Как да върна тръпката между нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да върна тръпката между нас?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2294 пъти
Здравейте, с приятеля ми сме заедно от 8 месеца. В началото бяхме лудо влюбени, но сега не сме и даже наскоро преживяхме една раздяла за 2-3дена. Обичам го и знам, че и той ме обича, но проблема е, че в леглото не е толкова интересно и като цяло ежедневието ни е тъпо. Понеже нямаме достатъчно време или някого го мързи се виждаме 1-2, максимум 3 пъти в седмица и правим секс веднъж на седмица или две. Решила съм, че ще спрем да ходим на едни и същи места и ще разнообразим ежедневието си, но моля кажете какво да направя, за да привлека отново вниманието му към мен и да желае да прекарва по-голямата част от свободното си време с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 64b73da8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи му шоу. Стриптийз. Заучи някое-друго движение и при следващия път като се видите го метни на леглото и започни леко и бавно (бавно! Бавно! ) да танцуваш. Ще го възбудиш. Не му давай да те има веднага. Нека има чувството че ще експлодира и когато вече решиш да му се отдадеш давай. Така ще мисли повече за теб и ще иска още... И ако при следващото ви виждане пак иска да му танцуваш му кажи той да танцува, да разкърши дупе :D, ако иска да види още от теб. Така ще ви е и интересно. Ще внесеш новост във връзката. Ще те желае повече и ще сика да прекарва повече време с теб. Ще копнее за теб. Ще копнее да те има.

Надявам се да съм помонала поне малко! :)

Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 863e193ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувствата между двама души се поддържат! Не трябва да се променяш ти, а и двамата, да се променяте като "НИЕ", а не като "Аз" и "Ти". Разнообразете, споделяйте, имайте доверие един ма друг. А относно секса колко много пози, колко много чудеса(като почнем от фетиши с мед. сестри, та чак до масажи с крака). Е, някои са извратени, но ако на теб ти харесва и на него също, чувствате се пълноценно... Какво ви пука? !?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2db11491db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трудна работа. И при нас става така понякога. На всичкото отгоре живеем заедно, което прави нещата още по- скучни. Сега ще ти кажа какво става при мен... чисто и просто, когато ми е натоварено нямам желание за такива неща. Препочитам по-леки забавления, в които няма умора...

... но иначе. Моята приятелка е страшно неактивна. Всичко трябва да водя аз. Ако и ти си била така - стани водеща. Води го за носа... Пример аз сега нямам желание да правя нищо с нея, защото ми е писнало аз да инициирам всичко. Искам тя да го прави за мен, аз се уморих от това. Ако ще ходим някъде - аз трябва да реша къде и какво ще правим там, ако искаме да се видим с хора - аз трябва да ги намеря и да ги събера, ако ще правим секс - пак аз трябва да започнаа и ако ни се иска нещо по-така в тази област - аз трябва да измисля какво, ако ще готвим - аз трябва да избера и да напазарувам...

Като и намекна, тя се цупи и се сърди и не може да ме разбере, защото според нея тя си прави достатъчно. Опитай ти да си водеща.

Ако пък си била водеща - направи го водещ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker