Защо се получава така и как да предотвратя тази реакция ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо се получава така и как да предотвратя тази реакция ?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1764 пъти
Здравейте, както може би сте разбеали от заглавието имам един проблем, свързан с реакцияна кожата ми която се получа, след епилация ( с епилатор ). През по студените месеци се обезкосмявам с кола маска, но лятото не мога да чакам да ми порастнат толкова косъмчетата за това използвам други методи. Тази година реших да спра с епилатора и в началото на лятото си бръснех краката. Ефекта беше доста задоволяващ, но недълготраен, както всички знаем. Въпреки всичко гледах възможно най-рядко да се бръсна, тъй като всички сме чели за проблемите появяващи се след беъснене, а именно повече подкожни косъмчета, случва ми се често и да се порежа и не знам мит или реалност е, но проблема с по обилния разстеж на космите. От време на време, няколко дни след като съм се обръснала, решавам да се епилирам с епилатор, тъй като сметнах, че ще е по добре за кожата ми. Да, ама не! Последните 2 пъти, в които се епилирам, освен че ме боли страшно много, краката ми се зачервяват, появяват се страшно много от онези червени точици, подувам се ( говорим за леко подуване, не екстремни случаи, на някои места изглежда като охапване от комар ) и всичко това стои с дни. След епилация се мажа с крем, който да успокои кожата ми, използвам го отдавна и знам, че тази рекация не е от крема. Не знам какво се случва и друг път съм имала периоди, в които се бръсна и след няколко дни се минавам с епилатор, но не се е получавало така. В момента краката ми са зачервени и изглеждат ужасно неравни, сякаш са на бабунки. Можете ли да ми кажете защо се получава така и какъв продукт да използвам за след епилация, за да избегна тези неприятни чувства. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: dedc8535ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай почивка на краката си. Знам, че е лято и аз доскро бях в подобна ситуация. Но очевидно кожата ти е наранена. Избери за момента един метод и се опитай да се придържаш към него.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 19a0d28e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да е по много неща. Хормони, замъсрен епилатор, замърсена кожа преди епилация.
Аз съм с чувствителна кожа и най-големият ми кошмар са подкожните, които не са няколко на брой, а много. Почти целите крака. Няма спасение с бръснач, кола маска, епилатор. Резултата е един и същ. Ползвах почти всичко на пазара, както и известните бабини рецепти.
Сега съм решила да третирам краката с лазерна епилация. Има пакетни намаления. Сега съм запланувала оферта от 3 процедури за цели крака на стойност 350лв. Така или иначе ми препоръчаха манипулация през 2 месеца, което и финансово ме устройва. Аз съм с бяла кожа и черен косъм. Идеялна за процедурата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 388649a703
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Провери в секция Спорт и красота, заглавие Обезкосмяване. Там в коментарите съм описала подробно за захарната кола маска, която ползвам. Успех! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker