Сексуални фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексуални фантазии
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3518 пъти
Здравейте,
Последните една - две години сексуалните ми фантазии са съсредоточени единствено върху големи членове.
Размерите ми са долу горе стандартни - 15. 5/4. 5, но жената, с която съм е доста широка и без да си фанатзирам как някой такъв я опъва почти до скъсване не мога да свърша (интересното е, че е практикувала доста и анален секс, но отзад е тясна).
Тя подхранва тези ми фантазии с разкази за предишни нейни партьори. Освен чисто анатомични дадености, може би това е и основната причина тя да е толкова широка.
Не знам дали това е девиация от моя страна, но това не ме кара да ревнувам, а напротив - възбужда ме и е достатъчно да ми поговори една - две минути за да свърша.
Всеки има някакви фантазии - не бих писал тук, ако тези мои фантазии не се засилваха и това се превръща в проблем за мен. Започвам да ги пренасям върху кажи-речи
всяка жена, поставяйки я в таква ситуация и си фантазирам какво чувства. Улавям се че съм започнал да ровя в интернет подобни тематики, порно по темата, както и
разни секс чатове, в които да се опитам да карам някоя дама да ми разказва подобни преживявания.
Започвам да мисля, че нещо тотално не ми е наред, но преди да тичам да се консултирам с психолог - интересно би ми било да чуя мнението на аудиторията тук (и мъже и жени) със сходен проблем (ако е проблем).
Мъж на 40г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 611bbab4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук отдавна е поработено по темата:
http://spodeli.net/1/story-18890-750.html

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f7ae074f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената до теб раждала ли е и/или имала ли е аборти? Защото аз съм с много подобни на твоите размери, и бях преди време с едно доста широко гадже, което също беше спало с много мъже преди мен, но широчината съм 99,9% сигурен, че беше породена от това, че имаше няколко аборта (не помня колко точно ми беше казала, но бяха над 3 със сигурност), а не от много надарените й бивши партньори, колкото и да ми обясняваше, как едва ли не всичките те били с по-големи пениси от моя. Бъди сигурен, че дори за по-дебел и/или по-дълъг от твоя член също ще бъде широка, защото отпусне ли се отдолу една жена, после няма оправия. На това гадже, за което говоря например спокойно по време на секс се е случвало заедно с моя член да и пъхна и един вибратор, или пък няколко пръста, така че колкото и да му е дебел на човек, надали ще е чак толкова дебел, че да изпълни такава "пещера"...
Съвсем отделен въпрос е ако си т. нар. "cuckold", което си е една сексуална фантазия, набираща покрай порното много сериозна скорост в последните 2-3 години. Това ще рече да се възбуждаш, докато жена ти прави секс с други мъже, по възможност в твое присъствие, а по-напредналите дори стигат до унижения, като например любовникът да свърши в жената, а след това мъжът й да я лиже.
Ако е просто за секс тази жена може да опиташ да и споделиш фантазията си, не вярвам чак толкова да я скандализираш, макар че не вярвам и да се навие, но това е друга тема. При всички положения обаче от опит мога да заявя, че широките жени хич не са добра оферта, направо ти съчувствам, че си попаднал на такава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker