Според вас нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Според вас нормално ли е?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3626 пъти
Здравейте, аз съм мъж близо до 30-те години. Това което имам да споделя е, че:
Не съм по свалките и флиртовете, не съм бройкаджия. Като ученик ходех по купони, често се случваше момичета да ми се натискат и да ми правят ясни намеци, че искат секс. Не ми харесваше просто така без чувства и не го правех с тях. Най-фрапантният случай беше когато гаджето на мой познат буквално ме хвана за.... и се опита да ме вкара в спалнята. Казах й да не ме докосва и си тръгнах. Тогава бях още в 9-10 клас и този начин на живот не ми харесваше. Нещо повече - от тогава курвите ме отблъскват. Правил съм секс само с момичета с които съм имал връзка, под връзка разбирам - уважение, вярност и подкрепа. Имал съм няколко връзки досега, сериозни, за жалост никога не са ми казвали, че ме обичат и накрая се стигаше до раздяла, но все пак никой не избира в кого да се влюби. Възможно е да са ми изневерявали, но това вече е минало. За мен чувствата на момичето са важни, винаги съм учтив и добронамерен. Не мисля, че съм nice guy - тези които само ходят след гъза на жената, просто се старая да съм добър човек. Никога никое момиче не съм излъгал за нищо! Но в днешно време май това малко хора го оценяват, повечето се опитват да се възползват от мен, когато го усетя спирам контактите с тях. Истината е, че не съм щастлив. Нещастен съм защото съм самотен.
Напоследък се чудя дали не ми има нещо. Пълно е с женкари и свалячи, правят безразборен секс постоянно - с непознати, за една вечер, дори с проститутки. Важното е жената да е красива и да има хубаво тяло. Има един лаф "ебеш и бягаш" и повечето мъже които познавам мислят по този начин. Аз ли не съм наред? Защото те са щастливи, също нямат любов, но са бройкаджии и това изглежда им стига. Аз искам любов и нищо друго... не са ми интересни случайните свалки. И сега ако се появи някоя и тръгне направо да иска секс със сигурност ще я отрежа. Казвали са ми, че съм луд заради това. Дали не са прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9aeb07479e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Съвсем нормален си. Твое си е тялото, не си за обществена употреба. Мисля, че точно такъв какъвто си ти привличаш жените. Тайно една жена си мечтае за мъж като теб. Съпругът ми има подобен проблем - много му се натискат жени на 40 години и буквално си предлагат „услугите“, което го поставя в много трудни ситуации и макар, че носи халка, ходим почти навсякъде заедно ни се е случвало дори в мое присъствие да има флирт, а той да се пробва да се измъкне. Девер ми е вече на възраст, а има съседка, която непрекъснато му се предлага, един път в присъствието на собствения си съпруг тази женица му налетя и девер ми от нерви я удари през ръцете - човекът просто иска своето спокойствие, има жена, с която се обичат и уважават и не иска друга.
Мисля, че при мъжете моногамността не е заложена, но все пак всеки мъж иска той да е ловецът, не да бъде едва ли не жертвата. Мъжът ми се чувства точно като жертва и като види някоя лелка как го гледа мазно ми прошепва често „ето, пак съм жертва, пак моята категория“. Е, често ни е помагало това да минем по-бързо в разни институции или да получим маса в препълнен ресторант, но като цяло мисля, че е досадно за един мъж да му налитат жените.
Не смятам, че си ненормален, а просто не си жертва и не си за обществена употреба и все още ти искаш да си избираш жените, не обратното. Това е легитимно и нормално.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 815d4da519
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   ами всеки човек е различен за теб това е нормално, за тях другото. Важното е да се държиш така както за теб е правилно и се чувстваш добре. Аз лично не го приемам за нормално също, но и твоята крайност не е добре. Няма как да изградиш вярност, подкрепа и тн, ако не допуснеш човека до себе си. Физиката е първото, което виждаш, а и ти не си малък, давай шанс понякога на себе си а и на момичето. Не е задължително съвсем веднага да си лягате, но не рядко точно така се превръщате в двойка. Мога да напиша още доста, но няма смисъл, разбра ме. Балансирай, не е нужно да си бройкаджия, но не и толкова краен. Подбирай ги. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f17c15a96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   1, на 40 - лелка? Май не си наясно, че има жени, които и на 60 изглеждат страхотно. А мъжа ти, ако поне малко те уважава ще знае как да се държи, че да не привлича други жени. И откъде знаеш, че евентуално не ти изневерява и не те заблуждава?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c72463e91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено не си ненормален, но си много сериозен. Хубаво е човек да се отпуска и да изживее чисто физическо удоволствие без да се напряга да мисли ще излезе ли сериозна връзка от това. Пък може и така да срещнеш любовта на живота си.
Не е нужно непременно да легнеш с к-ви. И сериозните момичета стават за целта:)

ж, 49

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c4e81266f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен ти си нормален, другите просто гледат как да си направят кефа и затова всяко следващо поколение е по-зле. Момчетата сега са едни лигльовци, дай им да се напият, да имат книжка и да си лягат всяка вечер с различна.. аз лично бих искала мъж, който не гледа само да ме използва и да не изневерява. Даже не ми трябва такъв, който да си пробутва милите жестове, не е много това да се разбираме и да си имаме доверие, а не да се използваме взаимно. Явно в днешно време е модерно да не си девствен и ако си- то сякаш не си човек, което е кофти. Дори едно момиче да не е толкова привлекателно, то пак ще се хареса, защото е нахално и знае как да се държи и да изглежда "феймъс". Има и други, които са като теб и евала, че си различен и не гледаш какво правят другите, изобщо да не ти пука, не си ненормален, а и да ти имаше нещо, изобщо недей да слушаш кой какво е казал и какво е модерно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 21d997b232
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Хaхaх, не, не си "нормaлен", супер си.
Спокойно, ще срещнеш твоятa си любов. Хорaтa действaме, реaгирaме според нуждите си, но и водени от комплекси, зaдръжки и стрaхове. A ти имaш "топките" дa се водиш по сърце, рaзум и съвест, нaд нaгони. Ще рече еволюирaл човек :).
Кaто попaднa нa тaкивa кaто теб, ми се ще дa ви съберa в зaщитенa зонa някaквa, хм... нa изчезвaне сте.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3e58e0617f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Хей, оправи ми деня :)!
Много се радвам да видя, че има мъже, които мислят по този начин. Бих се влюбила, бих обичала и бих спала с такъв, като теб. По принцип с такива се занимавам. Уважението, умът, достойнството и доброто отношение са качества, които заслужават похвала. Моля те, не се променяй, сигурна съм, че ще намериш точната жена за теб. Ценностите ти ще изгонят леките жени и ще привлекат някоя истинска. Нормален си си, просто не си като масата, а това е страхотно :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1bbe09f479
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Моят мъж с отношение като твоето си намери съпруга :)

Ходехме.. колко, може би два месеца вече и тогава си легнахме. При все, че и двамата бяхме големи, зрели хора, които в продължение на много месеци бяха "на сухо". После сме си говорили и той ми е казвал "А ти какво си мислиш, че ще ти пусна на първа среща? " И аз му казвам: "Та, това е женска реплика" Тогава разбрах, че не е от онези мръсници, че е найс гай, че е добър човек, който уважава тялото си и самочувствието си и го поисках завинаги.

Та... свалячите и бройкаджиите имат много секс със случайни парцали, а свестните момчета имат много секс с една специална. И вече не е само секс, вече е по-дълбоко. Мисля излишно е да ти казвам кой е по-щастлив. Нали го знаеш лафа - с една жена можеш да имаш хиляди преживявания, със сто - само сто.

И така, ние се оженихме. и мога да се похваля със страхотен съпруг - добър и отзивчив, който създава уют в мен, с който имаме нещо специално, къщата ни е пълна с много смях, а между нас цари приятелство и нежност, уважение и любов. Когато обстановката е такава и секса е по-хубав, усеща се по-голяма близост някак.

Свалячите имат случайни преживявания с пияни жени по тоалетните на дискотеките. Или със чужди жени по разни мизерни хотелски стаи. Свестното момче има грижа. Защото никоя от онези, които се друсат и минават всичко живо в чалготеката, няма да е там като си болен. Няма да ти донесе прахче и термометър, няма да ти е сготвила топла супа и нетърпеливо да те чака да се прибереш.

Искат секс, защото са меркантилни. Това е тяхната валута. Ето - таковаш ме, значи ми купи... А в истинските отношения е друго, там е: Обичам те и затова се грижа за теб.

Връзката не е само секс, колкото и важен да е той. Хубавият секс е постфактум, следствие от приятелство, уважние, доверие, нежност и желание да бъдем по-човечни и добри.

Не се променяй, защото усещаш самота. Онази специалната жена все някога ще дойде. Но си пази чиста душата за нея.

Усспех

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c69acd1996
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си ненормален - това, че си малцинство не значи, че си ненормален.
Освен това явно средата ти е кофти - от моито познати повечето не такива дето биха си легнали с някоя за една вечер.
А има и доста, които са с приятелките си от тиин годините и са все още заедно - тогава не вярвах, че е възможно ама явно е. Просто трябва да попаднеш на правилния човек от другия пол.
А курветата и женкарите не ги гледай - и те са малцинство, но създават грешно впечатление защото се показват навсякъде.
И между другото, който твърди, че мъжете не били моногамни има много още да учи. Предлагам на такива да започнат с хормоните - тестостерон, окситоцин и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker