Защо не ме възбужда, когато сме заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не ме възбужда, когато сме заедно?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5177 пъти
Аз съм омъжена от година за мъж, с когото иначе сме заедно от седем години. На 34 съм, мъжът ми е малко по-голям от мен. Проблемът е, че той пътува постоянно и за сравнително дълги периоди от време, по няколко седмици го няма. В това време аз се опитвам да се задоволявам сама, нямам никакво намерение да му изневерявам, и не ме привличат други мъже. Когато мастурбирам, винаги е с мисъл за мъжът ми. Работата е там, че той като си дойде и когато можем да правим истински секс заедно, аз рядко изпитвам възбуда. Чувствам се уморена или ми е достатъчно това, което сама съм си доставила като удоволствие. Докато мъжа ми го няма, се побърквам от мисли за него и желание да се любим, а като се прибере ми е безразлично почти. Е безразлично чак не, но липсва вълнението. Чувствам се много объркана защо се получава така, гадно ми е, че правя с него секс, за да него разочаровам и за да не си мисли, че не го обичам вече, още по-тъпо ми е да се задоволявам сама без мъж, а когато имам мъж, да не искам той да ме задоволи. Какво ми става, на какво е признак това състояние, ккаво мога да направя? Много ми тежи, помогнете ми. И дано сега модераторите публикуват историята. Благодаря ви!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1905a89ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Аз съм мъж, но ако има значение ще споделя моя опит. И на мен ми се е случвало подобно нещо и причината е именно в мастурбацията. После ми се е случвало дори толкова да ми е...не знам как да го кажа...безразлично, че веднъж дори ми спадна в приятелката ми, което е повече от срамно! Спрях да мастурбирам , когато не сме заедно и всичките ми желания да съм с нея и да правим любов ги трупах докато не дойде и после я скъсвах. Според мен и при теб е така, макар и от различен пол, все пак сме човешки същества. Може би намали мастурбацията, или не мисли за мъжа ти, а за някой друг, който те възбужда, за да разграничиш мъжа ти от игричките когато си самичка. Няма нищо лошо да си мислиш примерно за някой актьор или дедазнам. Поне аз не виждам нищо лошо. Всеки си имап раво на фантазии и никой на никой не принадлежи, най-малкото мислите и съзнанието му :)

Успех и браво. Повечето жени въобще не мислят като теб, дори не биха видяли проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6c0b7f3336
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   самозадоволявай се по-рядко и проблема ще се реши

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e2f8bf8236
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Отчуждаваш се от него, което е напълно нормално. Самата ти казваш, че отсъства често, понякога и по няколко седмици. Обикновено в такива случаи жените си хващат любовници, ти не знам дали ще успееш да се сдържиш, или ще направиш същото.
При всички положения мога да ти гарантирам, че не започнете ли да прекарвате повече време заедно, нещата ще отиват само и единствено на още по-зле. Имам няколко познати, чиито мъже така отсъстваха постоянно, и не само че им изневеряваха, ами и в крайна сметка не издържаха и просто се разведоха. Горките им мъже даже не се усетиха какво се случва - те си мислеха, че само защото изкарват парите, жените им автоматично трябва да са доволни. Да, ама не! Очевидно жената си има нужна от мъж до себе си по възможност всекидневно (не говоря само за секс), и ако това нещо липсва, започват и проблемите, колкото и пари да изкарва мъжът в семейството.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e8d2f4f7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз си го обяснявам по друг начин. Когато го няма и се задоволяваш сама ти фантазираш само за него и когато той се върне от една страна, когато не всичко се случи както във фантазиите ти това, може би някак ти убива желанието. Един вид пренасишташ се с фантазии за него и в реалността ти е вече по-безразлично. Така че да по-малко мастурбирай, ако не помогне намери начин да разговаряте. Това което си мисля е, че във фантазиите ти има нещо, което в реалността не ти достига или шипсва напълно, но ти си знаеш какво е. В случая ти си знаеш най-добре. Ние можем само да гадаем.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a404f54c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз с моята приятелка рядко се виждам в последно време, просто имам малко проблеми, да не говорим за секс по веднъж, дваж на месец, постоянно мисля за други жени, но не съм от тези, които изневеряват, просто мисля за други, възбуждат ме други на снимки, в мисли, сънувам постоянно и ако се самозадоволявам все за други си мисля, но като се видя с нея все така силно си ме възбужда и я искам и сексът винаги е отличен и на мен ми е странно, понеже се отчуждаваме, а аз я желая все повече и повече, а и тя също. Промени си фантазиите, мисли за друг или за себе си или каквото си искаш, опитай така, не знам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9d8d4e8080
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Свикнала си с него и вече не ти е секси.
Пробвай да се държиш на сухо и виж дали пък няма да му се нахвърлиш като тигрица после. Опитай и да промениш и раздвижиш малко нещата, поговорете на тази тема, предложи му някакви игри - накарай го да събуди мръсника в себе си и пак да ти стане секси и ще отшуми.
Личен опит

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd739e4131
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   спри маструбирането даже и да ти е ужасно трудно, мисли за други неща, спортувай редовно и много за да изразходиш тази излишна енергия дето има в теб, занимавай се с нещо постоянно и излез с приятелки като ти идват разни мисли, просто бъди силна и имай воля и ще се изненадаш от това как ще се променят нещата.
опитвайте нови пози, пробвайте в банята, с играчки, поговорете спокойно, ако те обича ще се опитва да те разбере, и нека да потърси по близка работа, или ти да ходиш при него временно, просто не се прадайте, намерете начин.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ab60835082
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Причината не е в "милването" на котараната, а в честите и продължителни отсъствия на партньора ти. Прости свикваш да живееш без него и се отдалечавате един от друг.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b537fda2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Защото не го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd739e4131
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   N9
е как да не е от честото милване! Ако не знаеш павечето жени дето не могат да го получат при нормален секс а само от това милване на путето и от изпалзването на секс играчки, дали вибратори или друго все тая, ами ако авторката има вибратор 18-23 см а пениса на нейния е 11-13 см то е ясно че няма как да и е нубаво с него след като путето и вече е свикнало с огромните размери на вибраторите.
предзвиквам всяка жена да докаже че не е така, ама да каже честно кяк е при нея, според мен нямя жена която ползва големи вибратори а после да каже че не и пречи малкият пинис на половинката си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker