Подут корем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Подут корем
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1867 пъти
Здравейте! МНого съм притеснена и затова Ви моля да изкажете мнение. Аз съм момиче на 22 години с нормално тяло и някъде около 50 кг при ръст 165 см. Нито съм прекалено слаба, нито пък прекалено дебела. Винаги съм имала стегнат и плосък корем. Проблемът е че изведнъж буквално за 1 нощ коремът ми се поду и отказва да спадне вече 2 седмици. Преди никога не съм имала притеснение да сложа дрехи по тялото, а сега ми е неудобно, защото изглеждам като бременна в 3-4 месец. Коремът ми наистина е подут, защото стои точно като бременен корем, а не като натрупана сланина. Не знам на какво се дължи, силно ме съмнява това, че мога да надебелея за 1 нощ. ЕДинственото ми съмнение е, че имах проблеми с цикъла, не ми дойде 2 месеца и ходих при гинеколожка, която ми изписа да пия Фемикур 15 дни по 1 капсула дневно. Пих го по схема и като минаха 15 дни го спрях и ми дойде цикъла. В листовката прочетох, че може да доведе до проблеми със стомашно-чревния тракт и го свързах с подуването на стомаха ми. Моля Ви изкажете мнения-ако наистина е от лекарството дали ще се оправи като мине известно време ще ми спадне ли корема. Може да Ви звучи глупаво, но съм много притеснена, не ми е приятно да ме мислят за бременна, без всъщност да съм. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 46185bfbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подуването със сигурност е от лекарството и месечния цикъл...нормално е според мен,случва ми се често.Освен това ходенето до wc също е от значение..запекът подува много,и води точно до това което описваш-слабо тяло и подут корем

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d358ae5cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кога за последно ходи по голяма нужда? Болка има ли ? изпускаш ли газове? Ако беше нещо сериозно като илеус нямаше да седиш 2 седмици така, затова си мисля, че проблема може да е запек, но и той толкова дълго време е притеснително. Ако е така трябва да отидеш на лекар. Ако имаш съмнения за бременност има тестове, но от нея няма как изведнъж да се случи това.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 49cd05948e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря на коментираните до този момент. С ходенето по голяма нужда нямам проблем, ходя всяка сутрин след кафето. Болки нямам и изпускам газове.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 49cd05948e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вчера пих активен въглен, защото пишеше, че се справя с подаването на корема, но явно съм се запекла от него, защото днес не успях да отида по голяма нужда и мисля да спра да го пия. Смятам да си взема някакъв пробиотик като Линекс форте да нормализира положението със стомашно-чревния тракт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker