Да го направя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да го направя ли?
преди: 9 години, 18 дни, прочетена 5649 пъти
Здравейте, пиша за пръв път в подобен сайт и ще съм много благодарна ако ми кажете някои друг съвет. Момиче съм на 23 и съм девствена, не чакам принца на белия кон нито се пазя за първата брачна нощ, просто така се случи. От скоро мисля да го направя с един приятел, обаче взаимоотношенията са ни малко сложни.. Познаваме се от доста отдавна, но не излизахме заедно. Отскоро той започна да ми пише и прекарвахме доста вечери в писане.. Естествено отворихме темата секс и той ми призна, че отпреди ми има мерак, само че аз не исках не се чувствах готова за него и му отказах няколко пъти. Съвсем наскоро той много се промени излизахме няколко пъти всичко беше нормално, даже на няколко пъти ми се стори колко съблазнителен му е гласа и когато ме докосне все едно ме удря ток. Обаче се държи странно все има някаква работа, приятелите му са все по-важни (нормално предполагам). Аз разбрах че искам да съм с него, но при тези вече обстоятелства не знам как да му кажа или какво да направя.. при положение че му отказах няколко пъти, той може да се е отказал или не знам. Наскоро си писахме и ме възбуди ацки много и предположих че с тези негови думи все още иска да правим секс.. Та това е моята история, ако може да ми подскажете как да подходя, наистина го искам много! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! П. С. Моля ви за втори път пиша и не ми одобрявате историята, поне този път. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 17 дни
hash: 9d9dbae33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче и бях девствен до доста късна възраст. Аз в типичния женски стил отказвах на момичета, просто чаках принцесата пък аз. Съветвам те щом си карала до тук така, да си следващ твоят житейски път по този начин, а да не се извращаваш сега на тези години, тези неща се правят на 17-18-19, вече е късно да се излагаш и утре да те сочат с пръст, а и на теб не ти липсва нищо, защото не си привиквала към навикът за секс и този живот. Слушай сърцето си и се влюби, тогава се отдай на някого, но после може да съжаляваш, ако е грешния човек. Продължи да живееш с достойнство, морал и ценности, щом до сега така си го правила, аз лично се целех към много високи летви момичета и имах хубави моменти с 2, близост, но не и секс, влюбчив съм и за мен това е важното, видях какво е секс, видях какво е любов, живей си както ти е кеф

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: fd09cf20e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом си се възбудилa " aцки ", дaвaй! Сaмо не очaквaй сериознa връзкa точно с него. Явно сaмо му се ще... точнaтa думa е ОБЛAДAЕ, почувствa " мaчо ". Предполaгaм, че не го бивa твърде, обикновено тaкивa търсят точно девствени, че кaто нямaте бaзa зa срaвнение...

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 088ec62f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако му имаш доверие, давай. При нас мъжете е по-различно. Аз например скъсах с последната ми приятелка, защото ме разиграваше и не била готова. Чакането не продължава вечно, защото живота си тече. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: add9646ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   щом те привлича и го искаш, не виждам защо да не го направиш. не влагай обаче големи очаквания за дългосрочна и сериозна връзка. просто остави нещата да се случат и виж какво ще излезе.
успех!
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 529be5fb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направете го. Приятел ти е момчето, абсолютно нищо не губиш, че даже и ще ти хареса. А и секса сближава много - може да се получи връзка между вас че той ще ти е първия сексуален партньор. :) Пробвай, ако не му се отдадеш ще си девствена още някоя друга година... едва ли ти се иска. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 17 дни
hash: a94897c3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Позната история. Момчето иска да прекара повече време с теб, да те предразположи, да спите и естествено да те зареже след това. Сама си прецени, дали искаш да правиш секс с него без сериозни отношения след това. Не обръчай внимание на нещата, който говори. Всички знаят, че жените обичат с ушите си.

М27

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: e0cc513d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, направи го. Вероятно няма да се ожените и да живеете задружно цял живот, но е време и ти да опиташ насладата от секса. Няма нищо лошо. Давай смело и успех.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: ae57533d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не вметнах, че искам само секс от него, може би той е по-влюбчив от мен... Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: d9125745a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хaхaх, не се зaблуждaвaй aвторке. Всички мъже сa "влюбчиви", докaто "чукнaт". Но щом и ти сaмо товa искaш, кaкъв ти е проблемa- действaй.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 15 дни
hash: 4b3b50a218
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не си лягай с него. Ти смяташ че ще му отдадеш най-милото и ще очакваш да ти е благодарен. А той просто ще смята че ти помага да станеш човек.
Направи го с някой случаен. Ако ти е невъзможно направи го с мен. Не се шегувам. Знам за какво става въпрос. Чувствените трепети са при по-младите моми1ета. Ти вече си зряла и имаш нужда от мъж, който да те въведе.
След това вече ако още държиш на това момче прави секс и с него. Но вече ти няма да бъдеш глупачето което е лудо по първия, а ще будеш пълноправен партньор в една връзка. Ще се отдадете на удоволствието и ще откриете истинските ти чувства.А ако пък излезе любов ехее
А в крайна сметка прави секс.Дарявай и получавай любов. Бъди нежна. Не бъди глупава.

 
  ...

...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 2b62f44d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17 повдига ми се от такива като теб бройкаджий гледащи само да използват

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 5b27a5ae8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Към номер 17... Въпросът ми сега е как да го въвлека в това?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: b5cb92caab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Направи го!!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 92a6cee833
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Виж, ще ти кажа съвсем откровено, че първия път не е голяма работа. Нервна си, понякога има кръв, болезнено е. Щом нямаш сериозен приятел и това момче те възбужда и ти харесва, направи го, но не влизай с някакви големи чувства и очаквания, защото ще си изпатиш, ако не си съвсем наясно с намеренията му. По-добре се уточнете от самото начало кой какво иска, ако му е само за секса, няма лошо да си изконсумирате привличането, щом е взаимно, само че жените в повечето случаи се влюбваме и става сложно, та ако той не иска връзка, а ти не си сигурна, че ще можеш да си тръгнеш безпроблемно, по-добре изчакай. Аз лично го направих с по-възрастен мъж, към който имах привличане и някакви чувства, но те изчезнаха след секса и просто го оставих, така че ситуацията се получи обратна- той се влюби, търсеше ме и така нататък, което беше някак нечестно спрямо него и очакванията му, но така се получи, че аз не исках връзка с него. Затова следвай желанията си и не му мисли много. Най-важният човек за теб си ти, не прави компромиси със себе си, за да се чувстват другите добре. Казвам ти го във връзка с това, че не знаеш какво всъщност може да излезе. Надявам се да получиш точно това, което искаш и очакваш. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0df75f58c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Въпросът ти е от преди 6-7 и повече месеца. Няма да те съветвам дали да го правиш. Направи го- с него, или с друг. Съвет как да постъпиш. Подсажи му с жест-бъди по-близо до него при разговор, докосни го, хвани ръката му, гледай го в очите. Целуни го, когато сте един до друг, или за довиждане. Тоест подскажи му, че има промяна-че сега не е онова Не, а че е по-скоро Да. Мъжете сме глупави и не забелязваме, кога една жена ни желае. Дори може и по-смло да караш. Кажи му че вече си готова за връзка с него. Или още по-смело-"Желая те, страшноме възбуждаш"Бъди искренна и ще радбереш какъв ще е резултата. Нищо не губиш, ако опиташ да бъдеш по-смела. Аз съм2 пъти по-голям от теб-приятелка колежка сподели, че 13 годишния и син е по-смел от батко си и иска приятелката му да се държи като гадже- да го целува и прегръща пред другите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker