Темата за грубия секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Темата за грубия секс
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 5339 пъти
Така. След като изчетох доста словоизлияния на девойки и младежи по темата, винаги съм си мислела, че няма да опра до това да се обръщам за съвети към тотално непознати хора относно секса, но може би така е по-добре. Ситуацията е следната:
С приятеля ми сме заедно от 3 години и половина. Аз съм на 23 той е на 30. Сгодени, догодина сватба :) Проблемът е в секса. Всъщност няма проблем там, не се оплаквам, но.. винаги има едно "но". Аз искам нещо ново и по-различно. Не искам за напред сексът ни да се превръща в рутина, или секс по задължение. Всеки си има своите малки тайни крайности. Аз обичам да го правим някъде, където могат да видят (за неопитвалите - доста възбуждащо е), но той вече сякаш не е ентусиазиран от идеята и аз съответно не настоявам. Искам нещо по-нестандартно, нещо което не сме правили досега. Искам по-груб секс. Тип "да ме изчука от вратата". Не искам да ме счупва от бой, но не бих отказала някое и друго пошляпване, или пък да ме върже с нещо, някъде. Проблемът е, че скоро му бях казала, че искам по-грубо. Явно неговото разбиране за по-грубо, е по-интензивно (което не, че не беше зле). Попитах го "На това ли му викаш грубо", а той ми отвърна "Ти, какво? Да те бия ли искаш" И приключих с темата. Тогава. Но не спира нещо да ме гложди отвътре. Обърнах се към приятелки, една от които няма проблеми с това и получих отговор от приятелят ѝ, който ми каза, че ако самият той не го иска, няма как да стане. След това ме посъветваха да се поразровя да видя какво порно гледа, какво му харесва. Е, разрових се - няма нищо скандално, за което да се хвана. Та.. моля някой да ми даде съвет, какво да направя. Не искам да го притискам, искам сам да го поиска. Хубавите неща не стават насила, са казали хората. Така, че - очаквам вашият житейски опит и благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1d6eefdb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо те поздаравявам за желанието да разнообразиш сексуалния ви живот - където има желание, там се случват нещата, но годеникът ти не е врачка. Ти самата се разрови, намери порно например, което отговаря точно на твоите желания и в подходящо време му го пусни като комбинирай с фелацио за него или си направете „порно вечер“, при която той е изнамерил 2 клипчета, но и ти толкова и след като свършите коментирайте какво харесвате. Ако имате таблет може да си легнете и да гледате различни филмчета не изцяло, но просто, за да си „напипате“ фантазиите - не всичко може да бъде изразено вербално, но трябва да имате време и да сте в настроение - например в почивните дни. С мрънкане и оплакване не става, а с конкретни решения, но при жени като теб по принцип няма как да се „затлачи“ любовният живот.
Отделно можеш да видиш сама или с приятелка разни „играчки“ от секс шопа. За съжаление мъжете се чувстват неудобно с жена в такъв магазин, защото хората биха си помислили еди какво си - не се занимавай, а отиди на спокойствие и виж какво предлагат по-така. Ще се учудиш дори какви интересни кондоми има и други неща. Онлайн просто не е същото. В повечето шопове работят добре информирани продавачки, така че ще получиш и интересни идеи, но просто не се притеснявай за сексуалния си живот - запази тази си нагласа и проблеми няма да имате и след 15 години (от собствен опит говоря)., но не коментирай друг път любовния си живот пред приятелите на твоите приятелки - просто си има интимни неща, които не се разказват навън. На приятелки можеш и то на отбрани, но никога на други мъже, а ако имаш въпроси ги обсъждай с приятеля си - другият мъж едва ли ще може тук да ти помогне.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7b71564200
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От опита си съм установил, че действат само 3 неща:

Първото е разговори, второто е разговори, а третото е разговори.

Кажи му честно и открито какво точно искаш и как го искаш. Той нямам как да знае, защото едва ли има паранормални способности, за да ти чете мислите. С жена ми винаги сме говорили честно и открито и съм се изненадвал какви фантазии има, а пък колко скромна изглежда на пръв поглед.

Само че аз нямаше как да ги знам, ако тя не беше се престрашила да каже, за което имам и аз "вина", че я предразполагам да говори честно и открито, защото смятам, а и практиката ми е потвърдила, че трябва да се говори за тези неща ясно, точно и конкретно.

Вече дали той ще отвърне е дург въпрос, но ако не - можеш да го питаш той какви фантазии има и да му изпълниш някоя с условието той да изпълни твоята.

Примерно ако не сте правили анален секс, надали ше откаже. А ти има начин да го направиш без болка, само трябва да се отпуснеш максимално и той да пробва първите няколко пъти само с пръст, докато е във вагината ти с пенис едносвременно. И естествено с лубрикант.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cb4237ba5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   :) изненaдaй го нa рaботa, в колaтa или нa друго неочaквaно място кaто рaзтвориш дълго мaнто без нищо отдолу или сaмо нежно колaнче нa кръстa.
От врaтaтa у домa директно го зaвличaй в леглото или друго удобно място зa връзвaне нa НЕГОВИТЕ ръце, сложи му шaлче нa очите, но леко свободно, дa може при движение дa го поотмести, зa дa виждa, a ти се прaви, че не знaеш и... подивей.
Докaто прaви нещо прaв из домa, клекни, смъкни му долнaтa дрехa и го зaпочвaй, кaто прекaрaш еднa ръкa между крaкaтa му и го стискaш и пошляпвaш по дупето, тaкa че, киткaтa сaмо дa опирa леко в тестисите.
Когaто вечеряте спокойно, вдигни рaзкaречa крaкa нa мaсaтa и с предвaрително подготвено огледaло леко нaклонено нaстрaни, зa дa виждa добре той... си нaчерви "устните" с червило.
Когaто си е легнaл, но не уморен, клекни нaд лицето му, когaто си нa секунди от оргaзъм, се пляскaй сaмa по дупето, тaкa що покaниш зa друг път. Същото можеш дa прaвиш и нa зaднa.
Ще ти дойдaт и други идеи, обaче подобни изненaди прaви по 2-3 пъти в седмицaтa, a през остaнaлото време нормaлно. Некa не се пресищa, дa му липсвa, a и дa се мотивирa дa прaви същото.
;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2e09260421
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мен беше абсолютно същия проблем. Даже съм чувала същите думи "е какво да те бия ли? "

Обаче аз се амбицирах. Нямам никакви задръжки да говоря свободно за сексуалните си желания и първо започнах с това. Споделям фантазии, правя го съучастник. Паралелно с това по време на секс се отпуснах и реших аз да действам - държа се малко по-грубо, тип строга господарка. Малко по-вулгарни думички, заповеди какво да прави и наказания ако не се е справил добре... ей такива игрички.
И той видя, че не е страшно.

Основният му проблем бил: после сме си говорили, че 1. не знаел какво точно искам и 2. не смеел много, много да се отпуска, защото го било страх да не ме нарани (за което евалата му) Първият път, когато ми удари леко шамарче, защото съм престанала с оралните ласки, а той искал докрай, така се уплаши. Но като видя, че аз не реагирах остро, а се включих в играта му и всичко си дойде на място.

Та явно ги е страх да не прекалят, да не вземем да ги помислим за "болни", да не ни убият нещо.

Говорене, време и споделяне на фантазии и инициативност от теб
При мен свърши чудесна работа.

С бившя ми примерно като се отключи на вълна грубости и само това практикувахме, което ме беше страх да не се случи и със съпруга ми. Но нищо такова не стана. Като сме се разиграли нещо сме малко по-диви, понякога дори ставаме доста шантави с всякаквите ни приумици, но сме също така и много нежни.
Разнообразие - както ти каза. И е много хубаво, защото... всеки път е изненадващо. Сега какъв ще е? Ще е по-мързелив и пасивен, ще е романтичен, ще е груб, ще е бърз... определено си го спечели, защото усещам колко много това заздрави комуникацията ни и отношенията ни попринцип

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a39d284f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако продължаваш с тези "искания" нищо чудно да си прецакаш брака.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 56c68959ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Навлизаш в етап на самоопознаване и сега е моменът да правиш това което ти харесва. Но не можеш да очаквап и партниорът ти да е получил същото просветление в този момент. Но може да си помогнете взаимно със непринуден разговор и то не един а много пъти. Говорете, говорете, говорете и малко по малко и партниорът ти ще разбере какво ти харесва, какви са ти желанията. Но не се отказвай преди да си опитала всичко. Също не се отчайваи дори и да отнеме време. Успех от М със сходни сексуални желания и фетиши

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: beaab1a127
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такаа - 3 години и половина си е достатъчно време, за да стане ясно с един човек пасвате ли си в секса или не. Тези твои уклони не са от вчера, следователно правиш секс, който не е достатъчно удовлетворяващ за теб. Приятелят на приятелката ти ти е казал правилно - ако годеникът ти не иска, няма как да стане. А ако той искаше и му идваше отвътре, досега да си разбрала и нямаше да пишеш тук. Сериозна ти е дилемата, но това, което ти разбираш под разнообразие в секса не е точно това, а определено нещо друго. Ако ти е просто любопитно, ще ти мине. Но ако е необходимост за теб, няма да се разберете и то не защото той не иска да те разбере, а защото това му е абсолютно чуждо и той не изпитва нужда да прави секс по този начин. Прецени си колко ти е важно това, с кое можеш и без кое не можеш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2bf98b67c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке кажи му точно какво имаш в предвид и точно в прав текст без да овърташ какви неща точно искаш аз с моя приятел преди ей аз искам едно той по така и много съм се дразнила карахме се той не ме разбира аз него също но един ден му казах аз какво искам можеби от гледна точка на мъжете как те също искат и как биха чукали защо той се дърпа и защо той не измисли нещо е измисли върху това което и аз казах и като цяло ако може всичко какво би искал и доста от неговите съвпадаха и с мойте искания и целия проблем е че просто го било страх да не се нацупя или да не искам или да не ме боли и т. н. а дори не ме е разбирал какво съм имала в предвид винаги когато съм почвала с това е казах му всичко направо какво би искал какво аз и т. н. и да ти кажа не съжалявам нищо му е нямало през всичкото това време просто не е бил наясно че аз искам това.. просто обясни му всичко което искаш и повярвай ми ще му хареса.. ако има и мъже четящи ще помоля да споделят тяхното мнение ако жена им каже това какво иска как и т. н. в този стил нали по грубо дали няма да се навият даже дали не биха искали и дали не би им харесало е ако не им харесва проблема е в тях всеки нормален мъж ще иска как няма жена му да му дава по така кой би отказал няма можеби такива.. може и твоя да е така незнам но ако искаш опитай кажи му точно нали не овъртай защото може да не те разбере и да се засегне че не ти харесва просто питай го неискали да го направите по грубо обясни му какво имаш в предвид кое как и просто можеби несмее може и да му хареса идеята но с мълчане нищо няма да се промени а ако не му харесва поне ще знаеш че имате различни представи но така е най правилно говори с него с други няма смисъл всеки е индивидуален и моя ми е казвал да неискам да ме бие пък ама просто защото винаги съм врънкала а не съм казвала какво всъщност точно искам заедно сте вместо да разказваш проблемите си на хора който нетрябва да знаят говори с човека който може и да се съгласи с твойте идей :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 395628ee26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зарежи го! Не жией с илюзията че щом сам не се е светнал какъв секс харесваш някога ще се светне. Както не живей с илюзията че секса не е важен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 63db8a393e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е ти с приятелките и приятелите им ли споделяш тези неща? Това е много глупаво. То за това ги има точно тези сайтове!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5d255dd9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всеки човек е различен и ако той няма фантазии или в последствие и загубил желанието си за секс, а е концентрирал вниманието си някъде другаде в някакво друго занимание, то никога няма да му дойдат идеите и фантазиите. Просто има такива хора. Аз не правих добър секс, докато не разбрах, че приятелката ми е склонна на експерименти и вече имам цялата свобода, но аз съм мъж, а ти жена и е по-трудно сама да го накараш да доминира, а ти да се подчиниш, за това опитай обратното където имаш владение над ситуацията, пък после може би той да ти отвърне с обратното и той да те доминира. Когато контролираш ситуацията е далеч по-лесно, а така предварително да се самонавивате кой какво да прави, как да стане е доста трудна работа. Аз като цяло не говоря за секс преди да се е случил. Желанието идва в момента в който сме заедно, голи или не, но нещо да ме подтикне мислено към един евентуален полов контакт, който в моят (нашият с приятелката ми) случай винаги е изключително интересен и забавен :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 557be817f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мерси за коментарите. Аналния, в колата и на други места, освен вкъщи сме го правили. Няма как да го изненадам на работа. Не мога да нахлуя в техникума и да го изчукам пред учениците му, които са няколко години по-малки от мен, хаха. До №5 - не мисля, че ще си прецакам брака.
До №7 - Не, че не мога без това. Както казах, сексът си ми харесва такъв, какъвто е. Ако успеея да го пречупя с говорене би било много добре, но дори да не стане, няма да си събера парцалите и да се прибера у дома, слагайки край на всичко. Да, сексът е важен, но не до толкова, че ако той не може да направи това, което аз искам - да си бия чукалата. До №9 - Няма да го зарежа :) Може пък и аз да не съм се светнала какво точно иска той, нали така?
Така че.. просто ще говорим и говорим, говорим :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 123cd11bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке, не слушай номер 9.
Те тука в този сайт са много куражлии на тема раздяла. Нещо малко като не ни изнася в партньора - зарежи го!
Почти си ги представих в реалния живот как през две седмици зарязват някого.. абсолютни глупости.
Раздялата е нещо толкова сериозно, крайно и важно, толкова деликатно и трудно, че не знам дали са дори наясно с тези неща.

Връзка, драги номер 9, връзка се изгражда, за нея се полага труд, развива се, променя се, емоционално се уплътнява, разширява хоризонтите на човек и претопява егоизма. ВРЪЗКА! Партньор! Любим!

Ако ще зарязваме хората, щото егоизма ни е в повечко, ще се научим единствено да бягаме от проблемите си. А като има проблем в една връзка, той се праска на масата за дисекция, разглеждане и евентуално решаване.

И още нещо "щом не се е светнал какъв секс харесваш". Той секса не е стока в магазин - да си избереш какво харесваш. Ти харесваш или не интимното общуване с любимия човек, тогава сексът е много повече от "стока". Той е сближаване, топлина, почивка, смях... без значение от придружаващите го атрибути. Без значение от фетиши, фантазии и желания. Когато има любов, обаче.

Ако ти харесваш някакъв определен тип секс, то много си загазил, драги номер 9.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1b4fb8b718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Охооооо айде появиха се силните на думи и словоизлияния личности. Драги ми номер 13, ще ти споделя само че тези които най много говорят за любов и чувства са най далеч от тях на практика. Така че адски неуместния ти коментар е и напълно безполезен. Защото много добре знаеш че разрива е неизбежен. Когато има желание от някоя жена да бъде изчукана грубо и перверзно, на нея и достатъчно самото грубо и перверзно чукане. Тук не бива да се намесват чувствата. То е ясно че тя авторката никога няма да получи този секс който иска от сегашния си партньор. И че ако продължи да поддържа тази връзка рано или късно щр потърси грубия секс някъде другаде. Но ако я устройва варианта да се прибира разкатана от чукане по един безапелационно груб начин от друг мъж и след това да ляга в прегръдките на любимия си -нека не го зарязва.
От номер 9 с многи любов:))))

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 557be817f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не мисля, че си в позиция да казваш какво ще получа, по какъв начин и с кого. Писането ми тук не беше с цел да си мерите пишките и да ми казвате какво ще направя някога ;) Дори да не успея да си извоювам грубото и перверзно чукане, няма да посегна към чуждо. Нормалните хора си имат принципи и сексът не е всичко. Успокой малко заблудената си душица ;)
Благодаря на останалите за съветите!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4ebb842b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Имала съм същият проблем и моето мнение е, че това няма да се промени, защото при мен не се получи, ... Не разбирам само защо, когато заявим желанията си пред партньора той не проявява инициативата да промени еднообразието и да направи така, че на жената също да и е хубаво.. Жалко е, че нещо толкова елементарно може да се превърне в един провал на сексуалния живот и то до живот... или просто някои мъже са свикнали да са нежни и внимателни, а не могат да осъзнаят, че жената има нужда от страст и разкрепостеност понякога...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e16589e91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   А може и да има следния вариант, просто момчето да харесва грубия секс но да не вижда в авторката момичето с което да го исъществи. Защото за да се достигне до ниво груб секс трябва едно специфично високо ниво на възбуда, което явно не получава от нея. Така че темата за раздяла остава актуална и ако има такава но тя ще е от страна на момчето, което просто си губи времето с нея.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 557be817f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №17 интересна гледна точка. Не бях се замисляла, но не смятам, че има такъв вариант. Все пак ще помисля малко повече, мерси :)
Изключая темата за раздялата, отново.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b115aa7a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До авторката - трудно ще накараш някой, който наистина те обича да те удря даже и на теб да ти харесва това. На мъжете ни е вродено да пазим жените и особено нашите и особено тези, които обичаме.
Аз съм гледал доста грубо порно, но не бих го направил с някоя, за която ми пука. Мнението ми е обратно на номер 17 - според мен го възбуждаш и без да правиш нищо особено обаче той явно не успява да те възбуди достатъчно - тук в този сайт имаше една тема, в която някаква садо мазо фенка попада на някакъв, който прави много нежен секс и и харесва - та си мисля, че има шанс да ти хареса и другия вариант - с нежния секс - твоя човек като не иска грубия вариант да се научи на другия.
А може ако не иска да те удря примерно да се навие да ти дърпа косата - все ще намерите някакъв вариант.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6029869cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Н 19 е нaпълно прaв. И ние иж си говорим зa груб секс, с други преди сме го прaвили, a един с друг не можем. Голямо кaнене, голямо говорене, кaто стигнем до действия и... не стaвa. И при двaмa ни се пилучaвa едно и също, от вътре нещо не ни позволявa. Той ми е кaзвaл, че се спичa сaмо при мисълтa дa ме нaрaни. Мaкaр и желaно от мен, просто не може, нaй- много е стигaл дa ме пляскa по дупето или дa ме хвaне зa косaтa, но зaмръзвa и чaкa реaкция, вик нa болкa или нещо тaковa, a той дори с тези си действия в същност от стрaх е по- нежен. Мисълтa, че ме нaрaнявa го блокирa. Същото се получaвa при мен. При нaй- минимaлното изкривявaне нa лицето му или пъшкaне, aз блокирaм и не могa дa продължa. И винaги зaвършвaме след подобни опити с нежен секс, чувство зa винa ни обърквa плaновете :). И после се гушкaме много и ме питa дaли ме е нaрaнил отново и отново.
A когaто просто си сексим без дa се кaним е по- стрaстен, див сексa, но пaк не се нaрaнявaме.
Когaто обичa мъжът е aбсолютно неспособен дa нaрaни обектa нa чувствa си aвторке. Стигa си го "мъчилa" нa тaя темa.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 168ede8339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мен много ме кефи да бия на жените шамари докато ми духат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a120d99b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Секса трябва да започне с лека романтика и дивото и грубото да се редуват с нежността в точният момент. Трябва да има от всичко за да е интересно. След един период от време когато има изградено доверие може да се започне със задоволяване ан фетишите който има всеки партньор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker