17 и венерическа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

17 и венерическа?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2228 пъти
Никога не съм си представяла, че ще стигна до подобна тема, но ето ме. Момиче на 17 съм преди няколко месеца ми се наложи да направя първата си орална. Момчето си беше с лек сексуален опит, редовни презервативи и здрава им. система. След това, аз не исках да му пускам и правихме анален. Първото проникване беше с презерватив и след това не се получи и го махнахме. Пробвахме пак без и взе че стана. И таканяколко пъти. Четох за венерическите болести и засега нямам симптоми. Притеснявам се и съм много изплашена. Чувствам се ужасно и не искам и да се сещам как ме болеше първия път. Той няма грижа за това, защото ни беше първия анален както и на мен, а вагинален е правил само с презервативи. Ще се наложи ли да ходя на изследвания? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: b55a04f579
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спи спокойно, ако момчето също е нямало кой знае какъв опит. Венерическите болести, хванати рано, се лекуват, но анален без кондом не се прави - ХИВ се хваща на 100% така хепатит и други болести.
Защо не правиш нормален секс, а на 17 г. си тръгнала да правиш анален БЕЗ КОНДОМ?
Прави си секс с кондом и спи спокойно, а един ден като имаш сериозен приятел - прави с него, каквото си искаш, но да правиш на случайни мъже фелацио и АНАЛНА без кондом си е меко казано безотговорно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 00a1fef327
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва ли имаш някаква болест, но иди на изследвания за собствено спокойствие. За да не се налага да го мислиш и да се чудиш да не си хванала нещо. И друг път само с презерватив (включително и при аналния секс).

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f642ce0dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо да те питам защо "се е наложило" да правиш това и онова? Ти не си ли решила сама да го правиш? После не разбирам какво точно питаш. Притеснява те аналния секс и смяташ, че чрез него е по-голяма вероятността да лепнеш болест или имаш конкретна информация, че момчето има заболяване и чакаш кога ще ти се появят симптомите? И какво значи "той няма проблем, защото му е първия анален"?
Значи, първо - каквото се предава чрез вагинален, това се предава и чрез анален, но чрез анален се допълват и други неща, които вероятността да лепнеш е много по-голяма отколкото при вагиналния. Второ - оралния секс също не е никак безпасен, само че там може би е по-вероятно ти да го заразиш, отколкото той теб. Трето - на мъж никога не вярвай, че винаги бил използвал презерватив. Всеки ще ти го каже, когато е много възбуден и разбира, че от тоя отговор зависи дали ще му пуснеш.
Да приемем, че твоя приятел наистина винаги е правил безопасен секс и за пръв път е правил анален, то тогава той няма с какво да те зарази. Обаче имай предвид, че в ануса има много микроорганизми, които са част от твоята храносмилателна система, но не бива да попадат в други органи, защото причиняват бели. Ако след аналния сте правили и вагинален или дори само веднъж да ти го е вкарал или само се е потъркал в теб, то може да ти "върне" тези гадни микроорганизми. Най-малкото е сигурно, че пенисът му се е "напълнил" с куп гъбички, които могат и да се развият и да му досаждат, могат и да не причинят нищо. Гъбичките не са болка за умиране, защото могат да се лепнат от всякъде и без сексуален живот, но все пак защо сам да си ги причиняваш умишлено. Просто запомни, че анален секс без презервати не се прави! Това е страшно нехигиенично! Анусът не е полов орган и ако все пак се ползва като такъв, то е просто задължително да се вземат всички защитни мерки. Недей гледа, че в порно-филмите го правят без - в тези филми нма почти нищо реалистично, а и на тея хора за това им плащат.
Сега май загрях логиката ти - девствена си и си решила да правиш първо анален? Затова пишеш, че не си искала да му пуснеш? Ти си решаваш какво да правиш, но според мен изпускаш много моменти като започваш сексуалния си живот отзад - напред.
Иначе, според мян няма нужда да тичаш по изследвания, освен ако не се появят някакви конкретни притеснения. Пък и инфекциите са толкова много, че за да провериш всичко, ще са ти нужни и доста пари. По-скоро на момчето ако му се появи нещо, му обясни, че и девствените имат гъбички в дебелото черво (дори на практика това не е венерическа болест).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: daa62a12b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, ти правиш ли разлика между орална и анална... защото останах с впечатление ме нямаш....? !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 020dd2761e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А дано е.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2e7b747b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аналния секс е много опасен. И аз в началото с моята след 2 месеца връзка и сумати навиване и бях първия отзад и го правихме без, но дори чисто хигиенично, като видях, че ми се зацапва оная работа и да не говорим за болестите и другите неща, които вървят ръка за ръка със зацапването и дори да е здрава, пак е възможно да се лепне нещо, правили сме го без там няколко пъти, но вече всеки път е с презарватив, но не дай си боже да бях хванал някаква инфекция, щеше да ми е гадно, но ако спя с всеки срещнат, както спят повечето момичета и духат в колите на някакви нахалници и ги използват като изтривалки, тогава бих се чувствал гузно и супер неприятно, хем са ме насилили, хем съм била изтривалка, хем и болест накрая.. за това момичета, мислете с главите си. И моята преди мен е опитвала разни неща и е била супер тъпа и наивна, но то явно всички са такива, поне докато е с мен е само с мен, изпитвал съм я по всевъзможни начини, но интернет ви направи ку*ви момичета, после да не хвана болест, да не ми стане това, оня иска тва, онова.. еми насилват ви и ви хвърлят, като боклуци се държат с вас. Аз на моята приятелка (тази сериозната с мен), в началото розички, кеф, едно друго, викам това момиче неопетнено е имало само сериозни връзки, после разбрах с оня секс за една вечер, оня другия се забивали отишла у тех и я заключил и изнасилил, после не им обръща внимание и не повтаря, ама това си е за нейна сметка, а и за моя, тя е до мен в момента, но като се замисля, то коя не е грешила така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b19d8da50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз не мога да разбера едно нещо от цялата история. Защо първо даваш без презерватив и после мислиш за последиците от това?? Не трябва ли да са в друга последователност нещата??

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7da0f69c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сексът е за удоволствие и разпускане, не за да те кара да се притесняваш после. Само по себе си не е кой знае какво ако си внимателна и достатъчно еротично настроена.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 378edd7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката :
Правя разлика между орална и анална любов. Момчето не е "всеки срещнат", а сериозен приятел /видя се колко сериозен беше, но няма значение/и аз не съм от момичетата, който правят орална на всички. Имам голям самоконтрол щом се отнася към подобни неща и той ми беше първия. Чувствам се ужасно след случилото се. Въпреки че не съм го направила официално, защото вагиналният си е вагинален и аз чакам специалния човек. /колко детско звучи? /
Просто това ми беше най-сериозният приятел от доста време насам. Ясно е, че съм си научила урока и скоро подобно нещо няма да се случи.
Не сме го правили без презерватив, защото аз настоявах за предпазните средства. Даже ги сменяхме след първото проникване с нови. Прочетох доста преди да го направим, но когато се започна самото "правене" се наложи първото проникване да е без презерватив и следващите си бяха със него, колкото и неудобно да беше. И съм била 80% с презерватив във всеки акт.
№6 - В момента съм в положението на приятелката ти. Аз съм също наивна и да, бях влюбена в него, но станало каквото станала. За него бях готова всичко да направя.
№ 1 и3 : Благодаря ви за коментарите. Наистина случват се грешки и за научих урока. Също и на 6, които може да ми влезе в положението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2922fd2659
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само баламите се учат само от собствен опит.
Затова докато има безпросветни балами, ще има и
тарикати.
С една дума топлата вода е открита използваитея.
По добре вместо посфактум да пишеш тук, да беше прочела доста публикации предварително.
Положителното е, че задаваш въпроси макар и на неизвестни хора, и имаш желание за корекции.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker