Интернет и медикаменти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Интернет и медикаменти
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1133 пъти
Здравейте, пиша това, за да разберат все пак, читателите какво точно се случва, ако решиш да се възползваш от рекламираните в интернет "магически" препарати. Дълго време, в очите ми се набиваше една реклама, която непрекъснато излизаше в интернет - "Препарат, който топи мазнините и ги превръща в мускулна маса". И на децата е ясно, че такова нещо няма как да има. Спортувал съм доста - включително и като професионален състезател и сега продължавам да се поддържам. Но реших, че такова нещо може да ми помогне в тренировките (на 40 г. съм), евентуално за по-добра форма. Поръчах си една опаковка - приблизително за около 100 лв, която съдържаше 30 дози от някакъв прах. Първото, което ми направи впечатление, беше, че като ми се обадиха по телефона, ми казаха да пия по 2-3 дози на ден. А на кутията на препарата, пишеше, да не се пие повече от 1 доза на ден. Имаше и условие, при което, ако човек не е доволен от ефекта, може да върне празната опаковка и да му върнат парите. Започнах да пия, като същевременно тренирах, както винаги. Честно казано, не усетих ефект, но реших, че нещата ще се проявят по-късно. Към края на месеца, обаче, започнах да получавам куп мейли, от някакъв, който се представяше за фитнес инструктор и т. н. Идеята на писмата му беше, че от тази опаковка нямало да има никакъв ефект. Поне не видим. И за да има ефект, трябвало да изпия още две такива опаковки, които щяли да ми продадат с намаление. Категорично отказах - първо, защото не мисля, че щеше да има ефект и второ, защото така и не бях сигурен какво точно пия и както можеше да е безвредно, така можеше и да ми скапе черния дроб, например. Пристигнаха ми сигурно 10 мейла, които ме убеждаваха да си купя още две опаковки, за да се видел някакъв ефект, но мисля, че достатъчно научих от ситуацията. Така че пиша всичко това, за да разясня ситуацията, на хората, които като мен се колебаят дали да пробват нещо такова, четейки за невероятните ефекти.
Дано съм бил полезен за някого...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 87232c6b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, това е най-смотания тип маркетинг, на който може да попаднеш. Най-често продават
А за самите "вещества" - всяка държава има много стоги регулации за лекарства, храни и медикаменти, поради простат причина, че хората и до ден днешен измират от фалшиви буклуци.
И винаги се намира някоя пълна отрова, чиите подбрани странични ефекти, се считат за добри. Едните те карат да губиш тегло, защото има агенти, които убиват апетита, до опасно ниски нива, но също така и убиват много от полезните бактерии в стомаха, прецаквайки тотално храносмилателната ти система. Други са витамини, които уж те тонизират, но всъщност са редица стимуланти, които поради една или друга причина не са достатъчно популярни, че да има закон срещу тях, но са все така вредни.

И разбира се, винаги има идиоти, които взимат такива неща, знаейки много добре, че имат лоши последици. Последната мода беше, да се взима кофеинов екстракт. Не кофеин на ампули, ами на бял прах. Ефектър е добър, ако можеш да уцелиш точната доца (която е в милиграми), но в този случай, има кафе, в което има и други неща, освен кофеин. Ефектът е като на кокаин, но разлиакта е, че е много лесно да предозираш (говорим за няколко милиграма), а свръхдозата се изевява в инфаркти.

Така че - деца и непораснали такива, внимавайте какво взимате !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker