Как да обясня тези физиологични особености на приятелката си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да обясня тези физиологични особености на приятелката си?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3776 пъти
Момче на 22.

Излизам за първи път с момиче, което е на 18, аз не съм бил с момиче никога преди, дори срещи, а момичето е имало доста връзки, и дори сексуални контаки с тези момчета. Та рано или късно, в зависимост от нещата, ще се стигне до секс.
Хубаво, ама работата е там, че има някои физиологични особености за моя пенис, 2-3 са.
Става въпрос за Fordyce spots(фордай/фордисови пъпчици) по кожата на пениса и Pearly Penile Papules(перловидни папули), това са две отделни неща. Имайте напредвид, че тези перловидни пъпчици са по ръба на главата на пениса, а в моя случай са много много малко и не лесно забележими, каквито снимки намерите в нета ще са някакви краен случай(какъвто не е моя). Докато тези fordyce spots са по кожата, която покрива главичката, и са по-видими и многобройни.

Работата е там, че моята приятелка е леко неинформирана за някои неща от обща култура, и ми се струва, че много трудно ще приеме моето обяснение, че тези неща са безобидни и незаразни(те реално са си безобидни и незаразни) и че голяма част от населението ги има. Общо взето не знам как да и го обясня така, че да не стресне, да не и е странно, гнусно, не знам.

Отгоре на всичко, имам фимоза, това е друго състояние, и не мога да се похваля с голям член(12 санта, та... много прокълнат пенис имам честно)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5c79f01650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекалено много се притесняваш, от описанието ти разбирам че имаш напълно нормален средностатистически пенис. Не гледай инструментите на порноактьорите, там всички са подбрани с конкурс и пишките са манекени.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dcfa11be82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста гадни са тези две комбинации, хем с малък член, хем с пъпки, аз лично бих избягала на нейно място. Няма ли начин с кремове да се лекуват тези пъпки или да се обрежат с операция? А за малкия член мога да ти кажа, че ще ти създава комплекси доста занапред и ако видиш отхвърляне от бъдещите си гаджета е по-добре да се подложиш на оголемяване. Ние жените как си слагаме силикон в гърдите? Вие също можете в пенисите, певецът Азис си сложи. Не е чак толкова скъпо, освен ако не ходиш при някой известен хирург. Това само в краен случай, ако на приятелките ти им е пречело, защото повечето казват, че размерът няма значение, но повярвай има. Иначе моят съвет към теб е когато се стигне до секс със сегашното ти гадже гледай да е в банята, покани я да се къпете заедно и то там под душа като й е намокрят очите, няма особено да се загледа, то ще има и пара, която допълнително ще пречина видимостта. Тя докато се къпе си сложи презерватива и просто започнете да се натискате и така все ще се стигне до секс, като имаш презерватив ептен пък няма да ги забележи, гледай да не се издаваш като само си го гледаш или се притесняваш. Ако е задоловена след секс няма да й пречи малкия ти размер, а и ще види че пъпките не са я охапали, защото все някога ще ги види, а така ако правите секс на леглото тя ще се загледа и тогава може да каже.. аааа не, няма да ми вкарваш това в мен, сигурно ще ги усещам и ще ми е гадно... а така вече ще знае, че нищо й няма. Едно нещо научих от майка си и то е, че хората никога не виждат, това което ние виждаме в нас. Разказа ми за случай на момиче, което има розоцея, това значи цялото лице вечно да ти е червено като домат и тя се притеснявала, че е красива, висока, всичко й е наред, само дето лицето й било ужасно и слагала 2 тона грим и в предаване по телевизията я накарали един ден да излезе с приятелки без грим или поне само на очите и тя се тресяла от притеснение как да отиде и накрая отишла и те нищо не й казаха и после като питали нейните приятелки дали са видели нещо лошо в нея и те казали... ъъъ какво лошо да сме видели? тя си е хубава, има дълги крака, хубави очи... така, че виж че ние си виждаме даден недостатък, но никой не е забелязал, че тя днес е червена, само тя го вижда и се комплексира. Веднъж ми излязоха три пъпки на челото и се видях с гаджето ми и само се опитвах да си държа там ръката и да ги крия, а той въобще не ги гледаше ама аз се притеснявах и накрая му казах и той вика.. аа верно бе, аз дори не бях забелязъл.. така че може би само ти умираш от срам, а тя може да не обърне внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b72a2403da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Виж сега, секс не се прави само с пишока, а и с майсторлък. Можеш да имаш и 22см. в гащите, но ако не знаеш как да боравиш с тях - голям праз. Имаш пръсти, имаш език, нали? Най-дивият и хубав секс съм правила с мъж, който беше доста под средния размер не само като дължина, но и като дебелина.
Не виждам причина да й обясняваш, ако сама не попита... Откъде знаеш, че изобщо ще й направи впечатление?
Сигурно е излишно да ти го казвам, но не се панирай. Изгледай, ако искаш, няколко образователни клипчета, виж какво правят там "можачите" и де отдай на любовта и влечението ти към момичето. Да не говорим, че след като тя вече има някакъв опит, може в началото да поеме инициативата, докато ти се отпуснеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e0577c8a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз бих се притеснилa не толковa от рaзмерa, колкото от другото. И aко не ми се предложи рaционaлно обяснение с медицинско свидетелство от последните дни кaто потвърждение, не бих рискувaлa, aко ще и с 5 презервaтивa един върху друг.
Зaтовa ти предлaгaм дa си вземеш чaс зa дермaтолог и просто дa помолиш момичето дa те придружи. Не и дaвaй обяснения извън товa, че имaш кожен проблем, който НЕ Е зaрaзен, но искaш дa провериш възможностите зa отстрaнявaнето му. Тaкa сaмa ще чуе от медицинско лице кaкво точно е товa и че нямa от кaкво дa се оритеснявa. Съветвaм те дa присъствa вътре нa сaмият преглед и дa си го покaжеш с цялото сaмочувствие нa млaд и ЗДРAВ мъж.
Относно рaзмерa, без знaчение мaлък, голям, среден, предвaрителнaтa любовнa игрa трябвa дa я имa- с търпение, любов, стрaст и нежност. Имaх някогa един с мaлък пенис, който толковa бързaше дa го " нaбутa ", че в крaйнa сметкa точно зaтовa го зaрязaх. Мaй се чувствaше по- сигурен кaто е вътре, дaли зa дa не се виждa не знaм, но предстaви си, не съм възбуденa, бързa дa го вкaрa, нa всичкото отгоре свършвa зa 5 минути...
Тa рaзмерът не ти е проблем, повечко игрички преди, ръце, език, гaли и клиторa дори с него и ще видиш кaк ще я побъркaш от удоволствие.
Не се спичaй сaмо, мaксимaлно спокойствие и увереност.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8fc5c4a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторе, остави накива като номер 2 да черпят житейско вдъхновение от Азис и силиконовите чалгарки и се наслаждавай на отношенията си с момичето. Като дойде време за това на нея може въобще да не забележи. Едва ли всички пениси, които е виждала до сега са били "стандартни", така че един повече само ще и обогати общата култура.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1ff6436c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какви пъпки, какви неща са ти в главата. Дръж се като мъж, който иска да прави секс. Ако все пак, НЯЯЯЯКОГА, стане дума, обясни съвсем спокойно, че не болест. Ако започнеш да се оправдаваш и обясняваш пред когото и да е, само насочваш вниманието към проблема си. Проблем, който е само в главата ти. Използвай си члена, без да мислиш за такива подробности. Жена съм, на 30, повярвай като започне играта, никой няма да се взира в члена ти. Виж, ако има нещо с което да и навредиш, трябва да внимавате. Вторият ти проблем, с размера-напълно нормален си, ти бъди нежен, бъди смел и ще е доволно момичето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af196c169f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и аз бях много сдухан в началото с моята приятелка, но в последствие се оправиха нещата. Това, че е имала много връзки и много момчета сега няма да ти е проблем, но след време може да те дразни, не е хубаво да се знаят тия работи. Мен в началото не ми пукаше, но в един момент започна да ме хваща яд, като знаех имената на всичките, с които е спала, кога, какво, защо, с кой за нощ, с кой за две и сега да не ти пука колко санта ти е еди си какво, ако нещо не я кефи да си гледа работата, има и други, това е. Много взеха да се мислят за незамними някой кифли и аз бях много добър, много отзивчив, в началото всичките й тъпи бивши ме гледаха във фейсбук и тя вместо да ги трие ги държеше до не знам си кой месец, сумати скандали съм имал.. сега вече не ми пука коя какви бивши има и следващи и т. н, ще дойде ден, ще се отдам сериозно на тази която заслужава, за това приятел да не ти пука фимоза, пъпчици, 12 см, има хора които са по-зле и тая, ако нещо не я кефи я разкарай.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ff6f7950eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Понеже ме мързи да пиша ще ти кажа само едно. Потърси лек има толкоооваа много в интернет :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 32ea1b6593
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:

Въпреки комплексите от размера ми, съм повече притеснен за пъпчиците. Може да не са заразни, и да са безобидни, но естетически просто... приятелката ми може да си помисли нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88531c98c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А ЗАЩО НЕ си взел мерки до сега. Това е толкова ВАЖНО за самочувствието на един мъж, а сега ми ревеш. Идвата ти, , проблема, , са разрешими, другото е в твои ръце. Имай в предвид, че с богатия си сексуален опит, тя винаги ще има база за сравнение. Не че ще ти го сподели(а с приятелките си), ама гледай да се представиш добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7411ef160e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А под микроскоп наблюдавал ли си го? Тогава още колко кусури ще откриеш!? Много си се панирар, така предаваш паниката и на приятелката си. По споко, щом нямаш заразни болести(а няма от къде да ги имаш, щом не си бил с кифли), какво ти дреме. Изчукай си я и ако й хареса сама ще реши дали да повтори. Не ти определяш размера, а партньорката ти. Ако на нея й стига, ОК, ако не, да ходи на по голям размер. Не си създавай сам проблеми, кифлите ще ти създават достатъчно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a4d3a26c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2, на Оголемяване ли да се подложи!? Ужас, неграмотна, а "акъл" дава и то какъв...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 905715e75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Единствения ти проблем е фимозата.. и аз имах фимоза.. обрязах се и сега съм чУк :)
Самочувствието ми скочи, нямам вече дискомфорт, пък и хигиената вече ми е супер.. а за размера си в границите на нормалното.
Обрежи се и въобще да не ти пука, важното е да се чувстваш добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker