Той не иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска секс
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 3015 пъти
Здравейте с приятеля ми сме заедно от почти 2 години. Проблема е, че аз почти винаги си казвам, когато искам секс рядко увъртам или показвам чрез ласки и т. н. Напоследък обаче той много често ми отказва секс... Започнах да се депресирам и да се чувствам напълно нежелана. Тялото ми не се е променило от както сме заедно най-много да съм качила и свалила отново 1-2 кг, но смятам че това е напълно нормално. Не мога да разбера какъв е проблема и ако продължаваме така съвсем ще се срина моля ви кажете как да постъпя, дайте някакви съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: b069490089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Събери смелост и го питай директно какъв му е проблемът и защо не иска да прави секс с теб. Ние тук можем само да гадаем, вариантите са много - изневерява ти, може да е лепнал някоя болест или да не му става... най-добре говори с него.
М21

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0e307c6261
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да смениш заглавието на "Той не иска секс с мен". Възможно е да не иска секс с теб, а не по принцип. И няма нужда да търсиш вината в себе си, понякога вина просто няма. Има омръзване, рутина, липса на тръпка... причини безброй - резултата е един, и той никога няма да си признае, че вина всъщност ти нямаш. Омръзнала си му, това е, и не е задължително да има друга

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ac5e0dd86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   И моя мъж е същия. Всички ме свалят, подмятат, закачат ме, а той не ме иска. Вече 40 дни от последният ни секс. Аз съм на 26, а той на 30. Говорим, говорим и пак същото накрая. Стигнах до там, че му изневерих с мой колега и най-лошото е, че ми хареса и постоянно за това мисля сега. Не ме беше докосвал 2 месеца и половина и на един банкет се подадох на изкушението. Разделяй се с него докато не сте направили дете защото спасение няма!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ff6d8a632a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Или си има друга, или вече не те обича!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9ae100e9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей Анонимке,
Като че ли този тип проблеми е нещо често срещано при по-дългите връзки. Хората казват, че си омръзват, но се съмнявам това да е причината за проблема. Смяташ ли, че причината за това може да е вътрешно неудовлетворение в приятеля ти? Забелязала ли си нещо необичайно последните няколко пъти, в които сте правили секс? Помисли върху това и виж дали няма да откриеш нещо, което да ти даде ключ към проблемата ти.

Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd856ac34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами има няколко варианта.. може да му има нещо, да не са добре нещата при него, примерно семейство или нещо такова. Друг вариант.. да има друга.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b56a4f0259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   или има друга или е станал педал :Д или на теб нещо ти има... не е само до тяло може на др. място да е проблема може да ти се сърди, отношения, , хигиена и т. н примерно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c3b65b3f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мила госпожо(ице), какво си мислите, че е секса, нещо като меню в ресторанта ли? Келнер, един секс моля!? Вижте какво сте писала -"че аз почти винаги си казвам, когато искам секс рядко увъртам или показвам чрез ласки". Как без показани ласки очаквате секс? Такъв можете да получите само от робот, т. е., от ВИБРАТОР. Когато и да му натиснете копчето, той е готов за работа. Мъжът до вас не е вибратор, без ласки и задушевна обстановка, няма да получите очакваното. Ако искате само секс, без да давате ласки, си поръчайте жиголо. Ако искаш да получиш, трябва да дадеш. Без ласки, ще стоиш на сухо.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 90463f3569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Говори с него!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 87dd535e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Понеже сигурно, тук колегите "съветващи" ще предположат изневяра - това да знаеш е един от най-малко възможните варианти. Прелюбодейците (мъже) вкъщи са много активни сексуално, когато опрашват чуждо. Не знам защо. Явно е вината. Не го изключвай като вариант - хора всякакви, но все пак е едно от по-малко вероятните предположения.

Какво е според мен и какво беше при мен.
Ти си активна, търсиш си, искаш си и т. н., тогава, слънчице - отнела си му ролята. Той знае, че като искаш, ще си поискаш и толкова. Хем има секс за него, хем не си блъска главата да се чуди дали си в разположение на духа. От друга страна вече са минали 2 години, на него му е вече уютно в тази връзка. Знаеш с времето горещата любов се измества от обич и силно привързване. Не може само заря и адреналин - няма да ни издържат сърцата :) При мен точно след две години, усетих, че връзката ни се трансформира. Повече бяхме брат и сестра, отколкото любовници. Което си има своя чар, разбира се и своите ясни ползи. В един такъв момент обаче, партньорът е сигурен, той е там, до теб и е време да използваш спокойствието на личния си живот, за да се замислиш за другите важни неща - работа, пари, отношения с другите, обучение, развитие, мечти.

Мъжете малко се отдръпват в "самота", когато трябва да помислят за тези неща. Ние намираме истината в дърдорене, а те в тишина.

И аз се чувствах нежелана и не разбирах какво става, мислех, че има друга, че предстои раздяла дори. Депресирах се много и потърсих помощ от психолог - тя ми обясни горното и аз се успокоих.

Спрях да съм настоятелна за секс, няколко пъти му казах, че би ми било хубаво да ми показва, че ме желае и след около два месеца, нещата си дойдоха на мястото, а аз получих като награда за търпението и разбирането един друг секс - много, много по пълен и истински сякаш. Не знам. Сексът днес е различен от онова лудо и жадно търсене в началото на нашата връзка, но е много по пълен като преживяване.

Други предположения, които тогава мислех, че биха могли да са верни:
- проблеми, за които не желае да споделя
- болест някаква, която го тормози
- проблеми с "малкия приятел", за които го е срам да говори
- това, че сме енергични в различните части на денонощието - аз вечер, а той сутрин
- умората от физическата работа, която наистина ги скапва и искат само да си легнат пред телевизора и тялото им да почине.

Успех

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6f5640190e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не мога да не се сдържа и да не похваля номер 10. Ей, това е истинска жена. Можеше и тя като номер 3 да скокне в нечие легло, но тя е в пъти по-зряла и търси решението вътре в брака, а не извън него.

Уважавам адски много жени като номер 10 и имам щастието да съм с подобна жена, а такива като номер 3 не ми влиза в работата какво правят в свободното си време, но и не бих ги уважавал никога. Разбира се, и за мъжете важи същото.

А между другото според мен причината наистина е това, което описва номер 10. Аз самия също не съм изключение и също намирам ценност в тишината. И моята жена често го тълковаше като игнориране, но истината е, че я обичам повече от всичко, просто понякога имам нужда да остана сам или да разпусна на компютъра.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c5643001fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поздравявам Н10! Страхотно мнение!
А към авторката: писнало ми е от жени, които се вайкат и чудят какво става в тяхната връзка и пишат глупости по форумите, ами питай приятеля си, не нас! Аз откъде да знам какво му има на него??

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker