Бисексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бисексуалност
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 16423 пъти
Какво мислите за бисексуалната ориентация? Доста хора не я приемат и я считат за прикрита хомосексуална. Съществува и едно излседване на Кинси, според което сексулаността на един човек варира по скала, ограничена от чисто хетеро -и чисто хомо-сексуалност. В повечето случаи хората попадат в нюансите между тези две състояния и на практика по-малък процент в двете крайности. Как бихте реагирали, ако научите, че някои ваш партньор се счита за бисексуален?
G.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: cc5c743250
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено , че има бисексуална ориентация .Тези , които не я възприемат просто живеят с някакви предрасъдаци , както голяма част от нашето общество ...Едва ли би трябвало да ни пука кой с кого си ляга и какво прави в леглото ..Уви ..Аз харесвам секса и с жени и с мъже .Доста по-често с жени ,но секса с мъж е различен и едва ли след като си го направил и ти е харесало може да го игнорираш напълно .Непоносими са тези изчанчените същества дето не знаеш дали е тя или той ..Затова просто "то"..

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ec1797ec8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво бих направила?? Първоначално - изследвания. звуча грубо, но съм откровена.
Следях и предишната ти история. Не съм била в положение като твоето, но въпреки това, мисля ( почти съм убедена), че не бих могла да съм с бисексуален мъж. Сексуалната му ориентация спрямо членове на същия, като неговия, пол, биха разбили образа на "МЪЖ", който имам в съзнанието си. Много е лично, много е индивидуално. Има хора, широкоскроени (не знам дали да го сложа в кавички) хора, които приемат бисексуалността като нещо нормално, или, изобщо не се интересуват от факта кой с кого си ляга. Аз не съм от тях..
Ако ти си наясно със себе си - решението би трябвало да е лесно.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b9e19fd3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   За мен такова понятие няма. Или е хетеро или хомо. Бисексуалните са си чисти педа**! Само, че за пред обществото интимничат и с жени. Аз лично не бих излизала с такъв "мъж"!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3893f8c958
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами аз пък ще си го кажа момиче съм и харесвам момчета и .. момичета според мен няма лошо един човек сам решава с кого иска да бъде. Искам да пробвам и с момиче да видя как е и дали е толкова хубаво, колкото си мисля се пак една жена знае какво и харесва и може да го покаже доста добре на друга , а приятеля ми знае за тея мои "лесбийски наклонности " както той ги нариче ,няма против но иска да гледа .. било красота да гледаш тази сценка :Д .. ако някой не е съгласен с мен или просто дас поговорим за това да ми пише на www.kikiki_kokalka@abv.bg

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc2e04ca17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм бисексуална и не мисля, че в това има нещо лошо но хората често не го приемат и странят от теб сякаш си заразен. Смятам че всеки сам трябва да избира какъв е и да се примирява с избора на другите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 64cda883db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бисексуалността е най - онеправданата сексуалност.

Бисексуалните не са педали. Писна ми от това, хетеросексуалните да ни смятат за педали, а хомосексуалните да ни мислят за развратни и че спим с когото ни падне.

СКЪПИ, МИЛИ ГЕЙЧЕТА,

ако някой е бисексуален, това не значи, че се въргаля в леглото с когото му падне и не са нужни прояви на ревност всеки път когато погледне жена... Това че, някой бисексуален е с Вас, означава че иска да е с Вас, прояви на ИСТЕРИЧНОСТ не са нужни.

Ако някой си е шавлив, това е от характера, а не от ориентацията...

Уважаеми Хетеросексуални,

не пазете женската красота само и единствено за Вас, има и други, които искат да и се насладят.

Според мен скалата на Кинсли е точна, всеки може честно да отговори за себе си, къде се намира спрямо нея.

И най накрая - това, че има хомосексуалисти, които се представят за БИСЕКСУАЛНИ, само и единствено за да смекчат ефекта от своята сексуалност пред останалите, не означава, че такава сексуалност не съществува.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c15e33be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мъж на 31 г съм. От малък т. е. на около 7-8 год. за пръв път си играхме с един 3ти мои братовчед с пишките тогава.... барахме се, близахме ги малко - не чисто свирки разбира се. Тогава се случи за 1ви път и след около 15 години отново се появи това желание. Правих го с жени основно но като гледах с какво блаженство ми правят свирки си казах: какво ли е и аз да правя. оказа се че ми хареса. Правих с няколко мъже свирки! След това с жени започнах анален секс и имаше жени които го обожават. Казах си какво ли е да чукат и моето дупе- е не сам го дал още но са ми пъхали пръстчета, предметчета. Предоплагам че и секс ще пробвам там въпрос на време и желание. Няма да спра секса с жени но отвреме навреме харесвам ласки с мъже- свирки и секс може би скоро. Не ме привличат мъжете като визия и т. н. нямам такова привличане като жените. Затова мога да кажа че сам си бисексуален а не някаввам хомо, гей! Това е от мен

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d927cf502
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   момче съм и съм бисексуалн, кефа се както на хубавите момичета, така и на хубавите и атлетични момчета, аз самия се имам за хубав и атлеичен. Не виждам къде е проблема... На някой нещо лошо да правя?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ad960d12de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз съм жена, хетеросексуална съм, но много ме възбуждат би сексуалните мъже. Имала съм гаджета, които са ми споделяли, че са имали сексуални отношения и със мъж и мен това ме е възбуждало адски. Дори понякога съм си представяла как има друг мъж, който заедно с мен прави орална любов на приятелят ми... И много искам да пробвам тройка с още двама би сексуални мъже...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7f499a1a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Не съм мислила, че някога ще се включа в дискусия точно на такава тема, но.... животът винаги те изненадва с нещо. :)
Приятелят ми е бисексуален, нямам проблем с това и никога не съм имала. Още повече, че беше достатъчно откровен да ми го признае в самото начало на връзката ни. И аз взех своето решение. Приела съм го такъв, какъвто е, обичам го, искам да съм и съм с него. Има хиляди начини да се разнообрази сексуалния живот на двойката. Ние сме заложили на играчките - вибратори, дилда, пенис колан. На кой каквото му харесва. ;) Обичаме се, забавляваме се, приятели сме и си имаме доверие. това е най-важното. Пък каква му е сексуалната ориентация, касае единствено и само мен. Дали съм способна да я приема или не. Е, оказа се, че съм способна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: de375a625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   споко, бисексуалността е нещо нормално.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2ec9b3cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз се смятах за бисексуален. Не съдя хората с подобна ориентация, но аз разбрах, че не мога да бъда бисексуален, защото не харесвам мъжете външно и изпитвам егоизъм към тях, чувствам ги като приятели или съперници. Имах просто лош първи път с жена на 18 и някак си сексуално в послествие започнах да си представям някои неща с мъже, до момент в който мислено се бях извратил страшно много в тази посока, но реално като излизах на вън, единственото към което изпитвах топли чувства и сексуална възбуда, бяха определен тип момичета (слаби, с дълги коси и нежно излъчване), но не правех секс, не исках секс... не знаех как ще се справя ако правя секс отново, опитвах няколко пъти, но орални контакти и прочие и не ми се получаваше нищо... цял живот търсех перфектна визуално, перфектна във всяко едно отношение и времето си минаваше, аз губех опит, увереност и прочие и просто се обръщах в обратната посока, когато бях сам със себе си в интернет например. Дори след като се обезкосмих за пръв път, след 20 годишен бях, се снимах по прашки (имах едни мъжки), бях си поръчал и женски, изпитвах адски голяма възбуда от своите крака и дупе, да си ги гледам така, от нежността към себе си, бях се регистрирал в сайтове за запознанства и всеки ден ме навиваха момчета за секс, много ме възбуждаше в мислите ми пишката, да лапам пишка, че в един момент един дори ме нави, опитах за 2 минути и разбрах, че това е било най-голямата заблуда в живота ми, по прашки и обезкосмен, но нито ми харесва да ме докосва, нито ми хареса да правя това нещо и да давам от себе си за мъж, но бях щастлив, защото разбрах, че не харесвам мъже, изтрих профилите си, снимките си, прашките си и в един момент вече имах връзка с момиче, възбуждах се повече да давам на нея, отколкото на себе си, само като я докосна по косата и съм вече възбуден долу (не от мисълта за секс, просто нежността и, това че я карам да се чувства добре), до такава степен развих хетеросексуалността си с това момиче, че е необяснимо за мен как когато съм изморен, не мисля за секс, не мисля да получавам, а само давам.. галя я или я лижа долу съм възбуден на 100%, повече отколкото тя ако ми прави тези неща :) чувствам се невероятно щастлив, но минах през моят период на опознаване със себе си, просто бях заблуден от порно клипчета, самота, комплекси и прочие, съветвам всеки подобен да намери себе си, не съдя никой който си е естествено такъв обаче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 104b2cc41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нещата трябва да се разглеждат в два аспекта, сексуално повадение и сексуална ориентация. Сексуалната ориентация не можа да е БИ, тя или и хетеро или хомо. Тоест привличането като комплект от чувства, желания, предпочитания, духовни и телесни. Друго нещо е сексуалното поведение, там ситуацията при голяма част от населението е БИ и особено сред промискуитните екземпляри. Мерака е някъде да си го вкараме, ако няма жена защо да не пробваме в мъжко.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 309d05a9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ае хора, не сте прави че бисексуалноста е да си "прикрит гей". Има и маже и жени които харесват идивиди и от двата пола. В крайна сметка всеки си избира какъв да е. Не е нужно да съдите всеки който е различен от вас или повечето хора. Аз нямам против хомо или бисексуалноста.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8c2c5c7626
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Бисексуална съм, откакто придобих съзнателна сексуалност, тоест от сравнително ранна възраст и съм чела доста мнения, че хората по природа са бисексуални, а по-точно за жените съм чела, че няма женска хомосексуалност, жените са бисексуални, но едва 15% го осъзнават. Попринцип нямам нищо против нетрадиционната сексуална ориентация, толерантна съм, в 21 век живеем все пак, а и не мисля, че това е определящото в човека. За мен любовта си е любов. Гейове, лесбийки, бисексуални, хетеро.. Любовта си е любов.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cc7c049876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравейте! Мисля че всеки има право на избор, лично аз съм такъв! И какво от факта нещо по различен ли съм? Тъпото е че хората не искат да разберат това и се подиграват на ляво на дясно! Което е много грешно. Всеки има глава на раменете и може сам да решава кое му доставя удоволствие и кое Не! Аз не съм пробвал, с момчета, но понякога ми се е искало(и то силно), но не знам как да постапя без да ми се подиграват! Как да разбера че дадения човек е такъв, защото аз не искам да правя с които и да е срешнат или срешната или пък този човек да се чувства тъпо от този факт, че аз съм такъв?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e8b0bbd64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И аз съм бисекс, наскоро разбрах, че и един мой приятел е. Явно е често срещано явление :) не мисля че има нещо лошо в това, аз поне не се чувствам лош от този факт, хах

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7ebbebff3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Мен ми бяха бисексуални фантазиите преди да опозная момиче и да се освободя от комплексите си за малоценност относно по-малкия член (който е 15 см), а на мъжете в порното им са адски големи и във времето с липсата на полов контакт от страх да не се изложа с жена в последствие се възбуждах повече от пениси и от това да си представям, че аз съм жената, но не и от истински жени във фантазиите ми. Когато вървях по улиците и виждах готини мадами се е случвало често да се възбудя, да настръхна, да се влюбвам, а когато минавам до мъже да не изпитвам нищо никога, дори и голи по съблекални и на други места. Просто мъжете ги чувствам реално като приятели или съперници, но далеч по-различен беше случая когато се прибера в нас и мастурбирам най-често мислех за пениси, за свирки (че аз ги правя), за мъже които да ме доминират като цяло. В последствие стигнах до там, че се обезкосмих на около 20-21 бях тогава и все още имах само няколко куци опита с жени, които не ме кефеха външно, бяха едри, дебели и прочие и секс не се получи, а е имало и хубави мацки в живота ми, които сам игнорирах стигне ли се до нещо сериозно от страх да не се изложа и в последствие когато се обезкосмих на 20-21 имах някакви прашки в нас мъжки, снимах се с тях, освобождавах се сам от напрежението като си гледам и снимам малкият задник тогава и се възбуждах ужасно от себе си. В последствие се снимах така, качих се в интернет сайтове за запознанства и накрая се стигна до там, че имах много приятели мъже и с времето един ме нави да опитам. Опитах свирка около 2-3 минути, но не ме изкефи, не ме изкефи мъж да ме пипа, да ме целува, нямаше никаква тръпка, а той ми биеше и чикия адски бързо и свърших и още по-гадно ми стана и от тогава не опитах, може би беше преди 3 години. След това си хванах приятелка момиче и опознах женското тяло. Беше много трудно в началото и мислех, че съм хомосексуален, имах тръпка и чувства и бях влюбен, но не ми ставаше в секса. В последствие се отпуснах и сега правя секс с часове, нямам никакви комплекси, понеже членът ми не е толкова малък. Разбрах, че мъжете и фантазиите с мъже са били плод на комплекси, ако ми беше харесало щях да съм бисексуален може би, но жените са моята тръпка и въпреки, че свършвах от 100 пъти - 90 пъти може би на мъже и мисълта им за големите пениси, обувах се в прашки и от време на време се пипах отзад (но не с някакви големи неща), въпреки това не се промених в тази посока, защото никога до сега нямах реална тръпка и не съм я изпитвал към мъж, а само към момичета, но сега вече я имам и мислено след като за първи път лизах жена, видях че пенисът не ми е толкова малък и върши добра работа и прочие. Имах нужда да го споделя и е възможно и нещо да изпускам от най-важното :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 679a363b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе, правила съм го теста на Кинси и ме изкара 3, т. е. точно бисексуална, но това е просто отвратително-никога не бих била с жена. Дори да си се представя не мога!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: eb23bdd2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Хетеросексуален мъж съм. Никога не са ме привличали мъже. Но според мен човек не бива да се срамува от сексуалната си ориентация. Ако човек е достоен, честен, държи се добре, не ми дреме с кого си ляга. Не знам някой от приятелите ми да е би или гей, но честно казано не съм ги и питал. Това по никакъв начин не би променило отношението ми към тях. Само един съвет - ако искаш да бъдеш по-лесно приет, не натрапвай сексуалността си. Например за мен са дразнещи гей-парадите - мъже на по 60 години да се разхождат по прашки. Дразни ме и мъж да ми говори с превзет нежен глас и да кърши китки. Според мен подобен тип демонстрация е израз на комплекси. Сексуалната ти ориентация не те определя като човек, определят те други качества.
Дали бих бил с бисексуална жена? Никакъв проблем. Даже ме възбужда идеята за секс между две жени и бих я помолил да ми разкаже подробно преживяванията си или да правим тройка. Като цяло не смятам бисексуалните за хора с по-нисък морал. Ако човек обича партньора си и е читав, не би изневерявал.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 81f3e85d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   22, Накара ме да се почувствам все едно пуша трева.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c1af3fba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 23, къде направи теста? Иначе нямам нищо против различната сексуална ориентация и не съм съгласна, че гей парадите са израз на демонстрация. Тези неща ги има в много държави и са приети. Защо българите не могат да разберат това?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0222084ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   25 - и защо го свързваш с тревата ? Може би е малко разбъркано, но никъде не съм излъгал и никъде не съм преувеличавал ! Да, кефят ме (повече преди), пениси на снимка, в мисли и прочие, но мъже не ме кефят в действителност, а и пениси не ме кефят в действителност ! Всичко е плод на комплекс, че не харесвам своят и не мога да си представям как чукам жена в мислите, защото не се смятам за добър любовник мислено и сам със себе си, но ако видя някоя мадама пред мен, стройна, слабичка веднага съм готов и въобще нямам мисли, че не ставам, а направо бих я почнал :) странно е, но и аз се опитвам да го разгадавам

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7373997499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   K9
Да не ти пука какво казват хората,те не са важни,гръмни някой коза като мейн таргет може да станеш трисексуален,бъди такъв какъвто си и ис го изкарай от устата :)
Поздрави !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 974c64e393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Искам да ви кажа, че минах доста от пътя! И осъзнах, че не трябва да ви пука абонирах се за тази статия и мога само да ви кажа не следвайте нормите на хората

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker