Как да спечеля колегата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да спечеля колегата?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3352 пъти
Здравейте,
от известно време имам влечение към един от колегите на работа. Забелязвам, че и той не е безразличен към мен, подхвърля закачки, шегички, които съвсем не са безобидни... но до там, сякаш се страхува да предприеме нещо повече. Аз от своя страна, също се държа с него една идейка по-свободно от допустимото, подхвърлям му игриви забележки, но след като той не предприема нещо повече и аз се свеня да предприема първата крачка. А го искам, наистина. И смятам, че досега неведнъж съм показала еднозначно, че не съм безразлична към закачките му. Имали сме десетки удобни случаи, в които е можело да... сещате се.
Преди много години той е работил с майка ми - понякога се чудя, дали това не е причина да не предприема нещо повече - в смисъл, да се чувства гузен, че би изчукал дъщерята на бивша колежка и добра позната... Но все пак аз не съм хлапачка, не съм малолетна, за да има такива съображения... така смятам.
Бих искала някой да ме посъветва, как без да е твърде пошло и вулгарно, мога да му намекна, че нямам против да... бъдем интимни. Уточнявам, че всеки ден сме заедно на работа, седим един до друг, имаме време, в което оставаме само двамата за дълго време - всякакви предпоставки за действие са налице, но самото действие липсва.
Очаквам съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: c028c86c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен историята е измислена. Но ако е вярна, ти си там за да работиш и да си вадиш хляба.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 394b7d36a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той иска да те изчука, ама не за един път! Ти за любов ли намекваш!? Имаш я, смятам аз! Не искаш да е пошло, ако харесваш опитите панталони или клинчета със сигурност ще му привлечеш вниманието, отдолу например с чорапогащник или дълги чорапки!!! Засечете се в тоалентата (уж случайно), като преди това си се пооправила по женски... червилце, косата, декултето-циците. Това не е пошло! Кажи му например, че си купила ново секси бельо и го попитай дали да да го види и оцени подобаващо!!! Явно е, че много ти се прави секс, щом ти се прави провокарай го. Защо не излезете заедно?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8c8a9f6f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако работата е само до "изчувкане" - не би трябвало да има проблеми. Но като гледам - ти искаш сериозна връзка, което най-вероятно би му коствало приятелството с майка ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6e93ecc484
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автор - изобщо не ми е ясно, как се стигна до извода, че искам сериозна връзка с колегата - прочетох поста си и никъде не намерих и намек да това. А не съм го и помисляла. Разликата в годините ни е значителна, пределно ми е ясно, че нямам бъдеще с такъв мъж. Но ми влияе привличащо, виждам че ме харесва и нямам против да се позабавляваме заедно - до там. Повече нито искам, нито пък мога да му предложа.
Знам за какво съм на работа, работя там вече 11 години, имам авторитет на сериозен служител и нямам намерение да афиширам евентуалната си афера, и да провалям авторитета си, както и този на колегата - просто искам да се забавлявам.
Не е необходимо, коментиращите да се опитват да отгатнат какво искам, какво мога и прочее. Задала съм конкретен въпрос, ако нямате, какво да кажете по-добре подминете, опитите да оригиналничене са глупави и ненужни.
След като направих тези уточнения, моля ако някои наистина има виждане за нещата да пише.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7a9ad82f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако е доста по-голям от теб (над 7, 8 години) - може това да го спира.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3201b753d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо свободен ли е? То като работите заедно и след това ако не станат нещата, няма да можете да се гледате. А той на колко е?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1517e7d8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може просто да се закача. Може да е обвързан и за това да не предприема нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a156287520
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дaли пък не е бил и с мaйкa ти и зaтовa дa се спирa?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e46c75962c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 2 и 3... ама вие сериозно ли? Първо ти си на работа и работата трябва да си остане такава(за това ви се плаща). Второ каквато и работа да вършиш трябвада сте професионалисти (това за непросфетените еблювци е когато работиш това за което ти се плаща). Това колко ви се плаща е отделно (съгласили сте се да работите за едни пари а после мрънкате, че са малко и гледате как и с кой да отбиете номера). И последно, дори и колегата да не е обвързан помисли за последствията (след ебането може да те разкаже на всички, шефът ти да си поиска или да се скарате жестоко). Така, че бъди професионалист и не си го слагай с колегите (жките). Вярно трудно е но все пак за това сме големи хора на които се плаща да вършат нещо различно от това да си го/я развайват наляво и надясно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0a7196456d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма шанс да се случи на работното ми място. Освен, ако не работя в скапана среда.
Ще си изградя място, авторитет и позиция и после ще легна с колега???? Трябва да съм болна.
От 8 години съм на работното си място. От стажант, сега ръководя екипи в 4 държави... е няма секс, който да си заслужава риска да ми замине името.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e07443ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Моя съвет е да не правиш никакви действия за сваляне. Мисля, че има нещо което го възпира но ти не си прави труда да го проучваш. Не забърквай на работното място такъв вид истории, ще страдаш и не си заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4376647140
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж ся какво ти пее едно мъжко радио на 50 г. :)

По-къса пола и висок ток задължително
Силиконови чорапи или чорапи със жартиери които небрежно да се показват като кръстосаш крачета.
Ефирна блузка и прозрачен сутиен
Качествен парфюм
"Случайно' разговор за секс. Нещо от сорта: "ако знаеш какви мръсотии сънувах снощи още ме е срам':)) или "моята приятелка си е купила вибратор, не знам дали и аз да не си взема"
Може да му вметнеш и нещо за мъжките фетиши, за които пак "случайно" си попаднала е нета.

Може и за мастурбацията да подметнеш: "Не знам защо всички много жени се правят на кифли и не си признават":)))

Като за начало опитай с това и не поглеждай много към панталоните за да не го поставиш в неудобно положение заради ерекцията му:)) Късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2b4417ae3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Оставям на страна факта, че си около 30годишна самотна дама която се е отдала на кариера и изпитва естествената за тази възраст празнота в интимните отношения. Колегата ти, като по-зрял и сдържан мъж отдавна е забелязал този факт и за себе си е преценил че не може да ти даде това, от което се нуждаеш. Имаш нужда от пълноценна връзка с пълноценен мъж до себе си а не от половин колега. Свалките и флирта на работното място са начин да разнообразим деня, да почешем егото и да се забавляваме - никой не гледа сериозно на тях освен теб. Ако беше само за секса, той отдавна да е създал ситуация в която да те обладае и да се приключи с този въпрос веднъж за винаги, но моето мнение е че той е наясно с очакванията ти за нещо по-сериозно и поне на този етап не е готов да ти го предложи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: cc0e9a7b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, няма сериозен и точен улегнал мъж който да ти откаже това което искаш ти. Не слушай никой, не робувай на правила, норми и морал. Пропуснатите възможности микога не се навксват и компенсират, винаги си остават на минус. Взе ми си го изживей си го. Душата също има нужда да се храни с емоции както тялото с храна. Представи му историята си с него все едно е с друг и го попитай за съвет. Така ще разбереш. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker