Външен вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Външен вид
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 1889 пъти
Здравейте! Пише момче на 18 години изпитващо тъга. Защо ли? Защото не се чувства добре. Става въпрос за външния вид. Грозен съм. С наднормено тегло съм. Два пъти отслабнах и стигнах нормата, но отново съм над нея (доста над нея). Веднъж бях на диета, изкарах един ден и се отказах. Не ми хареса. Първите пъти, когато отслабнах го правих с желание, спорт, здравословно хранене, хубави момичета и т. н. Какво се промени? Взех да качвам килограми, нямам желание за спорт, отчаят съм, а външния вид става по - зле и по - зле. Стоя пред огледалото и виждам тяло пълно със стрии, някои нови, някои стари и се чувствам ужасно. Не се храня нездравословно, наистина. Имам натрупани мазнини около корема, бедрата и по - малко по подбедрицата и раменната част на ръката. Страх ме е да не се стигне до гинекомастия и заболявания. Неудобно ми е да ходя по улиците вече. Трябва да си купя дрехи 500XXL. Корема си личи от километри, поне паласки няма така изразени, но и на зърната на гърдите, си личат много, особено на спортното облекло. Тежа 89 килограма и съм висок 1, 74 метра. Имам гири, ластици и други неща за фитнес у дома, но дори в интернет не мога да намерят подходящи упражнения. Ходя да тичам от време на време. Ще се радвам да чуя Вашия съвет за отслабване или подобряване на външния вид. Благодаря предварително! Приятен ден! / Приятна вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 дни
hash: dcb91364cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отслабването става когато изгаряш повече калории, отколкото приемаш чрез храната. Начинът това да стане е да намалиш калориите в храната или да увеличиш изгарянето на калории. Най-добре и двете по малко - тогава най-лесно и качествено се сваля, макар да е по-бавно. Има онлайн калкулатори за това колко калории изгаряш на ден в зависимост от ръстта, годините, пола и активността ти.

Общо-взето комбинирай това да ядеш малко под нужните ти дневни калории. Гледай поне 30-40% от дневните ти калории да са протеини и добави фитнес занимания. Единствената хранителна добавка, която препоръчвам, е казеин (бавноразграждащ се протеин) преди лягане.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: c8d3d04336
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично нямам проблем по-пълните момчета, дори напротив- изглеждат как да кажа, по-здрави, дори да не са торба с мускули, изглеждат мъжествено.
Така че не се притеснявай, много момичета харесват момчета като теб, вече, ако се притесняваш от здравословна гледна точка, може да се изследваш, но не вярвам да имаш някакъв проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 2fe4143a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единственото отслабване трайно е съчетание от постоянен спорт и внимание какво ядеш. Ако може да си го позволиш, си наеми личен фитнес инструктор и ходи редовно на тренировки. Доколкото мнам правят и подходящ режим на хранене. Другият начин е да си купиш вкъщи кростенажор или велосипед и да тренираш през ден.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 дни
hash: e1d2cb20c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отслабването не става със спорт, а с намаляване на яденето. Ако не спреш да се тъпчеш, няма начин.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 24f43afe84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Свържи се с опитен фитнес-треньор и диетолог, разкажи му надълго и нашироко за твоите перипетии и хранителни навици, а той ще ти изготви меню, съобразено с любимите ти неща в количества, които да не те държат гладен, но килограмите да се топят. Не забравяй, че отслабването не е нищо друго, освен отрицателен калориен прием. Тоест, тялото приема с храната по-малко калории от тези, необходими му, за да поддържа настоящото си телесно тегло.

Ако няма абсолютно никакви изгледи в скоро време да можеш да заделиш около 70-100 лв. за професионално изготвен хранителен план, което е най-доброто, което можеш да направиш за себе си, ето ти едни базови насоки, които със сигурност ще ти бъдат от полза:

1. Пий вода с лимон и много чай.
2. Движи се винаги, когато имаш възможност.
3. Заложи на наистина големи салати от порядъка на около килограм (без олио и зехтин) и чисто печено месо, риба.
4. Не яж нещо, ако идва от шумящо пликче.
5. Не яж нещо, ако има сладък вкус.
6. Яж полумаслена извара, кисело мляко 2%, варени яйца, леки супи, огромни богати салати, всякакви видове маслини.
7. Най-важният принцип на добрия външен вид: след всяко хранене трябва да ти остане достатъчно незаето място в стомаха, така че ако приятел ти звънне и ти предложи да излезете, да бъдеш в състояние да се облечеш, да се погледнеш в огледалото и да не си се подул като балон от тъпкане; да изпитваш една естествена лекота.
8. Не яж повече от един плод дневно. Плодовете имат много плодова захар, която повишава апетита, тоест не ти върши услуга на този етап. Освен това в зеленчуците има много повече минерали и полезни свойства.
9. Всеки ден експериментирай непрекъснато с нови и нови цветни салати: салата с домати, краставици, печени чушки, гъби, маруля, айсберг, цвекло, моркови. Почти всичко, което е зеленчук, може да се приготви вкусно на салата или печено. Добавяй смело подправки на вкус и цвят.
10. Бъди внимателен със солта. Заради нея задържаш вода, което те прави оптически по-подут.
11. Приключи отношенията с газираните напитки и ако обичаш лимонада, приготвяй си газирана вода с лимон или портокал.
12. Печено бяло пилешко месо, хек или мерлуза на скара - не са скъпи, а за теб са безценни.
13. Ако ти се прияде сладко, хапвай 20-на сушени червени боровинки или две-ти парченца черен шоколад 80% какао. Можеш да си приготвяш и кисело мляко с лъжичка какао на прах, като добавиш няколко ягоди или череши вътре. Гарантирано вкусно, точно колкото един пълен със захар сладолед.
14. През първите две-три седмици не се изсилвай с физическите активности. Нека тялото и психиката ти свикнат с новия начин на живот. След тези две седмици включи разходки с приятели, танци вкъщи на любима музика. Както се казва, километраж му е майката. За успеха си съди по потта. Колкото повече се потиш, толкова повече токсини и мазнини си отиват завинаги от теб.
15. След първия месец можеш да включиш и силови упражнения, тялото ти вече ще се е адаптирало достатъчно към промените, а те ще са ти станали начин на живот.
16. Задължително си давай "браво" за добре свършената работа в края на деня. Сам се грижи за това да получаваш малки наградки за постигнатите резултати. Такива ще има още от ден първи. Само дай начало.

Прегръщам те и вярвам, че много скоро ще заживееш нов живот. Самата аз свалих много килограми, а след това си избелих зъбите, отрязах си косата, смених имиджа. Чувството е невероятно освобождаващо и носи много светлина в живота. Много нови срещи с хубави хора и много по-приятно ежедневие. Пожелавам ти го от сърце!

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 1e951ceaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Ходя да тичам от време на време. Ще се радвам да чуя Вашия съвет за отслабване или подобряване на външния вид."

10 километра разходка всеки, ако не можеш да тичаш първоначално, после мини на туичане. Посъветвай се с диатолог, да ти се изготви дието с това как, колко и кога трябва да ядеш. Ако е някой по-свестен, просот ще ти обясни за какво да гледаш в храните, така че да можеш да се разнообразяваш, но не го правят често, защото повечето хора лесно забравят и губят контрол.
Ако ходиш/тичаш по 10 км на ден, ще гориш нмежду 600 до 900 клории (кк), в зависимост от това, колко бързо се движиш.
Ако ядреш по 3000 кк, на твоят ръст, спокойно можеш да смъкнеш на 2000 кк, като целта не е, ако ядеш по 3 пици с майо отгоре, да ядеш по 2, а да промениш диетата си, за да получаваш всички нужни вещества, за оптимална функция на организма си. Иначе рискуваш, да се уморяваш прекалено бързо, да си неадекватен на моменти и да ти се забави метаболизма, поради недостиг на нужните витамини, и така пак ще си останеш дебел.

Хубаво е, да спортуваш, защото така стимулираш организма си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 часа
hash: 279885df68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Много благодаря на всички, че сте отделили част от времето си, за да ми дадете съвет. Оценявам го! И още веднъж БЛАГОДАРЯ!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7dffb30740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няколко идеи от мен:
Книгата “Атомни Навици” на Джеймс Клиър, потърси я на Интернет ако я няма в книжарницата.

Ютюб: PaulSklar, ThenX, Calimove, Anabolic Aliens- всички те имат упражнения извън фитнес зали.

Опитай т.нар. Хищническа диета- само на месо и риба. Добави и мултивитамини (качествени, Centrum- не!), за да не се получи хранителен дисбаланс, плюс Psyllium Husk (фибри- има го в био магазините) за редовна дефекация; пий около 3 л. вода/ден. Това само за 1 месец, недей повече.

Кардиото е много добро за сърцето, мозъка и да се чувстваш добре; НЕ и за промяна на мускулната композиция. А мускулите са тези, които горят калориите много време след тренировка. Затова- вдигане на тежки неща (вкл. собственото тяло срещу земната гравитация) и/или HIIT.
Студените душове са чудесни за избавяне от мускулна треска, депресия и за спокоен сън (Метода на Уим Хоф).

Приеми това, което изпитваш в момента (чувства) и го използвай за гориво (мотивация) да изградиш необходимите добри навици, които автоматично ще доведат до резултати, желани от теб.

Успех и Godspeed!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7dffb30740
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Допълнение от #8: Виж тази тема и прочети коментарите:

http://spodeli.net/1/story-121745.html?err=103&commentID=39#comment39

Може би, тук също е проблема при теб. Моят коментар към NoFap темата е: периода от 90 дни без мастурбация се прилага за рестартиране (reset) на ума ти (пристрастяване към хормона допамин: порно, видеоигри, хазарт, наркотици, цигари, алкохол, захар). А гледането на порно има само негативни страни. След изтичането на 90 дни, истински секс и мастурбация (без порно) е приемливо, за предпочитане е само секс.

Това е от мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker