Приятелката ми не може да свърши по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29761)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не може да свърши по време на секс
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 4964 пъти
Аз съм на 18, тя е на 16. Аз съм й първият. Правим секс от 5 месеца. Проблема е, че тя не може да свърши по време на секс. Пробвам всичко.. Казва, че й е хубаво, но не свършва. Казва, че е отпусната и наистина изглежда такава. Тя си има начини за свършване като от малка е открила, че изпитва оргазъм при правенето на физически упражнения, натоварващи мускулатурата в долната част на корема, дупето и бедрата. Така и до ден днешен изпитва много силен оргазъм, но това е неприложимо в секса. Пробвала е да мастурбира по класическия начин със стимулация на влагалището и клитора и успява макар, че й е по-трудно и оргазъма е по-слаб. Моля за съвет. Правим всичко, бързо, бавно, всякви пози, орален, дълга любовна игра, къса, масажи... Нейните обобщени думи са - ми много секса, мисля, че не мога да свърша, защото съм още малка/не свикнала със секса. А ние вече го правим 5 месеца редовно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 565366aef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцим жената много рядко свършва. До колкото ми е известно. Това с физическите упражнения не можах да разбера. Искаш да кажеш, че например по време на фис. въз. получава оргазъм?


Момиче 14г.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a8523c63f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нормално е на тази възраст още да не ѝ се е развила сексуалността, но повечето жени - над 90% свършват при стимулация на клитора особено при орална такава, но всяка жена е различна, освен това в различните периоди на цикъла (времето между две менструации) е възможно дори да не може да свърши жената, защото едно е в овулацията, друго е преди или след менструацип да кажем. Тоест жената е изложена на различни хормонални „коктейли“ и сексуалността ѝ не е постоянна като при мъжа под въздействие на тестостерона. За теб като мъж е важно да разберш, че порното не е реално и повечето неща, които виждаш там са нагласени. Например почти няма жена, която да свършва само от пенетрация ако ще да продължава с час, няма жена, която от вратата да е готова за между карката Общо взето порното е изкривено и е вид фантазия, но не е реалния секс с малки изключения.
Приятелката ти не те лъже, че изпитва удоволствие при секс с теб, включително сексуално облекчение (задоволяване) и без оргазъм. Трудно е от мъжка гледна точка да си представиш сексуално задоволяване без оргазми, но именно в сексуалността си се различават двата пола и остави тази свобода на партньорката си - свободата да се наслади на секса без натиск от твоя страна за оргазми.
Женската сексуалност просто е различна. Преди дори не се е знаело, че има женски оргазъм, а днес натискът за оргазми е огромен и в една анкета на Космополитън 97% от жените си признават, че поне веднъж са симулирали оргазъм. Твоето момиче поне не върши това, което е добро начало, но ти не я „натискай“ да има оргазми всеки път, а ѝ дай пространство да се наслади на вашата интимност и да развива сексуалността си.
Най-важното при хора на вашата възраст е да се предпазвате от нежелана бременност с кондоми или противозачатачни - всичко останало ще се развие с времето си, не поставяй срокове, изисквания, очаквания а се наслаждавайте на откритата си сексуалност

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5d2e8c1437
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ми малка е, егати, на 16 :( То дете направо. Не ви упреквам, да не ме разберете неправилно. Даже нямам какво да посъветвам. Сигурно е нежна, гледана с много майчина любов, и засега е все още романтична, отколкото сексуална. Правете секс, щом сте почнали, пък като се обичате, и тя порасне, в някакъв момент ще изпита и оргазъм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4043d4991d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора:
Напълно съм съгласен с номер 4. Предположенията са ти верни, но защо тогава успява да свърши по време на мастурбация - била тя по нормалния начин - с фантазия и пипане тук-там или като прави кормени преси и там някакви си нейни упражнения, които някакси я стимулират.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9af62fa9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   моята приятелка е свършвала за 2 години - само веднъж от секс, беше като фонтан, но беше пила някакви неща за високо либидо, не че не е достатъчно сексуална, но тогава се побърка направо, а в другите случаи я свършвам с пръсти, като я пипам по едно грапаво с еднакво темпо. При всяко момиче е различно. Едни могат от секс (но са прекалено малко, а и инструмента трябва да я 100% еректирал, да е еднакво темпото и да е по-големичък (но не много, а точно толкова колкото е нужно), повечето жени трудно свършват и трудно може да се напипа техният начин. Има и такива, които при клиторна стимулация се възбуждат страшно много и можеш да ги докараш до свършване, но пак е трудно и трябва да си добър играч.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dc91a89eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жената не е направена да свършва, направена е да деяни на секс. Все пак целта на занятието е мъжа да свърши и да се роди поколение. Ако свърши на петата минута, а на мъжа му трябва час какво правим?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fbffd8c54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пробвай орална с акцент върху клитора и г точката с пръст, но нека тя ти казва къде и харесва, как, с какво темпо.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a0b2390f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Защо тогава просто не я оставиш да свърши сама? Ако е мастурбирала често може просто да е свикнала или приела, че това е нейния начин за свършване. Аз бях така.. Гледах порно постоянно и постоянно мастурбирах пръсвах се от оргазми. В един момент се обвързах започнахме да го прави.. Аз не можех да се подмокря бях суха като Сахара ти за свършване ми говориш. Но с времето всичко си дойде на мястото. Аз спрях да мастурбирам и в продължение на 1 месец не правехме нищо нито орална нито нищто дори не се натискахме просто. След това бях толкова загоряла че този пргазъм никога няма да го забравя.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5d2e8c1437
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Но. 4 съм. Не знам за мастурбацията, честно казано. Моят опит е в обратен ред - първо оргазъм с мъж, после мастурбация, едното на 21, другото към 23. Никой не ми вярва, но не ми пука, а и не това е въпроса. Искам да кажа, че не знам защо сама твоята приятелка успява, а с теб - не. Възможно ли е да не постига точно оргазъм като е сама? Оргазъм чрез коремни преси - не знам... може и да може... Може да си мисли, че е оргазъм, пък да не е. Защото аз мисля, че ако знае как се усеща кулминацията, ще може да я потърси, и намери, и в истинския секс. Но честно, не знам, аз на 16 да съм имала мокри сънища, най-много. Но това беше преди 20 години. Сега всичко по-открито, по-споделено. Обичайте се, това е толкова сладко, и сексът с времето ще стане пълноценен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7782aa5214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Само на 16 е, а на някой жени не 5 месеца, а 5 години не са им достатъчни да се научат да свършват! При жените най-хубавите години за секс са около и над 30-те, така че приятелката ти тепърва ще опознава тялото си и ще се учи как да се наслаждава на 100%. Няма защо да се притесняваш. Ще започне да свършва, но след време, а до тогава нищо не ви пречи да си се наслаждавате на любовта си, само бъдете разумни.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9028276a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се безпокой. Повечето жени не свършват. Или, ако го правят е когато се пипат сами. Това обаче за тях не е проблем, докато мъжа не може да си намери място докато не свърши, щом като веднъж се е възбудил.
Всички жени обаче симулират оргазъм, особено когато видят, че мъжа очаква те да свършат. Тези симулации са много обидни, гледа те в очите и те лъже. Късметлия си че поне твоята не се опитва да те излъже. Млади сте още, не си хабете нервите с такива неща, а просто се наслаждавайте на секса.

Мъж 34

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d73cc799b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм жена на 30, водя сексуален живот от 15 год. И само с секс не мога да сваршвам. като се замисля и до оразам не сам стигала. така че остави момичето да се развие сексуално има такива жени.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f197d92d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Опитайте да мастурбира при анален секс. Би трябвало да свърши без проблем

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ecff49476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Според мен жените не свършват, защото си забраняват да свършват! В най-тежкия случай още от малки са им внушили, че сексът е нещо лошо, мръсно и срамно. Такива остават осакатени за цял живот, но слава Богу са вече достатъчно малко. На останалите обаче е (само)внушено романтично, възвишено и т. н. отношение към секса, което при цялата си теоретична прелест, няма никакво отношение към практиката и реалността. Мда, сексът трябва да е такъв и да бъде ценен като такъв, какъвто е - бурен, животински, мокър, страстен и самозабравящ. Такава му е същността и това е положението. Освен това младите момичета се изживяват като някакво КПП - това може, това не може. Имат си някаква предварително изградена представа и всячески се стремят да нагласят всичко по предварително режисирана в главите им сцена. И после се чудят защо нямало оргазъм. Ми няма, няма и да има, ако ще си играете на някакви предварително режисирани спектакли. За мъжа е по-лесно, на него много за оргазъм не му трябва, той ще си го има и при вашите измислени сценарии. Вие девойки, вие сами се прецаквате, като обявявате вътрешно секса за не това, което е, а за нещо друго, какво вие сте назначили, че трябва да бъде. Е, за десетина години в крайна сметка ще си дойде акъла (поне на повечето от вас), ама сега ще си карате на онанизъм докато ви уврат главите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker