Разширени пори на лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Разширени пори на лицето
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1856 пъти
Здравейте, от малка имам много проблеми с кожата на лицето ми. Започнах да се храня доста здравословно и пъпките изчезнаха, но не знам как да се спаря с проблема с разширените пори и черни точки. Нямам възможност да посещавам козметик. Ако знаете някаква ефективна домашна маска или нещо друго ще се радвам да ми дадете съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: a7d20329db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Избягвай употребата на кремове, за да не запушиш порите още повече. Вземи си тоник за лице. Винаги след миене на лицето минавай със студена вода. Обтривай кожата с лед когато се сетиш. Бих ти препоръчала продукти на La Roche Posay, но това зависи от възрастта ти. Едно време имаше Акне-Аут и това също е вариант. Четка за почистване на лице прави чудеса. Парите за козметик или дерматолог са най-малкият проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ff76364e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам същия проблем, лепенките за нос и брадичка помагат временно, като че ли от тях съм най-доволна. Аз лично съм пробвала La roche posay, даже в момента ги използвам, имат един комплект гел и крем, който сега е на промоция по аптеките и е към 15лв. Може и да ти помогне. Действа малко странно, аз като си измия лицето и се намажа с крема започва да ми щипе. След 5 мин. черните точки стават супер изпъкнали и лесно се изтискват, но не бих казала, че може да ги премахне. Може пък моите да са по-дълбоки и затова да не се получава. Иначе имам една баба рускиня в блока, която е на около 100 и изглежда прекрасно. Знае много рецепти за здраве и красота и ме спаси от стрии с едно домашно масло, което ми забърка. Питала съм я за тия черни точки и ми каза всеки ден да си пръскам лицето по няколко пъти с ябълков оцет и вода 1:1. Правих го редовно към 10 дни и определено имаше доста добър резултат, самите порички се свиваха, но пък кожата ми стана много суха, чак на бели люспички и спрях. Може би е трябвало да се мажа с по-хидратиращ крем.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5cba0d6bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз отдавна нямам акне. Но порите на бузите ми стоят широки от тогава. Гледал съм дерматолози да казват, че без редовно почистване сутрин и вечер на порите не можело да се реши проблемът. Четох че не се препоръчва със сапун, защото не се отмивал напълно не знам си какво, но аз мисля, че това са глупости. Аз ги почиствам със сапун и обилно топла вода сутрин и вечер, от няколко месеца вече, но си стоят същите. Избоцках си и лицето с микроиглен печат няколко пъти, но май-порите станаха още по-широки. Дано това да е защото съм чувал, че са по широки в основата си, и основата им да е излязла на повърхността на кожата с обновлението на клетките, в противен случай мога да заявя, че си скапах лицето. А нямаше логика да е така. Сигурно не трябва да се опъва кожата като се боде с иглите, както правих аз. Ама какво ли не съм си скапал като се самолекувам без допитване до специалист. Толкова ми е писнало от тия пори, че ми иде да хвана ютията и да ги загладя с нея. Ако някой е решил проблема да сподели опит.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 10cb47adaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2, би ли споделила рецептата за маслото за стрии, моля?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c35dd42957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вземи си серум с витамин Ц или ампули и нанасяй ежедневно сутрин с потупване по лицето - като попие, отгоре дневния крем. За около 2 седмици ще видиш голяма разлика в кожата - тена се избистря и порите се стягат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker