Разликата между партньорките в секса при мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разликата между партньорките в секса при мъжете
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5239 пъти
Включих се случайно в този сайт и прочетох доста неща, но ме вълнува въпроса-По какво мъжете сравняват жените в секса. Някъде в интернет пространството бях чела, че има над 200 вида вагини. Дали това е причината мъжете да определят коя жена е добра, коя-не в секса. Слушала съм много мъже да казват: "Е тая беше истинска тигрица-абе и другата е добра ама тая... " и нещо от този род приказки. Аз съм млада и ме интересува мъжкото мнение по този въпрос. Защото и много мъже изневеряват на жените си заради по-добрия секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a2a1eb5e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На жените, а и на мъжете им идва отвътре да правят хубав секс. Ако не им идва обаче отвътре, колкото и да се напъват, каквото и да правят - просто няма да им се получи.
Това е универсално правило, като вече за някои "хубав секс" е едно, за други - друго.
За мен например хубав секс е малко по-грубият, в който жената оставя да я доминирам, и когато сме на задна да я шляпам здраво по задника, и да издържа на здрави напъни и засилено темпо. Също така за мен е много важно, когато е отгоре жената да се движи добре, а не да е статична, защото това ми е любимата поза. Много е важно също така жената да не отказва секс, защото това повлиява много положително върху самочувствието на мъжа, и съответно подобрява секса.
Наличието на силни чувства също прави ако не самия секс, то поне оргазмите по-добри, но като цяло в секса едни харесват едно, други - друго.
Напълно нормално е, ако си била сексуална тигрица в очите на някой мъж, да си задръстено дърво в очите на друг, особено пък ако има сексуални предпочитания, които отказваш да изпълняваш, или пък очевидно ги правиш насила... И един съвет - гледай да правиш неща, които на теб ти харесват, а не да се стараеш да копираш актрисите от порното, че съм попадал на такива жени, и е адски комична гледка...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c5a5d4c120
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът не е до вагината на жената, а до това какво прави и какво не в леглото. Може там долу да е идеална, ама ако лежи през цялото време като дърво няма как да мине за добре любовница. Така, че когато мъжете говорят за това коя е добра и коя не, нямат предвид точно физиката, а по-скоро уменията и цялостното поведение на дадена жена, а именно дали е разкрепостена, дали е готова да експериментира или е тип дърво, което не признава нищо извън мисионерската поза, но разбира се хората са различни и това, което за един мъж може да е пълна скука в леглото, на друг може да му харесва. За това е важно да намериш партньор, който има сходно виждане за секса, а не единият или другият вечно да са принудени да правят компромиси за да е доволен другият.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7628a2bd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Партньорки в секса имат порно артистите.При това много.
Любящия мъж си има жена. А любящата жена -мъж.
Само съсредоточаването един върху друг е гаранция за безумно вълнуващ секс. В момента в който чуеш вербално сравнение знай,че не става въпрос за любов,а за похот,нагон ,бройкане.Душевно увреждане причинено от арогантност,пошлост и порно индустрията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dfb30c2b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и много жени изневеряват, ама едва ли е само заради секса

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6dbfce0551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторката към №3 Казвате, че любящата жена си има любящ съпруг-да наистина е така, но много "любящи" мъже, които смятат съпругите си за идеални, дори във всяко отношение, чудесни партнюрки в секса - и пак изневеряват за сметка на по-хубавия секс. Затова, не мога да си обясня мъже които казват: Съпругата ми е чудесна обичам я, страхотна е в секса-пък кръшват по чуждо незнам от интерес ли.... да са в играта ли... кажете Вие МЪЖЕ

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a2a1eb5e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На теб май някой ти е изневерил и сега си се филмирала, а?
Между другото, мъжете може да изневеряват системно заради по-хубавия секс, но спорадични изневери с различни жени със сигурност не е заради него. Ако изневериш на жена си с друга за 1 вечер как ще е заради хубавия секс, след като не знаеш дали другата става или не в леглото? Освен да си легнеш с някоя, с която преди това си спал, ама това вече са подробности.
Нито мъжете могат да разберат напълно жените, нито пък обратното, така че защо изобщо се правят опити да се вкара всичко в някаква рамка, която не съществува?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7577529c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 е прав, качеството на секса (от мъжка гледна точка) и тук подчертавам - на секса, а не на по-задълбочените емоционално обвързани взаимоотношения, за които говори №3, зависи от самата жена, а не от физиологията й. Но според мен етикетът "хубав секс" много често се слага на новият секс. Човекът, за разлика от останалите бозайници, разполага с интелект, който именно го кара да търси нови и нови неща във всяка една сфера от живота му. Същото важи и за секса. В повечето случаи мъжете изневеряват именно заради нуждата от нещо ново, нещо непроучено и неизследвано. Не че не обичат жените до себе си, просто вроденият инстинкт ги кара да търсят тръпката от "новото". Разбира се, макар и "нов" сексът трудно ще се окачестви като добър, ако жената е "дърво" както се изрази №2, така че отново свеждаме нещата главно към индивидуалността на жената, на нейната активност и опит в секса.

Агент Мълдър

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 528e1b6937
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добра партньорка в секса е жената, която се наслаждава на акта в цялостното му съдържание/физическо, емоционално и т. н. /, няма излишни задръжки, които да провалят удоволствието. Това не значи, че трябва да прави неща, които не ? харесват или ? доставят дискомфорт/физически или емоционален/. Но без отдаденост не става. Който твърди ли, че партньорство в секса няма/??? -партньорство няма в мастурбирането, секса се прави от поне двама души, които си партнират/, чака непременно и само влюбването - сравнението не е в негова полза и изказването му не е за тази тема. Защото темата е за секс, а секс може да се прави и между хора, които не са кой знае колко любящи се, но са наясно с това/и с редица други неща са наясно/. И това не значи, че са душевно увредени - половината свят ли е увреден? Май увреден е някой друг...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dfb30c2b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ако й изневеряваш определено не я обичаш, не обичаш и новото, а само себе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 528e1b6937
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, хубаво си ? казала на номер 3, че въпросите ти са към мъжете, ама тя, нали трябва да си каже нейното-за любящите се хора, че без любов нищо няма и т.н. Да, ама не! Някои неща стават и без чак такава голяма възвишеност - колкото и да е неприятно на 3 и такива като нея. А на въпроса ти, зададен в 5, отговора е:защото такава е нашата/мъжката/ природа.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bb44a984e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Например жени, които мислят дали в момента правят добър секс или не вместо да се отдадат на удоволствието не ни харесват. А за тея престорени "тигрици" да не говорим. Толкова са ми смешни. Бъди отпусната и без предразсъдъци - в това е тайната. Не се прави на интересна в леглото с изкуствено държание. Това е най-отблъскващото за всеки мъж. Всичко останало е според партньора. Всеки с вкуса си. Едни обичат малки цицки, други космати вагини, трети закръглени задници...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7bf2b07b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи, всичко е до отношението на жената към мен, и съотв. към секса. Както колегата под мен каза, не обичаме изкуствено държание, преструване и т. н. А, и като цяло трябва да има хубаво общуване между двамата, независимо дали се познават от 2 часа или от 2 години. Тези неща се усещат. Защото, дори и за най-обикновеното чукане, си трябва чувство и отношение и от двамата(е, не винаги хаха). Та, това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a69da47015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От 3 Понятието съпруг/съпруга е административно и адски ме вбесява. То определя кой е регистрирал отношенията си под завивките пред кмета.
Никога не съм представил на някого жена си, като "това е моята съпруга запознайте се" Казвам това е жена ми.
А тя това е мъжа ми.
На руски изневяра е измяна. Най- голямо престъпление е да измениш на родината, следващото е на жената.!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1948c5b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 3/13 - За пореден път не си разбрала нищо. Отговаряш на авторката/5/, без да си я разбрала. Пред кмета не се регистрират отношенията между завивките, а доста други неща. Само с патетика не става - трябва и акъл! Не разбра ли!?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a69da47015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14. Провери, къде се регистрират съпрузите? -Пред кметовете!
8. Даже повече от половината свят са вече увредени.

Любовта за разлика от влюбването не е някакво умопомръчение и химия.
Тя е комплекстно чувство. Това е напълно контролируемо чувство, отличаващо човека от животните изпитващи нагон. Никога парите или екпериментите в секса не могат да бъдат идеи.

Нагон, изневяра, пошлост===ЕГОИЗЪМ!

Обич, доверие, споделяне, уважение, отдаденост, достойнство, себераздаване, дори себеотрицание==Любов

Никой не се е родил научен, споделяйте си къде ви стяга чепика и всичко ще е наред.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 70324d92cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ми има такива, които го поемат целия и такива, които не могат

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1948c5b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   15 - пак си неадекватна-какви идеи, каква разлика между любов и влюбване те гонят? Остави лириката за друга тема.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6dbfce0551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм момиче на 18 години. Имам приятел с когото се разбираме идеално. Скоро бяхме в компанията на негов приятел, който сподели, че има връзка от време на време с друго момиче само за секс. Да уточня той също има приятелка и казва че с нея му е много хубаво и приятно и че се разбират идеално във всяко едно отношение. Попитах го а защо ходиш за секс при друга-отговорът му беше, че тя му доставяла удоволствие. Доколкото знам от тях-те са разкрепостена двойка и правят различни видове секс и си пасват двамата-казвали са ми го. И аз също не мога да разбера-как при идеални отношения между другото-той ходи за секс при друга, която му доставя удоволствие. Затова питам кога мъжете получават удоволствие-когато се изпразват или е нещо друго-не смея да попитам приятеля си-дали аз му доставям удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1948c5b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ние търсим разнообразие в секса, 18. Във всичките му видове, количество и качество. Природата ни е такава. Трудно го разбирате това нещо, защото нямате нашите хормони и манталитет. Както и ние трудно разбираме вашите непрестанни гримирания, грижи за нокти, плачове и т. н. На 18 години пък, съвсем няма да разбереш...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b51acc0e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Просто някои жени са по-опитни от други. Просто е така. Когато си с една жена, сексът става скучен. Правил съм секс с жена, и на 10-тата минута щях да свърша, на нея и трябваше още малко. Като ме усети и си заби ноктите в гърбът ми. Тогава се разсеях и свърших на 20-тата минута чак, а тя свърши няколко пъти до тогава. В това се различава сексът. Ако е с една жена и винаги е различен, няма проблем да си само с тази жена, но като стане скучен, вече окото ти търси друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker