да спечели любовта на никоя жена. Иначе не съм против проституцията, напротив, нека я легализират. За да може отчаяните хора да ходя при тези жени, а не да насилват невинни жени. Обаче пак ти казвам, за мен за да стигнеш до там да спиш само с проститутки (ако е за 1-2 пъти, няма проблем, може просто да си бил любопитен) е много много тъжно и означава, че не познаваш красотата на истинската любов, която няма нищо общо с пазарлъците и плащането, което го има при проститутките. Ако поне веднъж спиш с момиче, което е влюбено в теб веднага ще направиш разликата. Едно е да го правиш с любов и да изпиташ удоволствие, друго е да гледаш да свърши възможно най-бързо, че да си вземеш парите и да си ходиш. Обаче аз не съдя никого. Просто ми е мъчно за такива мъже, които са стигнали до там, че да плащат за най-чистото човешко чувство любовта, или по-скоро за някакъв неин евтин заместител, все едно се опитват да излъжат сами себе си, че не са сами на света.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 518bd32927
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Я се озъзнайте и слезте на земята. Политици и милионери нон-стоп поръчват вип ескорт и обикалят по осрови и екзотични дестинации под мишка с такива елитни дами. Ако тия хора са неудачници и неуспели, само що то си плащат за компания и секс, то този които го твърви живее на друга планета...
Ходете по компанионки, масажистки и поръчвайте цялата палитра от женски тела и ще видите колко по-добре ще усещата живота....
Аз лично не плащам по компанионки, но като се запозная с жена, която ми харесва, я каня да излезем, първите срещи всичко плащам(водя жените все на хубави места иначе секса е 0), возя ги с колата, хабя време и емоции и не е сигурно че ще има нещо, като започнем връзка пак плащам почти всичко, а тя само си вдига краката. Към момента това е актулната ситуация в гр. София. Аз съм на 27 и ако искам връзка със симпатична жена, да плащам си, но индиректно и всичко уж е по любов... Не искам да го казвам, но съм образован, изглеждам мега добре, излъчвам респект(чувство за хумор, език на тялото и всичко друго ми е на 6), работя, но слава на Бога че имам заможни родители и съм осигурен, иначе не биха ме бръснали за повече от приятел.
Твърдя че излизам с най-обикновенни и не материални жени, но всички са лошо научени....
Реално да спиш с компанионки излиза по евтино, отколкото да имаш връзка, освен ако жената в тая връзка е будала, която не ползва нета и няма телефон и живее за "тоя що духа"....

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b61f161de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Съгласен съм с №14.
Трябва да се гледа от всяка гледна точка. сещам се за един философ(свързан е с политиката и няма да го му споменавам името), но той наистина е абсолютен гений. Прочел е материалите и на тези, които се явяват контрапункт на неговата теория. Опитал е да погледне през техните очи, за да открие собствените си грешки. Нещо такова иска да ти каже и №14. така, че с първите си няколко реда №4, можеш да убеждаваш действително и читавите самотници, а такива в БГ бол. Изглежда си в среда, където всеки е интелигентен, вървежен и обвързан. изез от лъскавата си опаковка и се огледай. Населението на страната ще намалява, не защото напуска, а защото доста хора нямат възможност да си създадат семейство. Трябва да признаеш последното за нещо съвсем реално, в противен случай няма смисъл да ти се обяснява. Етикет ограничен и приятен ден. Дано греша.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: feb75ab07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 14 е написал най-разумният коментар до сега. Номер 4 демонстрираш сериозни психологически и емоционални проблеми които се стремиш да прикриеш зад високо самочувствие и себеоценка сякаш си едва ли не представител на някаква по-висша каста. От друга страна страдаш от мания за преследване едва ли не, че някой ще седи и ще ти цъка минуси и агресивно нападаш хората които не живеят по начина по който смяташ, че живеят. По моето скромно мнение страдаш от параноя смесена с комплекси за малоценност умело прикрити зад някаква псевдо-философия. Индивид който е духовно извисен (за какъвто ти се стремиш да се представиш) няма да седи непрекъснато в един анонимен форум и най-агресивно и вулгарно да оплюва хората които не живеят по начина по който той живее и не споделят философските му възгледи за живота.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5c8b634b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   бих стояла далеч от него такъв човек е много повърхностен и няма уважение нито към себе си нито към жените.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 78e410f426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Хората са единствените живи същества, които правят секс за удоволствие. Мисля, че имаше и подобно явление при някой от големите човекоподобните маймуни, което съвсем доказва, че имаме много общо. При голям процент от животните има размножителен период, който е повечето пъти е веднъж годишно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 66052078cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Зависи много от причината, която го е довела до положение в което не е имал връзка, а единствено платен секс, най-вероятно емоционални и сексуални проблеми. При честен отговор съм склонна да разбера и да не ровя повече.
Ако си срещнал жена и искаш да и споделиш, ти най-добре би могъл да предположиш как би реагирала и дали ще го приеме.
Моят съвет е - не се притеснявай, бъди откровен и ако е точния човек ще разбере.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 06462fcae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   н 23 - не си прав, всички примати почти правят секс за удоволствие Бонобо-маймуните правят непрекъснато секс като средство за комуникация, сближаване, решаване на конфликти и тем подобни, а при всички МЪЖКИ бозайници има винаги готовност за секс и дори да не са разгонени, ако надушат разгонена женска са готови....има и хомосексуализъм и така нататък

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3fedc9943f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Към 15 - И аз познавам доста самотни мъже, определено не са неудачници. Трудно е да го обясниш на ограничените 4 и 13 коментирали, но те живеят в измислен свят и така им харесва. Малко жени не гледат парите,както и малко хора се раждат богати, ама...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b47b4f8ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Да правиш секс с проститутка поне веднъж в живота си е едно от онези неписани мъжки правила :) И не защото си неудачник, или не можеш да си намериш "нормална" (уж) жена, а просто ей така, да знаеш, че си опитал. Заради самата тръпка. Не искам да нападам никого, но неудачник като №4 това цял живот няма да го асимилира.

Агент Мълдър

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b3c3b02cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Има сакати, грозни хора, има възрастни хора ... има хора с проблеми в общуването, има най-различни случаи.
Разбира се, че всеки от тях би предпочел нормална връзка, но много просто нямат такава възможност.
Да наричаш парцали хората които са ползвали проститутка, а самите момичета предлагащи услугата - надуваеми кукли ... е език и мислене на младо, наперено петле.
шарено мъжко пиле, което си мисли, че ще е вечно младо и вечно шарено.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 53d0a035ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Аз съм жена, и познавам един такъв дето ходи редовно по проститутки, и честно да кажа наистина е много окаян. На 36 години е, но просто не може да завърже нормална връзка - вечно безработен, няма самочувствие, мързелив, някакъв отпуснат и безсмислен, не особено хубав, да не кажа грозен. Просто при него няма друг вариант, уж все започва да се вижда с жени, но повече от 2-3 седмици не се задържа, то няма и с какво да ги задържи. Изключително скучен и ограничен. Спи по цял ден, мързи го да диша, е как да привлече някоя сериозна връзка с това поведение. Уж се къпе по 2-3 на ден и винаги ми изглежда адски нечистоплътен и смачкан. Та моето мнение за мъже, които ходят по проститутки, не е особено добро. Мисля, че всеки нормален мъж ще предпочете някое момиче, което да харесва, отколкото някаква дето спи с по 100 мъже на ден, взима ти пари, за някакво съмнително моментно удоволствие. Даже ми е чудно тия мъже как не ги е гнус. Някой горе беше писал сравнение с използване на вилици и лъжици в ресторант. Е не е много уместно сравнението, защото предметите се измиват, а хората са живи същества на които всички тези преживявания им остават на енергийно ниво, ако сте чували за аура, просто се замърсявате енергийно и си мешате енергийте. Просто както казах тоя мой познат е доста неприятен като мръсен ама все едно енергийно. Всеки си знае де, лично аз не искам да бъда с мъж дето ходи по проститутки, неприятно е. Може да е ходил и пробвал от любопитство, ама това да му е редовна практика вече говори за сериозни проблеми. Не мога да си представя някой да ходи с най-долните, дори да не са най-долните мангалки и после да идва да ме прегръща и да ме целува. Аз даже като ги гледам повечето проститутки, ме хваща гнус, не искам дори да се ръкувам с тях, а да спиш с такива дори с презерватив... не знам... трябва да си доста претръпнал от всичко и да нямаш грам уважение към себе си и тялото си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d2e3bb614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   А може би някой мъже нямат друг избор 29 след като никоя жена не им обръща внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 53d0a035ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До номер 30 от 29.
А защо никоя жена не им обръща внимание? Знаеш ли колко мъже като този гореописания има, дето лежат по цял ден мрънкат и чакат някоя да ги завлече и да имат така връзка. Всеки може да поработи над външния си вид, над уменията за общуване, да се научи как да се държи с една жена. Дори някой по-грозноват, който умее да общува, чистоплътен е и се облича добре(не казвам скъпо, а приятно), ще има много повече шанс, от някой който дори по-симпатичен види пред компютъра, налива се с бира и мрънка как жените не го забелязват. Просто хората го мързи - да сваля някоя, да се интересува от нея, да направи добро впечатление. По-добре проститутката - хоп на 2 на 3 плащаш и това. Е не става така, като искаш нещо по-добро ще правиш усилия от всякакъв вид - ще се променяш и развиваш. Не може да те мързи да дишаш и да чакаш някоя да ти се влюби в ограничената и блатясала личност. Вие какво искате да си седите мрънкащи колко сте самотни, и да ви дойдат едва купчина жени да ви убеждават колко сте прекрасни и как искат връзка с вас. Не става! Първо харесай себе си, покажи се на света, заяви кой си и тогава хората може да те забележат. Все едно ако си гладен храната ти пада от небето. Не! Отиваш в магазина, пазаруваш, готвиш и накрая ядеш. С връзките е същото- отиваш, запознаваш се с хора, умееш да общуваш и да поддържаш интереса на човека с теб и тогава се получава. Ама не ми се обяснява повече, ходете си по проститутки, нали и те пари трябва да изкарват. То всеки иска лесното, ама в повечето случаи лесното е посредствено, защото всеки може да го има. Като искаш нещо качествено, ще покажеш че го заслужаваш и ще се бориш за него. И номер 30 ако ти се един от тези мъже, ти обърнал ли си внмимание на някоя жена, или чакаш тя на теб да ти обърне?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b16397b5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз съм мъж на 26. Имам потребности от секс, но съм зле в общуването с жените. Не съм нито пропаднал, нито луд, нито грозен, нито самотник и т. н. Имам образование и професия, имам и нормални приятели, но съм по-мълчалив и не изразявам емоциите си много видимо. Ако започна да говоря с някое момиче, целият се разтрепервам. Дори много момичета са ме питали защо треперя. Като малък бях доста срамежлив, а в пубертета и в началото на студентството баща ми ми създаде жестоки комплекси, сдухах се тотално и до днес имам само няколко сексуални контакта. Пропилях годините когато трябваше "да живея". Често се замислям за проститутка, разглеждам сайтове с такива обяви, но нещо ме спира, някак си не мисля, че ще се чувствам приятно.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 06462fcae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   н 32, тъжно ми стана като четох историята ти. Според мен, ти не си щастлив човек. Дори на една проститутка не можеш да отидеш, защото вътре в теб се задейства същия страх от жените, които също ти пречи и при дугите жени. Проститутката пак си е жена, човек и не можеш да избягаш от това.
Замисли се за психолог, защото причините за твоя проблем може да се окажат съвсем другъде, отколкото си мислиш. Жокер - обикновено става дума за първите 5 г. в живота ти и такъв проблем с жените обикновено има нещо общо с майката, не с бащата.
Най-вероятно баща ти е почнал да те мачка заради проблема ти, защото е бил разочарован от теб като син или той самият си има психо-проблем, но треперенето при общуване от жена и проблемите при общуването с жена идват от баба, майка, леля, дори сестра, от бащата идват друг вид проблеми. Колкото и да е странно, самият факт, че нямаш проблем при общуването с други мъже дори може би значи, че баща ти е бил в нормата...или е имало друг човек от мъжки пол, който ти е бил като баща, но ти имаш проблеми с жените (най-вероятно страх от кастрация или нещо такова) и причината дори може да е в бебешка възраст - тези спомени ти не можеш сам да ги отключиш - психоаналитик би бил най-доброто решение - те се наричат „психоаналитик“ или „психоанализиран психолог“, ако намериш „психоанализиран психиатър“ е най-добре, защото последният е и лекар и може да търси и евентуални проблеми във физиологични неща. Ако се интересуваш от темата - чети обща теория по психоанализа каквато ти попадне - в Читанката има раздел „Психология“, Възпитание, сексуалност, за семейството и тем подобни - там на български ще намериш Фройд, но и последователи, Юнг, всякакви неща, а ако знаеш английски, немски, френски виж в страницата на Gutenberg Project - там има ВСИЧКО буквално
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 197c51c899
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Пуснах въпроса за да видя какво е мнението на жените и отговорите затвърдиха очакванията ми. Следователно и решението ми да спя с цял живот с проститутка се бетонира (не, че преди това не беше така). Номер 31 звучиш като злобна и наранявана от мъжете жена която смята, че все мъжете са лошите. Като цяло думичката любов вече няма никаква стойност за мен, концепцията за връзка също. Затвърди се мнението ми за жените, че са злобни, нагли и надменни същества които живеят с нагласата, че са по-висшестоящият пол и мъжете са им длъжни. Аз по принцип вече не искам да контактувам с жени, освен с проститутки защото не виждам какво мога да получа от една жена освен секс и същевременно нямам желанието да бъда третиран като по-нисшестоящият пол който трябва да изпълнява нечии желания. И не си губи времето да ме разубеждаваш - думите ти няма да имат каквато и да било стойност за мен. Просто пуснах въпроса за да видя какви са мненията и какъв поведенчески модел да си изградя при необходимост.



От номер 29 който е Автора.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7f4435b39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Хм... aвторе, прочетох коментaрa нa 31 и не видях нищо злобно, сaмо нaсочвaщи съвети, при товa положителни.
Тa, мисля си, че проблемът си е в теб, че не ти се получaвa с жените. Кaкто и дa е де, щом предпочитaл с проституткa, aми тaкa, пaрите и членa ти сa си твои, ти си релaвaш. Не бях коментирaлa в темaтa ти, по въпросa- не, кaтегорично не бих билa с мъж, който системно е ходил по проститутки. Зa мен товa знaчи, че имa огромен проблем със сaмооценкaтa и въобще общувaнето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2bd412899
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Ами авторе, приятно прекарване с проститутките.

Една нормална жена

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e248612783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ако разбера, че приятел или познат е правил/редовно прави секс с проститутка, няма да си променя по никакъв начин отношението към него. В крайна сметка си е негова работа, с кого си ляга и това не касае по никакъв начин нашите взаимоотношения. Не се бъркам в интимния живот на приятелите си мъже и не давам мнение или съвет, ако не е потърсен такъв - и като цяло, ако не ми е някой в дома/леглото, ми е се тая с кой си ляга.

Съвсем друго е обаче, ако разбера че моя партньор е ползвал/ползва услугите на проститутка. Първо ще се замисля, какво му липсва във връзката ни, за да се налага да го търси навън.
След което ще се притесня, с какво може да се е заразил и да ми е лепнал и на мен и ще хукна веднага на изследвания. Презервативът далеч не предпазва от всичко - човешкият папилома вирус примерно преминава и през него, гъбички също би могъл да пренесе, един куп още гадости, да не говорим пък, ако не се е сетил за презерватив....изобщо ще се притесня, погнуся и ще се ядосам, че ме е изложил на риск, за да си начеше крастата. Ако знам, че продължава да посещава проститутки ще прекратя интимните ни отношения.
Ж32

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dcb3039cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   4-тия пост е написан от жена, то е ясно от километри. Най-адекватно звучи 15, защото е най-близо до реалността.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d5d781613a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   На мен ми е много любопитно като жена - какви са цените на тези момичета, как става въобще ценообразуването.
На час ли е? На програма ли? Или на сет?

Не съм тръгнала да ставам проститутка или нещо такова, но ме гризе любопитство. Даже вчера с мъжа ми си обсъждахме темата, ама той каза: От 40 нагоре, а за свирки не знам.

Даже бях решила днес да разгледам в гепи. ме и да питам за цени, ама викам, айде първо тук да попитам.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f16ade5a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39 цените са с доста голяма вариация. Тръгват от 2лв за сет с безъба циганка, и стигат до 10 000лв на вечер с певица или манекенка.
Цените се определят от самото момиче, разбира се ако има кои да ги плати и се пазарят предварително.
например беззъбата цигатка казва 5лв, той обаче не ще да качва над 2лв и циганката, ако е много закъсала и гладна пада на 2лв.
При манекенките е обратното той наддава сума, тя отрича да е такова момиче, докато не чуе сума от която очите й се уголемяват.
Другите жени си слагат цена според красотата, вложените в нея средства за процедури за красота, младостта, опитността, интелигентността, работното място и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0a3bf470c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Проститутката е най-мразеното нещо от болшинството жени!
Как е възможно открито да се чука за пари? Кощунство!
А на всичкото отгоре и го може пустото чукане....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1379b755f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Някой мъже просто нямат друг избор 41 освен да спят с проститутка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae445f370d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Някои /доста/ жени никога не могат да изчукат мъжете си, както една проститутка би могла.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4b0ef41a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ужасно гнусно е. Един нормален мъж не би се изкефил на идеята.
Просто си представете колко болести можете да хванете от една такава "жрица на любовта". Представете си, че сигурно дори не се е измила цял ден, а преди вас е имала още 20 клиенти. Гнусотия от всякъде. Никой нормален мъж не би се възбудил на тази идея...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5be67c8c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Не бих имaлa връзкa с мъж, който редовно се е облекчaвaл с проституткa. Нищо против момиметaтa, но идеятa, че му се е нaлaгaло дa плaщa... някaк ще се почувствaм 2- ро кaчество и aз покрaй него, все едно съм с някой непожелaн от никоя другa... кaто че обирaм остaтъци някaкви. В смисъл, чувството е, че ще ми е под достойнството. Чувaлa съм мъже кaто си говорят зa проститутки, aми сaмо някaкви съвсем изпaднaли сa били и зaтовa тaкивa aсоциaции си прaвя. Не си предстaвям, че увaжaвaщa себе си личност, ще тръгне дa си плaщa зa сексa. По- скоро би си нaмерил женa с екстри, имa достaтъчно хорa, които искaт секс без връзкa. Зaтовa, зa дa отиде нa проституткa, знaчи не е имaл друг избор, тоест никaкво кaчество.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 993ce8f045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Много е лесно да дрънкаш за любов, връзки и секс с чувства (та дори без) като си жена. Дори най-грозните и глупави жени, които съм виждал, винаги имат поне по един, двама пича, които се навъртат покрай тях. И да, дори те могат да завържат връзка ако искат. Сега вече, друг е въпросът, че много от жените търсили, , правилния" и чакат я някой да изглежда като Брад Пит или да бил духовно одухотворен като не знам си кой. Но като цяло, ако става въпрос за секс, дори и някаква връзка, ако си жена, се иска единствено да бъдеш жива и да приемеш предложението на някой.

При мъжете не е така. Някои мои приятели си изглеждат добре, имат самочувствие, пари ако щете, е не могат да завържат връзка, а секс почти никога не правят (ако изобщо правят). Едната не била в настроение, другата не искала да се обвързва, третата била влюбен в друг, четвъртата мислела за други неща и така нататък. Е какво да правят тези мъже? То ако говорим чисто математически и конкретно, за да свалиш една жена (да се пробваш поне да ти стане приятелка) ти трябва минимум 1 месец. Той ако получи 20-30 отказа, че то това са години е! И като не може да намери някоя за секс за една вечер (защото и там е ограничен броя на жените, които искат това), какво правим? Да седят, да се изнервят и да се депресират ли? По-добре да отидат на проститутка.

Отделно го има и това, че някои могат да имат връзка, но да отидат на проститутка им е много по-лесно. Нито трябва да се контят с ризи и дънки за 300-400 лева в някоя дискотека и да черпят бутилки алкохол и какво ли не за още 100-200 лева, нито да гонят някои момичета през глава (особено ако тези мъже си имат и друга работа). Да не говорим, че и това не е сигурно. Ако ви кажа как някои мъже с много пари са ходили по дискотеките вечери наред, ръсили са яко пари и какво ли не и накрая след десетки опити, в най-добрия случай са правили секс само един път или са взели просто номера на някоя, какво бихте си помислили? На проститутка е лесно, даваш 200 лева (много по-изгодно за много мъже), имаш 2 часа да правиш и говориш каквото си поискаш, абсолютно сигурно е и ако попаднеш на точната, кеф!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker