Как да сложа тайно афродизиак на мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да сложа тайно афродизиак на мъжа ми
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4152 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет. Как и какъв афродизиак да сложа на моя човек. Няма си друга, но просто губи желание са секс, само 1 път в месеца с много настояване се случва и то за 5-10 минути. Иска ми се да издържа повече и да е по-настойчив и той. За съжаление не пие алкохол и кафе, мога да му го сложа само в течния шоколад или в някакъв сок и се чудя и трябва да е нещо, което не се усеща на вкус. Той е на 34 г. и това не е нормално, но отказва да обсъждаме проблема, а се дразни, че не ми стига. Това би повдигнало самочувствието му на мъж, защото ме обича, както и аз него, въпреки че той губи желание, а моето, за съжаление особено през някои дни е много силно и ми се иска да е дълго. Ако види, че може, според мен ще си възвърне интереса, а сега е вял и гузен в това отношение, а иначе е прекрасен човек. Не минават номерата с бельо и предизвикателно поведение, танци и т. н. - срамежлив е и се свива още повече. Ако имате други идеи как да му помогна без да нараня самочувствието му и да му кажа в прав текст колко зле се справя, ще се радвам. Разбира се, редно е да е нещо, което няма да му навреди и на здравето. Може да се подигравате или да помогнете на едно семейство да не се разпадне. Успех на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 52fe4556a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Говори с него, но не можеш (нямаш право! ) да му слагаш медикаменти тайно, а и той ще се усети. Единствено Виагра и тем подобни можеш да сложиш в сока, но ефектът е такъв, че той ще го разбере - веднага ще получи ерекция и без дразнение. Просто трябва да си абсолютен идиот да не се сети, а друго ефикасно средство няма.
Според мен мъжът ти или не те желае просто вече като жена, или има друга (как реши, че няма? ), или е уморен от нещо, или никога не е бил сексуален, или има проблеми с тестостерона - да последното може да се случи и на млади мъже. Ако той е с наднормено тегло особено може да се случи, защото мазнините по корема си произвеждат естроген и му пречи.
Може да се засили производството на тестостерон и с трениране с тежести във фитнеса -доста интензивно.
Ако изобщо няма желание и за други неща е хубаво лекар да му измери тестостерона и да му назначи терапия
Да, ти на 34 г. си достигнала своя пик в сексуалното желание и по време на овулация имаш голямо желание, но не става на сила, а трябва да говориш с него, защото Виаграта вреди на сърцето и не можеш просто на друг човек да я натъпкаш в ядене и пиене, а той трябва сам да я вземе и когато той желае, не ти. Секс се прави с двама човека минимум. Купи си вибратор!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 307a5d50a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Щом на 34 е вял и гузен, то и Виагра няма да му помогне. Тези работи не стават с питане и приказки, действай на практика. Вечер като се върне от работа, го подхващай още от вратата. Цуни, муни, омилкване, малко разголване-загадъчно, а не просташко. Малко масажче и покана за един душ заедно, па тогава пиши какво се е получило. Вие си мислите, че мъжът е като робот, натискаш копче и той заработва като машина. Жена и с отвращение може да прави секс, но мъжа без желание-не, трябват му поводи или ако е бил корабокрушенец за дълго време. Секса на мъжа зависи от жената. Само при истински жени, има истински секс. Ако се държиш като дърво в леглото и най печеният е. ач ще се спече. Успех в играта.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2d0b44eaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Дразни се, че не ти стигат 10-15 минути в месеца? !?
УОУ!!! Това, че не му се прави секс е едно, но това... нямам думи!!!
Хич не ми се иска да го обиждам, затова ще си спестя коментара.
Това да му даваш тайно афродизиак... отпиши го, няма да го бъде.
Но затова пък можеш явно да му демонстрираш сексуалността си. Явно той ще я сметне за крайно ненормална (щом не ти стигат 15 мин. в месеца), но пък ти да не си от дърво. Купи си разни секс играчки. Погледайте заедно порно.
А и не споменаваш... той винаги ли е бил такъв?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e3a5acadd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Почти сигурно ще разбере и ще се почувства обиден, което ще влоши нещата още повече, но за съжаление не мога и да ти по-добър съвет. Просто трябва да се реши проблема съвместно, но пък ако няма желание от негова страна...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1646b255f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има друга.... бъди сигурна в това. Никак не е нормално 34 годишен мъж да прави секс веднъж месечно-осъзнаваш го, нали? Най-невероятните неща излизат най-истински. И аз имах-е, още си го имам-един "срамежлив"Оказа се, че си изразходва енергията за една колежка. И на мен ми наливаха тогава акъл в главата-ама аз като теб-Не, та не... Той не е такъв. Както казват-който търси, намира. Потърси-все ще откриеш нещо.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 63215bca5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мурсалски чай, помагал за повишаване на либидото при мъжете

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 45a58daa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз миналата година имах същия проблем. Взех му трибестан и му давах 3 месеца да пие. Казах му че са витамини за общо укрепване на организма. Не съм си правила труда да пресипвам хапчетата в шишенце от витамини, защото той взима каквото му дам без да гледа, но ти можеш да ги прехвърлиш ако прецениш. Също му взех и истински витамини и минерали, пълната гама. Храних го със скариди по често и друга по питателна храна. Отделно приятни емоции и резултата не закъсня. Че и бебе ми направи.
Разни магически капки няма. Има разни хапчета, виагра и тн, но той ако не е в настроение за свекс няма да подействат. А с разговори не става. Моя мъж започна с тези разговори да го приема секса като задължение, не като удоволствие. Има си и предимство, че не е сексуален-няма да ти изневери.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 229d62e9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей те.
Накарай го да пие чай от бабини зъби една чаша на ден стига (леко замайва). Има приятен вкус и не може да те "надуши"
Може да не подейства от първия път, но от 2-я или 3-я давам гаранция. На опаковката има описание как се приготвя.
Чая действа добре върху хормоните и има траен ефект. Хубаво е да не се пие повече от 1чаша на ден и ако се пие редовно не повече от 15дена след това малко почивка и пак.
Другото което бих посъветвал е йохимбе има го в билки. бг (поне аз от там съм го взимал) също приятен на вкус. Действа в рамките на 1-2часа и ще получи много сериозна ерекция. Този чай не влияе на хормоните, а на кръвообращението в областта на таза. Може да се използва често (1 чаша на ден, иначе ще стане малко нервен) и добре действа на дамите. Има и бонус, ако го пие често ще свали малко тлъстинки от корема.
Бих се радвал ако съм ти помогнал!


П. С. Прочети за 2-та чая има статии все пак.
Аз съм мъж и съм ги пил и продължавам да пия.
И мисля, че ще останеш доволна ако има нещо питай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c3349c6df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има една категория хора - асексуални, просто не изпитват нужда от секс! Явно си попаднала на такъв. Малшанс в живота. Преди да се ожените такъв мухльо ли беше!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker