Не мога да получа оргазъм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да получа оргазъм.
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2548 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17. От скоро правя секс с момчето в което съм лудо влюбена, не го правим много често, мисля че е нормално, през ден. Правим го главно в мисионерската, понякога и в ездачка, по време на секс се чувствам невероятно, много ми е хубаво, но не мога да достигна до оргазъм. Въпроса ми е, дали може да ми дадете някакви съвети, за да мога да изпитам оргазъм. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1f1af86d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Женската сексуалност се развива с времето и е нещо нормално да не можеш да достигнеш до оргазъм, но едно е важно също да разбереш - вагината не е чак толкова чувствителна, за да достигат повечето жени до вагинален оргазъм. Просто през вагината се раждат и деца и затова нервите са извадени извън нея (за да не умреш по време на раждане от самата болка) - така че нервите са в клитора, който е единственият орган в човешкото тяло, който е само за удоволствие. Малко хора знаят, но външнто тяло на клитора е само малка част от него, а той обхваща вътрешно и вагината, което е и основната причина да изпитваш удоволствие при вагинална, но и при анална пенетрация.
Само 30% от жените изобщо достигат до оргазъм само при вагинална стимулация и то най-вероятно, защото клиторът бива стимулиран индиректно.
Какво искам да ти кажа - наслаждавай се на секса и преди да почнеш да симулираш вагинални оргазми, за да се чувстваш нормална и да задоволиш егото на мъжа да се научиш да стимулираш клитора си и да искаш от партньора същото преди, но и след пенетрацията.
Да, възможно е след време да започнеш да свършваш вагинално, дори има жени, които свършват при стимулация на шийката на матката, което пък за повечето жени е неприятно или има жени, които свършват и без стимулация на половите органи, но това ще разбереш в последствие.
За сега е важно да се отпуснеш, да се наслаждаваш на секса и да не се концентрираш върху оргазма, защото той точно тогава бяга. Искай си и клиторална стимулация, защото Природата те е дарила с органа с тройно повече нерви от върха на пениса при мъжа и е срамота да го пренебрегваш. Порното дава и на мъже, и на жени, грешни представи за сексуалността на жената, но не оставяй тези да ти разрушат сексуалния живот в търсене на вагиналните оргазми, които може и да не дойдат - просто обърни внимание на клитора си - той никога няма да те разочарова. Отделно не почвай да симулираш, защото така мъжът никога няма да знае кога имаш истински оргазъм и кога не, а и ще му създадеш фалшиво чувство и ще се почувства с право измамен. Не се чувствай длъжна изобщо да свършваш. Важното е да изпитваш удоволствие и удоволетворение

За мъжете сексът значи оргазъм, защото мъжкият оргазъм действително е предпоставка и за забременяване, така нататък, но ние жените можем да изпитваме удоволствие и задоволяване и без оргазми. Дори до преди 50 г. не се е знаело със сигурност, че има женски оргазъм. Не се оставяй гоненето на оргазми да ти развали удоволствието.
Отделно не си мисли, че вагиналният оргазъм е кой-знае с какво по-голяма работа от клиторалния. Напротив - дори не можеш да си сигурна дали не идва пак от стимулация на клитора. Всъщност вагиналният оргазъм задоволява само егото на мъжа за момента, но само ако ти му позволиш той да определя ти как да имаш удоволствие в секса.
Важно е да имате спокоен „терен“, важно е като цяло да имате спокойствие при секс и е важно да нямаш съмнение за своята сексуалност, неговата и вас като двойка. Просто се наслади и се радвай и на живота, и на секса

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2f9672cedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Може да ти прави кунилингус, може и ти да стимулираш клитора. Ще се получи, не се притеснявай.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 907f976d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И без оргазъм секса е хубав, но нищо не може да се сравни с оргазъм, особено когато си с човек, който обичаш. Докато го яздиш стимулирай клитора си с пръст, както и при всяка друга поза, може и той да го прави, а ти да го напътстваш, ако е навит, може и да те задоволи с език, спръст и език, само с пръсти, важно е да говорите открито и двамата какво ви харесва и да опитвате. Има други пози, при които Г точката се стимулита много по-интензивно, можеш да ги видиш в нета. Предварителната игра също натрупва възбуда и после можеш много по-лесно да свършиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker