Проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проститутка
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 8338 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години.
Тази година бях абитуриентка, а на есен ще бъда в университета. Нямах планове за лятото, докато моя далечна братовчедка не ми предложи да отида с нея да поработим в с. Кранево. То е курортно, има хотели и братовчедка ми каза, че имала познати хотелиери, които щели да ни наемат за камериерки. Вярвам и, защото тя е по-голяма и от доста години ходи да работи там през лятото. Зарадвах се, защото няма да чакам само от нашите, а и сама ще си спечеля пари за хубави дрешки - все пак ми предстои да се запозная с нови хора, не искам да се излагам. Миналата седмица си извадихме здравни книжки и отидохме да се настаним в хотела, в който ще работим. Управителката ми се струва свястна жена, държа се много мило с нас. По едно време, обаче, каза на братовчедка ми - "Лени, тая година ще приемаш ли допълнителни клиенти? ". Братовчедка ми ме погледна и и каза, че после ще поговорят за това. Като отидохме в стаята я попитах, какви са тия допълнителни клиенти и тя ми отговори, че... понякога извършвала не съвсем камериерски услуги... Някои гости на хотела питали за момичета срещу заплащане и... братовчедка ми била едно от тия момичета. Аз се ужасих, стана ми срамно, обаче тя ме увери, че всичко е много дискретно, клиентите са възпитани и коректни, ползват се предпазни средства, осигурена е безопасност и за 3-4 вечери се печелели пари, колкото е месечната заплата. Още повече, че ако клиентите я харесали, започвали да и правят подаръци - бижута, часовници...
След това каза, че ако искам - може да уреди и мен... Само щели да ми направят няколко снимки.
Не знам, какво да мисля.
Парите са важен фактор, но... мога ли да го направя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b08a386020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с глупости. Ще спечелиш някакви пари, но ще си провалиш цялото бъдеще. Веднъж проститутка- винаги проститутка, защото като свикнеш на лесните пари...освен това дори с кондом можеш да се заразиш с доста от болестите да не говорим за психичното натоварване - можеш ли да си лягаш с разни космати чичковци? Старци, инвалиди и дори нечистоплътни хора? Проститутката не дискриминира, а клиентите да не мислиш, че са Ален Делон. Кой плаща за жена? Който не може да си намери по друг начин такава
Братовчедка ти да си прави каквото ще, но ти правиш своите си избори.
Работи си като камериерка или се върни у дома, но знай, че никой не може да те принуди. Ако обаче станеш проститутка, бъди готова и за последиците

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fffa5b2a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за съжаление могат да я принудят, затова парцалките и търси друго място

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 007d8025f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, замисли се кой би платил за жена. Ако е някой като готин пич, едва ли ще си плаща, а направо ще сиги сваля. Особено на морето това не е много трудно. А представи си кой би платил за секс. Може да е някой алкохолик, наркоман, перверзник, смърдящ дядка, космат чичка и т. н. и т. н. И като само двамата на саме не се знае каквоще го прихване. Може да иска нещо, което не ти е приятно, само че на саме няма да има на кой да се оплачеш и ще ти стопи лагерите. Може да иска нещо извратено, нещо болезнено за теб и т. н.

И да изкараш колко ще изкараш? Ще изкараш няколко хиляди за лятото и после ще ги опукаш за 2-3 месеца, ама унижението ще си остане. Струва ли си да си съсипеш психиката за 2-3 бона?

Да не говорим, че утре кой сериозен мъж ще те вземе с такова минало. Или трябва цял живот да го криеш от него и от децата си. А и тръгнеш ли потози път, може да попаднеш в ръцете на сутеньори, а т не си поплюват и ще те съсипят от бой и изнудване. Това са хора, за които не е особен проблем, ако ти знае много устата или ако спреш да им изпълняваш прищевките, ще се поколебаят да те хвърлят в някоя кнавка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fd72ddbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом се чудиш, значи до някаква степен си склонна да го направиш.

Но, недей! Парите са преходно нещо си заминават, особено когато са в ръцете на жена.

Както се казва парите си заминават, но онова нещо не. То се помни цял живот и остава. А разкрепостената жена си личи от километри.

Мое мнение е да не го правиш.

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cbfdae3865
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Само да те поправя за едно нещо - "Кой плаща за жена? Който не може да си намери по друг начин такава"
За всичко се съгласих, но тук не е точно така. И много хубавци също си плащат, щото и на тях не връзват.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0ae1211780
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Много ще съжаляваш, ако го направиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6175debc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не се поддавай аз съм от Варна в Кранево няма да попаднеш да много добре платени туристи. Работи и ако те подтикнат към преспиване с някой гост по-добре се махай на момента. Лесните пари водят до сериозни проблеми

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 28caeb7efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   да не мислиш, че клиенти ще ти бъдат Брад Пит и Джордж Клуни, които случайно ще се отбият там? струва ли си за едните дрешки да лягаш с кого ли не? може да са престъпници, цигани, мръсни, пияни, надрусани, ти не можеш да си избираш, понеже си плащат.
остави братовчедка ти да прави каквото е решила и си работи само като камериерка.
Ж43

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ba125e389e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако твоето достойнство и чест струва пари - няма проблем, ходи и прави секс с който и където искаш. Ако смяташ, че всичко е пари - да, давай! Ама някои неща не можеш да си ги върнеш и смятам, че това, което се замисляш да правиш е глупост. Бъди момиче на място и не прави секс за пари. Твоето тяло си е за теб и за човекът, който има нещо към теб, а не за непознатия 50-годишен чичак дето не го знаеш какъв е какво може да ти направи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b62522b51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе как какво да мислиш? ! Защо ще го правиш? Целият живот е пред теб. Изобщо не ми се вярва да спечелиш кой знае колко пари от това и със сигурност доста бързо и ще свършат, но спомените за това какво се е случвало ще останат завинаги. И дори никой да не разбере какво си направила ти ще си го знаеш, и ако имаш някакво достойнство и гордост вътрешно ще се измъчваш след това. Струва ли си?

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5f9cd6d245
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бившa проституткa- НЯМA!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5a1148a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ще съжаляваш цял живот, дори сега да не ти изглежда така. Ще съжаляваш даже, че си го помислила. Най добре помисли повече за това "но", което сложи след "парите са важен фактор".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5a1148a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тия снимки после изтичат в Интернет, но зависи какво си готова да направиш за да де изтекат.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3d859e0976
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Момиченце, не се занимавай с глупости!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3a7ba4f569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз като №1 си мисля, че просто ще прецакаш себе си... Казваш за 3 дни една заплата, това значи за 30 дни 10 заплати камериерската. Мислиш ли, че няма да ти се услади? А на лесното много бързо се свиква! Ще си кажеш: "За какво ми е да уча, като така изкарвам в пъти повече пари от родителите и съученичките си? ", ще започнеш да се държиш надменно с родителите и познатите си и други подобни. Казвам го, защото си още много млада и психиката ти е неукрепнала.
Не си проваляй живота! Мнозина се минали по този път и всички много добре знаем какво е станало с повечето от тях...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: aaeeed8d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Стига вече с тия измислени истории. Точно няма си професионални проститутки, ами камериерките скапани от работа цял ден ще ходят през нощта да обслужват клиенти. Била съм в много хотели на почивка, и камериерките масово са жени над 50 години, не съм видяла една млада. А и да видя малко ще ми е странно как от обикновена камериерка скапала се от чистене, изведнъж се превръща в проститутка. Тя ако е млада ще си работи главно това, а не да чисти и после хоп проститутка. Това пак някой мъжки болен мозък го е писал а вие даже съвети му давате.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 43dcbdb072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мила, не прави нещо за което ще съжаляваш! Това, че братовчедка ти е избрала този път, не означава, че и ти трябва да направиш същото. Това занимание може и да е много доходно, но повярвай ми цената, която ще платиш в последствие ще е много по-висока! За малко пари ще се съсипеш и физически и психически, да не говорим, че почнеш ли веднъж трудно се спира и дори и да спреш вечно ще трепериш да не се разбере. Недей! Не си струва!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: acfb64e58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   аз още от 12 клас започнах да проституирам и студентка 1-ви курс в София продължих, общо взето не е за всички, не го прави ако не си убедена и не го искаш. Аз съм си курвичка от малка и това исках да работя, кофтито е че се амортизираш, ама ти все пак няма да тие интензивно и няма да ти е основно занимание и според мен точно затова не го прави. Или стани истинска курва като мен или изобщо не го прави, трагни си още сега от този хотел

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cc6278b3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Автор: Благодаря за съветите - наистина и аз знам, че няма бивша курва, лесните пари се услаждат и т. н...
За това и много се двоумя, какво да направя - никой не ме кара насила да го правя, знам че не е редно, но все ми се върти из главата идеята.
Не ме притесняват снимките - те да по банки, на плажа - който и да ги види, няма да намери нищо нередно в тях, просто ориентировъчно клиентите да видят какво представлява момичето, все пак това не е професионален бордей, че да си имам специално портфолио.
На №18 мога да кажа само - не знам в какви хотели сте ходили, но по треторазрядните курортчета, платените услуги масово ги предлагат девойчета от съседните села и/или студентки, дошли хем на море, хем да заработят по някой лев. Пак повтарям - това не е специализиран дом за забавления, а просто управителката на хотела, предлага на редовните си клиенти компания.
И по думите на братовчедка ми, не става дума за цигани и наркомани, а за по-възрастни мъже /но все пак възпитани/, които просто си купуват младостта на момичетата.
Да, аз не мога да предложа това, което може да предложи елитната проститутка, но пък има хора, които харесват именно непринудеността, неопитността. И не става дума за това, камериерката всеки ден след работно време да прави секс за пари, а когато има клиент, който я пожелае да бъде с него за 1-2 часа. За това става дума.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9898a35cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   зелените хартийки владеят човечеството - за тях жените се продават, мъжете се избиват...

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b08a386020
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Охо, Авторке, ти вече говориш като човек на услугите. Лошо няма, но не се продавай толкова евтино - за 20 - 50 левчета....ще оправяш по 5 чички на ден.
Ако толкова ти се става проститутка, взимай поне 100 евро на час...и ако толкова ти се продава и искаш да се предлагаш - поне си намери богат чичак и му стани държанка. Много повече пари ще изкараш, но проблемът е, че веднъж продадеш ли се за 20 лв., ти никога не можеш да вдигнеш тарифата и никой чичак няма да се занимава с проститутка...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: acfb64e58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   направи го, личи го че ти се иска, дори не само заради парите

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 930dceb9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Самият факт, че изобщо се замисляш над подобна оферта, не говори никак, ама никак добре за теб. НО каквото и решение да вземеш, сама ще си носиш отговорността. Всеки е рожба на собствените си дела. А повярвай ми, това няма да ти се размине без последици, ако вземеш грешното решение. Лошото е, че после няма как да върнеш времето, за да се поправиш.

До утре мога да ти говоря какви последици може да има във всякакъв аспект, но едва ли ще ги вземеш предвид, така че няма да си губя времето. Най-малкото могат да ти лепнат такъв букет от буби, че изработените пари няма да ти стигнат само за лекарства, айде страданията ги махни. Да не за говорим психологиески, семейни проблеми и такива, свързани с бъдещи връзки и деца.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fd72ddbb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Тя тая "професия" е до време. После лекото поведение си личи.

Макар, че всеки си избира какъв да бъде. Да са много пари, които ще ти оправят живота или да забогатееш доста - добре прежали се... но за някакви си смешни парички... И баш в Кранево

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b08a386020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Узунов, прав си за Кранево - ще се продаде много евтино девойката, но за другото не си прав. В много страни (Германия, Австрия, Холандия, Белгия) проститутцията си е напълно легален бизнес, а проститутките са самоосигуряващи се и дори пенсия взимат и има изследване, че печелят най-добре едва след 30 г. Явно младите правят грешката на Авторката да се продават на безценица или работят за сводници. След 30те жените по принцип имаме повече самочувствие, сигурно и за проститутките се отнася. Отделно такива почват да предлагат неща като Домини, садо-мазо и тем подобни практики.
Авторката обаче е доста наивен човек и не вярвам да стане някога елитна проститутка. Ще се продаде за 20-50 лв., ще стори няколко хилядарки на морето и ще се прибере да си следва. Лошото е, че като пак ѝ потрябват пари, пак ще ги върши тези и като студентка, ще се разбере (България е малка страна) и ще си разруши възможностите за семейство с нормален мъж, а дори ще бъде неатрактивна и като метреса, защото богатите чичаци не поддържат проститутки - най-малкото ги е страх, че ще се заразят с нещо и че паралелно ще припечелваш. И така си унищожава и възможността да се препитава като държанка, което не е морално, но поне няма да се разболее от нещо, а и няма да се разтрака толкова бързо. Има разлика бройката все пак.
Едно е сигурно - такива жени не завършват добре. Срещат и добри момчета, влюбват се мъже в тях, ни винаги ще си остане изкушението за лесните пари. Човек губи себе си и душата си след време, отделно има болести като СПИН и другите, които могат да те оставят и бездетна...просто не си заслужава упражнението, а ако толкова една жена иска да се продава - по-добре да се продаде на един мъж за висока цена. Проститутките и често стават жертва на престъпления, докато държанката е обгрижвана, охранявана, глезена...и често завършва като добре осигурена съпруга.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9ac5f4a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Според мен не го прави. Ще съжаляваш някой ден.

Извинявам се за глупавия въпрос, ама ми е мн любопитно номер 6-Узунов, на колко години си? Въпросът ми няма нищо общо с коментара ти в тази тема. Просто постоянно виждам твои коментари и ми е много любопитно :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3cc609f997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Това сефте го чувам, Кранево и проституция... )))))))) Смях в залата)))))))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8d174a91dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Хъм!
В т. нар. "Демокрация", целият живот на всички ни, без изключение, е търговия. Виждаш ли, медицина, учение, занаят... Празни приказки са всички моралистично -емоционални дитирамби. Всеки продава, всеки предлага каквото има, каквото може и каквото си осигури за продан. Всеки от нас, а и ти също, иска да остави нещо и за себе си. Нещо свое, което си е негово и единствено той сам да може да решава какво да си прави с него. Този предмет, който ти предлагаш, е от най търсените. Знаеш ли защо? Защото най малко се предлага. А защо се предлага най малко? Защото е единственият, който ти е отредено да можеш да контролираш сама. Предлагат го единствено индивиди от женски пол (напоследък не само), които нямат нищо друго за продан. Е, ако е така, продай го. Но това не е заложна къща. Няма да си го откупиш никога обратно.
Аз ти вярвам, защото съм срещал жени като теб. Но съм срещал много повече други -които не се продават. Как мислш, на вторите, липсва ли им секс? Защото към първите, не бих пристъпил, дори ако можеше да се обърнат нещата -те да ми плащат, а не аз (ясно е, че не е възможно -иначе не те, а аз щях да съм проститутката).

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bbb060fed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Защо не? ! Аз бих те поръчал, не съм чичка или грозник, но бих си прекарал приятно с някоя елегантна млада жена. Дори може да планирам няколко дена в Кранево, но не знам как да те намеря.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 50ab65dbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   АЗ ще ти кажа по добре недей и аз така 1 пат се бях подлъгала като бях на твоята възраст, това е коварна работа мъжете се дограват с тебе и още куп глупости а знаеш ли кое най лошото че се вадят пари да ама ти си казваш е само за лятоот кво толкова, НО като приключи това там ако приключи изобщо и пак си без пари пак ще прибегнеш до това и така се завъртяваш в един кръг и с хора от които няма отърване. Само аз си зная какво ми костваше да се отърва от тези хора аз си мислех е кво за 1 2 месеца кво толкова да ама не не се занимавай по добре работи ако трябва там за 400 500 вместо да се забъркваш в такива неща, защо не питаш братовчедка ти защо не се е отказала от това нещо и защо не си намери постоянна работа.

Наталия 89

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cee80c5646
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Бивша проститутка няма. В момента в който изпаднеш в нужда ще изкараш едни, , лесни пари, , за последно... и така до другия път. Тя да не е сапун да се изтърка, ама душата ти ще е омърсена завинаги.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 24e424221a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   " Кой плаща за жена? Който не може да си намери по друг начин такава" - Мъже всякакви. Имам женени познати, които го правят просто заради тръпката. Други го правят, защото са останали без сексуален партньор през нощта. Но разбира се, има ги и позледните, които не им пускат, които са се нагледали на какви ли не неща в интернет и ще те третират като евтина изтривалка в буквален и преносен смисъл.
Повечето колежки, са разни печелбарки, които получават екстра пари, ако докарат някоя позната. Момичета като "братовчедката", успяват най-лесно да привикат доверчиви роднини и приятели. А и недай си боже да попаднеш на приятел, колега, състудент. Свестните мъже, не биха те издали, но такива рядко ще те наемат. Най-вероятно ще се знае на другия ден, точно къде, какво и за колко правиш, а това може да унищожи изцяло лични и професионален живот, който тепърва ще градиш.. Освен това, ако се окажеш прекалено "доходоноста", може да ти стане перманента работа. Излизането не става с молба за напускане. Имат добри методи, да те накарат да останеш. В полицията не уважават курвите (не си мисли, че ще се обръщат към теб с други имена, освен може би с пачавра) и е вероятно само още беди да си навлечеш.
"осигурена е безопасност " докато не дойде някой чичко паричко или някоя група мутри и не ти сторят такива неща, който не би оправила и след 10 години терапия. Повярвай ми, сводниците са хора, които се грижат добре за теб, само докато те вкарат в оборот. Имахме съученичка, която се излъга на подобна работа, само за да бъде изнасилена от 12 човека, докъто сводника и я държал, защото са му дали 300 лева. Горкото момиче не успя да завърши гимназията и си говори сама. Така че, не разчитай на безопастност... отделно, че понякога има клиенти, които биха набили и теб, и този, които осигурява безопастността. Помисли си, ако имаш дъщеря, би ли желаала, тя да изкара едно лято, работеща тази професия? Или дори и една вечер?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f7a7c38013
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Не ставай някаква лека жена, само за да си купиш дрешки. Най добре веднага се махай от там преди да ти е излязло име момиче не се продавай жалко е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 12c504497e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До авторката- Аз съм мъж на 23 години.
Братовчедката на моя близка от 15 годишна е на улицата, няма спиране от тоя занаят.
Уж за да види какво е (първоначално прави секс на терасата пред погледите на бабите комшийките, после и било интересно дали може толкова лесно да се изкарват 20 лева на ден). Та в началото на бензиностанцията тираджийте да я черпят и тя да им прави свирки, после в публичните домове, 2 месеца не се беше прибрала. Беше обявена за национално издирване. Привлече 3-4 момичета от нейния клас в училище, за едното знам че е спряло и вече не се занимава с това (до кога ли? !? ).
И тази уж спря след време, работи като чистачка 3 месеца миналото лято. Преди 2 месеца и беше абитуриентския бал, на който присъствах макар и като фотограф. По- порнографски снимки никога не бях правил, на абитуриентка. Да не говорим че у тях искаше фотосесия по бельо. Бала и мина, сега е на морето и уж си е намерила приятел там, не знам. Дано се промени, не беше лошо момиче, но се провали. Поне в моите очи е един голям провал.
Жалко за баща и, който почина преди година удави се човека в язовира, казаха че оставил предсмъртно писмо, не ми се мисли какво е пишело вътре.

Помисли, пари... пари или интереси, но от най- древната професия до 50-60 годишна възраст няма оттърване!
Честта и достойнството пред парите или курса до живот и да ти се смеят като ходиш по улицата...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: add517ab74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Много от хората тук акзват много смислени неша. Проститутките са третирани ужасно в нашето общество както от клиенти така и от сводници. Наистина я опасността да те пребият или да те уижават по брутален начин. За жалост съдбата на тези жени е много тежка. Аз лично ако бих могъл бих се възползвал от твоите услуги тъй като искам да изгубя девствеността си с млада, възпитана и прилично изглеждаща жена. Решението трябва да си го вземеш сама. За жалост по-вероятно е проституцията да не те доведе до най-хубавите неща в живота.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 41a0cd417c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Има някакви статистики по проблема в Англия. Малко стари ама вършат. 7% от всички жени са го правели поне за един месец. Готови за проституиране жени са около 15% ако им се предложи добро заплащане. Професионалните проститутки са около 0, 2%. Има рискове -- смахнати клиенти, венерически заболявания, компромати, опасност някой да те дрогира. Така че прави си сметката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker