Обратна ли съм?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обратна ли съм?!?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 6393 пъти
Здравейте на всички който ще прочетат историята ми (:.
Момиче на 20 години съм, имам сериозна връзка с момче по малък от мен с 1 година, обичаме се страшно много имаме планове за общото ни бъдеще. Когато бях ученичка, в 10 клас ( по мой спомени ) имах една приятелка, която беше БИ сексуална, и така един ден реших да се пошегувам с нея, че я харесвам.. НО уви след време наистина стана така, започнах да и тичам по гъза, да правя всичко за нея, казвах и да ми даде шанс, да опита с мен и какво ли още не но тя така и не се съгласи.. Както и да е забравих я.. Мина се доста време, и да си дойдем на думата сега - Тя е на 16, ученичка, доста добри приятелки сме, споделя ми всичко, аз също и споделям, бях в Германия 3 месеца и през този период единствения човек от България който се сещаше за мен това беше ТЯ.. Привързах се страшно много към нея, имах вечери ( забравих да отбележа че в германия бях с приятеля си с който сме 2 години заедно както казах с началото ), та вечери коойто заспивах с мисълта за нея, как ме целува, как се прегръщаме и да сещате се.. след това я сънувах почти всяка вечер, в съня си се чувствах страхотно с нея, тя ме караше да настръхвам от целувките и.. Прибрах се в България края на февруари, видяхме се веднага, .. излизахме всеки ден и така постепенно нещата от моя страна се задълбочиха много, започнах да я ревнувам, ( тя е доста красива, и не и липсва абсолютно никакво мъжко внимание ), когато си пишеше с момчета докато сме на кафе и се карах постоянно защото ме изнервяше от вътре че си пише с някой друг, карах и се че не ми се обажда, че не ми пише и така.. Не знам какво да правя, ако и призная сигурно ще ме помисли за луда и ще ми каже да и изтрия номера ( Забравих да спомена че тя знае за предишната ми случка с въпросното момиче по отгоре който обясних ) и не реагира по никакъв гаден начин, каза ми че е до мен и че това е минало.. Моля ви публикувайте историята ми защото наистина имам нужда от съвет и не знам какво трябва да направя :( Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8cfe4a9fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Целия проблем е, че българското "общество" е страшно задръстено и ксенофобски настроено. Поне към лесбийките има известна толерантност. Живей си живота, обичайте се. Конкретни съвети не бих могъл да ти дам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9c7544a4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОТ АВТОРА : Моля изкажете мненията си :) Благодаря!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b6ebd2b20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ако я харесваш толкова много, мисля че би искала да се.... Така че говори с нея. Признай и ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 488fec5886
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Щом изобщо си задаваш този въпрос, значи вече си улетела! :)
На мен и през ум не би ми минало да си го задам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 501ecd46be
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Ти според мен не можеш да разграничиш приятелското от любовното и бъркаш двете привързаности. Ако беше обратна щеше да ти е дори гнусно да си лягаш с приятели си - това е все едно да накараш хетеросексуален да спи с човек от същия пол - той ще повърне сигурно. Фактът, че при теб не е така изключва тази възможност, а според мен по - скоро търсиш емоционално разбиране, което може би ти липсва с гаджето ти и бъркаш това с привличане на сексуално ниво. Помисли добре и не залитай моля ти се вляво, че оттам трудно се излиза и си е.. ами гнусно :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c37046734
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не знам дали си обратна, но най-вероятно си БИ. И? Какво очакваш сега да те съдим или да ти ръкопляскаме. Аз лично нямам проблеми с различно ориентираните сексуално хора. Все пак хора сме. И щом го има това за мен значи е нормално. Не вредиш на никой, така че не виждам, защо някой би те съдил(за съжаление, обаче повечето хора по-далеч от носа си не виждат) След като си се прехласнала по това момиче, значи ще дойде ден, в който тя ще разбере, неизбежно е. От теб зависи кога ще е това време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d6859e57f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Мнението ми е, че си бисексуална. Повечето бисексуални хора си задават въпросите: Дали? Ама наистина ли? И се чувстват неуверени, несигурни и раздвоени. Много се съмняват във бисексуалността и че точно самите те са такива.
Всеки човек може да бъде бисексуален ако щете да вярвате или не :) Едно проучване установява, че човек има над 90% вероятност да бъде бисексуален, но просто не винаги се случва това.
Глупаво беше да напишеш "Обратна ли съм" по много причини... но разбирам че това е от объркването, което един бисексексуален човек изпитва.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 869b27783b
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

8.   По-добре си харесай друга лесбийка/би, а не хетеросексулна. Иначе, ти самата най-вероятно си бисексуална. Ако въобще нямаше интерес към мъже и не се възбуждаше от приятеля си, щеше да се водиш 100% лесбийка.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 55b419ab83
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Здравей! В такъв случай мнението на другите не може да ти помогне , тъй като трябва сама да си го почувстваш. Моето осъзнаване(гей съм) траеше близо три години, тъй че ,според мен, времето ще си покаже. Прецени към кого изпитваш по-силни чувства и с кого съответно ще бъдеш по-щастлива и може би ще имаш по-ясна представа как стоят нещата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9c7544a4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   От АВТОРА : Много благодаря на всички , за мненията ви , осъзнавам че това е мое решение и преценка , но просто трябваше да споделя нещата и да разбера дали има и някой друг като мен , като във моята ситуация ..

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1272521e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи така, вместо да й обясняваш, че си друго яче вземи малко бира или каквото й да е саберете се вие двете домашно у вас или у тях напии се напии и нея, целуния страстно, отдрапни се и обвини алкохола и ако има нещо срамежливо, значи и тя има нещо на ум към тебе. Искам да кажа че чрез този момент ще
разбереш това коете искаш, не знам да ли ще ти помогна.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c009003dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като студент имах приятелка, която беше би. Живееше с приятелка, за която твърдеше ,че е лесбийка, не харесвала мъже, докато една вечер след купон се овъргаляхме тримата на спалнята. Оказа се, че приятелката и е била би, но е изпитвала страхове някакви, ако остане сама с мъж. Като малка чичо и я обарвал, а тя си мълчала пред техните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8de1b803f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 5, пълни глупости. Някои харесваме и мъже, и жени.

Моето момиче, бисексуална си. Каквото щеш прави с тази информация. Може да се омъжиш утре и цял живот даже да не целунеш жена, пак ще си си бисексуална. Може да си хванеш жена и доживот да сте заедно, пак ще си бисексуална (щото си била с мъж, харесвала си го, не си лесбийка).

Това нещо обаче не ти е източник на проблема. Проблемът ти е, че си във връзка с един човек, а харесваш друг, който е просто приятел и може да не отговори на чувствата ти. И този проблем се решава като направиш избор. Или забравяш за нея, или казваш на приятеля ти, че те привличат и други (ако си по-смела, че става дума за момиче) и говориш с нея.

Другото с ориентацията са подробности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker