Не се харесвам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не се харесвам!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1582 пъти
Не се харесвам! На 30 години съм с приятна външност, доста хора даже са ми казвали красавица, но никога не им повярвах. На моменти имам самочувствие, но като цяло нямам. Не обичам да ме снимат защото 90% от снимкине не се харесвам. Ако застана по определени начини е ок, инче не. Имам доста кусури. Пръстите на краката са ми ужасно криви и грозни, мразя сандали. Зъбите са ми наследствено жълти, другото е ок. Голям комплекс ми е. Да не говорим, че има периоди в които напълнявам доста и направо се чувствам като Лох Нес. Може би е психологически проблема. Дайте съвет как да преборя това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 13d0b21974
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма наследствено жълти зъби. Ти по-скоро си виж начина на хранене. Ако имаш плака по зъбите - това е знак, че не можеш да усвояваш калция и той се лепи, където не му е работата, включително по артериите.
Пий витамин Д3 и магнезий. Освен това и баба знае, че сладкото, простите въглехидрати развалят зъбите - не яж сладко, тестено - ВСИЧКО ОТ ПШЕНИЦА, включително пълнозърнеста, ориз, картофи, фаст фуд - тоест високо калорична, богата на въглехидрати храна, която обаче е бедна на хранителни вещества. Затова си и Лох Нес. Който иска да угоява крави и прасета им дава да ядат пшеничени фуражи и забележи - пълнозърнести. Тоест мит е, че пълнозърнестият хляб е по-малко вреден. Напротив - ще те надуе още повече!

Яж ИСТИНСКА храна - яйца, месо, включително пилешко с кожата (богата на омега 6, 3 мазнини, цинк! ), свинско, тележко, агнешко, риба, зрял кажкавал, извара, кисело мляко, МАСЛО. Яж зеленчуци на корем, кисело зеле на корем и веднъж на ден плодове. Готви само с масло и маз, а за салатата обилно зехтин. Изхвърли олиото от менюто си, маргарина също - това са карценогенни мазнини!
Надуваш се с течности заради
А. Богатата на въглехидрати диета - имаш 600 гр. съхранена глюкоза в мускули и черен дроб ако ядеш въглехидрати без да правиш спорт, горейки ги. 1 гр. глюкоза води до 4 гр. съхранена вода. Или намали въглехидратите, или бягай 2 часа на ден
Б. Хормонални проблеми - ако не ядаш достатачно мазнини или грешните и вредните, ти нямаш добър холестерол, който е градивната съставка на хормоните.
Признак за такива проблеми е ако страдаш от ПМС, поликистозни яйчници и проблеми с щитовидната жлеза. ЯЖ МАЗНИНИ.
В. Стрес
Комбинацията от стрес и недоспиване води до отделяне на хормоните кортизол и адреналин. Честито - тялото ти почва да разбива мускулна тъкан, за да поддържа непрекъснатото ти състояние на внимание.

Решението - промени навиците си. Промени начина си на хранене и се движи повече, спри цигарите и алкохола, хаповете ако взимаш и се научи да се харесваш и обичаш - глези се. Няма да станеш по-млада и да имаш друго тяло. Тялото е обвивката на душата ти, имаш 1 брой, не го съсипвай. Яж ИСТИНСКА ХРАНА, прави умерено спорт и се обичай и харесвай, защото ако ти не го правиш, не можеш да очакваш това от мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bc6e98e164
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наследствени жълти зъби....

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 744cea97d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката: Благодаря за отделеното време и съвета. Преди две години родих дъщеря си и от тогава покрай бременност и кърмене качих близо двадесет кг, но това ми се беше случвало и преди от застояване и лоша храна. Когато родих, не бях качила много, но после от стрес, застой и апетит ги качих бързо. Действително никога не съм се хранила здравословно, пуших близо петнайсет години, пийвах някоя бира... но откакто разбрах, че съм бременна до сега не пуша. Ограничих биричките доста, да не кажа изцяло. Рядко пия чаша бяло вино. От около два месеца правя упражнения когато мога, изцяло си промених менюто и се опитвам да спазвам нещата, които и вие сте споменала. Общо взето искам да живея здравословно. Детето ми и семейството като цяло също. Свалих шест килограма за месец и половина. Не ям сладко, но пък хапвам по филия две пълнозърнест хляб, защото ми е трудно да ям някои неща без хляб. В момента тялото ми е добре. Имам още някое килце от корема да сваля, но е бял кахър и е постижимо. Просто тези дефекти много ми свалят самочувствието. Преди три месеца си правих изследвания хормон и щитовидна. Всичко ми е ок с изключение на леко завишен холестерол, но в норма. Ще си взема D3 витамини и магнезий. Ставам мн рано сутрин, няма как.... ще трябва да си приема кусурите някак, да се заобичам. Моя уж ме обича, ама аз като не съм уверена, не е ок. Благодаря още веднъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 397075db68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Впечатлен съм от коментар номер 1!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 32e749518b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами като ти е комплекс - иди си ги избели, не знам какво толкова го мислиш. И аз като теб не се харесвах на снимки - ту едната ръка не е добре, ту кракът, докато не разговарях с един фотограф. Каза ми, че имам синдрома на красивите момичета, които обичат всичко да е перфектно и все намират кусури. Всичко е в главата ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c4182ccc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма никой съвършен! Всички имаме несъвършенства във външния си вид. А твоите са незабележими. Не носи сандали и има избелители за зъби на пазара, ако не искаш да отидеш при зъболекар да ги изсветли. За напълняването-съчетание на спорт и диета и си готова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 13d0b21974
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, не си напълняла заради бременността и кърменето, а заради нездравословен начин на живот И хормонални проблеми. Изследването за холестерол нищо не показва, защото има добър и лош холестерол, а за да разбереш какъв холестерол преобладава при теб трябва да си платиш в специална лаборатория. Игнорирай изследването за холестерол, НО ДОКАЗАНО с консумацията на добри мазнини се повишава добрия холестерол за сметка на лошия. Всъщност няма „лош“ холестерол. Холестеролът е градивната частица на хормоните. Ако нямаш холестерол умираш. При ниски нива на холестерола хората се самоубиват, защото тялото няма молекули да създаде хормоните, а хормоните управляват целия огранизъм - затова лекарите имат шегички дори за хората на медикаменти, понижаващи холестерола „Е, няма да умре от удър, но ще се самоубие преди това“. В САЩ тези медикаменти скоро ще бъдат забранени.
Наричаме лошият холестерол лош, защото става дума за много малки микро частички, които МОГАТ да проникнат през стената на артериите и да причинят възпаление. Забележи обаче плаките в артериите от какво са - не от холестерол, а от... калции!
Ако човек има липса на витамин Д (80% от хората в развитите държави) и недостиг на К2, Магнезии, ти не можеш да съхраниш в костите калция и той почва да се трупа на места, където не му е работа - като камъни в бъбреците, по артериите, под формата на налепи в зъбите. Твоите зъби говорят за подобен дефицит. Хората вече не се излагат на слънце, мажем се с кремове, а трябва 20 мин. на ден да си изложен на слънце и то големи части на тялото, за да имаш достатачно витамин Д.
Искай в аптеката Витамин Д3 10 микрограма, магнезиий 400 мг.
Яж вътрешности като дробчета, сърца.
И спри хляба от раз алкохола от раз. Бялото вино си е вода със захар. Ако има нещо полезно във виното, то е в червеното, но като цяло спри алкохола щом си имала проблем. Хлябът спри също, защото реално в диетата на нашите предци пшеницата не е присъствала. Пшеницата е култивирано растение, така както и сладките плодове. Пченицата не само има глутен, който дразни червото и причинява колит, но има много други дразнещи протеини. Просто не сме направени да ядем пшеница и.... колкото и да ти е странно - пълнозърнестата е дори по-вредна от простия бял хляб, който поне няма да ти дразни червата
Между другото, за тялото е все едно дали ще ядеш 2 филий хляб или 1 вафла - и двете са просто глюкоза за тялото ти без хранителни вещества.
Ако искаш да отслабнеш, ти трябва да консумираш истинска храна, богата на хранителни вещества, защото ще ограничиш количеството храна, но откъде ще дойдат витамините, минералите, аминокиселините ако ядеш хляб вместо 1 кофа зеле да кажем?
Освен това ако имаш суха, лоша кожа, акне е ясно, че черният ти дроб е също задръстен...
Почни диета. Може дори да гладуваш 3-8 дни без никаква храна само на чай и бульон и не говоря за килограмите, а за да се изчисти тялото от инсулина и от токсините, с които го товариш. Веднага ще се оттървеш от водата, която те кара да изглеждаш подпухнала, кожата ще се изчисти и интересното е - няма дори да чувстваш глад.
Ако не можеш да гладуваш толкова, намали храненията си до 1-2 в рамките на 6 часа. Примерно в 12 ч. първото ядене и в 18 ч. последното за деня... без междинни ядения
Яж в тези ядения ИСТИНСКА храна - яйца, риба, месо (мазно включително!!! ), огромна салата със зехтин, кисело мляко ПЪЛНОМАСЛЕНО С МИНИМУМ 3, 8% мазнини, ако можеш - намери 5-10% мазнини, зеленчуци на корем. Плодове можеш да консумираш, но много умерено и без банани, грозде. Гледай да ядеш сезонални плодове и не повече от 1 път на ден.
Това е.
Не е трудно.
Ограничаваш въглехидратите на макс, за да намалиш отделянето на инсулин, които хормон води до напълняване и увеличаваш за това мазнините. Не говоря за гладуване или броене на калории - можеш да ядеш огромни паржоли със зеленчуци за вечеря и да сваляш 2 кила на седмица без спорт кожата ти ще стане светеща и хубава, косата също, ще се оттървеш от ПМС, от депресии, от непрекъснатото чувство за глад... Опитай 21 дни да се храниш така и няма да съжаляваш и ще останеш до живот на този режим за хранене.
Виж в интернет повече по темата LCHF, Paleo

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 744cea97d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ви за отговорите! Както казах започнала съм този режим от който свалям кг и се чувствам определено по-добре. Проблема със зъбите е от както се помня. От дете. Затова казвам, че е наследствено, защото никога не съм имала нормална усмивка. Почиствам ги редовно с ел, четка.. пробвала съм много избелители на пазара, на зъболекар не съм ходила за избелване, защото не съм в България и ще ми излезе скъпо. Има ли слънце сме навън. Опитвам да правя най-доброто за тялото си, вярно отскоро, но не бих се хранила вече като преди. Даже ми се гади като си помисля. Ще взема витамините, които номер 7 препоръча. 145

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker