Какво мислите за Ким Кардашиян? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво мислите за Ким Кардашиян?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1820 пъти
Както знаете в момента големите дупета и форма на тяло на пясъчен часовник са много модерни и то не заради кой да е, а точно заради Ким Кардашиян.
Видно е, че нейното тяло е с доста подобрения особено дупето, но ми е интересно да чуя мненията както и на мъже така и на жени.
Какво мислите за тяло тип Ким Кардашиян (защото има такива и натурални), харесва ли ви?
Мъже, бихте ли искали да правите секс с такъв тип жена или предпочитате по-слаби?
Жени, бихте искали ли са бъдете с такова тяло?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: e2d8567af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гадост

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9b7611e4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно п'а заради нея е, ще знаеш... :D



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: dc9cc6d6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Определено предпочитам визия тип "нежна нимфа" (тесни рамене, тънки китки, по-скоро дребно и слабичко телосложение) пред визията на Ким (конкретно нейната). Нищо против жената, със сигурност има много фенове, но ми е леко несиметрична и малко по-пищна за моите лични виждания (подобренията определено си личат и това допълнително наклонява везните).

Има жени, при които тази асиметрия е по-слабо изразена, пясъчният часовник е по-хармоничен, съответно и тези тела ми се струват по-приемливи (чисто естетически). Разбира се, тук трябва да се има предвид и расата, повечето смугли дами на запад са естествено предразположени точно към такава структура на тялото. Ако една жена с подобна генетична структура спортува редовно и се храни здравословно, би трябвало да изглежда чудесно и да бъде много харесвана от масата мъже. Същото важи и за естествено дребните жени - ако гладуват нарочно и придобият измъчен вид, всеки би предпочел Ким, само и само да не гледа едно такова изтерзано лице. Ако обаче една дребничка жена изглежда здрава и просто си е с по-мъничка телесна рамка, супер. Изводът е, че ако сме здрави и поддържаме добра форма, рамката на тялото не би била повод за притеснение или отхвърляне. Една естествено пищна, но добре поддържана жена със стегнато дупе и красиво оформени бедра е много далеч от някоя, която се е оставила на милостта на Макдоналдс, не си мърда пръста, за да се изпоти и не знае какво е кардио.

В края на краищата всичко опира не само до вкусове, но и до конкретна ситуация. Един мъж може да не харесва жени от типа на Ким, но животът да го срещне точно с такава, да се обикнат и да бъдат безумно щастливи заедно. Ако го попиташ, вероятно ще ти каже, че обожава жена си и я смята за най-красивата в света. И ще е прав за себе си.

Със сигурност знам едно. Ако човек се храни здравословно (наистина здравословно) и спортува умерено (без да се изпада в крайности), ако работи върху самочувствието и развитието си, той (мъж или жена) естествено ще привлича към себе си много хора, които ще го харесват и обичат. Те далеч няма да гледат на него като на просто някаква телесна структура (кожа, кости, мазнини, мускули), защото самият той ще знае, че е много, много повече от просто едно тяло. Ще знае, че е ценен, защото е интелигентен, защото чете книги, защото се катери нагоре, защото обича приятелите си, защото върши добри неща и защото прави всичко възможно да харесва живота, който води. Точно това ще видят и другите в него, една силна, успяла и красива личност! Една личност, която е здрава отвън и отвътре! Такъв човек никога не може да изглежда грозен, нито неприемлив. На такъв човек просто му личи колко много е постигнал и колко много ще постигне.

Ако Ким Кардашиян не си беше направила 10 операции вследствие от ниско самочувствие, ако можеше да се изразява по-дълбоко и от нея лъхаше човещина, не надменност и неособено високи интелектуални възможности, щеше да е коренно различно приета от обществото. И щеше да е сто пъти по-харесвана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e2d8567af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Негрите такива харесват. Ако не си забелязала, тя и сестрите ѝ само на негри пускат.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8e786121a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако имам такова отвратително тяло, сигурно ще се самоубия.

Ж

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e7ead381b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Бих убила за такова тяло... :(

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 15be476047
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубава е Ким. Според мен тялото и е женствено и каквото и да облече е секси.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5fb93cb45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, не искам да имам точно като нейното тяло.
Просто нейното тяло конкретно ми изглежда неестествено. Разбира се, тя е известна личност и повечето ѝ снимки минават обработка, отделно, че си е позволявала намесата на хирурзи, мога да си обясня визията ѝ поради тези причини.
Харесвам жени със структурата на пясъчен часовник, приемам по-пухкави жени с извивки, но точно тялото на Ким не е нещо, което възприемам като естетически красиво и естествено.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 53c1dec824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аз предлагам да се самоубиете всички, които по един или друг начин критикуват и обиждат чужди женски/мъжки тела. Хората сме различни, едни харесват едно, а други съвсем друго. За мен Ким е много красива, тялото ѝ не ми е идеал, но за някои дами е. Стегнете се и спрете да си врете носа където не ви е работа, кой какво харесвал и какво не.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3319be580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много повече я харесвах, когато нямаше импланти в дупето. За мен е доста едра и съм я виждала на снимки и видеа без фотошоп и не е каквато се представя. Има операции доста и по лицето. Има много снимки на цялата рода преди операции и са като други хора. Такава красота не признвам...

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: deb9b95c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Темата е за мнение,а че 10 е станал/а с г**а на горе ,не е ничий проблем. :)
Няма такива натурални като Ким Кардашиян,поне не от бялата раса.
Намирам за отвратително такъв тип тяло,винаги спортното и поддържано тяло ще бъде на мода,а не махането на ребра и слагането на силикон в задните части.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e185c2f009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе, американска версия на нашите плеймейтки. Ние си имаме черни, руси и не знам си какви Златки, те си имат Ким. 1към 1. Явно във всяка държава си има такива. Не блестят с акъл или талант, но някак си са станали известни и то най-вече със скандалния си живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: c3c8e1529f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Подкрепям 12, но под спортно аз визирам това на танцьорките и модерните балерини - не твърде кльощавите или мускулести като в истаграм. Но не и с дебели задници като Ким.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker