Мастурбиране с презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбиране с презерватив
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 8053 пъти
Имам приятел от 5 месеца. Не всеки ден се виждаме, не заради мое нежелание. Заедно сме два-три дена, после ден - два не се виждаме, защото или е уморен или е до късно на работа. Никога не съм отказвала да се видим независимо кой при кого ще отиде.
Преди време като бях при него забелязах празна опаковка от използван презерватив до леглото, който не сме употребявали ние. След няколко дена пак видях същото. Той първоначално не ми обясни и каза, че не знаел от къде се е взела, но не бил спал с друга жена. След време каза, че го било срам да каже, не съм ли се сещала сама. След няколко дена като зачекнах темата отново ми каза, че не спи с друга и ме попита каква друго ми хрумва, че е правил. Аз съответно казах, че другото е може би да мастурбира, но с презерватив е малко тъпо да го прави. Той каза, че било това, но го било срам да ми каже.
В същото време сексът между нас не е повече от 2-3 пъти седмично, понякога и един път. Освен това бавно свършва. До тук около 3-4 пъти е свършвал в мен. Много дълъг е този акт и в повечето случаи завършва с чекия, която аз му правя през презерватива.

Мъча се да повярвам, че е така както ми казва, но имайки предвид, че имаме и проблеми от друго естество в отношенията ни, аз все още изпитвам съмнения дали наистина мастурбира с презерватив.

Страх ме е да не се окаже, че гласувам доверие на човек, който може да ме лъже и да ми изневерява. Искам да му вярвам и затова искам и странично мнение дали е възможно това. Ще съм благодарна, ако и мъже се изкажат по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 802ec2b8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен мастурбира без презерватива и после свършва в него или те лъжи и спи с друга, от опит знам, че няма как да мастурбираш с презерватив върху пениса си..

М:35

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a0193cba59
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз също мастурбирам от време на време с презерватив. Окол 6-7 пъти съм мастурбирал с презерватив, спокойно. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dacc53e2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Доста детински те лъже, а ти пък ако си толкова наивна, че да му вярваш...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e95ee26df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Няма нищо лошо в това, спокойно не ти изневерява човека когато и аз съм самотен и приятелката ми няма време и си слагам презарватив и мастурбирам с него по простата причина, че после не ми се чисти на всякаде става сперма а с презарватива като си го искараш си го хвърляш и никаде не ти е мръсно и така дано съм ти помогнал но със сигурност не ти изневерява..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 291441130e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Възможно е. Аз редовно бия злобарки с презерватив. Дори пикая с презерватив. Така де, може да не съм си измил ръцете и да лепна някоя гадост докато мачкам питона. Safety first!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: edcbe5636a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   ИЗНЕВЕРЯВА ТИ СЪС СИГУРНОСТ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3fc8e9f5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мъж на 32г съм. И аз едно време преди години съм мастурбирал с презерватив. Намирах го за нещо интересно наиситна и все едно правиш секс примерно... но с времето започнах да си мастурбирам без кондом защото е къде къде по яко

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3fec58864c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много е възможно да не Ви лъже, да не Ви изневерява. Ако той от много ранна възраст се е самозадоволявал, като е мастурбирал, е много вероятно сега да не може да свършва във Вас. Въпрос е на психическа нагласа, всичко се ръководи в края на краищата от мозъка. В случая с Вашата взаимна връзка, в много голяма степен, за да може той достатъчно добре да се отпусне и освободи психически зависи и от самата Вас. Говорете си двамата на тази тема и го питайте какво да направиш по време на акта, така че той да може да свърва във Вас, а не с чекия. Кажете му, че на Вас самата Ви е приятно във вас да свършва и че искате да му помогнете това да се получава и тогава със сигурност ще се получи. Тогава и самата Вие винаги ще сте задоволена и той ще Ви стане много благодарен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8a3aec464e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Пълни глупости, той без презерватив трудно свършва, а с такъв трябва изобщо да не свърши. Няма логика, защото презерватива убива чувствителността на пениса. Защо те е питал, ти какво мислиш? За да измисли по лесно с какво да те излъже. Ти сама си му подсказала лъжата, на която си се вързала. Шарен свят, будали много!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cb1ceaddba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хич не ми се вярва да изневерява, без да прикрива следите си. Не искам да го оправдавам, просто ми се струва адски нелогично. Пък и на мен ми се е случвало да мастурбирам с презерватив.
м31

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3e3b6a46d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   И аз мислп като м31. Не разбирам жените, които слухтите и търсите изневери. Един човек, който действително изневерява изобщо няма да има кондоми да кажем, а ще иска любовницата му да ги набавя и тем подобни - истинските изневерници не можете да ги хванете с такива неща.
Аз съм моногамна жена, но осъзнавам, че мъжът ми може да си има други нужди. Унизително ми е, а и нямам време да слухтя - нямам и желание за това. Затова още в началото му казах, че органът си е негов, пълнолетен човек е, не е забранено със закон - да си прави секс с когото си иска, но го накарах да ми обещае дискретност, ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕ и да се пази. Вярвам му. С това темата за мен приключи и нито се тормозя, нито се занимавам. В началото действително се възползва от свободата си и винаги съм го усещала, ама винаги - питам и той си ми разказваше БЕЗ ЛЪЖИ, така както би споделил на приятеля си. Това ми е важно - да няма лъжи.
Как съм разбирала ли - ами по поведението, по гласа дори. Ако обичате партньора си и ви е важен много лесно ще разберете и усетите, наречете го женска интуиция. Каква е разликата между моя мъж и вашите - ами моя не ме лъже и предава. Знам и за приключенията на приятелите му - при всяка командировка са като пуснати от затвора, докато моят не ми е изневерявал от 10 години и то точно заради свободата, която ЗНАЕ, че има. Забрани на някого нещо и става сто пъти по-интересно. Така е и с мъжете и секса. Те са си програмирани да не са моногамни, страстите им са тестостеронни и по 15 пъти на ден получават ерекция или полуерекция при вида на някоя магама - това и да искат не можете да го промените. Можете обаче да промените вашата нагласа към проблема и да изберете своето достойнство и СПОКОЙСТВИЕ, защото да си Питбул е чиста загуба на енергия - ако иска мъжът ще си изневерява и няма и косъм да намерите.
Моите приятелки след много спорове се съгласиха с мен и никоя сега не рови по компютри, телефони, джобове, звъни като луда като закъснее човекът и тем подобни - ефектът е повече от добър - мъжлето само почва да звъни и да се интересува от вас, а и не го правите на глупак пред приятелите му. По-голям мъж под чехъл от моя например няма - истински домашен котарак, но в обществото е известен като големият мачо, а аз като неговата мила женичка, но насаме обикновено жените определяме повечето неща така или иначе - не унижавайте човека до себе си пред приятелите му, а слухтенето е също вид унижение.

Или имаш доверие на някого, или нямаш. Средно няма. Аз предпочитам да живея с мисълта, че мъжът ми има право да избира къде да си пъха члена, но не мога да живея с лъжата, предателството, усещането, че човекът до мен крие нещо.
В крайна сметка такъв мъж като моя губи интерес, все някога уляга. Дала съм свобода на човека до себе си, за да знам сега, че сам е избрал да е само мой. По-сладко от това няма, а и се пести много енергия за истински важните неща в живота.
По-низка страст от ревността за мен няма. Тя е причината за убийства, войни, семейни драми, ревящи деца. И за какво цялата тази драма?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 89a7831603
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хaхa питaл те е , зa дa му подaдеш ти сaмaтa идея , нa кaкво би се вързaлa. Некa и той дa нaмери рaзпечaтaн презервaтив у вaс , кaто те попитa му кaжи същото " ми и aз мило , също кaто теб , с презервaтив мaстурбирaм " и гледaй реaкция:)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2159f789d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   С презерватив се изживява много по-силен оргазъм, аз редовно го правя.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1710d77ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Предполагам, че прави чикии. Ако можеш научиго да ги прави пред теб. Ще свикне и после ще му е тъпо сам.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ad81788287
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Спи с друга бе ше си хаби парите за презарвативи само зада лъска с тях

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5f57289ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Той ако е като мен ще му отиват по 100 лева месечно само за презервативи от мастурбиране :)))) Просто те послъгва и те е предразположил добре за да му повярваш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0220bcb848
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   от авторката: Скъсахме. Намерих пак опаковка от презерватив. Попитах го "Нали беше казал, че мастурбираш с презерватив? " на което той директно ми скочи, че съм откачалка и не са моя работа презервативите му.
После в процеса на кавгата ми изтипоса, че "Да. Спя с друга жена. "
Накрая като му казах, че искас с този разговор да разбера защо предпочита ръката си пред мен, той ми каза дивеейки "Защото си некадърна. Ако зададеш такъв въпрос на нормален мъж би ти разбил устата. "

Предвид обтегнатите ни отношения, неадекватното му поведение към мен - ту грубо и обидно, ту леко нежно; предвид скандалите и съмненията у мен; предвид че не ме е запознал с приятелите си за 5 месечната ни връзка; предвид че до преди няколко седмици отлагаше наши срещи защото е "уморен" или му е "кофти", реших, че е безмислено да се боря за тази връзка и си тръгнах.

Връзката приключи. Не заради евентуалното му мастурбиране, а заради отношението му към мен - "откачалка", "некадърна", "не е твоя работа".

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3e3b6a46d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Честито, Авторке. Възможно е дори да е изневерявал с теб, а да си има друга приятелка. Поне ползва кондоми, човекът, но е прекалено глупав или не му пука да е дискретен. Мисля, че и без това е изкал да те разкара

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 582c928c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Поздрaвления aвторке! Прaвилно си го рaзкaрaлa и що годе нaвреме. Не позволявaй обaче, този опит дa те промени кaто човек! Друг път тествaй отнaчaло, при подобни признaци- неувaжение, aгресия, егоизъм, отсвирвaй!
Успех и смях ти пожелaвaм!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2159f789d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторке, ако бях на мястото на твоя бивш, щях да си призная, че ти изневерявам и с куче, само и само по-скоро да те разкарам.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5118664726
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Само не можах да си обясня как мъжът е допуснал един фал два пъти. Хайде, да те хванат веднъж със "случайно" забравен презерватив - бива, обаче в рамките на няколко дни това да се повтори още веднъж ми прилича или на лош късмет или на съзнателно действие от страна на мъжа. А дали пък темата не е провокация? Преди известно време имах приятелка, с която го правехме без презерватив и един път се случи така, че тя откри кутийка презервативи в една кутия от дъно за компютър (не зная какво е търсила там, при положение че се отвращава от такъв тип техника). Просто си имах си дама, с която се бях запознал по Интернет, омъжена, с която от време на време се виждахме само за секс. Тогава криво-ляво излязах от положението, но вече имах едно наум и намерих нов тайник - под телевизора. Телевизорът е 51-килограмов Тринитрон :).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0220bcb848
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От авторката: Търси ме. Защо? Била съм мнителна и това го обиждало. Ако съм искала да му вярвам, но нямало друга жена. Това, че ме обидил било защото бил ядосан, но не го мислел.
Вече не знам какво да мисля и какво да чувствам. Объркана съм. :((((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker