Как да предразположите човека до вас към собствените си „извращения“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да предразположите човека до вас към собствените си „извращения“
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 5355 пъти
М 24

Ще ми се да пусна няколко неща и да потърся мнението на другите за тях. Но да ги сложа на едно място ще е прекалено, затова ги разделям. След няколко седмици сигурно ще пусна още нещо. Дано модераторите нямат нищо против.

Винаги съм бил малко нетрадиционен в сексуалните си разбирания. Но тази нетрадиционност все е оставала само в мислите ми. Не съм правил почти нищо по-интересно (освен да кажем... навън през нощта, на тераса на висока сграда и някои други дреболии, които не са кой знае какво). Това се дължи на скучния ми живот, сериозната професия, нрава, но не това е важно.

Напоследък смятам, че е време да опитам някои от нещата, за които си мисля от години. Осъществяването на нечии сексуални фантазии не винаги е леко...

... приятелката ми е с доста по-обикновени разбирания. Преди си мислех, че това си е типично за жените, но в последствие схванах, че за тези неща не може да има полово разделение. Човек или има по-нестандартни идеи... или няма.

Тя знае, че имам особени фантазии, защото съм споделял за съществуването им, но съм ѝ казвал пряко само за няколко от тях. Все пак не искам да я карам да прави нещо, което вероятно няма да хареса.

Споделял съм няколкото от не толкова странните ми идеи и ги реализирахме. Получи се, няма да крия, но през цялото време си личеше, че няма моето желание да експериментира. Личеше, че ѝ харесва (това трудно се скрива), но в същото време беше невероятно... стеснителна... всъщност по нейна идея наскоро опитах да ѝ говоря мръсотии и през цялото време бях доста скунфузен, защото или мълчеше или и отнемаше по минута за да отговори или гледаше да ми говори възможно най-благовъзпитано...

... Няма защо да говоря в детайли. Вътрешно явно съм недобре сексуално, а тя е от напълно нормален тип. Ако споделя нещата, които бих опитал, тя със сигурност ще се съгласи да ги направим, но не мисля, че ще ѝ хареса, а аз не искам да я карам да прави нещо, което не харесва.

... пък и да и хареса, тя никога няма да ми сервира нещо особено дръзко, измислено от самата нея.

Напоследък си има нещо като фикс идея да разбере какво точно имам в главата си. Иска да ми угоди така да кажем, но реално едва ли може дари да си представи до къде бих могъл да стигна на чисто идейно ниво и знам, че ако пристъпим към изпълнение на нещо, ще е както описаното по-горе. Работата е, че като съм я питал аз нея за фантазии, винаги са много по-обикновени от моите и това ме кара... да не и казвам повече, освен нещо реципрочно.

... След седмица заминаваме на ваканция за 5 дена. Та, не знам защо, но и казах, че имам идея всяка нощ да посветим на някое нестандартно сексуално действие (нали все опитва да ме накара да и споделям за това). Решихме да си подберем по 3 неща и едната вечер да комбинираме... обаче ами как да ви кажа... не мисля, че искам да го правим като знам какви ще са моите щуротии и какви вероятно ще са нейните... Разликата сигурно ще е ярка. Просто ми се ще да опитам много неща, защото все още съм млад и не искам един ден да съжалявам... че не съм опитвал нито едно...

... тя не може да се отпусне към нещо такова (пък и не е нужно, ако не иска), а аз не мога да и споделем, защото, честно казано, се страхувам какво би си помислили, пък и като се съгласи ще излезе, че я карам да пробва нещо, което тя ненавижда.

Не знам дали да ви споделям самите си фантазии, защото може би нещата ще се обърнат към дискотирането им, а не към дискотиране на по-важната тема... но може би накратко. Подбрах 3 от по-разумните неща:

1. Да я вържа здраво за масата. Ще бъде застанала неодобно, и въжетата ще пристягат крайниците ѝ в китките, стъпалата, бедрата. Единият и крак ще е свит в коляно, едната ръка - в лакътя. В тази неудобна поза ще ѝ сложа един от онези рингове за уста за дълбоко гърло, а после ще разкъсам гащичките ѝ, за да го направим анално...

2. Знам, че една от фантазиите ѝ е изнасилване... като на 1/3 от жените по света. Мисля да си облека дрехи, които по принцип не използвам, да си сложа от онези маски за мотоциклет, да се обезкосмя напълно (нещо нетипично за мен) и да си сложа съвършено нов парфюм... парктически ще се превърна в друг мъж и ще го направим грубо. Ще си сложа черен презерватив, за да съм различен дори там долу. Тук се боя да не я стресна много в началото :D Би трябвало въпреки всичко да разбере, че съм аз.

3. Сядам на стол с лице към облегалката. Тя ме връзва и излиза. Връща се облечена провокативно и ме поизмъчва... като ме принуждава да и правя орална любов, като си поиграва със скротума ми, дращи ме и т. н. Все тая, ще бъда чудовищно възбуден, а няма да мога да направя нищо по въпроса. А тя ще си поиграе така с мен като в същото време ме унижава непрестанно. Дори би ми харесало накрая да ме насили с пенис колан... но после ще се освободя, за да и го върна много, много брутално...


Не ме съдете по това, че може би по вашите представи съм извратен (а по нечии други - напълно обикновен в тези си фантазии).

Кажете ми, какво бихте направили ако имат такива фантазии, но просто не можете да се отпуснете покрай човека до вас, защото той не може да ви предразположи...

... как бихте го предразположили вие? Има ли смисъл изобщо да опитвате това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: f28a71eb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не виждам нищо лошо в това човек да има фантазии, но не бива да се превръщат във фикс идея, а и доста е по-добре да не бъдат осъщестявани. Щом и приятелката ти има желание - ОК, няма лошо, но само едно нещо не ползвай поне в началото - някакви рингове за уста, които да ѝ пречат да изрази несъгласие. Измислете си предварително интерсна кодова дума, при която се спира (някакъв цвят например), но ако ѝ запушиш устата, рискуваш да стигнеш твърде далеч и да разрушиш връзката ви, а кой каквито и фантазии има, в крайна сметка най-хубав си остава нормалният секс с любимата жена/мъж.
В момента, в който фантазията стане нормална, тя губи своята притегателна сила...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c1e8a6f069
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прочети някоя друга книга, поговори с някоя друга приятелка, за да вникнеш малко по-дълбоко в женските фантазии и да разбереш какво са точно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d6f821819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези работи като фантазия и в порно филмите са ок, но в действителността не са. Според мен, особено както си описал момичето, има опасност да ви разбият връзката.
Моят съвет е да осъществиш фантазиите си с някой друг, най- добре проститутка.
И се замисли малко, за това което тя иска. Ако тя иска да правите ганбанг с други мъже, едва ли ще си толкова ентусиазиран. Това например е моя мечта, а твоите ми се виждат скучни. Както на теб ти се виждат нейните. И мен би ме възбудило да гледам негър да се празни в устата на приятелят ми, но той със сигурност не би го направил. Както и ти предполагам...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b14a5ef1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами според мен няма да се разберете много много в това отношение. И ние с приятелят ми имаме подобни проблеми така да ги наречем. Дори може би малко по-сериозни, защото май предпочитанията ни са напълно различни. Той има подобни идеи за пенис колан и някакви др неща и като цяло много му харесва да си играем на роб и господар, да го тормозя и унижавам. Мен изобщо не ме бива в това и малко не си представям така нещата. Просто не мога да бъда властна и груба, както на него му харесва. Даже, ако правим нещо подобно, определено бих предпочела той да е в ролята на господаря. А това с колана направо не ми го побира главата. То физически е изпълнимо естествено и можем да го направим, но си мисля, че после няма да мога да го погледна в очите без да се сещам за това. Не че толкова се отвращавам от идеята и определено не бих съдила хората, на които това им допада, но просто на мен лично ми е доста далечно това.
Иначе мисля, че добре правиш, че не я притискаш. Имате разнообразни идеи, може пък все пак някои от нещата да ви харесат и на двамата.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b14a5ef1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами според мен няма да се разберете много много в това отношение. И ние с приятелят ми имаме подобни проблеми така да ги наречем. Дори може би малко по-сериозни, защото май предпочитанията ни са напълно различни. Той има подобни идеи за пенис колан и някакви др неща и като цяло много му харесва да си играем на роб и господар, да го тормозя и унижавам. Мен изобщо не ме бива в това и малко не си представям така нещата. Просто не мога да бъда властна и груба, както на него му харесва. Даже, ако правим нещо подобно, определено бих предпочела той да е в ролята на господаря. А това с колана направо не ми го побира главата. То физически е изпълнимо естествено и можем да го направим, но си мисля, че после няма да мога да го погледна в очите без да се сещам за това. Не че толкова се отвращавам от идеята и определено не бих съдила хората, на които това им допада, но просто на мен лично ми е доста далечно това.
Иначе мисля, че добре правиш, че не я притискаш. Имате разнообразни идеи, може пък все пак някои от нещата да ви харесат и на двамата.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 17f255391b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Подбрах 3 от по-разумните неща:" - ти ако на това казваш разумни неща, представям си с какви по гадни перверзии е пълна главата ти. По добре ги сподели с психиатър, не измъчвай жената. Ако съм на нейното място, ще те разпъна на кръст и ще напъхам един кактус в задника ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0d2236d405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   (От автора)

До 4: Четно казано бих го направил. Тези три фантазии са най-дребните, както уточних горе. Подбрах само от по-обикновените неща. Всъшност може да не ти се вярва, както сама пишеш... но имам точно тази... фантазии и дори от известно време мисе ще да пробвам, естествено няма как да стане. Нито мога да навия жената до себе си, нито пък ще намеря бисексуален чернокож от някъде...

До 7: Наистина е така. И аз мисля, че вероятно не е съвсем нормално и както написах по тази причина гледам да не показвам на никого и да сдържам желанията си. Все пак... виж какви са отзивите тук. Определено няма как да реализирам нито една от гадните си перверзии, а наистина ми се ще. Хубаво е, че мога да контролирам желанията си, нали? Това все пак означава, че не съм луд. Между другото разпъването на кръст би било интересно, но в онзи смисъл, в който човек се връзва, от другото ще останат неизлечими травми, а това си е несъвместимо.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a41724aadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хах а вие какво си мислите? Че психиатър ще ги направи "нормални"? До тук няма нищо проблемно. А и не мислете, че здравословно да си добре приспособен към сбъркано общество.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fc2a40e33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При мен стана с времето.
Грубото завързване, за което си мечтаех, започнах от леки шалчета.
Жена съм и трябваше да го моля да ме връзва, та беше още по-трудно, защото него го е страх да не ме нарани.
С времето, малко по малко, с много разговори за секса въобще и с безусловна любов и доверие - нещата се получиха

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 17f255391b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №10, спогодете се с автора и си приложете гадориите един на друг, явно си пасвате. Защо сбъркани хора искат да измъчват нормалните и морално възпитаните. Перверзиите щом са в главата ти, рано или късно се прилагат. Заради тези перверзии ги има и педофилите, при безпомощи хора, те най лесно си избиват комплексите. Човече, не си луд, но си ненормален, на такива и Господ не може да помогне. Горката ти жена, какви гадости трябва да преживее. А някои се гордеят с това.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 58865aa1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво му е ненормалното? Всеки има фантазии-кои по-софт, кои по-хард.. Бих направила всичко, което авторът описва, стига да имам смелостта са споделя мераците си с благоверната половинка. Но ме е страх, че линейката ще се забави.. Знам си мъжа, знам какво му харесва и как реагира, когато дойде реч за нещо по -екстремно.. При мен, поне, няма никакъв смисъл да се пробвам. Но незадоволените ми фантазии, не са чак такъв проблем. Приятно ми е с него в леглото, задоволява ме достатъчно, че да не ми липсва секс, така че останалото са бели кахъри. Е, ако някой ден реши за разнообразие да си поиграем по-грубо, ще е черешката на тортата!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b4da8cfdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оооо я стига! Кви психиатри, кви пет лева. Ще го разпънете на кръст още малко. Чаак пък толкова извратени не ми се сториха фантазиите ти авторе. Вие какво си мислите? Че повечето хора нямат такива фантазии ли? Това че много от нас не ги споделят, не означава че ги нямат. Направо смешно ми стана като четох някой коментари. Ако за вас това е супер извратено сте с доста ограничено въображение. Или явно не сте попадали на по-специфични порно клипчета, за да видите истински извратени неща. А за да ги има, означава че много хора им се кефят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6a1d97d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А, бе, за какви фантазии говориш?
Това дето го гледаш по порно каналите, не са никакви фантазии, а извратени приумици на режисьора.
Спри да гледаш тези канали и няма да имаш проблеми с половинката си.
Твърде рано си стигнал до тези мисли. Не те ли привлича вече жената до теб?
Приличаш на мъж, който е изгубил либидото си и търси начин да си го върне. Тъкмо затова се притеснява приятелката ти.
Скоро, не само нормален, но и извратен секс няма да можеш да правиш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 058c7d0407
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Приятел, тук не става дума за предразполагане. Просто приеми, че има хора, които не се кефят на тези неща. Дори да я "предразположиш" (т. е. да я накараш да се почувства комфортно), нещата няма да се променят, защото просто не й е в природата. Винаги ще има един елемент "правя го за него, не за себе си". В секса това не бива да се случва, поне според мен. Трябва и двамата партньори да изпитват удоволствие и да го правят, защото го искат, а не за да угодят на другия. И ако не си окей с това, знаеш какво е решението.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0d2236d405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   (От автора)

И сега като чета някои коментари и си мисля... Аз лично считам, че всеки има някои по-различни от общоприетите фантазии, но някои просто се срамуват дори пред себе си да ги споделят. Но това си е друга тема.

До 11: Покрай твоя коментар се замислих за нещо. Въпросът ти (прсти ми ако "ти" те обижда, но някак се чувствам странно да говоря на вие на анонимен човек) ме заинтересува. Да... защо наистина един ония, които не искат да опитат нищо ново в секса трябва да изпълняват прищевките на по... разкрепостените си партньори? Но от друга сртана... ами, може да бъде зададен обратният въпрос: Защо партньорът с по-нормални разбирания не би удовлетворил фантазиите на извратения човек до себе си? И на двата въпроса отговорите са ясни.

... друго е по-интересното. И за двамата е мъчение в някаква степен. Единият не иска да прави нищо друго освен някои стандартни пози или да смени помещенията, и всичко ново не му е приятно... другият - има куп идеи и неосъществяяването им го тормози. Истината е, че по-стеснителният партньор по-скоро е възпрепятствам от собсвената си стеснителност... а реално всичко това би му било приятно. Просто... го чувства като нещо неправилно.

... но защо изборът да опиташ нещо като да кажем трите идеи по-горе да е неморален? Кой определя това? Какво от това и подобните други "извратености" може да те накърни като личност - теб или другите?

И разликата между педофили и други престъпници и контролираните фантазии все пак е голяма, независимо докъде ще стигнат фантазиите. Най-малкото защото има взаимно съгласие...

Има и още коментари, които, както виждам, очакват одобрение. След време ще напиша нещо и за тях, ако има нужда :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b353f8a979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №16, авторе, ти правиш ли разлика от нормално и ненормално? По каква логика стигна да заключението, че щом ненормалните трябвало да се съобразяват с по скромните, то и скромните трябвало да се съобразяват с ненормалните си партньори и да им угаждат. Жена ти не е куче, че да се подчинява безпрекословно. Като искаш извратени неща, защо не си си намерил извратена жена, видяхме, че има такива. Извратеният може да живее с нормални, но нормалните не могат да живеят с извратени, защото са насилвани против волята си. Жената ще изтърпи да я чукаш извратено, но няма да й е приятно, ти искаш ли го това, че питаш как да я предразположиш. Твоето не е предразполагане, а изнудване. Тя те понася, не защото много те обича, а защото си я поставил в зависимост. Ако продължиш с изнудването, търпението й ще се изчерпи и ще ти бие шута!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b353f8a979
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "... но защо изборът да опиташ нещо като да кажем трите идеи по-горе да е неморален? Кой определя това? " - кое е нормално или не си го определя всеки за себе си! Жена ти, щом не иска да го прави, значи го намира за ненормално и неморално. Щом според тебе, твоите фантазии са допустими, а по разбиранията на жена ти, те са неприемливи, какво искаш от нея? Явно не си пасвате, разделяйте се и всеки да си намери подходящият партньор. Живота не е само чукане, явно и за други неща ще имате различни виждания. Утре може и нудистка да искаш да стане, или нови перверзии да измислиш, до кога да те търпи?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6d074e88a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, не правиш разлика. Фантазията е фантазия, за да си остане фантазия. И аз може да имам фантазия да правя тройка с баща ми и брат ми, но няма да я направя, защото е просто фантазия. И такава ще си остане. Трябва да приемеш само по себе си, че първо- порното е оказало пагубно влияние на психиката ти. И второ, вече не получаваш удовлетворение от секса. Както са написали по-горе това за теб е начин да възвърнеш либидото си. Аз лично, имам подобен проблем, не го казвам с лошо. В търсене на тръпката и отегчение от секса, започнах да го правя с непознати и то на откачени места. Нямам интерес към това да имам един постоянен партньор, скучно ми е. Колкото повече се отдавах на фантазии, толкова по-откачени те ставаха. Сега имам много повече от преди, а се чувствам като развалина. Не изпитвам чувства, съжалявам че се отдадох на похотта.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fe49f4ba57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   а според мен захапахте момчето, без да ви е ясно какво точно се опитва да обясни.
Първо да изясним думата "нормално" - идва от норма. Всичко, вътре в границите на тази норма, общоприета или лична такава е нормално и обратното, ненормално е всичко вън от тази граница. Следователно "нормалено" е абстрактно понятие и за всеки то представлява различно нещо.

Второ - за съобразяването. Всеки, ВСЕКИ има фантазии, каквито ви хрумне. От много нежни и романтични, до фантазии ала дьо Сад. Защо аз да не съобразя с нежните фантазии на човека до мен и защо той да не пробва нещо от моя спектър. Нали това е връзката, нали това е секса - да се обичаме, откриване, да се правим щастливи един другиго. Тук не става въпрос за принудително изпълнение, а за желание да пробваш света на човека, който обичаш. И ако наистина го обичаш - ще си щастлив да го пробваш, ще ти се иска, но няма да знаеш как, защото да речем имаш някакви спирачки.

Затова в 10 коментар казах: време, усилия, стъпка по стъпка, любов и доверие. Това е универсална рецепта. Лично съм проверила вълшебните й действия.

Но тук и навсякъде, хората решават да се етикират като нормални и ненормални. Да се джанкат и лепят в някакви абсурдни клишета. Не зная защо това ви прави щастливи. Честно!

Авторе... време, доверие, любов и маалко и по малко. Ако на нея по някакъв начин не й е приятно и не си представя какво хубаво има в това, да си сложи ринг на устата, няма да ти се получат нещата ако просто я овържеш като наденичка и си направиш кефа, защото ако я уплашиш или не й хареса, после може да избягва секс с теб. Действай малко по малко, не я пресирай и не й създавай стресови моменти.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 409d3b8d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Към номер 19:
За да съм честен, умело възбуждаш сексуални желания, щом ме възбуди по странен начин безчувственото ти раздаване в похотта. Почувствах го като опит за самобичуване и телесно наказание.
Все пак, не мисля, че ако се отвращаваш от себе си, нещо ти пречи да спреш да го правиш. Никога не съм вярвал и не вярвам в никакъв ввид зависимости, към неща, които чове сам е избрал за себе си!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 489250b420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Само да кажа на "нормалните", че това не са само фантазии, а потребност.
Говоря от собствен опит(не съм автора). Лошото е, че се разминават сексуално със сегашната си партньорка и края е неизбежен, защото ако автора не си реализира идеите това ще го тормози.
"Нормалните" трябва да приемат, че има и такива "ненормални", с различно мислене и различни сексуални потребности, това не означава, че тези "ненормални" непременно ще навредят на "нормалните". Нарича се БДСМ и в това общество всичко се прави доброволно.
Препоръчвам на автора да се регистрира в такъв сайт и там да си намери партньор.
И защо си мислите, че порното оказва влияние? Аз имам такива фантазии от малка, а тогава порно не съм гледала и сега като зряла жена вече си имам мъж, с който си осъществяваме фантазиите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5ee1c700d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 20 страхотен коментар дай боже жена като теб да срещна.
Авторе няколко години по-голям съм от теб имах дълга връзка и също като теб сбъдвах мечтите си с половинката. Дал съм луди пари за облекло и аксесоари ( някой чак сега започват да се появяват в България ) и съм имал спиращи дъхът моменти. Връзката ми приключи и една от причините беше точно тази - партньорката не беше толкова заплена като мен. Трябва ти човек изповядващ като твойте сексулани желания или готов да пробва. Както номер 20 каза, време, доверие сигурност са също част от ключът който би довел до успех с твоето момиче. Желая ти късмет :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 24a8001ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Никакво време, нито внимание, нито каквото и да било може да "приобщи" човек към твоите фантазии! Раздялата ви след време ще е неизбежна. Или имаш такива, или нямаш. Просто ти трябва някой като теб :), дето има една приказка "Да пее твоята песен" Споделям от личен опит.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a25ddd0666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, да ти имам проблемите :))) Изпълнявала съм много подобни мои фантазии и то още преди 10 г. Не с всеки става, но си има специализирани сайтове за това, литература. Накарай момичето да прочете малко, да види за какво става дума, може и да й хареса :) Играта на власт и подчинение е много интригуваща и на мен приятелката ти ми звучи като подчинена, едва ли ще може да "превключва" на други вълни :) Късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0f1d2b945f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Наистина жалко за приятелката ти.
Вместо да оценяваш каква нормална и възпитана приятелка имаш, да я задоволяваш и обгрижваш с любов и внимание.
Ти гледаш на нея като... нещо, к8ето да измъчваш!
Да я е**еш анално и какви ли не вулгарности.
Как може човек, към когото се предполага да имаш чувства, да искаш да му пречиняваш болка? !
Не я лъжи повече! Кажи и за какво си с нея!
Аз съм момиче и ако бях на мястото на приятелката ти, щях да ти ударя такъв хубав шамар и повече да не те видя!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 91a6d849bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   до 25

Понякога има разни психологически спирачки. Насаждан срам, стереотипи за норма и др., които са дотолкова вкоренени в съзнанието на човек още от детските му години, че е трудно да покаже себе си - тук именно времето, вниманието, нежното постоянство и т.н. ще помогнат.

Друг път примерно човек се притеснява от това, че няма информация. Хората са свикнали да плануват, да знаят, да разполагат пред себе си с информация за това, което ще се случи, за да си изградят в съзнанието представа за собствените си реакции. Тук също вниманието, времето и обичта ще помогнат.

Малко са на брой хората, които не харесват секс. А ако харесваш да си доставяш удоволствие, то значи в един момент ще си любопитен да откриеш нови начини за това.

Но я си представи следната ситуация.
Едно момиче. На 4 години вече е с горнище бански на плажа и е научено да се срамува и да не си показва гърдите. На 7 започва училище и там започват да го учат на морал и спазване на правила. Създава се поведение, в което се подчиняваш на тази норма, защото иначе следва наказание. Момичето вече се страхува от това да прекрачва границите. После става 4 клас и започва любопитство към другия пол, към секса, към докосванията. Но в това време на момчетата сякаш са им подпалени хормоните и започват едни опипвания, едно търсене на похот (може би са просто по-освободени и смели, а и те са възпитани, че трябва да са мъже, да покоряват и завладяват) Патриархалното възпитание в България си действа по всички стари принципи. И така, момичето, точно когато й е интересно - вместо нежно откриване, получава насинен задник, дърпане на прашки, стискане на гърди (които тъкмо са тръгнали да растат и адски болят). Пораства още малко и се влюбва. Първият й път е свързан с болка и разочарования, защото го е направила твърде рано, защото е нямало възрастен, с когото да сподели. Започва онова "изповядване пред приятелка", което понякога се оказва фатално. Жените се събират на групички, за да обсъждат колко гнусни и противни са мъжете, как трябва да бъдат наказани, как трябва да ги държиш на дистанция и т.н. Изречения от типа "Ти ще си ку*ва ако му дадеш толкова рано" или "Внимавай! Искад а те натакова и после ще те зареже" И вече в младата жена се създава един страх от секса, който не си признава. Страх от това, че е повярвала, че сексът е измислен за мъжете, а жената бива и се явява в него средство за постигане на някаква нужда. Първо физическа, после продължаване на поколението. Следват няколко връзки, в които това й знание се доказва хиляда пъти. Само че да речем е още на 20-ина години. От и заради първите сексуални неудачи, не е успяла още да свърши, не знае какво е оргазъм. Харесва й да бъде галена, докосвана, целувана и започва да си мисли, че иска да е така, защото смята, че само по този начин мъжът показва любовта си към нея. Той й дава приятни усещания, тя се чувства обгрижена и задоволена с внимание, когато той я целува, гали, прави й комплименти. Сложи в цялата манджа и романтичните филми, в които се разказва за принца на белия кон, а сега добави и неумението на повечето мъже да любят добре. Не искам да засягам никого, но повечето мъже не знаят какво правят и са егоисти заради това си незнание. Обикновено сексът свършва, когато мъжът се изпразни. После това объркано тотално вече момиче обиква някой, с когото са повече време заедно и вече му има доверие. Той й показва още неща, които тя не знае, но е слушала за тях. Приятелките са винаги готови със съвети "Тоя е извратен, как ще му дадваш това? Ти луда ли си?" и т.н.
В следващия момент момичето решава, че ще пробва, защото наистина си обича момчето. И му позволява. Ново разочарование. За нея тези игри са нови, а той я е увързал като наденица, взел си е своето, щастлив от това, че са му изпълнили фантазията и толкова. Тя ли? Тя е омазана със сперма като по порното, някъде й търни, в главата са й последните му думи, коитто във възбудата си той не е подбрал и й е казал нещо от типа "А, харесва ли ти така, кучко?"
За нея в този момент има единствено унижение. Ще повтори, защото е видяла, че му харесва. Тя от малка е научена, че жената е средство...а после ще избяга, ще започне да избягва контакт.

Та...ако мъжът обаче, както я е овързал, първо се постарае да я подпали, да я накара да свърши само с език, или дори да не я накара да свърши - просто да я възбуди до краен предел. Ако преди това са поговорили по темата и се знае какво следва, ако са се разбрали, че ще спрат (примерно ние си имаме тайна думичка), която да прекрати всяка игра. Ако след това "изнасилване" следва много нежно гушкане и утеха, които са важна част от тези игри...е тогава тя ще поиска да повторят.

Хората са неимформирани относно телата си, секса, телата на другия пол. И като имаш предвид и всичко горно...смятай!

Да! Времето, вниманието, добрата комуникация, нежността, доверието, обичта, приятелството, грижата, разбирането.
Това са универсални инструменти в човешките отношения

от 20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker