Семейство без секс: по-особенна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (67224)
 Избор на редактора (59)
 Любов и изневяра (14766)
 Секс и интимност (8626)
 Тинейджърски (16229)
 Семейство (2950)
 Здраве (5482)
 Спорт и красота (2966)
 На работното място (1096)
 Образование (3187)
 В чужбина (683)
 Наркотици и алкохол (711)
 Измислени истории (646)
 Проза, литература (1102)
 Други (8715)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Секс и интимност

Семейство без секс: по-особенна история
преди: 1 ден, 6 часа, прочетена 1439 пъти
Здравейте,
както се вижда от заглавието темата е ясна, вероятно това е хиляда и някоя подобна тема, а аз поредния (милион и някой) съпруг изпаднал в подобна ситуация (доколкото четох други истории и коментари).
Прочетох някой истории и реших да пусна нова тема защото има някой важни детайли и различия спрямо другите подобни теми.
Накратко, аз съм мъж, почти на 40. Оженихме се преди около десетина години, имаме дете на около 5.
Та проблема е ясен - секс - нула. Няколко пъти годишно, ако се брои за нещо.
Иска ми се да получа някой смислен съвет - но преди това малко предистория и детайли - както казах май са важни.
Тя е скромно и интелигентно момиче (с висше образование получено в чужбина) - на години колкото мен. Когато се запознахме, тя всъщност беше девствена (!? ). Оженихме се малко след това, мисля, че тогава наистина бяхме лудо влюбени един в друг.
Аз от друга страна съм имал 1-2 по-дълги връзки (без брак, едната 5 години) и повече гаджета.
Преди жена ми (1-2 години преди да се запознаем) имах връзка (за 5-6 месеца) с едно момиче, което на пръв поглед ми изглеждаше добра кандидатка за съпруга. И тъкмо си го бях наумил изведнъж разбрах, че едно се представя пред мен, а друго върши. Накратко - нимфоманка, но с маска за пред познати и роднини (голяма актриса, направо за Холивуд). За мен беше голям шок - най-вече като си помисля, какви сериозни намерения ми се въртяхя в главата и какво можеше да се случи.
Затова, след тая история настоящата ми съпруга много ми хареса - исках нормална жена в която да имам доверие и да градим живота си заедно.
Както казах в началото всичко беше супер - обичахме се много, всяка вечер секс, спяхме голи гушнати един в друг - знаете как е.
Още тогава 2 неща ми направиха впечатление - първата както казах, че почти на 30 е девствена. Какво пък казах си, може да е прекално скромна знам ли. Е, сега вярно, тя не е фотомодел - 1. 60, леко закръглена, но и не някакво страшилище - има приятно лице, големи гърди...
Второто е, че нейното развитие в секса спря до мисионерска поза. Мислех, че за няколко месеца ще мога да я науча на това което знам и ми харесва, но не стана така. Веднъж например пробвахме задна прашка, но каза, че не и било удобно...
В интерес на истината, още в първите дни след като станахме гаджета поиска да ми направи свирка - беше някак любопитна, като тинейджърка не видяла пенис. Не се получи много добре (бяхме вкъщи с дрехи и изведнъж тя каза абе много искам... не се съблякохме, аз само смъкнах леко панталона, не знам дали това е причината) и на нея явно не и хареса, знам ли, никога повече не съм настоявал - ценях я като сериозна съпруга и не исках да я правя чак порнозвезда.
И така, превъртам напред - в днешни дни. Ситуацията е следната:
Въпреки така или иначе еднообразния секс - вече и толкова няма.
Минават месеци преди да го направим отново.
А на мен ми се прави далеч по-често, да не кажа всеки ден.
Нямам друга... чат пат самозадоволяване, порно, обаче е тъпо.
Иначе, когато го правим, нещата изглеждат ок, на нея и харесва.
Имаме дете (5г), което спи между нас (имаме голямо легло).
Тя не работи, материално сме добре, по-цял ден е в къщи.
Аз преди работех много, но от близо година организирах нещата така, че работя по-малко и то от вкъщи - така, че версията, че си има тъпкач отпада - нон стоп сме заедно. А и преди ме съмнява да е имало - няма кой да гледа детето за 5 мин (баба/дядо далече).
Сега става още по интересно.
Миналата есен детето започна да ходи на градина и по цял ден с нея бяхме сами в къщи - нищо. Като и казах - ех сега сме пак като гаджета свободни може да се гушкаме по цял ден - тя отговаряше, било и светло, не може през деня и т. н.
И през ноща не можело - защото детето спи между нас.
Става още по-интересно защото - детето заспива много късно, напоследък почти 1 през ноща. Аз не мога да издържа толкова, че да чакам да заспи добре и после да го преместя настрани за да направя място за нас и т. н.
Другото което е - дръпна детето от градина - под предлог, че много се разболявало и така то вече няколко месеца практически не ходи на градина.
Вярно е, че се е разболявало (хрема и др. ) но не е за чак да не ходи.
Повдигнах въпроса детето да си спи на детското си легло до нас в спалнята (тя иска през ноща да е до него, да проверявала дали е завито и т. н. ), но за целта трябва малко да поразместим (върху леглото му има разни неща в момента) - и тя ми вдигна някакъв скандал, че къде да ги местя, в детската на дето (което стана като склад) има много неща и т. н.
Имам усещането, че тя дава твърд отпор на всяко нещо, което може да доведе до по-чест секс и близост между нас.
Играе някаква игра (може и подсъзнателно) от 10 кладенеца вода да донесе, но секс да няма.
У нас съм по цял ден ---> детето не ходи на градина.
Да научим детето да спи само ---> караница къде ще ги местим тез неща за да му освободим леглото.
Къпи и мие детето вечер към полунощ и докато се изкъпем всички и то докато заспи става 1 през ноща.
Много пъти съм и казвал, да го научим да спи по-рано и по-рано да става - не, то не ставало така с моите теории, то си знаело и т. н.
Тя самата по принцип страда от малко безсъние - заспива към 3-4 сутринта - и ако нещо я събуди рано сутрин не може да заспи пак и после цял ден е кисела. Казвал съм и да ходим на лекар за това безсъние - каза ми и дума да не става.
Интелигентен човек съм и съм готов на всякакви разговори и бих разбрал всичко, но нищо не се получава.
Имам усещането, че това е някакъв много тънък нейн садистичен план - някакво наказание.
Обградила се е като в крепост от факти и обстоятелства, които и помагат да няма секс и да не и се налага да казва "боли ме главата".
Сякъш просто има обективни пречки - това е, тя не е виновна, нали!?
Ама като се опитам да ги реша тези проблеми - наежва се и застава на нокти.
Държи ме без секс и ми гледа сеира (станах нервен напоследък, карам се на детето, писна ми, а тя тогава май се подсмихва) - от друга страна ми е казвала - не ме държи вързан за нея, но ако научи нещо - край, бие ми шута и да съм си живеел живота както си искам, но без нея (и детето? ).
Преди време работех много (по 12ч. ) и тя трябваше да се справя сама когато детето беше на годинка две - тогава много ми се ядосваше, че идвам късно от работа и ми е крещяла, че един ден ще ми го върне тъпкано.
Като изключим това - всичко друго е наред - гледа детето, чисти готви, пере. Нормално според мен след като не ходи на работа и не мисля, че това и тежи за да и помагам, чак толкоз. Тя няма 1 работен ден откакто забременя. Правя всичко за нея но...
Но... какво да ви кажа, аз искам да живея с жена, не с баба.
Колкото смешно толкова и тъжно е, че на всички разправя, че пробваме за второ (когато стане на въпрос) - така, да и се повдигне самочуствието пред другите майки и т. н. Под пробване на второ да се разбира - правим го без презерватив (брей!!! ), ама само когато сменят часовника 1 час напред или назад.
* * *
Искам няколко допълнителни детайла да дам - тя наистина чисти постянно и търка почти всеки ден банята и т. н. Обича чистотата - е аз също съм за.
От друга страна, съм се чудел понякога аз ли и и омръзнах какво стана и когато сме правили секс съм се опитвал да фантазираме все едно, че го прави с друг как аз съм до нея и той прониква (докато я възбуждам с пръсти) и т. н. да и покажа че нямам нищо против за да видя какво ще стане - струва ми се, че това я възбужда, знам ли, но като се опомни и като сме си говорили тя категорично е казвала не, не иска никой друг - аз я питам защо - а тя - а бе знам ли го, дали е чист / измит/ изкъпан (? ) и някакви такива неща (? ) - здрав ли е (болести).
Като го комбинирам с факта, че не е правила секс до 30г почвам да си мисля, дали пък за нея секса не е нещо мръсно(!? ), да има някакво отвращение и в този смисъл някакъв психологичен проблем?
Чудя се какъв е проблема - емоционален (между нас), сексуален (тя има физиологични проблеми), психологически (нещо при нея на психологическо ниво) или нещо друго.
Относно последното - мисля, че тези проблеми със съня и се отразяват на нервите, защото... съм я хващал да си говори сама на глас в банята.
Това стана скоро след раждането - минавах пред вратата на банята и чух ясен говор въпреки душа, докато тя се къпеше вътре. В първия момент си помислих, че е взела тайно телефона и се оплаква на някого (!? !? ! ) от мене (не си идвам от работа и т. н. ) но после като се заслушах осъзнах, че си говори сама, ама на въображаем приятел (??? ).
Казваше: "Кажи ми сега, какво да го правя? Той не ме слуша! Всичко аз трябва да правя. Никакъв го няма. Казвам му да идва по-рано - той не... " - нещо в този стил. Изпаднах в ужас. Страшно се стреснах. Имам познати с психологически проблеми и съм виждал какво е. Но на никого не посмях да кажа. И не знаех и не знам какво да направя. Не е всеки път като се къпе но се е случвало, а може повечето пъти просто да е по-тихо, а и аз не кибича все пред банята докато се къпе.
* * *
Като сравнение, ще дам друго семейство, в което жената научи от малък детето да ляга рано и само в другата стая. Понякога го оставят на баба/дядо, понакога на гледачка и отиват по СПА хотели и т. н.
С една дума жената трепери и цени мъжа си да не вземе да хукне по любовници (при това и двамата работят).
Защо моята няма такова разбиране?

П. С. В нашата връзка аз съм този който и е осигурил всичко, не съм зависим от нея, някакъв заврян и т. н. точно обратното.
П. С. 2. Дори за мен да е късно иска ми се моята история и вашите коментари да помогнат на други (младежи) на които им предстои брак и т. н. Да внимават и да имат 1 на ум, какво може да им се случи.
Иска ми се да бях чел за такива неща навремето (колко много мъже остават без секс) - може би щях да внимавам повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 5 часа
hash: c05831de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   някоИ истории, някоИ детайли! Не може дума в българския език в множествено число да завършва на й!!! Научете се най-накрая! И се засрамете, 24 май е!

 
  ...
преди: 1 ден, 4 часа
hash: d274d1aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Егати!!! А аз си търся женен любовник, който не получава достатъчно секс от жена си. Да се скъсваме от пози, експерименти, игрички. Без обвързване и ангажименти. Потърси си любовница. Друго няма какво да ти кажа. ж30

 
  ...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: d940ca2b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Звучиш ми като един сериозен и грижовен мъж, който обаче е разглезил жена си до немай къде. Как така няма да има 1 работен ден за 5 години? Тя или се опитва да те манипулира чрез секса или наистина не е добре с акъла. Трябваше ощ като си разбрал, че е девствена на 30г. да ти е сжетнала лампата, че нещо не е наред.
Ако не я обичаш - разведи се. Ти си материално подсигурения, детето е твое на 100%. Ако нямаш жреме за него - бавачка - възможности явно имаш.
Ако я обичаш обаче по - сложно, но може би пак има шанс. Ти си зависим от нея относно какво ще ти приготви, ще те изпере ли и т, н и секса разбира се. Тя се е усетила и те манипулира. Намери това, от което тя е зависима, което й осигуряваш ти и го използвай!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 375c546bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Прав си авторе, до голяма степен, но за да се възпламени огънят отново, първо трябва да пламне искрата. Изведи я на романтична вечеря изненада ей така веднъж, приготви й букет цветя. Детето за вечерта го пратете някъде, при баба и дядо е идеално. Сексът без романтика не е секс. Ако и с това не успееш, проблемът може би се корени още по-дълбоко. Колкото до еднообразието, ами някои жени не обичаме да се разчепваме като порно актриси, а залагаме на класиката и я обичаме.

 
  ...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 03ff9ffe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятелю, не си сам! М25 женен с дете и без секс.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 33 мин.
hash: c187d4ad0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторе, работата не е на добре.. и нямам предвид сексуалния ви живот. Казваш че жена ти не работи и стои по цял ден вкъщи, а поне някакви хобита има ли? Контактува ли с други хора освен теб и детето? Чудиш се защо заспива в 3-4, ами как да заспи като не се уморява. Ако ставаше в 6-7 за работа като другите хора, щеше още в 10 вечерта да е труп и да заспива без проблем. Явно от скука и от липса на сериозни ангажименти /като работа например/ започва сама да си измисля разни проблеми и тревоги, които несъзнателно пренася върху детето. То си е добре - не е болно и няма проблеми, защо му измисляте такива и го третирате като различно от другите? С какво е по-различно, че да не ходи на детска градина като нормалните деца? На всичкото отгоре спи между вас... Че то да не е малко, ако иска нещо вечерта ще дойде и ще пита! Не може да е постоянно под контрол, как ще стане самостоятелно? Не е от стъкло, че да се счупи. Всички малки деца падат, стават, оправят се. Но вие искате да предпазите вашето от някакви 'евентуални' проблеми и сте го обсебили изцяло. И се чудите защо заспива късно - ами защото става късно с майка си! Тя като заспива в 3-4 сигурно буди детето по обяд когато тя стане. Ами вие сте му развалили целия режим. То като седи по цял ден вкъщи с майка си, как да заспи рано като не се изморява. Поне водите ли го на детската площадка да играе с други деца? Като сте го спрели от градина, не се ли притеснявате как ще се социализира?

Имам чувството, че жена ти превръща това дете в свое копие - тя не работи - то не ходи на градина. Тя заспива късно, то си ляга в 1. Тя седи по цял ден и чисти, то си седи самичко у вас...

И как така ще правите секс докато то спи на същото легло? Мислите че няма да се събуди и да разбере ли? И моите родители също са го правили пред мен 1-2 пъти когато бях на 3-4 години - събудих се, видях ги, може би не съм съзнавала напълно какво се случва, но до ден днешен си спомням за това и се чувствам отвратително. А вашето дете не е никак малко - на 5 години, но вие го третирате като такова.

Жена ти вероятно е в депресия. Всеки човек си говори сам понякога - "какво да сготвя днес.. ", "къде оставих ключовете сега.. " - напълно нормално е. Но жена ти не си говори сама на себе си, а си разиграва цели диалози и сцени с ДРУГИ хора. Разбираш къде е разликата, нали? Очевидно й липсва контакт с други хора освен теб и детето. На всичкото отгоре и ти си започнал да работиш вкъщи, ами вие излизате ли от вас въобще? Нямате ли някакви приятели, познати, приятелски семейства? Жена ти има отчаяна нужда да комуникира като нормален човек, но явно никой от вас не го съзнава. Запиши я на някакви курсове, танци, звучи банално, но поне ще види малко свят /извън нейния собствен/. Извеждай я от време на време, води я по кафета, клубове, изложби, събития и всякакви места където се събират разни хора.
Друго нещо, което ми се набива на очи - казваш че чисти и обича чистотата. Че какво толкова има да чисти по цял ден, вие да не сте някакви прасета? Просто това й е поредния довод да не ходи на работа и да стои вкъщи.. Другите хора как си работят и имат време да сготвят и да почистят. Страшно си я разглезил твоята жена - не стига че я издържаш финансово, ами и я съжаляваш, че има дете за гледане и къща за чистене, та една работа ще и дойде много тежко... Другите семейства как намират време да работят и да поддържат дома. Детето ви нито е малко, нито е болно, нито има някакъв специфичен проблем, че да не може да ходи на градина. Лошото е, че от цялата работа може да пострада то, вече е започнало да придобива навиците на майка си. От това което прочетох, разбирам че жена ти те върти на малкия си пръст и ти за всичко й угаждаш, че чак се притесняваш да си поискаш секс.

Сексуалният ви живот е най-малкия ти проблем, авторе, даже се чудя как не си го осъзнал... Млади интелигентни хора сте, но сте се затворили в дома, затворили сте се към света и сте загубили връзка с реалността! Изкарай жена си и себе си от рутината и порочния кръг, в който се намирате, и всичко ще си дойде постепенно на мястото.

 
  ... горе^
преди: 23 часа, 32 мин.
hash: a7f8c6caa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Стана ми тъжно за теб докато четях историята ти. Сега, първото нещо, върху което е трябвало да помислиш малко или много е факта, че тя до 30 годишна възраст е била девствена. По принцип това на мен би ми говорело за някакъв вид асексуалност или друг психологичен проблем. Но дори да не е това проблема, а просто жената да е решила да се пази, то трябва да знаеш, че жените в голяма част от случаите губят либидо след раждане. В ерата на технологиите и Интернет е недопустимо млад мъж да не е запознат, че секса в брак е по-рядък от секса извън. Точно за това винаги съм се чудел с каква мисъл се женят. Което ме подсеща да си поговорим относно бракът в днешно време. Той не е това, което е бил. Сега е хипер феминизиран. Бракът защитава жената и ощетява мъжа. Както и да е, да поговорим малко за твоя случай. Жена ти изглежда психически лабилна, особено с това говорене сама на себе си. Аз лично бих изперкал на твое място. Другото, това с детето ви, че спи между вас на тази възраст е... нормалните семейства учат децата си да спят отделно още с раждането си. Също така е изключително нагло от нейна страна да ти отправя заплахи за раздяла ако и изневериш, имайки в предвид, че тя прави всичко възможно да избегне интимна близост с теб и не се интересува от нуждите ти. Сам казваш, че тя не работи и ти си този, който се грижи за финансовата част. В този случай то ти си този, който има право да отправя заплахи и поставя ултиматуми. На твое място бих сериозно поговорил с нея и ако не стигнем до някакъв консенсус аз бих се раздели с нея. Не смятам, че си толкова възрастен, че да е пречка да започнеш живота си на чисто с жена, която да задоволява нуждите ти.

 
  ...
преди: 22 часа, 30 мин.
hash: e2a4b40913
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и заблуди, че жените си мислим, че секса бил мръсен, секса бил такъв и онакъв... Не знам от къде са тръгнали подобни приказки, че жените нямат желание за секс и са едва ли не асексуални монахини, но искам да вметна едно нещо - както мъжете, така и жените ИСКАТ секс ПОСТОЯННО. Здравият човек може да го прави всеки ден, по няколко пъти. Обаче в твоята история жена ти не е много здрава. Имам предвид, че има проблеми и те са на психологическа основа, според мен са породени от КОМПЛЕКСИ. Ако тя се чувства ОКЕЙ с тялото си, опита си и ВРЪЗКАТА ВИ - би те искала ПОСТОЯННО, просто бъди СИГУРЕН В ТОВА! Обаче, нещо куца при вас. Или нещо си сгафил и тя те е хванала, или жената страда от комплекси. Според мен, тя се страхува да прави секс, а не че не й се иска. Страхува се, че навярно не се СПРАВЯ както трябва и един вид я е срам да експерементира с нещо по-различно от свирка и мисионерска поза.
Трябва да поговориш сериозно с нея. Отидете някъде само двамата и изяснете този проблем най-накрая. Не може една връзка да съществува без пълна интимност и отдаденост. Желая ви успех! Дано спасите семейството си!

 
  ...
преди: 21 часа, 24 мин.
hash: 4e2cdebd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Опитваш се да изкараш жена си ненормална, но извратеняка си ти. В банята всеки може да си издава звуци, много хора си тананикат някоя мелодия, просто така, от кефа под душа, но само извратените си фантазират, че някой чука жена им, а те през това време й галят клитора(" и когато сме правили секс съм се опитвал да фантазираме все едно, че го прави с друг как аз съм до нея и той прониква (докато я възбуждам с пръсти) и т. н. "). Съвет! Прекрати порното и онанизма, стани нормален мъж, помагай на жена си, стани й отново любим и ще получиш това което желаеш. Наистина изглеждаш интелигентен, но перверзията, която е в главата ти, потъпква интелигентността ти. Интелигентен мъж не би употребил думи, като "задна прашка". Това са каруцарски термини. Отвори "кама сутра", там позите си имат по цветущи наименования. Мисля, че сам се вкарваш във филми-фантазия. Жената е отражението на мъжа, ако наистина е мъж. Оправи себе си, жена ти сама ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 19 часа, 47 мин.
hash: bc834fe0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не го прочетох цялото, детето определено не трябва да спи при вас. Трябва да си поговорите, иначе най-вероятно ще си намериш друга, предложи и да имате още едно дете и виж какво ще каже.

 
  ...

...
преди: 17 часа, 50 мин.
hash: 923cd65e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сега... не знам дали ще съм ти от реална полза, но нека опитам.
Първо, ти явно си я поставил в ситуация, в която приема всичко от теб за даденост. Поради това не го цени и уважава. Едва ли е съзнателно, но тя няма работни навици, превърнала се е в домакиня и детегледачка. Дори нещо повече - на 5 г. детето ВИНАГИ да спи заедно с вас е малко прекалено, поне според мен. Трудно ще се изгради самостоятелност в това дете и умения за справяне с живота, ако мама е до него в абсолютно всичко.
За проблема й със секса - явно е психически и подсъзнателен. Нямам готово решение, съмнявам се изобщо да съществува такова. Като идея бих ти предложил да й дадеш някакви задачи, дори супер маловажни да са, свързани с твоята или каквато ще да е работа, но да я карат да излиза навън, да комуникира с повече хора и т.н. По принцип нейният проблем е на психическа основа (вкл. вкопчването в детето) и вероятно ще има нужда от помощ от психолог, но това няма как да стане насила, трябва тя самата да има желание да направи нещо по въпроса. А, и друга идея - детето вече не е супер малко, времето сега се затопля и можеш да го водиш на по-големи разходки, вкл. сред природата, на планина и т.н. За детето ще е интересно да правите такива пикници и разходки в гори, покрай реки и т.н., отделно, че можеш да ползваш и версията, че това ще закали здравето на детето. А жена ти... ако не иска да седи сама вкъщи, ще трябва и тя да идва. Чистият въздух и природата, както и смяната на обстановката, винаги помагат за здравето и за нервите. Вкл. и твоите, които са доста опънати вече.
И последно - проследи нещата как се развиват и не чакай до безкрайност. Детето ти е на 5. Само след 1 год. тръгва на училище, откъдето тя не може да го спре. Не отлагай решаването на проблемите помежду ви, иначе те ще се задълбочат, а резултатите ще рефлектират и върху детето.

 
  ...
преди: 16 часа, 23 мин.
hash: 795127ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Пич, не си хаби времето с тази жена. Звучи жестоко, имате дете, но е истина. След време ще разбереш за какво става дума. Тя ще превърне живота ти в Ад. На жаргон ще го кажа - вързала те е. Тук мнозина ще ти кажат: Поговори с нея, не и помагаш и тя се чувства зле и др. подобни глупости. Аз ще им кажа: Една жена, която те обича и ти я привличаш може да вдигне скандал за каквото и да било, но в леглото се отдава на 100%. Каквото и да правиш, нещата няма да се променят. Единственият ти изход е развода. И колкото по бързо, толкова по добре. Не ти ли минава през ума, че тя подсъзнателно или не иска същото? Може ли тя да не отвръща на ласките ти и едновременно да те обича? Няма такава любов, приятелю. Тя се чувства сигурна с всичко, което си и го осигурил като бит - пари, кола, жилище и не и дреме за теб и твоите чувства. Тръгни да се развеждаш, пък ако тя наистина държи на теб, ще бъде принудена, да се смени отношението.

 
  ... горе^
преди: 15 часа, 42 мин.
hash: 4c5fc50973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисля, че трябва да поговориш с жена ти и да отидете на семеен терапевт. Според мен всичко е на психическа основа. Може би е наодовлетворена в друг аспект? Само вкъщи ли си стои? Не излиза ли с приятелки? Живота и еднообразен/скучен ли е? Може и да е А сексуална, въпреки, че е по-малко вероятно. Без да говориш с нея по въпроса никога няма да разбереш. Не бъди груб или прекалено директен, но това наистина не е нормално. Успех!

 
  ...
преди: 15 часа, 4 мин.
hash: a9779d5c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много дълго си го написал, според мен освен сексуален жена ти има и друг проблем. Какво е било детството й? Какви са тези задръжки, които има, защо не работи, не се занимава с нещо, детето не е малко. Ако не ходи на градина, то поне намери начин да посещава 3-4 часа дневно някакво занимание с деца, не е нормално 5 годишно дете да виси по цял ден с вкъщи, то има нужда от среда и приятели.
Според мен тотално трябва да промениш семейният модел иначе, само ще затънете надолу. Първо реши проблема с детето, градина, забавачка не му е мястото целодневно вкъщи, после според мен тръгнете на добър психолог и накрая решете проблема със секса. Известният сексолог - психолог д-р Врабчев има и страница, можеш доста неща да прочетеш.
Освен това детето не му е мястото между вас в леглото и с това трябва да се пребориш, отделно легло задължително, вечер гушкане, книжки и после в леглото, така е редно. С женати сериозен разговор и настояване нещата да се променят и задължително някакво занимание/работа за нея, не може да си седи безцелно вкъщи и да психясва. За това, че на 30 е била девствена, познавам момиче, което също е девствено на тази възраст, обременена от родителите си, не разбира проблема дори, мъжете са тъпаци... и до там се изчерпват нещата. Сексът е прекрасно нещо, но човек и там трябва да се ограмотява, да чете разни статиийки, съвети, все ще намери нещо, което му е от полза и ще е за добро.

 
  ...
преди: 11 часа, 42 мин.
hash: b69c03f694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ще бъда честна - не дочетох докрай.
Мнението - в днешно време жена, стояла девствена до близо 30 години - за мен единственото обяснение е, че не е достатъчно сексуална, иначе нямаше да седи. Както виждаш - береш плодоветес еднотипния и дори липсващ секс. И честно казано в този случай не виждам как нещо ще се промени.
И нещо много важно, макар и да е извън въпроса на темата - как може да държите толкова малко дете всяка вечер до 01:00 часа? ! Че никаква двойка няма да излезе от вас, е ясно, ама поне родители бъдете!
Късмет!
Ж28: жена, обичаща секса и майка на две деца

 
  ... горе^

...
преди: 11 часа, 13 мин.
hash: e2a4b40913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Подкрепям НАПЪЛНО мнението на номер 9. Помисли върху него, авторе. Ако лъжеш жена си или тя те е усетила, че си сгафил някъде - ЗАБРАВИ да ти дава всичко, да се държи като теб както някога прди, когато всичко е било наред, и забрави за секса!!! Ние жените обичаме чистите отношения и честните мъже. Ако и ти си чист и си споделяте абсолютно всичко и сте по цял ден заедно, без капка съмнение от нейна страна, че я мамиш примерно... - определено БИ ТРЯБВАЛО да те награждава ПОСТОЯННО и да й е супер хубаво с теб. Не знам къде си сгафил, но ако си чист.... тогава проблема може би е комплекс. Говорете по тази тема! Проблема е сериозен и се задълбочава с всеки изминал ден, а тя само се измъчва от това! Направи нещо мило за нея, продължавай да се държиш с нея както си се държал преди.... НЕ Е ВЪЗМОЖНО да не те оцени, ако си мил и с чиста съвест!

 
  ...
преди: 4 часа, 3 мин.
hash: de98418202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти да не си оня прочут из целия сайт насилник, чекиджийстващ на фантазии как бие, изнасилва и обижда въображаемата си жена, а тя във същото време му слугува, мие, чисти, пере и гледа детето? Ее, аман от тоя трол.

 
  ...
преди: 2 часа, 49 мин.
hash: 630b00e448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Като психолог мога да кажа, че във връзката ви има много проблеми. И това е от двете страни. Първо за жена ти - човек който до 30 години е девствен определено има някакви задръжки или изкривени представи в тази област. Това може да се дължи на възпитание, много родители за да предпазят децата си им наговарят не необходимото за да се предпазват от болести и неприятни последствия, а изтъкват само лошите неща и оттам се създава впечатлението, че секса е мръсен и опасен. Жена ти го потвърждава с това, че на първо място мисли не за привличане и удоволствие, а човека да не е мръсен или болен. Което си е един вид модел на мислене свързан със страх от секс, поради тези причини. Така смятам, че има нещо във възпитанието и, което и пречи да се отпусне. От друга страна от това което си написал изглежда е силно интровертен тип щом няма потребност да се вижда с хора, да ходи на работа и да общува. Не е нормално:
-5 годишно дете да спи между вас, жена ти използва детето за да избегне контакт с теб
-не е нормално това дете да си ляга толкова късно, пак причина да използва детето да създаде преграда между вас
-не е нормално детето да не ходи на градина, това дете има нужда от социализация, има нужда да бъде сред други деца, да общува, да свиква с живота навън. Проблема е, че жена ти го вкарва в нейният модел на затвореност и интровертност и така пречи на детето да се развива нормално.
Така твоят проблем авторе тръгва от липсата на секс. Само че липсата на секс е следствие от други проблеми, които имате помежду си, а не причина. Първо жена ти има много неразрешени психологически проблеми, нефункционална е. Ти с твоето поведение още повече допринасяш за нейната нефункционалност. Осигурил си и всичко, седиш вкъщи при нея, тоест подкрепяш нейното поведение, но виждаш че все пак си стигнал до извода, че това не е нормално. Всъщност и помагаш още повече да се затвори вместо да си види проблемите. Не мога да кажа повече, защото коментирах само на база това което си написал. Но определено вземи мерки, защото детето в тази среда няма как да израстне щастливо и удовлетворено. Бих препоръчала фамилна терапия, ако има желание и от двете страни. Там много по-подробно се разглеждат такива случаи, но това трябва да реши автора заедно с жена му. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker