Постъпих като лека жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (63774)
 Избор на редактора (57)
 Любов и изневяра (14017)
 Секс и интимност (8369)
 Тинейджърски (15566)
 Семейство (2775)
 Здраве (5179)
 Спорт и красота (2792)
 На работното място (1013)
 Образование (2809)
 В чужбина (609)
 Наркотици и алкохол (682)
 Измислени истории (643)
 Проза, литература (1058)
 Други (8199)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постъпих като лека жена
преди: 3 дни, 1 час, прочетена 1816 пъти
Здравейте, мисля че допуснах голяма грешка. Знам, че не е желателно на първа среща да се прави секс и че после мъжът те възприема за лека жена. Дълго време съм сама, имала съм само 2-ма мъже до сега, а съм на 23. Направих си регистрация в един сайт, където сложих мои много провокативни снимки по бански. Писах си мръсни съобщения с един мъж, който много харесах и директно го паканих за секс. Но тъй като нямахме терен, му казах че може да го направим в колата. Така и стана, дойде да ме вземе с колата, беше 23:30 и спря колата в една тъмна уличка. Държа се много внимателно, каза че ако не искам, няма ме кара. Започнахме да се целуваме, беше ми много хубаво и го направихме. От тогава мина една седмица. Пишем си всеки ден. Не ме е поканил да се видим отново, имам чувството че не ме взима насериозно. Добавих го и от един друг мой профил във Фейсбук, където имам само снимки по бански и над 3000 приятели, от които повечето мъже. Сигурно ме мисли за пълен боклук. А истината е, че съм имала само 2ма и бях адски загоряла, тъй като не бях правила секс от година. Сега се чувствам като к. Кажете ми глупаво ли постъпих, наистина много го харесвам. И защо не ме кани да се видим, не че имам време, но все пак. Пишем си почти всеки ден, изпраща ми снимки и мили съобщения, не знам дали не съм го разочаровала. Защото в сайта се представих за много разкрепостена мръсница, а всъщност съм доста стеснителна. Не му направих френска също така. Възможно ли е това да е причина да не е поискал да се видим? Знам че едва ли вие може да знаете, но искам да прочета някой съвет и да се поуспокоя малко. Сбърках ли според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 дни, 10 часа
hash: c94ddb9f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не вярвам, че си чак толкова стеснителна. След като си загоряла за секс, защо не си купи вибратор или нещо друго. Това, което се опитвам да кажа е, че една стеснителна жена може да си позволи за прави секс само с мъж, който ИМА чувства към нея. Аз не мога да си представя да правя секс, просто защото аз търся любов, а не просто секс. Да, наистина си постъпила като лека, но не си такава. Не прави повече така. Мъжът трябва да бъде инициаторът. Не се поддавай на такива мръсни изкушения като секса, защото след това се съжалява.

 
  ...
преди: 2 дни, 9 часа
hash: f365c4876b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За човек който си вее байраците, можеш ли да кажеш, че не байрактар. Не се мисли за к. рва, ти просто си такава, щом така постъпваш. Разликата е само в това, че истинските курви печелят от това, а ти само си се раздавала. Истински мъж никога няма да повтори при тебе. Следващият ти път ще бъде в друга кола.

 
  ...
преди: 2 дни, 9 часа
hash: 30a4b6ab0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не, не си лека жена- просто много ти се е правило секс! Нали си нямаш приятел, тогава защо да съжаляваш, ако ти е харесало! Аз НЕ бих го направил, но тава няма значение! ПО-важното е, обаче да си използвала предпазни средства! За свирката не е никакъв проблем, щом не си направила, значи не искаш!!! Никой НЕ може да те накара насила да го направиш- прави каквото ти самата искаш и това, което на теб ти харесва! Пиши какво се е случило и има ли продължение историята! На мен ми се струва, че си много хлътнала, това е много хубаво! Аз например, ако съм на неговото място и имам връзка с теб, си те представям с бежови например чорапки и семпла рокличка!!!

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 8 часа
hash: 3aae0df647
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Една жена, за да бъде лека в очите на един мъж, преди това е пожелала да бъде лека! Как според теб човек да разгадае "стеснителните", провокативни снимки? Нямаш вина, ако имаш нужда от секс, чисто природно. Вината е, когато не си го признаваш и искаш от нас да чуеш "не, не си лека", само за да оправдаеш постъпката си и да успокоиш съвестта си.

Ж21

 
  ...
преди: 2 дни, 8 часа
hash: 92bea2fc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Е, и аз не бих те поканил. Ти си го поканила за секс, правили сте секс и всеки по пътя си. Нали ти самата така си му заявила, че искаш секс. От тук нататък ако искаш пак да правиш секс, го покани отново. Но ти от самото начало си му дала доста явен знак, че всичко между вас ще е само секс, а сега ревеш, че не те търси.

Ако искаше да те търси за нещо по-сериозно, нямаше да се хвърляш като последната к още от вратата за краката да правите секс. Щяхте да излезете няколко пъти, да се поопознаете, да си поговрите и след седмица-две-три да правите секс. Ти няма как от първия път да имаш някакви сериозни чувства, а си правила секс. Т. е. ти разделяш секса и чувствата. За сериозните жени секса е следствие от чувствата и при липса на чувства няма и нужда от секс.

Това гарантира и моногамността на жената, както и нейното достойнство. В противен случай ти можеш да го правиш с всеки, който ти хареса физически, без значение дали си обрързана и с кого.

Всичко това той не го мисли съзнателно, но на подсъзнателно ниво точно така разсъждава. Просто няма как да те вземе на сериозно от тук нататък.

Вие по същия начин режете някакви изпаднали типове, които са толкова отчаяни, че са се лепнали за вас. Те може и наистина да ви обичат, но във вашите очи ще изглеждат отчаяни лепки. Е, ти си се хвърлила като най-загорялата лепка, какво отношение искаш повече?

 
  ...


...
преди: 2 дни, 7 часа
hash: ed99a068c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам приятелка на която всички връзки и започват от първата вечер така. Ами аз мисля, че ако иска ще те покани пак, но все пак знаеш ли дали е сам например. Все пак ако наистина ти е харесал сподели му, ако и той те харесва ще ти отговори. А има и мъже, които не търсят сериозни връзки.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 7 часа
hash: 99a314ae66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какви съвети търсиш, като ти сама си го каза. Разбира се, че след тази твоя постъпка няма да те приеме на сериозно този мъж. Искала си му секс директно, направила си на първата ви среща и то в кола... Да, глупаво си постъпила.

 
  ...
преди: 1 ден, 18 часа
hash: 4df2d94cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ще ти говоря, като мъж, защото все пак съм такъв де. Ако момиче спи с мен на първа среща със сигурност няма да я взема насериозно, но в интерес на истината сегашната ми приятелка я заведох в нас на третия път в който се видяхме. Е, не стана нищо сексуално, спахме на едно легло като братче и сестриче и ми направи впечатление това, че въпреки, че дойде у нас, не беше за единия секс. После се случи същото и все пак съм имал съмнения защо пък ще идва в нас, като се познаваме едва от седмица, и имах съмнения, че е леко момиче и вече знам всичките й бивши до един. В интерес на истината знам и бройките й и всичко преди мен, не са 2- не са и 5, цифрата е 9-10, но като цяло сексът на първа среща винаги ще се отрази негативно и не би могло да просъществува сериозна връзка, много трудно! Иска ми се да мисля, че сме хора и ние мъжете правим много такива грешки, много повече от жените, но когато една жена е лека или е била с повече или дава лесно е някак гадно. Аз толкова трудно приех, че моята приятелка е била с цял футболен отбор момчета преди мен, но като сравних мойте бройки с нейните, значи за мен може, а за нея не? !

 
  ...
преди: 1 ден, 16 часа
hash: b55eff204c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ужас, аз съм мъж и да правя секс в колата без хигиенични условия и то с непозната, гади ми се, аз не бих ти се обадил, ами с твоите действия си заприличала на момичетата от околовръстното, колкото и да си загоряла накарай човека до теб да осигури терен, мани не ми се коментира жена като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 16 часа
hash: 5c4478cfe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Съгласна съм със 7. Каквото повикало, такова се и обадило
Съветвам те обаче да закриеш провокативните си профили преди да е станало ясно, че ти се криеш зад тях. Ако ти трябва мъж за секс по-лесно няма - отговори на НЕГОВА обява за това или си направи свои профил, който съответства на истинската ти същност или просто излезни на дискотека. За връзка обаче трябва повече от покана за секс. Няма иначе лошо - ти си имала нужда от секс и си направила, попаднала си на човек, но поведението ти е рисково - реално си се качила в колата на непознат - можеше да направи всичко с теб.
Можеш иначе да пишеш на този човек за нова среща.... терен нямате, защото той най-вероятно е обвързан, а ти живееш при вашите - време е да се отделиш, а ако иска някой да прави секс с теб поне хотел ще трябва да плати. Разбирам желанието ти за редовен секс, но има достатачно и обяви за това от съвсем сериозни и добре изглеждащи мъже, които дори терен имат

 
  ...

...
преди: 1 ден, 15 часа
hash: 50358761c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   НЕ съм съгласна. Аз съм жена на 30 и сегашната ми вече 5-годишна връзка започна именно от секс на първата среща. Ако мъжът се интересува от теб и имаш и нещо друго, освен тялото, което да го интересува, ще има продължение.
И аз не бях правила секс на първа среща, но много ме привлече и... защо да се правя на целомъдрена, след като е ясно, че и двамата го искаме? В България стандартът е двоен - ако мъжът е спал на първа среща, всички му викат БРАВО, а пък жената я определят като курва.
Един човек трябва да е свободен да поема отговорност за постъпките си, аз си знам защо съм спала с него на първа среща и не съжалявам.

 
  ...
преди: 1 ден, 15 часа
hash: cf25e065db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте, благодаря на всички за коментарите. Сега се чувствам още по-зле! Значи някой неща не съм ги уточнила. Че аз много рядко наистина харесвам някой. В този сайт на ден получавам съобщения поне от 50 човека, но никой не ми харесва. Той е единственият, който е мой тип. Също с него си писахме месеци и ми допадна като характер и като човек, въпреки че комуникацията е малко трудна-неговият английски не е толкова добър. Той не е българин и не живеем в България, ако има някакво значение това. Със сигурност няма жена и деца, живее със семейството си. Питах го има ли си приятелка и той каза "да-ти си моята приятелка", "ти си моя". Отделно му разгледах профила във фейсбук. Почти всичките му приятели са мъже и още една подробност мюсюлманин е. Което е още по-зле, защото те са консервативни по принцип. Когато се видяхме се разходихме първо половин час, за да се отпусна, защото бьх много притеснена. И му казах може би утре да се видим пак. Или да ме покани като ги няма техните у тях. Аз живея с 2 жени и едно дете, така че няма как да го поканя в нас. Той каза добре и предложи да отидем на хотел, ако това ме притеснява. Но тук, където живеем хотелите са много скъпи и въпреки че каза, че той ще плати, аз наистина го харесах и не исках да плаща. Освен това аз винаги съм мечтала да го направя в кола. В хотел при положение, че плати толкова пари, щеше да има твърде големи очаквания, което щеше да ме притесни. А аз нямам много опит в секса и не съм някаква професионалистка в леглото. Сега ми пише всеки ден "Добро утро" с целувки, ако не му отговаря се сърди защо не пиша. Изпраща ми снимки от фитнеса, той е фитнес маниак. Той е малко странен по начало. Не обича клубове, дискотеки, а тишината и спокойствието. Покани ме на кино след секса. Не бързаше да си тръгне слушахме музика, говорихме и се гушкахме. Сега имам чувството, че чака пак аз да го поканя. Когато не бях сигурна дали ще правим секс, защото много се притеснявах, той каза "ако кажеш не-не няма проблеми. Аз не съм играч и не обичам игри и ако не искаш, нямам време за губене". Което ме наведе на мисълта, че ако не му пусна, едва ли ще излезем пак, а наистина го исках. Изпраща ми сърчица вечерта, пише че му липсвам, не знам какво да си мисля. Понеже нямам опит с тези неща. Пишем си в 3 сутринта лиготии... Но определено не е човек, който би ходил по срещи, аз също не съм такъв тип човек. Може би за това така се получи. Питате ме за вибратор-използвах го година, но мъжът ти дава топлина, нежност, ласки, които вибраторът не може.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 14 часа
hash: b55eff204c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   към жените, това че една жена прави секс на първа среща не значи нищо, но тук въпроса е че тя е постъпила абсолютно долнопробно, с някакъв от нета в кола ..

 
  ...
преди: 1 ден, 14 часа
hash: 50358761c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И в допълнение към предишния коментар, искам да кажа, че не мога да разбера защо са тези двойни стандарти. Ами, правило ти се е секс, правила си - къде е драмата?
На мен като ми се прави секс, предпочитам да правя, а не да чакам да мине един месец или една година, за да не ме вземат за лека.
Не сме във времето от преди няколко века, когато жената не е трябвало да изпитва удоволствие от секса и са го правили само в мисионерската поза.

 
  ...
преди: 1 ден, 13 часа
hash: 3c4db52af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Това, че една жена Не прави секс на първата среща, означава, че има много опит, а не че е недостъпна или морално извисена. При теб е обратното-направила си секс на първа среща, защото не си имала много момчета :). Само, че това момче от къде да знае това? :)
м 30

 
  ... горе^

...
преди: 1 ден, 12 часа
hash: 9190b70424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   вчера си говорихме с един приятел за отношенията между мъж и жена в Куба. Там думата курва въобще не съществува. Съвсем нормално било ако харесваш някой да правиш секс с него още на пъвата среща. Сега като чета коментарите се чувствам че живея в страна с разбитания за секса от средновековието

 
  ...
преди: 1 ден, 11 часа
hash: 41c38734c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен няма вече за какво да съжаляваш. Първо - станалото станало. Второ това вече ти е опит и ако наистина съжаляваш за това и не ти харесва, вече няма да правиш същата грешка. Донякъде те разбирам, защото и аз в пристъп на дълга самота преспах с един човек и не беше редно. Хайде при нас беше на третата среща и той ме покани у тях(той искаше още на първата но му отказах тогава), въпреки че и 3та среща ми се струва рано. Както при теб и аз все съм била по-сериозна и притеснителна и тогава ми беше писнало, защото изглежда хора като нас си седят дълго време сами. Та бях влязла в сайт за запознанства, и започнах да говоря с въпросния мъж по-разкрепостено, само че ние си писахме 2-3 месеца преди да се видим. Имах някакви задръжки да се видим, но си казах какво пък ще карам докрай. Е видяхме се и аз го харесах много, не очаквах че това ще е така. Но не трябваше да спя с него, защото това което съм му показала като поведение си ми е възприемал само за секс. И това го осъзнавам и си поемам последиците. Казах му да не ме търси повече, защото реално той като отначало ме е възприел така едва ли ще се трогне дори да му кажа истината, колко ми е било самотно и как 2 години дори не съм излизала на среща. Естествено ще сметче че лъжа, след като се правих на голямата разкрепостенячка. Но това е опит. Съветвам те ако не искаш да потъваш в такива неща, изтрии тия профили по бански, прекрати връзка с тоя човек и започни отначало, като не се правиш на нещо което не си, дори да си по-притеснителна бъди такава, защото даваш грешни сигнали и живота ти съвсем се обърква. И наистина не е много редно да ходиш по колите посред нощ, ще спреш да уважаваш сама себе си в един момент. Затова прекрати всичко още сега, преди да ти е станало модел на поведение и занапред. И това че един път си решила да действаш по различен начин не те прави лека жена, но ако продължиш в същия дух ще станеш такава.

 
  ...
преди: 1 ден, 8 часа
hash: 11dc639e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Момиче, живей си живота без да мислиш за хорското мнение. Няма да се усетиш и ще си на края на дните си. Не позволявай "безгрешните" хора да ръководят собствения ти живот!

Относно постъпката ти - няма нищо лошо. И жените сме човешки същества и ние имаме нужда от секс понякога. На някои тесногръди мъже не им изнася истината и затова обиждат и слагат епитети. Тях ако ги питаш да ти слагат забрадката и да не излезеш от вкъщи. Бъди умна и живей собствения си живот, така както на теб ти харесва, а дребнавите хорица дръж далеч.

Жена на 56

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 12 мин.
hash: 1b6315bc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   То бива екстремно ама... пък и толкова си загоряла че си изгоряла. Винаги съм бил разочарован от, , леките, , жени. Търсил съм ги после, но пълно отвращение от тях и болка като разбера че пак така са, , леки, , с друг и все в коли се чукат. Интересно те леките като перце жени тази дума много я обичат, чукат ги не правят любов с тях. И как да се отпуснеш и да си паснеш с един човек на първа среща не знам... хора разни. Станалото станало. От опит ти казвам, а аз имам доста тези връзки не водят до нищо, а и това което си направила е доста опасно. Поне да имаше терен. Ми ако си прави, , бройки, , , ако те снима тайно и те изтипоса някъде, ако сподели с всичките си приятели(а той вече го е направил) че ей така те е забърсал. Секс се прави с любов и доверие. Ще те видя като попаднеш на някой психопат другият път. И френската няма да те спаси.

 
  ...
преди: 17 часа, 17 мин.
hash: 76753559b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз пък бих постъпила като теб. Правило ти се е секс, правила си секс - какъв е проблемът? А щом имаш някакви симпатии към този мъж, защо не му кажеш всичко това, което си написала тук? Повярвай, няма да си създаде по-лошо мнение за теб, ако му го кажеш. Всеки прави глупости понякога и няма нищо лошо в това. Ти си човек, не можеш да се движиш праволинейно през цялото време. А ако този не те потърси и не те вземе на сериозно - майната му. Има още много риби в морето.
Успех!

 
  ...

...
преди: 15 часа, 30 мин.
hash: e86a022ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Като мъж не съм привърженик на подобно женско поведение.

Първо, това означава, че жената няма задръжки и вероятно ако имаме сериозна връзка, няма да и е проблем да го прави и с други в моменти на слабост.

Второ, това поведение е изключително рисково. Този по нета може да се представя за всякакъв, но не го знаеш лично. Можеше да те убие, изнасили, да ти лепне болест, да те снима и да те изнудбва и какво ли не. Разбирам, че ти се е правило секс, ама беше редно да помислиш малко с... главата си, а не с това между краката.

Трето, дано поне сте ползвали предпазни средства, че не знаеш дали няма да те забремени или да ти лепне болест. Ако тръгнеш да го правиш така с всеки срещнат (надявам се да не го правиш), е въпрос на време да си изпатиш с болест или бременност.

А ако толкова имаш фантазия да го правиш в кола, не можа ли да изчакаш някой друг ден да се опознаете на живо, да го направите няколко пъти по старомодния начин и тогава? Фантазиите са хубаво нещо, но се правят с доверен човек, а не на първа среща и то с непознат като най-долната парантия.

 
  ... горе^
преди: 12 часа, 55 мин.
hash: d716a75141
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз пък не виждам изобщо драма в тази история. Очевидно е, че преди секса, авторката доста си е писала с този мъж и може би интимността е била вече предопределена. Едва ли от това дали правиш секс на първа срлеща, или на десетта, се определя кой е лек и кой тежък. Важно е какво се е случело- има ли химия, има ли страст и пас. Авторката пише, че този човек продължава да поддържа отношения с нея, не зная какво я спира да се видят пак, ако има какво да си кажат и говорят, и на кафе може, просто среща между двама, които се привличат. Авторке, ти сега се притесняваш, че той те е взел за лека жена ли? Той показал ли ти е такова отношение? -май не, а това е само в твоята глава. Дай му шанс на човека да те опознае, покажи ми сериозно отношение към вас двамата, свали всички компрометиращи снимки, покажи му, че държиш на него, че си лоялна и коректна. голяма работа, че е било секс в кола, и то на първа среща-ами така се е случило. Какви по-лоши неща има. нали е било взаимно и красиво. Я по-ведро.

 
  ...
преди: 10 часа, 49 мин.
hash: f29d06f0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Олеле, не знам. Ти искаш да те приеме на сериозно и да имаш сериозна връзка с човек, с който си правила секс, веднъж на първа среща и който от сега ти се сърди, като не му отговориш в чата. Мен би ме било страх, честно. Може и да са предразсъдъци, но мъж, мюсюлманин, отгледан в консервативна среда, на който си дала повод да мисли, че си лека жена и да искаш обвързване с него? При най-малкия повод, който му дадеш, ще се съмнява в теб и ще те третира, като своя собственост - та той вече казва - моя си. Ако наистина станеш негова, както искаш, ще можеш ли да си тръгнеш един ден свободно и с децата си? А семейството му, с което той живее и към момента, как ще те приеме - неговите ценности може и да са замъглени от сексапила ти, но той няма да подейства на майка му и баща му, които освен че са мюсюлмани, са и от друго поколение. Сега не мислиш толкова напред, но имай едно на ум.

 
  ...
преди: 9 часа
hash: 5c4cfb6349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Както виждаш, има различни ситуации и всичко е много индивидуално. Но щом е мюсюлманин, бягай надалеч. Сега ще ми кажеш, че си противореча, но 90% от мюсюлманите, родени в арабска страна или Турция са консервативни и тесногръди. Аз имах връзка с мюсюлманин. Беше същото. В началото ти сваля звезди, после си показва истинското лице, а то е на човек, който за всичко и на всяка цена желае да бъде неговото. Семейството му също няма да те приеме. Те никога няма да те харесат и да те одобрят. Ако тръгваш с нагласа за нещо временно, признай му това, което каза на нас. Но ако мислиш да задълбочаваш нещата, недей, защото ще си патиш.

 
  ... горе^
преди: 3 часа, 13 мин.
hash: c248ed566d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей, Ж26 това което ти си правила на първа среща аз съм го правила много пъти и да прави са можеш да очакваш само връзка за секс моята най дълга такава е 4 години и още продължава не разбирам какво прелюбодеание толкова си направила но според мен ако споделиш за чувства ще го изгубиш но ако искаш само секс твой ще е не се чувствай виновна Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker