Отностно оралните ласки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отностно оралните ласки
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4070 пъти
Знам, че има доста теми за това. И основателно оралната любов доставя голямо удоволствие на много хора. Именно към това се насочвам и аз пишейки. За мен е голям кеф както да го правя така и да ми правят. Да кажа мъж съм на 26. От както съм интимен с жени съм разбрал, че мога да мина и без същинския секс, а да изкарам и съм го правил само с орални ласки. Няма да крия, че обожавам да ми правят свирки и адски се възбуждам от жени на, които им доставя удоволствие да го правят. Разбира се отвръщам със същото за мен е важно всичко да е заимно. Та пиша тук подтикнат от друга тема в друг раздел за момиче, което се интересува дали е нормално да и харесва да прави свирки и дали и на другите момичета им харесва. Аз няма да питам на кой му харесва и на кой не, по скоро за мен това е нещо като фетиш, много по силно ме привлича от другите неща, та който иска да добави нещо, мъже жени, за които това също е голяма наслада.. :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c150e975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрастиии :D
Аз съм авторката на онази другата тема.
Радвам се, че има мъже/момчета, на които им доставя удоволствие и ги възбужда това, че на жена/момиче са и приятни оралните ласки. Знам, че говоря прекалено странно за моята възраст (15 годишна), но просто се интересувам и ми е интересно. Другото, което искам да добавя, че да, наистина това ми харесва много повече от същинския секс (макар че все още съм девствена, просто така си мисля).
Та, ще ми е приятно да обсъдим неща относно оралния, защото ми е наистина интересно.
Приятен ден ти желая :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b6edf932af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Хех, да надявах се точно ти момичето, чиито коментар ме подтикна да пиша, да отговориш :) И не не е странно, ти си във възраст, в която започват да бушуват страстите в главата и в тялото ти, ами не знам при теб и при другите как е но на мен само зачекването на тази тема ме възбужда. Да говоря за това също. Така че можем да си говорим свободно надявам се :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c150e975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ооо, определено и при мен е така, може би сега е сама от интерес, поради липсата на опит, но съм сигурна, че в бъдеще само при, както казваш, зачекването на темата ще се развълнувам. И дам, мисля, че можем да си говорим свободно. Между другото, на колко беше при първите ти орални ласки?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b6edf932af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами за пръв път с първата ми приятелка на 19 бях, не беше кой знае какво в последствие, след няколко години срещнах момичето, което ми показа какво значи удоволствие, с такава наслада го правеше, че нямаше начин да и устоя... тя отключи в мен това влечение или желание или фетиш. До тогава не си представях, че може да има такова момиче. В смисъл тя изцяло си беше разкреспотена и палава и може би точно с нея, и аз станах такъв : )

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c20007491c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всички мъже харесват оралните ласки!!! Дори и много жени харесват както и да ги получават така и да ги правят просто някои са лигли и ги е гнус и се превъзнасят, колко било грешно и че никога няма да го направят, а всъщност не осъзнават от какво лишават партньора си.
На 15 съм, да правила съм орална любов и са ми правили, невероятно е и страшно много ми харесва да го правя. Смятам, че по-добре да го правя, тъй като ми се прави секс, а съм малка и така хем няма да избързам със секса, хем ще се наслаждавам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c150e975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм 1
Таа до автора :D ами и аз съм разкрепостена и палава и ми е интересно да пробвам и да правя нови неща. И се радвам че съм такава, а не някоя лигла, както каза 5.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c2bb3a4f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежете го тва свирене и шпакловане. Да не сте на концерт или строеж? Отзад е истината!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b6edf932af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът: Не мисля, че хората , които отказват да правят разни неща са лигави, и не става въпрос само за жените, има и мъже такива. За мен такива хора са егоисти и хора които не могат да изпитат истинско удоволствие от интимните си отношения.. Иначе на мен винаги ми е било приятно да си говоря за тези неща с хора, за които няма "забранени" или "грешни" или гнусни неща.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8a275154da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, ИМА грешни, гнусни и забранени неща, но те не са орлите ласки!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2f02a56766
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оралната любов е страхотно нещо. Както да ти я направят с мерак и желание, така и ти да направиш на някого. Ако се прави обаче само за да се отбие номера просто няма смисъл да се прави. Важно е жените да не им става гадно когато се стигне до краят. Това да лижеш някоя чиста обезкосмена вулва си е голям кеф. М31

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 258955f5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Привет!
И при мен беше, както при номер 4. Приятелят ми беше кротък, дори смяташе оралните ласки за нередни, може би, защото е по-малък от мен. Но след като го направихме веднъж, после не можеше да устои. А и аз си падам палавница и се стараех да го подтиквам, за да разбере, че това не е нещо лошо. Винаги ми казва, че най- много го възбужда, като ме гледа, че аз изпитвам същия кеф, докато го правя.

Ж 18

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c150e975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, аз съм 1.
Таа, да ти кажа и на мен винаги ми е било приятно да мога да си говоря с някой без задръжки.
А по темата само мога да казвам колко ми харесва, нищо друго :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b6edf932af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нещо, което ми е интересно, който разбира се иска да нека да споедли, колко време е издържал, само на ласки, целувки, докосване, и т. н без същински секс, при мен се случи така, че веднъж без да се усетим с приятелката ми си прекарахме 6 или 7 часа така. В началото и двамата решихме само да се дразним, но след известно време се разбрахме без опити за секс да видим колко ще издържим преди някой да се изтощи по този начин, като през тези часове почти не сме правили почивка, бонус ни беше, че се бяхме заредили с повечко вода, течен шоколад и няколко плодчета които поддържаха възбудата. За мен беше невероятно успях да свърша повече пъти от когато и да е било друг път, а за приятелката ми не знам, научил съм, да не питам за това: ) Имайки впредвид, че имам приятели, с който като съм си говорил и казват, че за тях любовната игра трае 10-15 мин или пък въобще отсъства.. та за това ми е интересно да разбера и за други, на които им се е случвало да прекарат цели нощи само с целувки и ласки: )
Авторът (Милен)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cca73a9794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На въпроса над поста-да знам, но не слагам интервал след точка и запетая, някак не ми е естетично. И понеже го обърнахте на сексчат да се включа и аз. За теб е фетиш, за някои жени също. Имал съм партньорки които ако не си го сложат в устата и дупето, все едно нищо не са правили. Имал съм такава, която докато смуче и мърка, отдолу направо, , пуска чешмата, , толкова я възбужда. Имал съм и друга, която от целомъдрие и една краставица не може така да налапа от срам. Аз обичам наистина да ми духат, да духат разбираш ли, докато му е мокра главичката. И аз съм духал върху разтворена от възбуда мидичка, няма по нежно, , докосване, , .

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cca73a9794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   No10,това си е твое мнение.Хора разни,вкусове също.Може някой космясали и опикани да иска...друга пък да го топи в мед.Човек колкото и да се слага на върха на еволюцията си е животно и лизането,смученето и душкането са си част от оная работа около която се върти света.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c04e4cf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От това мое влечение следва и друго, което четох по други теми различни, но общото е, че това което ни харесва търсим в хората които да кажем виждаме по улиците. Аз в едно момиче гледам най-първо лицето и точно устните, и сещате се какво си представям. Подлудявам от жени с перверзно излъчване, палав поглед и плътни сочни устни..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fb5b641ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Сигурно има писано и за това, но защо не споделим, на кой как му харесват свирките и лизането. Аз примерно обичам приятелката ми като ми прави свирки да от време на време да ми засмуква топките и после с езиче да мине по чертичката между топките и ануса. А като я лижа обожавам да смуча клитора и по дълго и нея също я подлудява. Тя също обича да я разтворя леко с пръсти и да мушкам езила си в нея.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e44495055e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторе, това са твои думи"За мен беше невероятно успях да свърша повече пъти от когато и да е било друг път, а за приятелката ми не знам, научил съм, да не питам за това: ) Имайки впредвид, че имам приятели, с който като съм си говорил и казват, че за тях любовната игра трае 10-15 мин или пък въобще отсъства.. та за това ми е интересно да разбера и за други, на които им се е случвало да прекарат цели нощи само с целувки и ласки: )" - Не бъркай любовна игра с пединг!? Това което си правил ти, цяла нощ, това е пединг. Това не е секс. Ти си се празнил много пъти, но приятелката ти може да не е останала задоволена. Егоизъм е това-" а за приятелката ми не знам, научил съм, да не питам за това:"!? А трябва да питаш, не мисли само за твоят кеф. Твоите приятели са правили истински секс, затова любовната им игра е 10-15 минути(достатъчна да се овлажни вагината), което е съвсем нормално, после са правили истински секс, приятен и за двата пола. От свирки, ти достигаш винаги докрай, но на жените това не им стига. Запомни го и го знай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2beb5d524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не е достатъчно за една жена да я задоволяваш само интимно от личен опит го знам. В началото с моята приятелка честно и откровено мога да кажа, че бях много слаб любовник, просто като стигнехме до секс и губех ерекция, притеснявах се, защото никога не съм имал сериозна приятелка, а бях спал с няколко жени, но с тях знаех, че са само за вечерта и не съм имал притеснения, докато тук усещах на къде отиват нещата и се бях влюбил, и аз в началото се задоволявах от едната свирка и нея с пръсти и уста, но в един момент започна да ми се сърди след 2-3 месец как не можем да се нае*м като хората, в интерес на истината бях адски влюбен и въобще не се интересувах от думите, които ми казва, към ден днешен момиче, ако така ми говори ще ме отблъсне, но тогава просто го приемах в себе си и се стремях да стана по-добър. Сега всичко е отлично, много съм мислил дали да я оставя, защото беше като някаква нимфоманка, но в последствие аз се запалих сексуално адски много и вече тя не може да ми смогне, отпуснах се и като цяло за съжаление това е нещото което най-много ни върви. Не всичко е секс, но стана част и от моя живот.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fb82e8dbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз бих искал да кажа, че мен повече ме възбужда целуването (дествен съм, така че не знам със сигурност), но примерно докато гледам порно и ги видя как си въртят езиците много ме възбужда. И аз мисля, че ако ти го правят с кеф е най-яко...! Натискал съм се и е много приятно, но още и преди да съм се целувал с език (когато бях малък си представях колко е хубаво) съм си мечтал. То просто е ген или нещо от сорта, някои ги интересуват повече орални ласки, други ги интересуват целувания с език, други пък само смучки и да си лапат устните, а пък ги е гнус и с език, всеки е различен и не можем да съдим кой какво обича и, че ако някой го кефи да го... отзаде той е странен...

Ренон

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e2054f0b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 18: НЕЩО не си разбрал от това, което съм писал. Това, което съм описал е случка в, която и двамата с приятелката ми бяхме задоволени прекрасно. Това, че съм написал, че не питам жените даши са свършили е така, но не защото съм егоист, а защото който има известен опит може да разбере дали партньорката му е свършила или не.. Не е нужно да се пита, усеща се когато е истинско. А случката отново и на двамата ни беше супер приятно, решихме си го взаимно, че така искаме да се забавлявМе.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b00cd9ff82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   По темата, трябва да кажа, че мисълта за жени наистина харесващи оралните ласки ме възбужда..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker