Футболист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Футболист
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1378 пъти
Здравейте. Аз съм 21-годишно момче, което има едничка мечта - винаги съм искал да бъда футболист. По стечение на обстоятелствата обаче съм само 1, 69 см. и очевидно няма хляб в тая работа. В девети клас бях 1, 83, но за 3 години изгубих 14 см. от ръста си и свалих 20 кг. Всичките ми изследвания са наред, включително ниски нива на кръвна захар, холестерол в нормата и соматотропин 46 единици при норма за мъжете 38-88. Иначе бях тръгнал към пробив в мъжки отбор и не се знаеше нататък какво можеше да стане. Винаги съм имал свой образец за футболист и като цяло за спортист - Кристиано Роналдо. Може би поне като част от физическите данни щях да съм като него (ръст), за лидерските и техническите му качества щях да се радвам, ако бях постигнал и една хилядна от това, което има той. Преди 5 години по стечение на обстоятелствата той се появи в София и минах половината страна само за да го видя и да се снимам с него. Така си и останах с голямото желание да играя футбол, което вероятно бе убито и от скромните ми физически данни, датиращи от времето "края на 9-ти клас - абитуриентски бал". Мисля, че това голямо очакване и дори пренавиване ми се връща и никога няма да изкача този стръмен хълм от планината, наречена живот. За огромна своя жалост. Не ми олекна, но поне споделям терзанията на скитащата си душа някъде. Тъжни звуци на ръждясал трепет. Приятна вечер на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8814dff6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че тази твоя физика на тялото трябва да те спира да започнеш да тренираш футбол. Имам 3/4 приятели, които са долу горе с твоята физика и тренират футбол (даже единия е по-нисък и от теб). Запиши се, за мен това не е причина да не се запишеш на мечтания от теб спорт :). Няма по-хубаво чувство от това да сбъднеш една от мечтите си. Пък ако те притеснява и възрастта... НИКОГА не е късно да започнеш да тренираш. Имам подобна история на твоята,но при мен проблема беше че мислех че съм прекалено голяма за да се запиша на спорт. Е говорих с треньора и той ми каза, че никога не късно да започнеш да тренираш, стига да имаш желание и мотивация всичко се постига

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bd742ad5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма защо да се притесняваш от ръста си, вероятно знаеш Пауло Дибала от Ювентус. Той също е висок 169 см, но виждаш как играе. Момчето си има техника, бързина, дрибъл и всичко като цяло. Трябва малко да заякнеш и да качиш мускулна маса. Най-добре се запиши на фитнес и ритай на някой стадион наблизо. Възрастта няма значение, щом обичаш футбола и особено ако имаш мечта свързана с него. Просто полагай усилия и отделяй голяма част от времето си, за да тренираш. След като се чувстваш достатъчно уверен се пробвай в някой български отбор и рала. Пожелавам ти успех и вярвай в себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 612c7c36d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стана ми интересно как така си се смалил с 14 санта. Иначе ниския ръст не е проблем, даже за фланговите играчи е предимство. И Меси е нисък, Азар, Канте, Агуеро, Марадона, Роберто Карлош, Верати, Инсиние (163), Алексис Санчес, Аарън Ленън, Валбуена и много други. Виж, за вратар или централен защитник не ставаш, но за крило или бек, или дори за опорен халф или нападател не е проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker