Аз съм БИ, жена ми се кефи и разказва за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз съм БИ, жена ми се кефи и разказва за мен
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4466 пъти
Здравейте! На 32 съм, женен, имаме си и юнак.
С нея съм от 6 години и още като се запознахме, я бях бъзикнал, че и мъже не връщам. Всъщност винаги съм бил нясно със себе си, не съм имал гадже мъж, нямам много опит с мъже и съм бил смао активен.
Влюбихме се с нея, имаме прекрасна връзка, разбира се и караници, но като цяло нещата са повече от добре.
Говорили сме за мъже, разказвал съм й. Преди година правихме тройка с мъж и тя ме поддтикваше да й покажа някакви неща, но аз не можех да се отпусна съвсем. Единствено се целувахме с това момче. Оттогава тя има непрестанни фантазии за мен с мъж. Всъщност откакто сме заедно, съм се виждал един единствен път с един англичанин. Та.. искаше да направя клипче как чукам някой мускуляга. Аз също започнах да фантазирам и намерихме един в сайт, видях се с него, смачках го :D Беше наистина мноог зверско. Тя гледа клипа и не спира да ми говори за още тройки, как се гордее с мен и че е щастлива, че правим страхотен секс и никак не я притеснява моето влезчение към мъжете. Мисля, че и двамата сме достатъчно емоционално интелигентни и мъдри и нещата се получават.
Нещото, което ме притеснява, е, че тя разказва на свои приятелки, всъщност на наши приятели... Защото имаме много близък кръг от двойки и приятели още от училище и университета. От мъжете са всъщност едни от най-близките ми приятели, съответно вече всички знаят за мен. В началото дори малко се ядосвах, започнаха въпроси, мъжката част проявява жив интерес. В последно време един от тях открито ме сваля. Един друг прекалява с интимните бъзици. Защото знаете - пошляпване, да те стисне за зърното, спортуваме заедно, нормално е. Но целувки по врата, да ти хванат кура... малко ми е странно. И от една старана приятно, от друга е само дразнене, защото ако направим нещо, нещата всъщност многат доооста да се объркат за много хора. А аз всъщност нямам нуждата постоянно да се виждам с мъже. Щастлив съм в семейството си.
Шантаво е. И ми е интересно дали има и други такива семесйства, разбиране и интерес от страна на приятели... Имам чувството, че и жени и мъже в момента всички искат да спят с мен :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: a59291a0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изживявайте си сексуалните фантазии и така нататък, но трябва да научиш жена ти на дискретност, защото първо -тези неща не засягат никого освен вас, второ - не всички са така широко скроени като вас. Например може да ти пуснат слух, че си гей, а женат ти лека жена - после детето ще страда.
Не намирам иначе вкусовете ви за странни и неестествени... живейте си живота. Ние с мъжа ми правим тройки с други жени, но сме повече от дискретни. Аз обичам и той да спи с други жени, а после да ми разказва, но абсурд е той или аз да разказваме за това на близки хора. Ако съпругът ми имаше подобни на твоите влечения, нямаше да имам никакъв проблем, но пак никога не бих разказала на приятелките си!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af84bbeeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Подкрепям номер 1 - трябва си дискретност. Имате дете, това дете един ден ще го съсипят в училище, ако разберат, че баща му си ляга с мъже, а така като ви гледам май само който не ви познава, само той не знае за този факт.
И аз съм имал извратено гадже, което също искаше да правим тройка с мускулест мъжага, който аз да чукам (слава Богу, след един по-задълбочен разговор по темата бързо й минаха мераците), но макар това да не го направихме, си организирахме други неща, които може да минат за извратени, но те си останаха и до ден днешен между нас си.
Горе-долу съм на годините на автора и разбирам желанието му да се похвали, че не е задръстеняк в секса, но все пак е хубаво да мисли малко и за детето си преди да разкрива чак толкова детайли около интимния си живот. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1152ffaf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютна тъпня... Преди време хората се хвалеха кой на какъв музикален инструмент може да свири, кой какъв разказ или стихотворение е написал, организираха се вечеринки, където си изнасяхма малки скечове - предварително репетирани. Беше много весело и всички се смееха от сърце. Нямаше скучаещи - нито един!
А сега: "смачках го :D Беше наистина мноог зверско. Тя гледа клипа и не спира да ми говори за още тройки, как се гордее с мен..."
Абсолютна, абсолютна тъпня...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af5be5473a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Има хубави и лоши съчинения, Това е от най-лошите. Навярно автора се е събудил с полюциця. Най-вероятно е гей, който си представя, че е женен и има дете и жена му го разбира и споделя и иска да гледа как го обладават други мъже. Само, че в реалния живот трудно ще платиш на проститутка за тройка а жена ти най-вероятно ще ти покаже вратата. Може би историята щеше да мине ако не бяха уливанията за тройки и как всичките ти приятели започнали да те свалят. Може в сънищата на един гей, всички мъже да мечтаят да му го "турят", но в реалноста мъжете ще го унижават и мачкат. Мечтай си човече, само не бъркай реалноста със сънищата, защото вземеш ли да вярваш и да губиш връзката реалност-сън, скоро ще те местят в психото.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 98c7f8a776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имате дете но си позволявате да вършите такива простотии? Опази господи..

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9d7db2118
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как не ви втръсна да си разказвате фантазиите, даже ме съмнява, че едни и същи хора се подвизават тук и накрая задължителното - разкажете и вие. А иначе много си личи, че авторът е на около 20 , ама не и повече!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a16a3c8bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Явно не сте достатъчно мъдри. Мъжът е направен за да бъде с жена. Всички други извращения са екстри.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9d149b92bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   4, не му се връзвай, това е някакъв пъпчасал тийн фантазьор, преклаил с порното.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c205f39906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ми се иска да те съдя, обиждам или да те карам да се чувстваш неудобно от това, че си решил да споделиш тук своя проблем. Но дали всички ние, които отвреме на време сме тук, сме готови да те разберем? И дали трябва?
Да приемем, че хомосексуалната активност е нормална и че хората, които я осъществяват, са същите като нас. А сега си представи какво ще ти споделя аз. Обичам да чукам жени над 70 години. Обичам отпуснатите им цици и увисналата кожа. Пут... те им са сухи и триенето е максимално. Винаги са навити и даже понякога ми плащат. Но аз винаги отказвам, защото за мен кефа е неописуем. Понякога чукам по две наведнъж. Те си споделят и викат други. Карам ги да се събличат и да ги гледам...
Противозаконно ли е? Не е. Приятно ли е? Не е. Противно е.
Ето така и на мен ми звучи твоята изповед. Прави каквото искаш и с когото искаш, но не се хвали с това където и да е, включително в анонимни форуми. Повръща ми се само от мисълта да ме докосва мъж. Не мога да си представя, че мога да пренебрегна жена заради мъж.
Що се касае до факта, че жена ти споделяла тък и там- това само ми говори, че тя просто не осъзнава това, което ти написах по-горе. Промиха мозъците ни, че хомосексуалистите са нормални хора, но като ги видиш по-отблизо, разбираш колко е трудно да ги възприемеш като такива. Особено тези които парадират напред-назад със сексуалните си наклонности. Затова си прави каквото искаш, но само далеч от тези, които си чукат само жени и ужасно обичат да го правят.
А ако си решил да се хвалиш колко си надарен и можещ тогава спокойно можеш да излезеш от анонимност.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 28d6804bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако историята е истинска, сега може и да ти е весело, но замислял ли си се за напред че нещата могат да се обърнат? По принцип всеки сам за себе си решава кое е редно и кое не е и никой няма право да съди никого за каквото и да е било. Всеки сам решава как да си живее живота. Замислял ли си се обаче ако нещата с жена ти някой ден се объркат? Тези клипове могат да обиколят много хора и/или интернет. А ако приятелите ти пред теб се държат по един начин а зад гърба ти по друг или още повече и те разправят на други твои познати за теб самия? Това може някой ден да ти изиграе лоша шега и да се обърне срещу теб и отношението на хората да се промени от положителна в отрицателна насока. В даден момент ако цялото ти обкръжение и хора си променят нагласата за теб самият, това може да те съсипе психически някой ден. Ако не ти пука - тогава си окей. Така или иначе хора има всякакви, както всеки си има странности, комплекси и т. н. и никой не е перфектен във каквото и отношение, още повече че и всеки има от какво да се срамува и си пази тайните, докато ти пък си открит. Дано това което се случва със семейството ви не повлияе на детето някой ден, като това да го подиграват в училище или още повече, да не го възпитате добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af6b2914bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Страхотно! Направо супер яко! :р Малко са мъжете без комплекси като теб, а и хората обичат подобен тип изпълнения-не ги слушай че се възмущават :) ако им се случи няма да се дърпат :) аз преди си мислех, че приятеля ми е малко консервативен, но ме изненадва последно време... (да се похваля хахахах)
Супер си, кажи само на жена си да си трае повечко :)
Хайде със здраве

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8cf8b163a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   №1, " Например може да ти пуснат слух, че си гей, а женат ти лека жена, - после детето ще страда. " -- че той си е гей, какви слухове да му пускат. Щом се обарват на видни места, за каква дискретност говорим? Защо изобщо се пускат такива гнусти истории, все пак и деца четат този раздел? Модераторите нали селектират темите, защо допускат подобни? Ние с това ли ще възпитаваме децата си? Че и дете имали, решили да си поддържат гейската дружинка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af84bbeeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Кое ви кара да мислите, че историята не е истинска? Аз съм коментар номер 3, и пак повтарям - на мен бившата ми приятелка ми предложи да правим тройка с мускулест мъжага, само за да ме види как го чукам! Подчертавам - това ми го предложи ТЯ, а не аз на нея! Разбира се, не стигнахме до такова нещо, но заради липсата на желание от моя страна, иначе ако се бях съгласил същата история можеше да напиша и аз, и тя определено щеше да е истинска.
Приемете го - не всички жени са чак такива пуританки, някои от тях са си не по-малко извратени мръсници и от най-перверзния мъж.
Проблемът в историята си остава липсата на дискретност, а не това, че хората имат сексуални желания, които сбъдват. Да, може би го има елемента на преувеличаването с тези майтапчета по приятелски, но като цяло за мен историята е напълно вероятно да е реална, понеже на мен самия ми се е случвало нещо подобно. Днес можеше тази история да е моя, ако се бях подлъгал по желанията на бившата ми приятелка, така че за мен съмнения около истинноста поне на основната част от разказа няма никакви съмнения.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7bcdd5a5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 11, ти си най-големия глупак който съм виждал!
Как може да говориш, че хомосексуалните не са нормални?? Ти наред ли си човече?? Това е все едно хомосексуалните да плюят хетеросексуалните и да ги смятат за противни, ти четеш ли какво пишеш или си поредния хомофоб? ! Боже, боже!

По темата: Кажи на жена си, че това не е нормално и честно спрямо теб и детето! Интимността е нещо специално между двама за това не трябва да се споделя току-така, особено ако е нещо подобно! Предполагам от малка е била яой фенка или тя самата е бисексуална но го крие. Поговорете сериозно за това, ако трябва й постави ултиматом! Според мен, тя просто е лигаво момиче което явно още не е достатъчно пораснало!

М37 ХОМОСЕКСУАЛЕН.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9d149b92bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   След жена ти остава и детето ти да се възгордее с баща си. Така де то това си е за гордост.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9d149b92bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   11, много добре го каза и честно казано твоето ми е по-малко противно от неговото.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ed6a731d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   №15, наистина, и деца четат! Някои от тях гей! За тяхно добро е да не четат подобни на твоя коментари!

Да попитам в твоя стил: Модераторите нали селектират и коментарите, защо допускат подобни!?

Свобода на словото! Затова ще има такива "гнусни истории"! Както и такива коментари като твоя.

Кой какво да чете е негов избор и е на негова отговорност! Аз не се обиждам. Реагирам така, заради гей децата и тийнейджърите. Първите са с нетренирана психическа издържливост, а вторите в по-голямата си част преминават през депресия. Могат да се предпазят от това да рухнат психически, като не четат неща с изразена нетолерантност и нехуманност.

Който е в борба със себе си заради сексуалността - успех! Преминава се и през това, а после си по-силен и уверен в себе си, с по-голямо самочувствие също! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f5b5ff5dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 12 и 15,
не сте Вие хората, които да определят кое гнусно, морално и т. н. както се казва, всичко е въпрос на вкус- като не Ви допада историята, не четете и продължавате нататък. Безкрайно глупави са и оправданията с детската аудитория- децата си имат родители, които да ги възпитават, това не е задача нито на телевизията, нито на интернет, нито на училището.
Сайтът затова е анонимен- за да може всеки да си разкаже вълненията без цензура и притеснения.
Относно самата история- номер 1 е написала всичко.
matrixx

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 143210a28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   бих се запознал с жена ти
ако тя ми хареса мога да ви оправям и двамата веднъж седмично

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6da6f40a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   17, никой няма против гейовете. Въпросът не е в това. Въпросът е, че такова мъже пред жена си и това е гнусно. А и начинът му на изразяване е под всяка критика. Смачкал го бил. Това ли е думата за секс? Самото му отношение към секса е толкова отвращаващо. А и това, че жена му толерира такива работи. Гнусно е.

Всеки да си прави, каквото си иска. И естествено да си носи отговорността. Да не си мисли, че това няма последствия и е само кеф. Рано или късно идва момента, в който келнера носи сметката, колкото и хубаво да е яденето и пиенето.

Но и аз имам право да се възмущавам. След като е споделил тук, аз автоамтично имам право да изкажа мнението си. А то не е никак добро за този гнусен господин. Дано не си лепне някоя болест или да не се злепостави пред детето си и пред целия град, вкл. и работодателя си.

Поне да си беше траял да не се обажда, а той дори се гордее с това отвратително поведеине. Ако си беше просто неженен гей, щях да съм първия, който ще го поздрави, но неговото е гнусно. Да има жена и дете и да прави такива неща, че и жена му да му ръкопляска.

Искрено се надявам това да е някакво хлапе в пубертета, правещо се на инетресно. Ако е истина, обществото ни е много зле.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0f40fad3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От №15, към №20 и 21. Че тези теми ги четат и деца-гейове е много зле за обществото. Ще започна с това, да ти обясня какво значи демокрация. Демокрация имаме тогава, когато мнозинството в една общност, определя правилата на живот в тази общност. Това значи, че болшинството ще определи, дали педалите са нормални хора или сбъркани. Считам се към болшинството и затова определям кое е нормално и кое сбъркано. Ако даден индивид в едно общество не допринася за неговото развитие и обновяване, то такъв човек се явява паразит в това общество, полза от него няма, той живее като егоист и мисли само за своя порочен живот. Какво гейовете допринасят за обществото? Нима създават поколение, нима възпитават поколение, нима облагородяват поколение, което други са създали? Нямам нищо против сбърканите хора, нека си живеят живота, но да не се натрапват с пороците си, това е безобразие. Ако дете гей чете сайтове за нормални, с нищо няма да му се промени мирогледа, защото тези сайтове показват нормалността на живота, показват как трябва да постъпва подрастващото поколение, но когато нормални деца четат за гнусното поведение на гейовете, това вече е ненормално, това може да им обърка ценностите в живота и затова трябва по всякакъв начин да се цензурира, защото мнозинството(според демократичността на обществото) така е решило. Когато малцинството се опитва да влияе и манипулира мнозинството, когато иска да налага своето мнение като правило, тогава мнозинството реагира подобаващо и игнорира гейското малцинство, за да спаси децата си от пороците му. Точно това искаме да направим и ние, нямате право да цапате нормалното общество с ГНУСНИТЕ си истории, затова модераторите трябва да ви цензурират, ако искат да бъдем нормално общество. Имате си гейски тайни общества, там си бъркайте където искате, но не и пред погледа на децата ни, защото можем да станем и крайни в мерките си. Всяко търпение има граници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker