Иска да ме контролира. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска да ме контролира.
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3813 пъти
Здравейте! Много често аз съм в ролята на даваща съвети и мнения, относно някоя история, сега обаче съм в ситуацията когато аз имам нужда от съвет. Става въпос, затова че моят приятел е много властен. Каквото каже, иска да стане на момента. Заедно сме от 2 месеца и за толкова кратко време си показа рогата. По-голям е от мен с 6 години. Момче с голям опит, докато аз нямам опит с момчетата. Аз съм на 18, той на 24 години. По-отворен, общителен, сприхав е от мен, а аз съм от тихите, мълча си, по-спокоен и равнодушен характер имам от неговия. Добряк човек съм, както ме определят приятелите. Затова ми се качи на главата, но вече взе да ми писва. Когато каже, че иска да се видим трябва да се видим на момента, иска ме облечена по точно конкретен начин, казва че ще ме чака 10 минути и ако не дойда ще си тръгне и няма да ме чака, а аз уча, не мога да съм на разположение винаги. Когато му се прииска секс, трябва на момента да се видим. Завършвам, тази година ми е важна, не мога да излизам толкова често, колкото и да искам. Вкъщи имам работа, чистя, помагам. Не съм тръгнала по барове и дискотеки да щракам с пръсти, не мога да разбера защо не ме разбира. Когато му отказвам, той повече се нахъсва да ме притиска да се видим. Когато той има работа или иска да излезне някъде с приятели, аз винаги го подкрепям и му влизам в положението. Когато има проблем, винаги ще се отзова и ще съм до него, излизаме нормално като за една двойка, но и аз имам извън тази връзка друга работа и живот. Много търпелив човек съм и попринцип в едни отношения не обичам споровете и лошите думи, винаги гледам по разумен начин и чрез разговор да се разбирам с хората. Но той не ми влиза в положението и си държи на своето. Втори ден съм болна, обясних му че утре ще излезнем, но той твърдо иска да е днес, защото утре не можел. Когато го попитам каква работа му е изникнала утре, той отвръща-никаква, ей така няма да мога. Скарахме се, просто вече не ми издържаха нервите. С дете ли съм, с голям мъж ли имам връзка не мога да разбера вече. Обяснявам му спокойно, че не съм добре, че до утре може да изчака, а той пак си пее неговата песен. Вменява ми постоянно вина, че аз не искам да се виждаме умишлено, че ми е омръзнал. А не е така, не ми е омръзнал той, просто не съм момиче което търпи да бъде контролирано. От образованието ми, зависи и бъдещата ми перспектива в живота. Това е важно за мен. Аз не съм като предишните му приятелки, които както съм чувала, са водили доста по-разгулен живот от моя. Аз уча, работа и съм по-домошар момиче. С него се виждаме нормално, но не може всеки ден и то когато му скимне. Свикнал е с друг тип момичета и затова си мисли че и аз съм като тях, но не е така. Ако той е свикнал да бъде с момиче тип кифла с която да обикаля баровете, аз имам амбиции. Какво да правя, как мислите? Как да му го кажа, така че да ме разбере? Задушавам се вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: c84a3945e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оо, товa е от ония обсебвaщи комплексaри, ще стaвa по- зле. Скоро ще ти зaяви, че не ти трябвa дa учиш повече, ще зaпочне и тон дa ти повишaвa, aко не стaне нa неговaтa. И някрaя и ще те удaри.
Целтa е дa бъдеш aбсолютно зaличенa кaто личност и дa те притежaвa. БЯГAЙ!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 934979e611
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решението е много просто и ти сама си си написала отговора горе. Концентрираш се върху уроците си и зарязваш всякакви контакти с него. Всичко е в твои ръце.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4b110ea66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма да те разбере. Бий му дузпата. Те такива са невменяеми. Ако останеш с него, само ще ти скъса нервите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 45d82fbd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Ако той е свикнал да бъде с момиче тип кифла с която да обикаля баровете, аз имам амбиции. " - има две крайности, или той да отвикне(което няма да се случи), или ти да си следваш правилният път, а той да си ходи по трънливият. Мисля, че не е редно, заради мамино синче, и ти да тръгнеш по тръните и станеш"кифла" в живота. Решението е едно, отсвирвай го и си следвай амбициите. Много правилно разсъждаваш, не ти трябва воденичен камък на врата, нали знаеш къде ще те отведе.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c5a1ec5cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Голяма будала си!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a862ce8606
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   и какво правиш повече с него? по писането разбирам, че си много разбрано момиче и жалко, че такъв глупак те е привлякал...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5e2a5fd7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разделяй се с тоя докато е време. От два месеца сте заедно и той вече си позволява такова поведение, а след 2 години? Имах приятелка, която имаше връзка с такъв. Беше стигнал до там, че я водеше на лекции с колата и я чакаше пред залата (знаеше точно каква лекция в колко часа и в коя зала има) и ако случайно беше си позволила в обедната почивка или защото някоя лекция се е отменила да иде до кафенето без да му каже, следваше луд скандал.
За излизане сама и дума не можеше да става. 24 часа той трябваше да знае къде е тя, с кого е и какво прави и разбира се когато той решеше нещо тя трябваше да е на линия до 5 мин., без изключения! Май най-накрая е би жестоко за нещо и тя събра смелост и го напусна, но пак не се мина без драми, следеше я, заплашваше я, че щях да я причака някъде и да я пребие.
Ти такъв живот ли искаш? Тотален контрол и луди скандали, че не си му казала, че отиваш до магазина за хляб? За срещи с приятели и роднини, забрави! Зарязвай го тоя примат, преди да е стане по-зле!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 861f7c8648
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Зарежи го. Всичко, което прави, е с цел да те контролира, подчини. Такива мъже не искат успяла жена до себе си, а такава, която постоянно да се съобразява изцяло с тях, те да са нейният център.
Ти ми напомняш на мен на твоята възраст. Аз съм от малък град и всички ми се учудваха и обясняваха, че едва ли не аз съм ненормална, защото не приемах подобно отношение към сесбе си. Два пъти ми се е налагало да прекратявам интимна връзка поради непоносимост към подобно поведение :) Права си да искаш перспектива, развитие. Дори да е трудно, много по-добре е така, отколкото да изпаднеш в ситуация на държанка на неуравновесен тип. Неговото поведение не е нормално, но ще го разбереш на по-късна възраст. Моят съвет е да избягваш такъв тип връзки занапред. Има си определена категория жени, която се чувства добре в такива отношения, но от написаното от теб е видно, че не спадаш към нея.
Ти си болна, а той иска да се виждате, защото просто така му е хрумнало? Това говори, че хич, ама хич не му пука за теб.
А приказките за това, че той ти е омръзнал, са прах в очите - така се изкарва жертва и се опитва да предизвиква чувство на вина у теб. Ти си болна, не се чувстваш добре, той трябва да се съобразява. Ако не желае, нека си намери друга, която да му слугува на прищявките.

Завърши си образованието (средното), влез да учиш висше и (ако останете заедно въпреки съветите за противното) в никакъв случай не му позволявай да определя избора ти на университет. В колкото по-добър университет и специалност те приемат, в толкова по-интелигентна среда ще попаднеш и шансът да се натресеш на господин с подобно незачитащо теб и егоистично поведение ще е по-малък.
След време ще видиш, че съм била права.

Ж30

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1fe4a18e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи точно твоя случай 1:1 съм го видял пред очите си. Той на 24г. тя на 18г. , той властен, контролиращ, облекло, секс, сега веднага, тя закъснява с 5 минути той си е тръгнал, тя добра и спокойна, той нервак и т. н. ама случката 1:1. Сега вече тя е на 36г. той на 42. женени имат деца, той си е все така сприхав, тя все така спокойна, може би леко изнервена покрай децата. Живеят си хората. Само, че той имаше пари и може да си позволи да и даде спокоен живот и тя не работи, всъщност работеше да преди да забременее, но след това си гледа децата. Така, че не се знае какво ще стане, понякога абсурдно изглеждащи връзки са много по-трайни, но едно е сигурно тяхната връзка се държи изцяло на отстъпчивоста на жената.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a3ff30a3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Кажи му, че те притиска и си поговорете спокойно. А според мене тва си е начин да скъса нервите ти, скоро с две приятелки си говорихме и в началото на всяка една от връзките ни, ни прискаха и искаха дори и невъзможното от нас. Смисъл, че тва си е тяхна логика да те търси много и накрая като ти писне и му го кажеш да се отдръпва от тебе малко по-малко и накрая да спане такава ситуацията, че момичето да се моли на момчето. Според мен най-важно е сега образованието ти, остави го като не те разбира...

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ddc7bbb153
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила аз като те слушам си давам сметка, че този просто не е за теб. Като ти чета историята, начина на изразяване, си давам сметка, че си много умен и интелигентен човек! А този както го описваш той е лош, и надменен! Когато му се е преискало секс трябвало веднага? ! И дори ти казва как да се обличаш ли? Това на какво прелича? Просто ужас на него грам не му пука за теб. Не е твоя човек според мен махай го този вие не сте за друг! Гледай си кариерата не се оставяй да зависиш от мъже!

Вярна на себе си

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 393b852e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Носна кърпишка. Това си ти. И ако не го чувстваш, не можем да ти помогнем. Това не е връзка, а използване за мен. Този човек не те заслужава, но с такова твое поведение ти не заслужаваш по-добър. Какво търпение? Ако всичко, което си написала е вярно, той се отнася отвратително с него, а ти търпиш? Нямаш ли себеуважение? Да не са се свършили мъжете на тоя свят? Хайде малко по-сериозно. Вземи се в ръце и се махни от него. Успех!
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8add05c770
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Момиче, ти имаш амбиции, не се поддавай на вчерашен пикльо! Я, му бий шута и си гледай преоритетите! Ще срещнеш момче, което да те подкрепя и ще се чудиш какво си правила с този узорпатор. Ами представи си да създадеш семейство с този-лелелеле-ще има да те командори... Моя съвет е да го разкарваш възможно най-бързо и категорично! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker