Аз ли съм грешка или той е страхливец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз ли съм грешка или той е страхливец
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 5836 пъти
За първи път ми се случва да попадна в такава ситуация и незнам какво да мисля и какво да правя. Имам нужда от вашето мнение и свети.
. Живея от близо 4 години в друг град с приятеля си и двамата сме на 24г. Като цяло всичко межу нас е вече навик и не го обичам, всеки път, когато се скараме искам да се махна от него, но ме е страх тъй като е много агресивен, посягал ми е много пъти.. ужасно ревнив е дори и без повод и нямам никаква свобода. НО НЕ е това е причината за това, което направих.
Случи се така, че започнах да изпитвам симпатий към негов близък приятел, по-скоро близък заради семействата им и близък от около година и половина. Реших да му покажа тази симпатия, имам му телефона и се престраших. Той ми отвърна и започнахме тайно да си общуваме, най вече в дните, които се прибирах в София за малко. Започна едно физическо влечение, среднощни най-вече мръсни разговори, споделих му, че едва ли не насила живея с приятеля си, че не го обичам и така нататък. Той ме съветваше да си събирам малко по малко багажа и накрая да си отида. Казах му, че чакам подходящ момент, а междувременно се виждахме тайно и правихме секс. Аз обаче започнах да изпитвам по силни чувства и той го знаеше, дори направих грешката да му кажа, че го обичам, а той ми отвърна със следното:"A aз те харесвам"... Имахме уговорката без чувства и никой да не разбира за това между нас. Преди десет дни обаче с приятеля ми бяхме на рожденият му ден на въпросният. Дочух, че чакал с нетърпение някакво момиче да дойде и ми стана неприятно, макар, че не съм му никаква и той си е в правото... и тя дойде, а аз от яд се напих-много.... въпреки, че не близвам алкохол. Не исках да седя там и да гледам как ще я занимава, затова си легнах пияна в една от стаите. Приятеля ми дори и не подозираше какво ми е... идваше в стаята да ме види как съм и пак отиваше при другите... след около 2 часа се чукна на вратата -досещате се кой беше, ще го нарека "X"... дори не светна лампата и ме награби.... казах му само да излезне, защото моя можеше да дойде, но той продължи... казах му да заключи и започнахме да правим секс, пак се изпуснах да му кажа, че го обичам и този път ми отвърна със същото.... незнам колко е бил пиян. Изведнъж моя чукна на вратата и видя, че е заключена... ние веднага скочихме да се посъвземем и оправим, докато не разби вратата и влезе. Веднага "X" измисли да каже, че е влязъл да си вземе якето, но приятеля ми не повярва особено веднага, макар, че X започна много убедително да му обяснява, че нищо не е станало... Тръгнахме си и душата ми беше разпъната на кръст дали е станало нещо или не-лъгах и лъжа до последно, само измених версията и поех вината като го излъгах, че като е влязъл за якето съм тръгнала да целуна X, а пък той се дръпнал и ми е казал :"Какво ти става, много си пияна-лягай си"... На тази версия склони до повярва, но искаше да я чуе и от X. Трябваше да го предупредя на другия ден обезателно. За късмет дойде една обща приятелка и и казах много набързо от моя телефон и да го инструктира какво да каже. Mоя не ме изпускаше почти то поглед. По-късно на другият ден бяха говорели насаме и X беше казал същата версия... дори приятеля ми ни събра тримата и аз трябваше да се права на актриса и да се извинявам на X пред приятеля ми, понеже нали не съм знаела какво правя. И така нещата се поуспокоиха, те пак двежат заедно, само където сега всеки ден поемам вина..
Въпросният Х когато ме види не ме и поглежда, все едно съм невидима. След тази случка очаквах поне една дума да ми каже, дори и сега тези дни знае, че не съм там и може да ми се обади -той не го прави... Изкушавам се да му напиша, че е по-голям страхливец и от мен...
Какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 21a9f776b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти си и грешка, и страхливка. Не знам какво толкова му има на твоя приятел, но го остави и ходи да си правиш... номерата на друго място.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31889498bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Един мъж на място няма да се занимава с гаджето на приятеля си. Въпросния Х се е освестил най-после, направи го и ти. Не искам да ти казвам в очите на Х ти каква изглеждаш. Като искаш да те зареже приятеля ти кажи му какво си направила. Той има сериозни намерения и затова те ревнува. Сигурно е имало някакъв разговор по мъжки между двамата и затова Х не ти обръща внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: adef10e27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като не го обичаш защо влизаш в тия филми, ако правиш нещо поне да е далеч. Ми то е ясно защо е ревнив. Това да е... ш на някой жената и после да го гледаш в очите пък и да си му, , приятел, , си е най-пумиярската постъпка. Пък на тебе заради ку.... ти номерца следващия път ще ти троши кокалите да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6a679de292
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Хич не е агресивен твоя приятел. Ако бях аз те заварил, с някой при заключена врата.... Ти нямаше да можеш да пишеш въобще, защото щеше да в болницата до любовника си. Това в най-добрия случай!!! Ама той човека ти вярва... Хубаво ли ти е като го лъжеш и ходиш да те чука приятеля му? Нито ти заслужаваш да си с него, нито той да е приятел на тоя "Х". Махнете се от живота на момчето. С такава приятелка и с такъв приятел врагове не са му нужни.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5d916f42e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като те гледам как работиш и единия, и другия само и само да ги чукаш, не е проблема в тях.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b898036a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако очите на курвите светеха, БГ щеше да е като Лас вегас. За тебе е ясно, че отдавна е трябвало да си биеш камшика от тая връзка, а не да стигаш до такива свинщини, лъжи и мерзости. За новия ти тъпкач ще кажа единствено, че е пълен боклук, щом посяга на гадже на свой приятел. Това е меразвец, който няма никаква мъжка чест, лицемерец, който заради путка, сам се превръща в путка! И аз съм чукал обвързани жени, но никога на приятел, никога омъжена и никога с деца!!!

Простичко е и човек си личи по принципите, които поне малко от малко спазва.

Мъже, следвайте следните мъжки правила за да не се превърнете в мъжки курви:
1)Мой принцип е никога, ама никога с гадже на приятел.
2)Никога не чукайте омъжена жена, дори да не познавате мъжа и, защото ще разбиете едно семейство, а ако има и замесени деца, ще донесете много детски сълзи...
3) Ако се забъркате с обвързана жена (НО НЕ ОМЪЖЕНА!!! ), преди да я нанижете, много внимателно разберете дали тя не е просто актриса, която е свикнала с такова поведение и дали ако започнете връзка, няма да бъдете втория, който да се крие като мишок. Когато срещнете жена, с която имате флирт, ясно индикирайте, че не толерирате курвенско поведение и и дайте разумен срок да избере с кой иска да бъде. Ясно е, че щом жена излиза с вас и се оплаква от връзката си, ще се наврете между краката и, веднага щом пожелаете. Ясно е, че що започва флирт с вас, тя не обича онзи, който и се води тъпкач и я задържа нещо друго (финансова зависимост, липса на самостоятелност и т. н. ). Дайте и обаче да разбере, че няма да търпите ситуацията. Ако е склонна на раздяла с другия, въпреки, че ще и се наложи да мизерства да речем е добър знак, ако е нерешителна и ви мотае - бягайте!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 03ef003f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами според мен, ти си в грешка! Ако не го обичаш вече седнете и поговорете. :) започни на чисто.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b898036a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7 съм. Не заклеймявам онези жени, които намиращи се в нещастна връзка нямат решителност да я прекратят и тогава да търсят друга връзка. Те просто са си жени, а жените не могат да се оправят сами, колко и еманципирани да го раздават. Дори тези, които уж са самодостатъчни, дълбоко в себе си са самотни и колкото и да се правят, че нямат нужда от секс и мъжко рамо на което да се опрат е ясно, че това не е така, дори е видно....

Обаче жените, които са създали семейство, родили са деца да вършат такива свинщини и грозно да предават доверието и да съсипват животи на съпруг, евентуална съпруга на любовник и деца, просто...

Хубавото е, че авторката няма брак и деца. Нека се раздели и да спре с курвенските си изпълнения и да изчезне от живота на приятеля си. Щом се ръга с друг, не го обича и няма смисъл да седи с него. Най-добре е да се разделят и всеки да поеме по пътя си.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3a14fd676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога с жената на приятел,не че не сме си го помисляли и двамата,но все пак трябва да има норми,чест и достойнство.Иначе на смотаняци и ревнивци дето си го заслужават допринасям за нови разклонения на рогата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 68a3ebc0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И двамата те използват, а ти си нещастна. Просто ги остави и започни на чисто. Има и свестни мъже на този свят.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bb1312b182
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И какво страх те е да напуснеш твоя, защото знаеш, че другия няма да ти се върже и ще останеш сама? Как може да си такава егоистка. Жена съм и ако хвана моя на заключена врата, ще ги натупам и двамата. А от теб просто ми се гади.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4340dae119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката :
Прочетох коментарите и не съм особено изненадана от повечето, знам, че отстрани е най-лесно да се каже, че е курвенско...
В крайна сметка и до днес нито сме се виждали, нито сме си писали и една буква.. (с лицето Х)дори го премахнах от приятели във соц. мрежа за да не се дразня...
Те двамата с моя пак си виждат... аз избягвам да съм с тях.
.. НО мен продължава да ме човърка защо така останаха нещата...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ddfc4160d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   , , ... защо така останаха нещата... , , ... ами вземи се в ръце и ги довърши тогава, иначе ще те гложди дълго време, душата ти не е профил в социална мрежа и спомените няма да изтриеш. Изпадал съм в кофти ситуация причинена от, , курва, , и още я помня, успокоява ме само че, последната дума ще имам аз... имам неща за довършване!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ddfc4160d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А като, , движат заедно, , представяш ли си тоя негов, , приятел, , какъв е лицемер!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c906baec0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката:
Да, събират се в обща компания, малко по-рядко, но ако съвсем не се Х щеше по този начин да излезне като гузен негонен бяга.. дори скоро обяснявал на моя как се точил на някакво момиче.. аз естествено запазвам реакция и се правя на незаинтересована. Пропуснах да уточня, че въпросния Х е по-малък от мен, на 22 е, а аз 24.. до сега не ми се е опирал никой, още повече по-малък
, дори не е някой красавец с много пари примерно.. сам ме питаше какво съм му харесала... не е характерно за мен да се впрягам заради момчета
като него.. а и по принцип... Искам повече мъжко съдействие

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ebf6c02f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Имал съм възможности, гледала ме е с желаещ поглед, мислили сме си го и двамата, но ако бъда с приятелка на приятеля си, а това просто няма как да позволя, няма да мога в очите да го погледна, камо ли да движа с него. Излизат, говорят си за мацки... а на теб ти е криво, признай си. Според мен ти си объркана, боли те и колкото и да отричаш, Х не излиза от мислите ти, признай пред себе си че си влюбена. Ако можеше никой, нищо да не разбере пак щеше да си с него. М?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: dd9af30851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката:
Да криво ми е и да бих била пак с него.. макар че незнам той дали го знае тъй като не давам никакви индикаций... вече дълго не сме се виждали и то очи в очи..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker