Ново училище, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище, помощ!
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1387 пъти
Здравейте, момиче на 13 години, моля редакторите да публикуват историята ми, защото за мен е важно... Тази година ще съм 8 клас. Както знаете, ново училище, нови хора. Харесвам рок и метъл, също гледам много анимета и чета манга ^. ^. Обличам се с черни дрехи, нося кубинки и всякакви блузи с групи, гердани с патрони и черепи (типичното ''метъл'' 13 годишно момиче) и като излизам някъде хората винаги ме гледат странно и това ме смущава... Понеже тялото ми не е много слабо и това също сваля самочувствието ми. Напоследък съм станала много задръстена, нямам много приятели, затова не излизам често. Постоянно съм на компютъра и играя игри, така минава цялото ми лято... Държа се много тъпо с хората, например миналата седмица бях на море и имаше доста деца на моята възраст и ме беше срам да се запознаем, затова седнах близо до тях и те дойдоха да се запознаят с мен, но аз се правех на глупачка, отговарях с кратки и неясни отговори сякаш не ме интересува, че те изобщо ми говорят и в следващите 5 дни не ме отразяваха.. така стана и с компанията на едно момиче, с което се запознахме скоро. Излезнахме с нейните приятели и аз (както винаги) бях ужасно срамежлива да говоря с тях и почти не говорех. Както предполагах и че ще стане - повече не излезнах с тях... та основният ми проблем е, че отивам в ново училище. Притеснявам се да не стане същото, като предишните пъти, в които се запознавам с нови хора.. този път е по-лошо ако не започна добре с тях, защото ще ги познавам за още 5 години. Нали знаете- първото впечетление е най-важно.. и ако създам лошо впечетление няма и да си намеря никакви приятели. Това най- много ме тревожи, не искам да съм самотна.. Моля ви дайте ми някакви съвети да не съм ''такава'', благодаря ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: a17cb9def9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвети " да не си такава " не знам какво очакваш да ти кажат освен очевидното. Бъди по - общителна, не се притеснявай да общуваш с хората ако са ти приятни, ако това, че си пълна ти пречи започни да тренираш и ако стила ти те притеснява промени го. Нищо чак толкова сложно няма. И не се притеснявай от цяло училище все ще се намерят хора които да те харесват няма да си нежелана

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1d96366134
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж разбирам те и то много. И аз нямам много приятели. Но това не бива да те плаши, защото още сега може да си намериш, но не винаги ще са истински. Приеми училището като на кастинг за нов твой приятел. Сигурна съм, че се с някой ще си допаднеш. Не е задължително да имате еднакви интереси и да се обличате еднакво. Още по хубаво- ще можеш да опознаеш друг стил.
Колкото до килограмите има два варианта.
1. Да се приемеш каквато си колкото се може по бързо.
1. Със силна воля и дух да намериш диета или да отидеш при диетолошка и тя да ти направи диета специално за теб. Разрови се- все ще намериш нещо.
Дано съм ти помогнала- малко или много!
УСПЕХ

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f3ca4f35f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Учудих се от описанието ти, защото все едно описваш мен. Та за проблема ти бих ти казала да се държиш по-отпуснато. И аз съм много срамежлива и още не мога да "излезна от черупката си", но се усеща някакъв напредък. Дръж се по-отпуснато. Може да пробваш да не гледаш хората в очите. На мен така ми е по-лесно да се запознавам с хората. Това, че слушаш рок и метъл и, че носиш черни дрехи и кобинки не те прави задръстена или нещо подобно. Да си различен е интересно. Разбира се носиш и бремето да си различен. Недей да се влияеш от кифлите които ще срешнеш в новото училище! Според мен се обличаш страхотно и вкусът ти за музика е жесток! И с риск да прозвуча банално ще ти кажа да не обръщаш внимание на келешите които ще срешнеш там. Веднъж запознаеш ли се с някого нещата натам са лесни! Желая ти успех!

Момиче, 13г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f3ca4f35f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Учудих се от описанието ти, защото все едно описваш мен. Та за проблема ти бих ти казала да се държиш по-отпуснато. И аз съм много срамежлива и още не мога да "излезна от черупката си", но се усеща някакъв напредък. Дръж се по-отпуснато. Може да пробваш да не гледаш хората в очите. На мен така ми е по-лесно да се запознавам с хората. Това, че слушаш рок и метъл и, че носиш черни дрехи и кобинки не те прави задръстена или нещо подобно. Да си различен е интересно. Разбира се носиш и бремето да си различен. Недей да се влияеш от кифлите които ще срешнеш в новото училище! Според мен се обличаш страхотно и вкусът ти за музика е жесток! И с риск да прозвуча банално ще ти кажа да не обръщаш внимание на келешите които ще срешнеш там. Веднъж запознаеш ли се с някого нещата натам са лесни! Желая ти успех!

Момиче, 13г.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d2fae13b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм момиче на 13... не съм точно като теб... но няма значение просто не бъди толкова срамежлива не си мисли че никой не те харесва.. бэди по- общитилна и преглътни срамът си и ще си намериш много нови приятели. Аз също малко се притеснявам за приятелите ми в 8 клас защото най- добрите ми приятели не ги приеха в моето даскало и ми е мъчно за тях но се надявам да намеря някои като мен... е успех

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3f0f9b380e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей! Беше написала в последното изречение - да не съм ''такава''... , но ти си си такава въпреки всичко и, ако се опитваш да подражаваш на някой друг или да бъдеш такава каквато не си ще стане още по- зле. Носи черно носи, носи тениски на всякакви банди... , защото ти си уникална по свой начин, колкото и банално да звучи всичко това. В новото даскало 100% ще има някой, като теб... и, когато го познаеш и, когато усетиш, че това е човека за теб направи първата крачка... независимо от всичко. Когато бях 1 клас от в моя клас имаше едно момиче и аз бях срамежлива, но отидох и се запознах с нея... вече 6 год. сме Най - добри Приятелки... и не мога да мечтая за по- добра... Надявам се да съм помогнала и късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7c602e5c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Искам да ти кажа да не се притесняваш за това "първо впечатление". Преди да вляза в гимназия бях чела из форумите, че не си ли намериш в 8. клас приятели, си оставаш сам до завършването. Много се бях наплашила от това изказване, защото съм срамежлива също като теб (да, СЪМ, вече студентка за жалост още се боря с плахостта си, макар да имам известен напредък). Всъщност не е съвсем така. В края на първата година нямах нито един приятел в класа, точно защото ме беше срам да говоря с другите и се затварях в себе си. В девети клас обаче постепенно се сприятелих с няколко момичета, и аз не знам как се случи, и започнахме да движим заедно. До края на гимназията говорех свободно и с две момчета. Честно, ако някой ми беше казал преди пет години, че нещата ще се развият така, нямаше да му повярвам! Пожелавам ти да си изкараш хубаво тези години, защото колкото и да ги мразиш, после ще ти липсват. Успех! :))

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e6e7bd1359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На твое място бих променила стила си! Когато другите видят промяната ти ще искат да те опознаят и лека полека ще се отпуснеш и ще създадеш приятелства! А това дали си пълна или слаба няма никакво значение за приярелите ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker