Колко често гледате порно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често гледате порно?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3779 пъти
Здравейте. Заглавието говори само по себе си.

Имам само още един въпрос. Ако жена мастурбира всеки ден по 2-3 пъти това възможно ли е да й навреди по някакъв начин? Наскоро четох как прекаленото мастурбиране довело мъж до импотентност. Важи ли това и за жените? Въпроса е до степен глупав, но моля за свестни коментари.



Благодаря на всички които си направиха труда да прочетат това. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: a49943e59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според зависи. Зависи много дали мъжът ми си дава зор, дали съм в овулация и така нататък, но като съм била сама съм мастурбирала също като теб, а и повече и без порно и не ми е навредило по никакъв начин, а порното също.
При жените импулсите за възбуда не преминават през гръбначния мозък като при мъжете - затова и парализирани от кръста на долу жени могат да имат нормален сексуален живот, а мъжете не чувстват нищо. Тоест малко е по-сложничко при нас - импулсите се разпространяват през мрежата от нерви и затова и трае по-бавничко.
Като цяло обаче най-големият сексуален орган и при двата пола е мозакът, а там какво се случва... никой не знае със сигурност. Ако обаче до сега нямаш проблеми, за какво си се стреснала?
Двата пола се различават точно при сексуалността - чети по-скоро за жени и дали ще намериш такива истории при жените, но мъжете тук не могат да са ти някакъв пример, а и освен това хората сме толкова различни - това, което при един е лошо, при друг човек може да е добро и така нататък. Важното е човек да има глава на раменете. Изкушения много, важно е да знаеш кога да престанеш и кое е добро и кое лошо за теб. Като при всяко нещо обаче мярката е важна. Ако ядеш едно парче шоколад и се насладиш ти ще си останеш слаба, но ако изяждаш целият шоколад всеки път няма как да не станеш дебела. Така е с всяко нещо...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c1cb34a515
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз също съм момиче на 18 години. Мастурбирам отт... и аз не помня колко време :D. Но определено съм била много малка, когато съм започнала, защото имам бледи спомени как още в детската градина мастурбирах, докато другите сладко си спяха в креватчетата(дали са спали или са марсували като мен мъниците е отделен въпрос :D ).
Дали има негативни резултати, въпреки че го правя от години и то по 2-3 пъти редовно-АБСУРД. Освен че така си освобождавам съзнанието от натрупания стрес, бързата динамика, напрежението и задачите през деня, съм си опознала и тялото доста добре-знам какво ме възбужда и ми харесва в секса(съответно и се наслаждавам на секса на макс), а и след мастурбация се чувствам много освежена и позитивно заредена. Порно гледам много рядко, карам го на фантазия... Предпочитам така да освобождавам "сексуалното напрежение"(когато нямам партньор до себе си), отколкото да съм някаква разпоретина, която от зор пуска на всеки втори. Не виждам нищо срамно в това, всички сме хора, живи същества -мъж или жена, на всеки му се иска. И освен положителни качества, аз лоши не виждам. А и според мен има по лоши последствия от НЕ мастурбирането като раздразнителност, заядливост, мислене само за това, натрупване на напрежение и куп други кофти работи. Сексуалния порив е човешки инстинкт, заложен в нас, няма как да го заглушиш. Чувала съм че дори монахините, които привидно са против доставянето на такъв вид удоволствие, го правят. Хора сме-какво да правим.
Да вървят на майната си всички предрасъдъци, закостеняло мислене и делене на мъже и жени по отношение на мастурбирането. Ние не сме бездушни предмети лишени от чувства, копнежи, желания и сексуалност така че... мастурбирай си на воля, нищо лошо няма в това-напротив.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 94a294b2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това, което си чела са глупости. Със сигурност момчето е имало проблеми още преди да почне да мастурбира. Не смятам, че е проблем ако като всичко останало се прави в допустими граници.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: caba121ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Порното действа на мъжете зле, при жените не е така, но при мъжете е много зле, защото то намалява с всяка изминала чикия желанието за истински партньор и постоянно се тегли ново и ново и така човек влиза в един не-реален свят, от опит го казвам с никакви лоши намерение, момче съм на 25г....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc2e159bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Всичко в големи количества е вредно, независимо дали си мъж или жена. И жизненоважните неща, като храна и вода, в прекомерни количества вредят.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6f7775509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Темата е пусната от някой който събира материал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker