Боядисване на коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Боядисване на коса
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1331 пъти
Здравейте читатели! Тук съм, за да помоля за съвет относно боядисването на косата ми. Покрай напоследък развилата се обстановка с този коронавирус :D аз не съм на училище (гимназия) и ми е доста скучно последно време таа искам да разнообразя малко както направих последната зимна ваканция поради същата причина, че пощурях от скука. По принцип обичам да привличам вниманието дори и на хората на улицата така че пак ще се боядисвам по някакъв шантав начин. Значи декември месец си боядисах цялата коса в тъмно лилаво и оставих отделни кичури, които изветлих доста, тъй като съм със светло кестенява коса ии тях също ги боядисах, но във по-светло лилаво. Много интересно стана и двата цвята се получиха върху тъмната ми коса, смисъл тя не е много тъмна, но е от по-червената гама и мислех че няма да стане студено лилаво, а някакво розово, но стана хубаво лилаво.
Така де този цвятв рамките на месец може би се изми, но не напълно. Само кичурите ми станаха руси, но мисля че и те не са се измили много хубаво, защото като се изсввтлявах, гледах че станаха почти бели тогава, чак се изплаших да не ми опада косата :D. Таа останалата част, неизветлената коса сега е леко червеникава, в никакъв случай червена обаче. Може би червеникаво лешников цвят, не съм много наясно с цетовата гама. От това боядисване минаха вече 5 месеца и малко, сещате се че 3 - 4 см са ми израстнали от косата.
Сега реших, че искам тъмно и студено кестенява коса, със много светло тюркоазени кичури. Значи бих ползвала вече изсветлените кичури и бих ги минала още веднъж макар че този път май-няма да има голям ефект, понеже досега ползвах професионален изсветлител, но не мисля да го ползвам повече, защото е много агресивен и ще ползвам нещо куча марка от дрогерийката. Въпроса ми е как да си боядисам останалата част от косата в някакъв тъмен кафяв цвят без да си развалям кичурите, за да мога д ги оцветя в светло синьо или някакъв тюркоазен цвят.
Знам че да премина много рязко от топлата в студената гама и то с два цвята звучи доста шантаво и при положение, че естествения цвят на косата ми не е студен (и кожата ми е жълтеникава, въпреки че е доста бяла и с лилавия цвят пък особено в лицето изглеждах като платно).
***
Понеже писанките ми въпреки, че аз сама си ги разбирам пак изглежат доста объркани, ще си обобщя въпроса към вас в следното:
Как да боядисам косата си в тъмно кестеняво, без да си развалям светлите кичури и как да ги отделя по някакъв начин при това боядисване?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d0dd416025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, за боядисване на коса мисли чак когато почнеш да побеляваш. Сега мисли за това, което е под косата. Що не вземеш да прочетеш някоя книжка, повече смисъл има от кичури, не мислиш ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker