Извратена ли съм? Почвам да полудявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Извратена ли съм? Почвам да полудявам
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 8892 пъти
Здравейте на всички.
Искам да споделя моята история и моля за сериозни мнения, като не желая вулгарни включвания и т. н.
Жена на 28г. съм. Имам сериозен приятел от близо 6 год, живеем заедно от 3год, всичко върви добре, като изключим един момент от 2 месеца в които бяхме разделени но после всичко стана по добре даже. Моя проблем идва от един единствен факт- гаджето ми е много ревнив. Непрекъснато повтаря че иска само мен, че само ако някой дойде ще му разбие муцуната и т. н.. Така покрай неговата ревност в мен се породи една сексуалана фантазия която вече ме обърква много. Представям си как правя секс с други мъже докато приятеля ми е някъде покрай мен, вижда всичко и нищо не може да направи. Нещо повече те ме чукат грубо, а аз го гледам в очите и ми харесва ревността му. В действителност никога не бих спала с друг, защото само той ми харесва, но факта че побеснява от ревност ми харесва много.
Преди известно време си направих един експеримент. Не бяхме правили секс от 2-3 седмици, при което една вечер се прибрахме, хапнахме след което понеже той беше много уморен легна да спи. Аз реших да видя дали само фантазията ми е в главата или в действителност. Взех си лаптопа легнах до него и си пуснах порно в което няколко надарени и груби мъже оправят една мацка. Побърках се от кеф, и пак същия проблем нито порното беше готино, нито мъжете в него, просто самия факт че приятеля ми може да види какво правя ме накара да откача от кеф, свирших 2 пъти.
Въпроса е че от този момент вече намерих какво ме възбужда много и какво искам, притеснявам се че ставам вече много извратена в желанията си. Харесва ми това че е толкова ревнив, непрекъснато си представям как той гледа отстрани завързан, как ме чукат, обиждат, как се празнят върху мен, представям си как го гледам с тъжен поглед, докато той гледа всичко това.
Споделих това с няколко мои приятелки но не толкова детайлно, като реакцията от всички беше че съм луда. Искам мнение от зрели жени, искам да разбера дали само аз съм такава

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7874d2d278
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Aз по- скоро си мисля, че е мaкaр и неосъзнaто (зa сегa) желaние дa го унижиш. Дa доминирaш нaд него и стрaховете му... но рaзбирa се от позициятa нa тъжно гледaщaтa, дето нищичко не може дa нaпрaви :). Виж, ти си господaркa нa тялото и рaзумa си и кaквото и дa си говорят мъжете, би трябвaло дa си знaеш, голямо момиче си, че действиятa ти зaвисят единствено и сaмо от теб.
Не, че толковa ти хaресвa ревносттa му, щом във фaнтaзиите си го постaвяш кaто... тaкъв, ти чу*кaнa, пък той пре*бaн отвсякъде.
Ще ти се дa му нaтриеш муцункaтa, че ти ще си прaвиш, кaквото си искaш. И си е тaкa. Психологическо е. Aбе, гaдничкa си, сaмо не си се изявилa още извън фaнтaзиите си :) но не те обвинявaм, рaзлични хорa, реaгирaме по рaзличен нaчин към ревнивците.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6f5a9473d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Почеркът е на същия глупав чикиджия от миналата година:
"Здравейте, аз съм хххх на хх години. "
Следва някаква безумна история, как с майка си, с баба си, сега пък с мъжа си.
И завършва с молба за съвет или да си кажем нашето мнение...

Е, ходи да събираш мар'рял за довечера на друго място. Тука не е чикиджорник, нито читателите са малоумници.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4084b84458
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "Харесва ми това че е толкова ревнив, непрекъснато си представям как той гледа отстрани завързан, как ме чукат, обиждат, как се празнят върху мен, представям си как го гледам с тъжен поглед, докато той гледа всичко това. " - Вървят по пътя поп с попадия. Срещат ги двама напечени еба.и и връзват попа за едно дърво, а попадията събличат и почват да я чукат, както авторката си мечтае. Свършили си рабатата и пускат попа и попадията да си вървят. Гузен попа проговаря. Това, че ни срещнаха тези бандюги е Божа работа, че те чукаха също е Божа работа, ама това, че си въртя задника, си беше само твоя работа. Та и авторката, това, че ти се чука е Божа работа, но че си мечтаеш така да стане, си е само твоя работа. Щом е влязло в главата ти, един ден ще стане, горкияг ти мъж, само ако знае какво го очаква.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a8fc4b65e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз мисля, че си намерила хубавата страна на това приятеля ти да ревнува, защото други биха се чувствали задушаващо и биха предприели раздяла!
Относн фантазиите ти - хубаво е, че е само фантазия! Според мен не му я споделяй. Раздавай му се напълно и нека всичко е само в твоята глава! Важното е да сте заедно и да се разбирате, секса да върви, но ако разбере какво си мислиш, може да те ревнува и от мислите ти!

момиче на 20

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b00e38685a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласявам се с приятелките ти.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 15581bc4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Единият вариант е вързваш го и започваш пред него да се задоволяваш дори с някоя секс играчка и да го дразниш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c0dc65efad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Едва ли си само ти такава в целия свят... На въпроса ти - не е нормално подобна представа да те възбужда. Сега за тези, които ще започнат да спорят кое е нормално и кое- не психолозите и психиатрите отдавна са ги класифицирали тези неща- да намерят и да се информират. Патологичната ревност е болестно състояние и ти гарантирам, че ще можеш да я понасяш само, ако представата ти е жизнено важна. Но, животът не се свежда само да секс, така че...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 02587d8d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти просто искаш да го накажеш и да се кефиш от ревността му. Омръзнало ти е да те разпитват, вечно да го убеждаваш че никой не те гледа и не те харесва. Което едва ли е така.
Имам същите фантазии и искам да гледам как чукат грубо жена ми във всичките й дупки и как тя гледа как ми духа друга жена.
Бих искал да те познавам авторке, имаме какво да си кажем.
Направи го- той го заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 38d3e674c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не мисля, че фантазията ти има нещо общо с извратените фантазии и хора :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3758c2d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Госпожо, не сте луда. Вашите приятелки са ограничени хора.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9124704300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не знам дали си извратена или не, но със сигрност си глупава, щом го търпиш тоя ревнивец. Няма нищо по-лошо от ревнив партньор, особено ако ти стане мъж! Бягай по-далече от него, докато не е късно! Той е урод егоист, защото ревността е хипертрофирал зверски егоизъм!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6498bbae2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Споко, това е мечтата на 99% от жените...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker