Защо мъжете харесват увиснали гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо мъжете харесват увиснали гърди
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 4387 пъти
Здравейте! Аз съм момиче, искам да поговорим за нещо, което аз лично не разбирам. Нали всички мъже харесват големи гърди. Според мен те са хубави, но само когато са стегнати. Навсякъде в порното виждам жени с големи, но увиснали гърди с големи ареоли и за мен лично изглежда много гнусно. Не разбирам какво им е хубавото. Според мен перфектните гърди са големи, но стегнати, както са например на Svetlana Bilyalova, Nikita Dragun или Мартина Юрукова. И да, наясно съм, че техните са силиконови, но няма значение това, защото има жени с естествени, които също са стегнати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: f7f1c3f7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На Мартина са като две топки- огромни топки.. не знам мъжете как харесват това нещо. Аз също имам силикон и са си в нормален вид, даже не бих казала че си личи толкова.
Не трябва да се прекалява. Някой мъже са цицомани, моя приятел даже не ми ги пипа толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c832831fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Потърсих изображения на избраните от теб жени, виждайки колко са изкуствени и пластмасови. Тези техни визии не са натурални, и нямат нищо общо с истинската анатомия и природа.
Истински натуралните големи гърди са увиснали, което е съвсем нормално. Няма как истинските гърди да изглеждат като кръгли паници, това е абсурдно просто.
За съжаление в днешно време изкуственото се приема за нормално, и когато човек като теб, зомбиран от тази "естетика" види едни истински натурални гърди, то той ги приема за увиснали и грозни. Това е истината.
Не всички мъже харесваме големи гърди, те не са всичко. По- добре жена ми да е с малки гърди, отколкото да си наблъска някакви силикони, които правят гърдите с неестествени форми.
Има нещо наречени естетична хирургия. Която иска да слага силикон, ама да не прекалява, за да не изглеждат гърдите й като някакви плондери.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: da5220a596
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Мъжете" са много и не вси ки харесват едни и същи неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26e47d365e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Разгледах ги въпросните госпожици, ама нещо не ме кефи. Особено последната е направо отвратителна. Прекалено пластмасово ми идва. Айде първата горе-долу бива, понеже не е прекалила, ама пак не е като естественото.

Не я разбирам тая мания да се правите пластмасови, след като сте си най-красиви естествени. Явно мъжете и жените имаме различни представи за красота.

Номер 2 е прав, че вече изкуственото толкова масово е навлязло, че се приема за нормално, а естественото вече не се възприема адекватно. Всеки си е свободен да се загрозява, както намери за добре. Особено и като ми се нашарят и с татуси и просто мога да повърна.

Но те времената си станаха такива... едни изкуствени.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: fb949fb5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това е толкова отвратително... все едно х..я ти да е до челото!
Голям коф, няма що...

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3b59d0da48
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Аз лично предпочитам малки или средни, но стегнати и натурални. Не харесвам изкуствените неща и силикона! Всеки мъж си има различно мнение за това, какво харесва.

М.32г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e76d09fe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За твоя информация, Nikita Dragun е травестит. Да си знаеш просто.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d74f5563b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   А може и ти да имаш малко грешна представа за това кои са "увиснали" и кои не. Просто няма как естествените гърди да изглеждат като напомпаните по форма, но това не ги прави увиснали. Работата е там, че сме в ерата на социалните мрежи и измислените светове, в които всичко е изкуствено и фалшиво, и се налагат вече нови модели за подражание. Естественото вече "увисна" и се приема за ненормално. По принцип във всички аспекти е така, не говоря само за гърдите.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9d9455468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Гърдите са в всякакви форми - малки и големи, стегнати и увиснали, с големи ареоли и малки и главната им функция е много по-значителна от тази на порно актрисите. За твое сведение такова нещо като огромни гърди, но стегнати без операции не съществува. Защо трябва само едните да са стандарт за красота?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 128e978fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Понеже са естествени! Мразя пластмасовите кифли с кубици в ц****е! Мразя обеци по зърната! И най много мразя сутиените! Шефката ми е на 57 години. За 15 години съм я виждал един единствен път с горнище на бански и никога със сутиен! На 57 години и има божествени гърди, зърна и ареоли! Ще опитам да ги опиша и да видим колко мъже ще се съгласят с мен. Големи са колкото голям грейпфрут. Ареолите са тъмно кафеви но към зърното стават по светло кафеви. Ареолата е около 8-10 см. в диаметър. Голяма е за размера на гърдите и но е страшно красива гледка! Зърната и са с нормален размер и връхчетата постепенно изсветляват до розово. Нормално поовиснали са от размера , но са далече от пъпа. Виждал съм. Имал съм. И съм гледал доста снимки. Смея да твърдя, че гърди толкова красиви като на шефката ми , може би съм виждал два-три пъти! Работата ми е свързана с присъствието на шефката ми и просто широките тениски и деколтетата и са като магнит за погледа ми. Обожавам женските гърди! С изключение на пробитите зърна и силиконовите. И не съм чикиджия. Може да оглеждам женските гърди, но съм към виаграта вече. На 40 съм , но се чувствам на 60. А скоро и жена не съм бутвал, че по безвредно.
На 28 -30 години залитах по какички. Имал съм 3-4 по - големи от мен и то с 13-17 години разлика. Забравих за наборките и по малките. Харесвах жени с естесвено оформени гърди и най вече с големи ареоли. Никога не можаха да ми отговорят на въпроса *- защо ги крият с гнусните сутиени"?!
Вчера ми сервира моме на около 19-20 години, разпасано и разголено. Пляснало един сутиен / не знам как го е сложила/ но голям. Голям до такава степен, че когато се наведе да сервира , можеше спокойно да пъхна яйце между зърното и сутиена. За какво го е сложила изобщо?! Защото трябва?! Или така има големи гърди?! На кого му пука колко са големи гърдите ти след като стигне до там да и го махнат и намерят нещо друго! Крие и гърдите ли? Глупости. Подробно можех да ги огледам както е със сутиена. Много по красиво е да се вижда реалния им размер а не някакъв грозен сутиен. Може да струва повече от кола, но мен не ме интересува изобщо! Престанете да се правите на миски. Сутиените са за спорт. Уважавайте телата си и радвайте другите около вас!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6a46b74c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Сега ще те изядат, че казваш истината- естествените големи гърди мязат на кравешки. И защо- защото едната половина не са в категорията на жените с хубав силикон, а другата половина просто са с такива гърди. Няма как да си признаят кое им харесва действително.... ядът не им позволява...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26e47d365e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, а защо тогава не се намери и един мъж, дето да харесва пластмаса? Айде жените са с "грозни" гърди, това е ясно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6a46b74c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не се бил намерил и един мъж да харесвал пластамаса!! ХАХаАХАХАХАХАХА Виц на годината. Дали живееш на същата планета или мислиш, че сме слепи?! ;) Всеки дин мъж харесва пластамасата, всеки божи ден го виждаме. ;) По улиците, по заведенията, навсякъде в интернет. ;) Някои хора наистина сякаш си мислят, че другите са слепи....

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26e47d365e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   14, всеки един мъж? Аз съм мъж и НЕ харесвам такива. Освен това и не познавам мъже, които харесват такива. В този форум също не съм виждал мъж да твърди, че харесва пластмаса. Това, че си си сложила силикон и искаш да е така, съвсем не означава, че е така. Сигурно има и такива мъже, но далеч не са "всеки един мъж". Няма как 3 млрд мъже да ги харесват, даже повечето не ги. Ама щом искаш да си мислиш, че си направила добра инвестиция, добре. Не е зле да измислят и силикон за черепна кухина, ама за там е по-сложно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6a46b74c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   В този форум.... В този форум кой ще си признае какво действително харесва, като тук влизат изпаднали хора, за да си избиват комплексите ОЧЕВИДНО. :д:д Няма друг такъв майтап като противоречащия си българин... :д:д

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26e47d365e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   16, ми аз противоречие не виждам, а по-скоро единодушие по темата. И точно в този сайт сме най-искрени мога да ти кажа, понеже е анонимен и всеки може да си признае всичко. Аз примерно какъв келепир имам да те лъжа? Всъщност ти си единствения коментиращ, който ги харесва. Лошо няма, ама не си наптрапвай мнението и не обвинявай другите в лъжа. Щом си дала няколко бона, честити да са ти и със здраве да си ги ползваш. Дано се намери някой, който да ги оцени, че да не си си дала парите на вятъра, ако си си ги платила ти де.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cee97923cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   15 подкрепям те с две ръце. Мразя пластмасовите жени! Мразя силиконовите диви! Мразя най-вече грозните сутиени които скриват естествените женски гърди! Ама имала само зърна! Приличали на бенки. Другата и били много големи. Трета- били и различни по големина. Не знам колко пъти да я обсъждаме тази тема! Не разбраха , че имат по-голям процент за успех ако са натурални. Виждал съм какви ли не гърди. Може би милион да има. Е грозни женски гърди не съм видял. Силиконовите когато ги мерна с поглед, направо си извъртам главата. Не мога да ги понасям а камо ли да ги хвана! Виждал съм жени на по 55-60 години които са естествени и гърдите им са с форма , нормално увиснали и с много красиво оформени големи ареоли и зърна. Имал съм 4-5 по - големи на години жени от мен и то с 16-18 годишна разлика. Около 50-55 годишни да са били. Е как да го обесня?! Едри гърди. Нормално стегнати. Може би една идея по-меки от 20 годишно момиче. Пълни ти душата, пълни ти ръката и устата! Силикона ще ме страх да го бутна да не го спукам или да се порне гърдата, ужасно е! Може да е само в главата ми, но ме отвращават такива гърди! Запасали ги в тези " модерни" /скупи/ сутиени и край! Аз съм вървежна!
Първо: Не сутиена ви прави вървежни!
Второ: Размерът на гърдите не се определя от това да сложите сутиен с по голяма чашка! Сутиенът се използва за спортуване. Не за чорапи, тоалетна хартия, салфетки, подплънки, портмоне или за пазарска чанта! Току що в магазина влезе девойче на около 25 без сутиен с бял потник. Ами как няма да я обслужа с лигите по устата ми?!
Трето: Това са вашите гърди! Изложени са на риск от заболяване. Говоря за вашето здраве! Поинтересовайте се как сутиенът вреди на гърдите ви и до какво води употребата им. Попаднах на научни статии и изследвания в интернет за експерименти с жени носещи сутиен и такива които не носят. 60 процента от носещите сутиен, имат проблем с гръбнака, образуване на бучки в гърдите и всички знаете за ракови образувания от там. Една от тези жени с които съм бил /55г./ беше комшийката ми. Звънна на вратата ми и разтревожена ме избута вътре. Направо вдигна тениската си и ме накара да опипам гърдите и. Сторило и се е, че набутала бучка в едната. Нямаше. И стигнахме до по близки отношения.
Голям процент от мъжете харесваме естествените женски гърди. Малки, големи, огромни, с малки или големи ареоли, всякакви! Стига да са натурални и да не са скрити в гадните сутиени. И аз съм бил пубер, но чак да залитам по силикон или вирнати на врата не съм искал.
М39

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 38b170d4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Предполагам не си много голяма, но като достигнеш една определена възраст, ще разбереш, че най-важното е гърдите да са здрави. Увиснали, малки, големи... , какво значение има? !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9d9455468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19 - много правилно. Авторке, какво ще кажеш за жените които са имали рак на гърдата и е трябвало да я махнат?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 16aea532f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Виж сега, има нещо наречено остаряване. На 20 повечето момичета са с готини гърди, коя с по-малки, коя с по-големи, но всички са със стегнати гърди. Като родиш обаче, тялото ти и гърдите ти се променят и често увисват. Е, да не винаги е красиво, но ако си с човек, който те обича никога няма да му е проблем, че гърдите ти не са като на 20. Особено ако са увиснали след като си родила и си кърмила вашето общо дете. Така, че да се чудиш защо има мъже, които харесват гърдите на жените си, нищо че вече са по увиснали и не са стегнати като на 20 е все едно да се чудиш защо същите тези жени обичат мъжете си, които с годините са се поотпуснали и вече нямат плочки като на 20. Нарича се любов! И когато обичаш другия не спираш да го обичаш и да го желаеш без значение, че гърдите и са увиснали или пък, че той има бирен корем. Колкото до силикона, ами на мен ми изглежда безумно смешно и изкуствено, особено ако е в повече. Не ме разбирай погрешно, не съм против естетическата хирургия, но всичко трябва да е с мярка и най-добре при необходимост, примерно ако жената е с отрязана гърда заради рак. В такъв случай съм напълно ЗА инплантите, защото това и връща самочувствието и желанието за живот, но да се блъскаш със силикон защото видиш ли на, гърдите ти били леко по увиснали или още по-смешно защото така е модерно, е смешно ми е. Порно актрисите ги зарежи, те буквално си изкарват хляба с тоя силикон. Ама като гледам как единствената мечта на повечето 16 годишни е да си сложат силикон и да си намерят богат спонсор, чак ми става тъжно. Разберете, с времето телата ни се променят и това е нормално. Не казвам да не спортуваме, да не се храним здравословно и т. н., но няма смисъл да стигаме до крайности, защото винаги си личи и е смешно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 128e978fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Вчера се върнах от едноседмичен престой на черноморието. Няма да коментирам как 80 процента от плажуващите бяха хора над 55-60 . Бях на нормален и общодостъпен курорт. Пълно с чехи, румънци, руснаци тук там някое ромско семейство и много малко българи. Както казах по горе, 80 процента бяха хора около 55-60 годишна възраст. Имаше и над 60 но бяха 10-на двойки. Страхотия! Мислех да слизам с успокоителни на плажа. Вярно, гърдите са си гърди и на 18 и на 60, но да ти изкочат бабета на по 55-60 години около 100-120 килограма и да не се съобразяват с никого си е жив тормоз. И да стигнем до силиконовите златотърсачки. Една имаше. На около 30 години. ОТВРАТИТЕЛНО! Толкова грозно и бяха натикали имплантите, че имах чувството, че ще се спука кожата и от слънцето. Не само в цицките беше сложила, а и в устните също. Грозна! Отвратителна гледка! И някъде по "грейпфрутите" и стърчеше едно смешно малко зърно с ареола около 1 лев. Майка и също беше с нея, но беше с банския. 1000 пъти повече харесах майка и и естествено отпуснатите и гърди от тези на пластмасовата и маймуна! На 40 години съм и съм на 12 часа все още. Но това което видях по нашето черноморие, е умопомрачаващо! Благодаря на каката която си гони хавлията по организъм. На 50-55години, но сложи всички в джоба си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 19a6d3845b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   "Нали всички мъже харесват големи гърди. " - кой ти го каза това "нали"? По принцип повечето мъже харесват големи гърди, но не само!

Аз харесвам всякакви естествени гърди и определено харесвам големи, провиснали гърди. Имам една позната, с естествено големи гърди. Когато беше млада, беше прекрасна, сега си личи как са й провиснали, стигат почти до пъпа под блузката, и познай - сега ми изглежда още по-прекрсасна, още по-възбуждаща. Жалко, че е обвързана.

А защо ми харесват - не мога да обясня. Това си е инстинкт.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6061b21c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе, благодаря. Оправи ми деня.
П. С. Няма да се оправим скоро.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 04b8ff94c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Това че някои мъже казват " естественото е най красиво "а на практика мислят и показват други е най голямото лицемерие! Напротив за жалост всички мъже се кефите на силиконово кукли! Мъж над 50 ми е давал е ръцете силикон с цел да ми намекне да си сложа! Само едно вмъкване : на всяка жена гърдите й са толкова големи колкото трябва според нейното телосложение и ръст! Поне 95% от жените! Има изключения които ги наричам мутации! Но аз заради мъж никога не бих се променяла външно с операции изкуствено само и само да му угодя да си вредя на здравето! Никога! Вие мъжете искате да има какво да мачкате и да гледате! Ем аз съм дребничка не мога да се похваля с нещо надарено но на мен си ми стига и ми отива за ръста ( 150 см ) по малки или повече не искам! Който не му харесва - прав му път! Ако има проблем с ръста или големината на бонбоните ми много му здраве и да си търси някоя изкуствена кукла без мозък! Малки и стегнати! А когато и сложа сутиен... Мъжете не отлепяр поглед и жадуват да са в ръцете им... Сладки бонбонки изкушаващи!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker